Dodaj do ulubionych

Azjatki - oszutski

IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 25.09.04, 23:44
Azjatki bardzo lubia "bialych" mezczyzn - i robia konkurencje
bialym kobietom. Jezli tak bedziecie je promowaly to biale kobiety beda musialy
same zyc albo z zoltymi i czarnymi miec relationships.

A znam taka Azjatke - Philipino co wyszla za moz za bialego lekarza i byla z nim
4 lata. Nie mieli dzieci, nie pracowala i co miesiac dostawala ok $.2 tys
kieszonkowe tylko na jej potrzeby. Wakacje 4 razy do roku po swiecie, ciuchy z
najlepszych sklepow i do tego weszla na wszyskto gotowe - dom, samochod - ona
nie miala nic. Lekarza utrzymywal jej wysoki starndart zycia + wysylanie grubych
$ do Philipin dla rodziny i ona sobie jeszcze z tego postawila tam dom.
Przez 1 rok bylo wszystko fajnie a potem to zaczela go robic w "balona/zdradzac"
z innymi Azjatyckimi facetami - lekarz zaczal sie po ok 2 latach domyslac ze cos
nie jest tak. Okazalo sie ze klamczucha, histeryczka i go zdradzala. Po 4 latach
doszlo do rozwodu. No ale coz w US systemi kobieta zawsze ma racje.
Lekarz musial jej zaplacic $800 tysiecy + podzielic sie 50%/50% property (dom,
samochody, etc) + przez 3 lata musi jej placic alimenty i oplacac za szkole bo
ona postanowila isc na Universytet zeby zdobyc lepszy zawod.

A wiec to ze Azjatki sa bardziej cwane,bez "serca-uczuc" i wyrachowane w
porownaniu do bialych kobiet - to sie zgodze.
A biale Kobiety sa "frajerki" ze chodza do Azjatek (fryzjerow,
kosmetyczek,itp) i daja im zarabiac na sobie !!!

Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: Azjatki - oszutski IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.09.04, 01:19
      Dobre. Ja znam prawie identyczna historie tylko z Polka w roli glownej.
      • mgna Re: Azjatki - oszutski 26.09.04, 13:35
        Np. Pani Barbara Johnson...
        • piasecka_johnson pani magna, prosze sie mnie nie czepiac. 28.09.04, 04:05
          Moja sytuacja byla zupelnie inna, bylam magistrem sztuki i pracowalam jak wiele
          innych osob. Doszlo do wzajmnej wymiany uczuc i zmienialam swoj status
          spoleczny. Czy ma pani z tym problem?
    • Gość: Hanka Re: Azjatki - oszutski IP: *.ip-pluggen.com 26.09.04, 04:01
      Ten lekarz musial byc stary i troche ladniejszy od diabla, bo tacy sie zenia z
      Azjatkami.
      Mlodego i przystojnego by nie zdradzala.
      Poza tym mial zlych adwokatow. W wypadku zdrady mial ja prawo puscic z
      torbami... bo adwokaci takie sprawy chetnie wywlekaja podczas rozprawy sadowej!
      • buck_turgidson Kobieca solidarnosc w akcji 26.09.04, 07:43
        Glupia vagina "Hanka" nigdy nie widziala faceta na oczy ale wie jaki byl jego
        wiek i uroda.

O tym, ze w "community property state" zdrada nie ma wplywu na podzial najatku,
        tez nie wie.
        • donk Baby sie nie znajom. 26.09.04, 15:32
          hehehe

zorietowaly sie, ze coowriszony w swiecie dzialaja lepiej.

No i trza bylo isc przed oltarz?

Taka swietlana kariera wam sprzed nosa (przepraszam, sprzed cipy) uciekla.
          ach, co za pech!
    • Gość: Dr Who Re: moze masz racje IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 26.09.04, 23:09
      sanduszko napisał:

> ale one lepiej sie pie...la od polek

Ale sa histeryczki jak cie zlapia za jajca to po tobie. I maja duze glowy,
      krzywe nogi, bez piersi - plaskie dechy... kto by to chcial PIEPRZYC - TYLKO
      SLEPY... I DESPERATE....
      • Gość: Mat Re: moze masz racje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:37
        Right on brother
      • waldek.usa Bez przesady...chyba, ze 27.09.04, 19:38
        byles w magazynie odrzutow
    • czajek76 Re: Azjatki - oszutski 28.09.04, 02:50
      To prawda, niezle sa zdziry. Ja wczoraj siedzialem na balkonie i czytalem
      ksiazke a pod moim oknem taka mala (ale calkiem, calkiem, dupcia
      wysportowana wink probowala wyjechac z parkingu (tzn z rzedu aut zaparkowanych
      przy krawezniku, operacja odwrotna do tzw "koperty"). Jak wiekszosc Amerykanow
      robila to nieudolnie (a oczywiscie jechala SUV), az sie zaczalem smiac z niej.
      Jak juz wygrzebala sie z tego parkingu, przejechala z 20 metrow, zatrzymala sie
      i wsteczny. Podjezdza pod moje okno, otwiera szybe i dyktuje mi swoj numer
      telefonu. Powtorzyla 3 razy zebym na 100% zapamietal, zamknela szybke i
      odjechala. Troche sie jej nie trafilo, bo jestem zonaty (i zadowolony z tego
      stanu wink i w dodatku pewnie nie zarabiam tyle ile potrzeba, ale jesli robi
      takich numerow kilka dziennie to w koncu trafi na odpowiednia ofiare, nie?
      Pozdrowka smile

PS Ja tyle co z PL przyjechalem wiec mnie takie egzotyczne kreca wink
      • piasecka_johnson faceci oszusci 28.09.04, 04:08
        pana historia wydaje sie miec znamiona fantazji mlodzienca w wieku przekwitania.
    • piasecka_johnson qwerty 28.09.04, 05:49
      dysleksja u pana jest chwilowa czy trwala?
      • kan_z_oz Azjatki oszustki 28.09.04, 08:43
        mm typowe mieszanie biznesu z przyjemnoscia.
        Co ten lekarz myslal? Poslubi biedna zeby mu byla wdzieczna i w tej
        wdziecznosci prala i gotowala? Zajelo jej 2 lata, ze nie musi, wiec do bystrych
        nie nalezala. Nie powiesz mi, ze lekarz poslubil ja w poszukiwania partnerki do
        rozmow lub towarzyszki zyciowej. Chcial kucharke i sprzataczke a do tego byl
        skapy bo liczyl na tani sex. Stad twierdze, albo biznes albo przyjemnosc.
        Zawarcie umowy przedmalzenskiej rozwiazaloby wiele, biznes jest czysty, azjatka
        na utrzymaniu dopoki sa razem.
        Znasz Polski przyslowie; widzialy galy co braly?
        Pzd
        • nieboszczyk_johnson zupelnie tak jak bylo u mnie. 28.09.04, 15:03
          Tez liczylem na tani seks ale sie przeliczylem. Galy myslaly ze co innego
          braly, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
    • buck_turgidson Chinskie pytanie - czy dziecko jest moje? 28.09.04, 19:15
      W Chinach o 20% wzroslo zainteresowanie testami na ojcostwo - mezowie nie ufaja
      zonom:

news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/3697424.stm
      • Gość: gos Re: Chinskie pytanie - czy dziecko jest moje? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 04.10.04, 02:33
        Znam Niemke ktora przyjechala z mezem 4 lata temu do US. On ukonczyl w
        Niemczech studia magisterskie (koszty studiow oplacila mu moja znajoma Niemka z
        pieniedzy otrzymanych po jej umarlych rodzicach - ona dostala spadek $150tys
        marek). Moja znajoma Niemka nie ma specjalnego wyksztalcenia tylko szkole
        srednia takze pracowala w Niemczech w biurze i opiekowala sie ich dzieckiem. Po
        jakims czasie on dostal w US dobry kontrakt - takze przyjechali do US. Po paru
        miesicach on poznal w pracy Azjatke tez z MBA i po 8 miesiacach zostawil zone i
        corke dla tej zdziry Azjatki. Moja znajoma Niemka - przezywala to bardzo - bo
        zostala sama, bez zawodu, w obcym kraju i na dodatek on zabral jej pieniadze
        ktore dostala w spadku po rodzicach (mieli razem konto). Pieniadze
        rozpierdzielil na Azjatke. Po 1.5 roku jak juz Azjatka wyczula ze nic wiecej z
        niego nie da sie wycisnac - to go zostawila. Po jakims czasie - Azjatka zaczela
        Niemca sciga zeby jej placil support bo ona sie rozchorowala-psychiatrycznie i
        proboje mu udowodnic ze on ja do tego doprowadzil ( w US jest takie prawo ze
        nawet jak sie nie ma slubu to ona ma prawo za to ze razem mieszkali i concubin
        sie przyczynil do choroby - zeby placil support). A wiec Niemiec tak sie
        urzadzil ze - pomimo ze ma dobra prace to mieszka w hostelu bo musi placic
        support dla zony (z ktora jeszcze nie ma rozwodu) i corki + na adwokatow zeby go
        bronili przed Azjatka.
        A wiec niezla "komedia" - tak sie Niemiec "wpakowal" w niezla kabale - no ale
        coz zrobic jak sie bialym chlopom zachciewa "egzotyki" - to bardzo mu dobrze,
        niech teraz "zaperdala" na 2 baby.
        Ale najbardziej mi szkoda mojej znajomej Niemki i jej cork - bo kobieta ma zycie
        i nerwy zniszczone. Ale juz sie troche otrzasnela z tej tragedi - poszla do
        szkoly robi dobry zawod medyczny - i mam nadzieje ze wkrotce zacznie pracowac i
        byc samowystarczalna i moze znajdzie sobie normalnego mezczyzne ktory nie ma
        ciagotek za "egzotyka".
        A tak naprawde to nie wiem co ci biali faceci widza w zoltych babach - przeciez
        one maja nieproporcjonalna budowe ciala (wielki, plaskie glowy, krotkie, krzywe
        nogi i dlugie tulowie i plaskie dechy i wiele z nich ma wyraz twarz malp). Zolte
        probuja to wszystko tuszowac chodzac na wysokich obcasach i majac dlugie wlosy -
        gdzie wy chlopy macie oczy?
        Do tego one sa histeryczki i bardzo wyrachowane - takze uwaga panowie zebyscie
        nie wyladowali tak samo jak Niemiec..
        • nieboszczyk_johnson tylko nie 'zolte baby'!!!! 04.10.04, 04:30
          Bo to sa zolte nutrie. A tego niemca to moge skomentowac ze Niemcom zawsze
          brakowalo zdrowego rozsadku. O tej Niemce tez moge powiedziec: Niemcom zawsze
          brakowalo zdrowego rozsadku.

PS To powiedzenie zostalo wymyslone przez Niemcow o Polakach i oryginalnie
          brzmialo: Polakom zawsze brakowalo zdrowego rozsadku, dobre nie?
          • buck_turgidson Z drugiej strony czy Polki lepsze? 04.10.04, 05:05
            Znam pare szokujacych historii. Na przyklad: przyjaciel, na studiach
            doktoranckich w USA czekal cierpliwie na narzeczona. Ta (dwa lata pozniej)
            dostala sie na studia na ten sam uniwersytet. Rownolegle na ten sam uniwersytet
            dostal sie jej nowy chlopak, kolega obojga ze studiow. Przyjaciel zalatwil jej
            zaproszenie, zeby mogla dostac paszport (to jeszcze za komuny bylo), przyjechal
            na lotnisko odebrac ja i zawiezc do odleglej o pare godzin jazdy miejscowosci
            gdzie znajdowal sie uniwersytet. Na lotnisko przyjechala z nowym narzeczonym, i
            mowi do starego - wiesz tak sie zlozylo, ze ten sie tez dostal, czy mozemy mu
            wyswiadczyc przysluge i jego tez podwiezc? Tak zrobili i jak zajechali na
            miejsce, wylozyla kawe na lawe. Przyjaciel nie wytrzymal nerwowo - kompletne
            zadupie, tylko uniwersytet i pola kukurydziane i codziennie musial widywac
            niewierna i jej nowego, w koncu przeniosl sie na inna uczelnie bo nie mogl
            wytrzymac.
            • slaborucha Re: Z drugiej strony czy Polki lepsze? 04.10.04, 05:27
              dobra historia! Nie, polki nie sa inne. Kazda baba jest taka sama i leci tylko
              na pieniadze. Znam przypadek sprowadzila sobie kuzynka z z Polski, kazala mu
              zalatwic dobra prace a a potem sie z tym kuzynkiem wyniosla. P kilku latach
              kuzynek dostal obywatelswo i zostawil to stare prochno, ale rozpaczala!!!
              • Gość: gos Re: Z drugiej strony czy Polki lepsze? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 04.10.04, 06:09
                Nie, nie kazda baba jest taka sama. Dla wiekszosci polek licza sie uczucia,
                maz, dzieci, rodzina - pieniadze nie sa celem samym w sobie tak jak dla Azjatek.
                Azjatki nie patrza na to ze facet ma rodzine, dzieci - nie patrza na to ze
                rozbijaja rodzine - dla nich najwazniejsze sa $ - jak facet jest "forsiasty" to
                nie patrza na nic - tylko na "chama" sie pchaja do lozka - po to zeby wyciagnac
                $ - "cel uswieca srodki".
                • waldek.usa Jak uszczesliwic Azjatke? 04.10.04, 15:32
                  1 Be RICH. This is important for you, but not for her. For her the number two
                  rule follows.
                  2 Spend MONEY on HER. This is the most important thing for her, whether you are
                  rich, have any money, or must lie, steal, or kill to do it.
                  3 Be TALL. Of course you have no real control over this, but if you don't do
                  it, she will secretly and forever resent you for it and it will come out of
                  left field to smite you. Preferably be about one foot taller than her - not for
                  comfort or aesthetics, but because you are a trophy and, as always, the bigger
                  the better.
                  4 Be a MINDLESS ZOMBIE RULED BY HER. Forget what you've heard about submissive
                  Asian women. They actually rule every relationship with insidious and painful,
                  passive-aggressive, guilt-evoking, whiny, crying mind-control.
                  5 Have the EMOTIONAL STABILITY OF A 4-YEAR-OLD. She will be impressed and
                  enraptured by your delight at the sight of Hello Kitty, stuffed animals,
                  puppies, kitties, duckies, bunnies, as well as chocolates, shiny jewelry and
                  other trinkets and knick-knacks. Also, she will understand perfectly well if
                  you pout over the smallest perceived slight or slip and demand to be appeased,
                  assuaged, or made up to. If you behave any other way, she will never understand
                  it.
                  6 Dress like a PRETTY-BOY GEEK. This will save her the trouble of replacing
                  your wardrobe and dressing you, herself.
                  7 Remove EVERY HAIR ON YOUR BODY EXCEPT THOSE ON YOUR SCALP. The sight of a
                  whisker on your face reminds her that somewhere inside you, something is trying
                  to grow. You must not grow - you must be as unchanging and constant as the
                  firmament.
                  8 There are NO MORE RULES to making your Asian girlfriend eternally happy. If
                  any situation arises which you feel the rules have not addressed, you are
                  mistaken - immediately refer to the primary rules #1 and #2 - they are the
                  solution in every such case.

tinyurl.com/3sl35
                  • Gość: ha Re: Jak uszczesliwic Azjatke? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.10.04, 01:14
                    No tak, nawet Polskim chlopom mozgi i oczy zacmilo !!
                    Przedstawia mi sie dzisiaj Azjatka - zolta, oczy skosne, mala i z nazwiskiem
                    typowo poskim konczace sie na "ski". Pytam - z ciekawosci - o jej conections z
                    Polska - bo nazwisko takie ladne polskie. A ona mi na to - ze to jest nazwisko
                    jej ex-housband. Z mezem juz sie rozwiodla (nawet on jej placi support -
                    chociaz nie maja dzieci) ale nazwisko jego sobie zatrzymala.

Znowu nastepny "frajer" co sie zafascynowal "egzotyka".
                    Ale te biale chlopy to sa " slepe - frajery".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka