Dodaj do ulubionych

Ja chcę do Grecji pomóżcie

IP: 2.4.STABLE* / 172.18.231.* 22.04.02, 10:01
Tak bym chciał wyjechać do Grecji gdzieś na wyspę może być mała .
Zależy mi tak bardzo ponieważ nie spoczne i spokoju tez nie zaznam do kiedy nie
wyjade.
Jeśli przeczyta to ktoś mieszkający tam i miał by przypadkiem ochotę choć
troche mi pomódz to bardzo prosze .
Brakuje mi kopa i choć jednej troszczke znajomej duszy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Funnel Re: Ja chcę do Grecji pomóżcie IP: *.vf.shawcable.net 22.04.02, 10:13
      Jak Cie tak ciagnie ,to rzuc wszystko i jedz w ciemno(jezeli jestes
      singiel ) ,Leonard Cohen tak zrobil swego czasu no i sie zakochal w Grecji .
      Nie pamietam tylko ktora wyspe wybral...ale jest ich setki,niektore mozna kupic
      i to jest chyba najlepsze wyjscie aby cie przyjaciele i urzad skarbowy nie
      odwiedzili.
      serdecznie pozdrawiam
      PS czasami mam identyczne marzenia,kto wie ?Na starosc ?
      • Gość: Jakub Re: Ja chcę do Grecji pomóżcie IP: 2.4.STABLE* / 172.18.231.* 22.04.02, 10:23

Jest chyba dokładnie jak mówisz ani urzędy ani wojsko.
        Moje wyobrażenie o życiu w Grecji to spokój i dużo ciepła morskiego klimatu
        góry i ryby i kamienie i pełno zabytków iiii jeszcze brak zbędny przedmiotów.
        Dzięki za słowa otuchy pewnie prędzej czy puzniej zrobie to .
        Powieedz mi dlaczego czekać aż do starości czemu nie zrobić tego jutro ?

Pozdrawiam cię Funnel.
        • Gość: Funnel Re: Ja chcę do Grecji pomóżcie IP: *.vf.shawcable.net 22.04.02, 10:44
          No bo moze na starosc bedzie mnie stac kupic te wymarzona wyspe.
          Ty jestes mlody ,zycie przed Toba ,zycze powodzenia.
          • Gość: Bruno Ja lece do Grecji IP: *.tpl.on.ca / 199.71.64.* 22.04.02, 19:31
            Ty chcesz do Grecji , aja 5 czerwca lece do Aten i bede w tym kraju do 24 czerwca .Glownie bede w Atenach
            , ale zalicze ze dwie wyspy; Pozdrowienia
            • Gość: Jakub Re: Ja lece do Grecji IP: 2.4.STABLE* / 172.18.231.* 23.04.02, 10:07
              Co będziesz robił w Atenach ?
              Zabież mnie ze sobą.
              jedziesz do pracy czy poprostu odpocząć ?
              • Gość: BURAK Re: Ja lece do Grecji IP: *.proxy.aol.com 23.04.02, 10:25
                Jakub-pomoglbym tobie ale ty ciagle robisz bledy ortograficzne(pomodz?)
                zacznij sie uczyc.
                • Gość: Jakub Re: Ja lece do Grecji IP: 2.4.STABLE* / 172.18.231.* 23.04.02, 11:24
                  Powiem ci cos.
                  Pewnie jeszcze nie słyszałeś ale ja ci powiem wiedz gatunek ludzki a bynajmniej
                  jego częśc cierpi na taką przypadłość zwaną dysleksją tego się nie wybiera tak
                  jak tesciowej tez sie nie wybiera.
                  Wiem wiem nie wiedziałeś no ale....nikt nie jest doskonały.

Nie przeejmuj sie.

Pozdrawiam Cię Buraku
                  • Gość: burak Re: Ja lece do Grecji IP: *.proxy.aol.com 23.04.02, 11:25
                    ja jestem szczegolnie w barszczu!!!
                    • Gość: burak Re: Ja lece do Grecji IP: *.proxy.aol.com 23.04.02, 11:28
                      Jakub ty pewnie tego nie pamietasz
                      POMOZECIE?
                      pomozemy towarzyszu,pomozemy
    • Gość: 1szlachc Re: Ja chcę do Grecji pomóżcie IP: *.bredband.skanova.com 23.04.02, 14:23
      Wyspa wyspie nie rowna, Santorini-tlok,disco,romantyka, Milos-wyprawy
      krajoznawcze,nuda, Kreta-miasto,gory,plaze egzotyczne
      Czy masz srodki na utrzymanie?,
      • Gość: Bruno Do Jakuba IP: *.tpl.on.ca / 199.71.64.* 23.04.02, 17:39
        Lece do Grecji i bede na lotnisku o godz.1 w nocy 6 czerwca .Jade sie rozerwac ; nie moge powiedziec
        wypoczac bo wypoczywam kazdego dnia od jakiegos czasu .W Grecji mozna sie swietnie zabawic za
        naprawde niewielkie pieniadze .Ja jestem z Kanady .Bede lecial do Grecji LOTem z Warszawy ; powrot
        moj nastapi 24 czerwca do Warszawy .Zdecyduj sie mam tanie noclegi. Podaj namiary.
      • Gość: Jakub Re: Ja chcę do Grecji pomóżcie IP: 2.4.STABLE* / 172.18.231.* 24.04.02, 11:30
        Gość portalu: 1szlachc napisał(a):

> Wyspa wyspie nie rowna, Santorini-tlok,disco,romantyka, Milos-wyprawy
        > krajoznawcze,nuda, Kreta-miasto,gory,plaze egzotyczne
        > Czy masz srodki na utrzymanie?,

Srodki mam na jakiś czas ale kidyś sie skoncza a ja chcialbym wyjechac na
        dluzej wiedz bede zmuszony czyms sie zajac na pewno nie mam ochoty sie dorabiac
        bo dobra prace to mam w Polsce Chce wyjechac do Grecji na duzej tak zebym ja
        dosc dobrze poznal.
        Nie uciekam od niczedo ani nikogo tylko maze o zyciu w Grecji.
        • Gość: kasiulek Re: Ja chcę do Grecji pomóżcie IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 15:46
          a myślałam, że jestem jedyną, która marzy o życiu w Grecji
          • jot-23 Re: Ja chcę do Grecji pomóżcie 03.05.02, 15:49
            moze razem z jakubem pojedzcie?

a mozna sie spytac skad takie mazenia? zgaduje ze to romantyczna milosc
            indukowana parandowskim?
            • Gość: Bruno Re: Ja chcę do Grecji pomóżcie IP: *.tpl.on.ca / 199.71.64.* 03.05.02, 18:41
              Wiec jedz zostaw dobra prace ktorej juz po powrocie mozesz nie miec.Polecam Ateny ; Praca na budowie ,
              Do grudnia wtedy mozna pojechac na Peloponez na zbior pomaranczy .Zarobki starcz Tobie na zycie i
              zwiedzanie w wolnych chwilach .Nie kwicz tylko jedz ; Grecja warta tego .Pozdrowienia.
              • Gość: kasiulek Re: Ja chcę do Grecji pomóżcie IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 19:10
                na budowie??? ja kobietka jestem, raczej jakis mały barek, knajpka a po miłej
                pracy piękna plaża
              • Gość: kasiulek Re: Ja chcę do Grecji pomóżcie IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 19:13
                jeszcze zapomniałam o tym skąd te marzenia - ano stąd, że tam pięknie i klimat
                mi odpowiada i morze cieplejsze niż nasz bałtyk i plaże piękne (nasze też
                uważam za piękne oczywiście) i zabytki i tradycja i piękne widoki
                • Gość: Bruno Do Kasiulka IP: *.tpl.on.ca / 199.71.64.* 03.05.02, 21:48
                  Zatrudnienie znajdziesz w prywatnych domach starcow , albo przysprzataniu apartamentow .Prace pomoga
                  Tobie znalezsc uczynni Polacy spotkani przy polskim kosciele .Dla kobiet na czarno w Atenach pracy wbrod.
                  • Gość: Funnel Re: Do Kasiulka IP: *.vf.shawcable.net 05.05.02, 07:18
                    Oh! Zapomnialem, polecam przepiekna,profesjonalnie zrobiona strone -"Grecja dla
                    marzycieli";
                    grecja.home.pl/
      • Gość: Jakub Re: Ja chcę do Grecji pomóżcie IP: 2.4.STABLE* / 172.18.231.* 09.05.02, 16:30
        Chyba zaczołem się jeszcze zastanawiać nad norwegią wiem że w grecji
        jest "dobrze" ale norwegia tez ma swoje plusy .

Dlaczego nikt nie da mi kopa i powie ze mam spadac z polski dlaczego?

EEE no dobra sam sobie powiem.
        no ale mam zostawic swoj dom i psa.

Jak ktos w Grecji albo Norwegji widział by ze jest tam dla mnie miejsca to nie
        bądzcie tacy i poowiedzcie mi .
        • Gość: Celeste Re: Ja chcę do Grecji pomóżcie IP: *.067.popsite.net 10.05.02, 23:56
          Jesli masz dobra prace to odloz sobie troche pieniedzy i wtedy pojedz. Moze
          bedziesz mogl sobie troche tam dorobic i bedziesz mial ladne wakacje.
          Norwegia to lodowiec w porownaniu z Grecja. Co ty bedziesz robil w Norwegii? Ja
          bylam w Grecji i daje ci moje slowo, jest super.
          • jakub80 Re: Ja chcę do Grecji pomóżcie 11.05.02, 10:17
            Pewnie masz rację nie lubie zimna .
            Wole upały tak to prawda norwegia jest piękna ale ....
            • Gość: em Re: Ja chcę do Grecji pomóżcie IP: *.chomiczowka.net.pl 11.05.02, 21:57
              Ja też pragnę wyjechać na jakis czas do Grecji i mam nadzieję, że to moje
              największe marzenie niedługo się spełni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka