Gość: Kierat IP: *.netcom.ca 19.04.02, 04:31 Od wczesnych godzin rannych trwa zakrojona na szeroka skale oblawa policyjna w pld. Hiszpanii. Skradziono nowa beemke 740 Diesel V8. Ktokolwiek ma jakies informacje, proszony jest ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
varski Re: Oblawa policyjna w pld. Hiszpanii 19.04.02, 04:44 Gość portalu: Kierat napisał(a): > Od wczesnych godzin rannych trwa zakrojona na szeroka skale oblawa > policyjna w pld. Hiszpanii. Skradziono nowa beemke 740 Diesel V8. > Ktokolwiek ma jakies informacje, proszony jest ... Juz ja maja-jak podaje policja w biuletynie intrpolu samochod zatrzymano na niemieckiej granicy.Sprawcow kradziezy aresztowano.Byli to niejaki Szlachcic A. iMeteo W. obywatele polski chwilowo zagranica i poslugujacy sie falszywymi paszportami.W samochodzie znaleziono kradzione przedmioty jak: komputer,telefon mobilny,rozne czesci nakryc stolowych z nazwami restauracji.sprawcy pozostaja do dyspozycji miejscowej policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Oblawa policyjna w pld. Hiszpanii IP: *.tnt18.ewr3.da.uu.net 19.04.02, 04:44 Komu ????? Odpowiedz Link Zgłoś
varski Re: Oblawa policyjna w pld. Hiszpanii 19.04.02, 04:49 Gość portalu: boss napisał(a): > Komu ????? Podobno wlascicielem jest boss lokalnej mafii-oficjalnie zebrak pod miejscowym kosciolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Oblawa policyjna w pld. Hiszpanii IP: *.tnt18.ewr3.da.uu.net 19.04.02, 05:05 Masz poczucie humoru !! A ja myslalem ze chodzi o tego naszego slynnego restauratora co rezyduje w Hiszpanii a czasami tu na forum bo jakos fakty mowia za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Oblawa policyjna w pld. Hiszpanii IP: *.home.cgocable.net 19.04.02, 05:09 No, wlasnie, mozna czlowieka skrzywdzic nieslusznymi podejrzeniami. I jak juz zaczynasz taki glupi watek, to przynajmniej go skoncz z fasonem.O ile wiesz , o czym mowie.Jezeli nie, sluze wyjasnieniem poszukiwaczu skradzionych aut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierat Re: Oblawa policyjna w pld. Hiszpanii IP: *.netcom.ca 19.04.02, 15:51 Wszystko juz jest jasne! Nikt tej beemki nie ukradl, wlasciciel wreszcie sie przyznal, ze nigdy takowej nie posiadal. Po prostu kreci z ruska mafia na poludniu Hiszpanii mala "osmiornice" z odszkodowaniami za samochody. Postepowanie karne w toku! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Oblawa policyjna w pld. Hiszpanii 19.04.02, 16:00 Gość portalu: Kierat napisał(a): > Wszystko juz jest jasne! Nikt tej beemki nie ukradl, wlasciciel wreszcie sie > przyznal, ze nigdy takowej nie posiadal. Po prostu kreci z ruska mafia na > poludniu Hiszpanii mala "osmiornice" z odszkodowaniami za samochody. > Postepowanie karne w toku! heheh jak sol w oku...spac nie daje co chlopaki? Odpowiedz Link Zgłoś
meteo Re: Oblawa w pld. Hiszpanii... czyli w..???? 19.04.02, 16:18 >heheh jak sol w oku...spac nie daje co chlopaki? > ... w Nova Sol..? )) Po prostu dedukcja, my dear Watson lol Pozdro dla dos localo machos ) Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: Oblawa policyjna w pld. Hiszpanii 19.04.02, 18:44 Mam takie pytanko: czy varski i kierat to ta sama osoba????? I tak wogole, to wiem gdzie mieszka Don i nie nazwalbym tego poludniowa Hiszpania.... Moze gdyby mieszkal w Ceuta lub Fuengirola to moze..... Ale co tam... Wy i tak macie racje... pozdrawiam z Madrytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierat Styro, dlaczego mieszasz w ten przekret Dona? IP: *.netcom.ca 19.04.02, 18:48 Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: Styro, dlaczego mieszasz w ten przekret Dona? 19.04.02, 19:06 Nie mieszam_)))))... Moze sie myle... Ale z tego co wiem to jest nas 3 z Hiszpanii na Forum. Ja, Don i czasami bj14 czy jakos tam.... I jesli dobrze mi wiadomo z tej trojcy tylko Don ma BMW i tylko on mieszka poza madrytem (ktory nie lezy na poludniu)... Pozdrawiam serdecznie lol... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siekiera Re: Styro, dlaczego mieszasz w ten przekret Dona? IP: *.netcom.ca 19.04.02, 20:40 styro napisa?(a): > ... z tego co wiem to jest nas 3 z Hiszpanii na Forum. Ja, Don i czasami > bj14 czy jakos tam.... I jesli dobrze miwiadomo z tej trojcy tylko Don ma > BMW i tylko on ... Czy tylko goscie z Forum maja patent na przekrety w Hiszpanii? Czy kiedys widziales tom beemke Dona? A moze to byl jakis inny Polak, a moze to nie byl Polak tylko Rumun? Oni sie prawie niczym nie roznia od Hiszpanow ... Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: Styro, dlaczego mieszasz w ten przekret Dona? 19.04.02, 20:47 Gość portalu: Siekiera napisał(a): > styro napisa?(a): > > > ... z tego co wiem to jest nas 3 z Hiszpanii na Forum. Ja, Don i czasami > > bj14 czy jakos tam.... I jesli dobrze miwiadomo z tej trojcy tylko Don ma > > > BMW i tylko on ... > > Czy tylko goscie z Forum maja patent na przekrety w Hiszpanii? Czy kiedys > widziales tom beemke Dona? A moze to byl jakis inny Polak, a moze to nie > byl Polak tylko Rumun? Oni sie prawie niczym nie roznia od Hiszpanow ... > Oczywiscie Rumun w Hiszpanii posiadajacy samochod tej klasy! jedynie czym Rumuni w Hiszpanii sie zajmuja to kradzieze i sprzedaz narkotykow-zaraz ktos napisze ,ze zna uczciwego Rumuna ! Mozecie pojechac na Ibize zo zobaczycie Rumunow.Rumun w samochodzie to z miejsca obiekt dochodzen interpolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siekiera Re: Styro, dlaczego mieszasz w ten przekret Dona? IP: *.netcom.ca 19.04.02, 20:54 cornio napisa?(a): > Oczywiscie Rumun w Hiszpanii posiadajacy samochod tej klasy! jedynie > czym Rumuni w Hiszpanii sie zajmuja to kradzieze i sprzedaz > narkotykow Wszystko sie zgadza Corny, calkiem mozliwe ze to Rumun uskutecznil ten przekret z ubezpieczeniem. Sledztwo w toku ... > -zaraz ktos napisze ,ze zna uczciwego Rumuna ! Mozecie > pojechac na Ibize zo zobaczycie Rumunow.Rumun w samochodzie to z > miejsca obiekt dochodzen interpolu. Ja akurat nie znam uczciwego Rumuna, ale znam goscia w Polsce, ktory ma Seata Ibize. Nawet dosc malo pali ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Styro, dlaczego mieszasz w ten przekret Dona? IP: *.sympatico.ca 19.04.02, 23:11 Gość portalu: Siekiera napisał(a): > cornio napisa?(a): > > > Oczywiscie Rumun w Hiszpanii posiadajacy samochod tej klasy! jedynie > > czym Rumuni w Hiszpanii sie zajmuja to kradzieze i sprzedaz > > narkotykow > > Wszystko sie zgadza Corny, calkiem mozliwe ze to Rumun uskutecznil ten > przekret z ubezpieczeniem. Sledztwo w toku ... > > > -zaraz ktos napisze ,ze zna uczciwego Rumuna ! Mozecie > > pojechac na Ibize zo zobaczycie Rumunow.Rumun w samochodzie to z > > miejsca obiekt dochodzen interpolu. > > Ja akurat nie znam uczciwego Rumuna, ale znam goscia w Polsce, ktory > ma Seata Ibize. Nawet dosc malo pali ... > ha, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: Styro, dlaczego mieszasz w ten przekret Dona? 20.04.02, 01:07 NIE mieszam w ten przekret Dona i przeczytaj jeszcze raz pierwszy watek o tym temacie.... I nie rob ze mnie glupka... Nie podejmuje dyskusji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss I co z tym BMW ??? IP: *.tnt18.ewr3.da.uu.net 20.04.02, 02:12 Czy juz go zlapali ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierat Re: I co z tym BMW ??? IP: *.netcom.ca 20.04.02, 14:59 Zatrzymali go przy granicy francuskiej, bo policji wydalo sie dziwne, ze kierowca nie mial dresu. Po prostu kreci z ruska mafia na poludniu Hiszpanii mala "osmiornice" z odszkodowaniami za samochody. Postepowanie karne w toku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: I co z tym BMW ??? IP: *.tnt19.ewr3.da.uu.net 20.04.02, 20:15 A to ciekawe !!! - jakby co napisz kto to byl ten co go zlapali ??? a BMW ?? co dalej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b14 Re: Oblawa policyjna w pld. Hiszpanii IP: *.libre.retevision.es 20.04.02, 22:28 Czy Wy wszyscy nie macie naprawde niczego ciekawszego do roboty, ewentualnie do napisania na temat Hiszpanii, jak tylko zajmowanie sie jakims sfrustrowanym proscielem, na ktorego szkoda nawet buta brudzic, zeby go w zadek kopnac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierat Re: Oblawa policyjna w pld. Hiszpanii IP: *.netcom.ca 21.04.02, 17:50 Czy prasa hiszpanska pisala juz cos na ten temat? Podobniez to Rumun? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Oblawa policyjna w pld. Hiszpanii IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 21.04.02, 22:03 To byl rumun ???? - szkoda !!! a ja myslalem ze ktos z slynnej mafii wolominskiej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umpsss Do Kierata IP: *.lsan03.pacbell.net 21.04.02, 23:43 Piszesz: >Skradziono nowa beemke 740 Diesel V8. >Ktokolwiek ma jakies informacje, proszony jest ... Pierwsze slysze o BMW z silnikiem 4.0 V8 Diesel... Kierat? To jakis nowy model? Ma wtrysk? Katalizator? Chyba ja bedzie ciezko zarejestrowac? Poradzisz sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierat Kierat do Umpsssu IP: *.netcom.ca 22.04.02, 01:01 To nowy model, ktory beemka dopiero co wypuscila na poludniu Hiszpanii z mysla o Cyganach. Niedlugo bedzie wprowadzony w calym Eurolandzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Kierat do Umpsssu IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 22.04.02, 01:48 To cygany sa pod specjalna kuratella zakladow BMW ???,no tak robia reklame dla firmy !!!,rozumiem. A co dalej z tym skradzionym modelem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierat Re: Kierat do Umpsssu IP: *.netcom.ca 22.04.02, 04:28 Slabo znam hiszpanski, ale z tego co zrozumialem, to ta beemka kosztuje cos ponad sto kawalkow nowego papieru - Euro! Odpowiedz Link Zgłoś