Dodaj do ulubionych

Nazwisko, adres domowy i telefon NETCOM.CA

23.04.02, 20:15
Po miesiacu poszukiwan udalo mi sie w koncu zdobyc jego dane osobowe, adres i
telefon.
Nie chce przeginac NA RAZIE paly i umieszczac go na forum, ale chetnie
udostepnie go prywatnie.
Osoby pragnace zlozyc mu zyczenia, zadzwonic do niego o 3 w nocy lub po prostu
obic go po ryju, prosze pisac na moj adres.

Obserwuj wątek
    • belus77 Re: Nazwisko, adres domowy i telefon NETCOM.CA 23.04.02, 21:59
      Ty macacz, maciac, zamiatacz czy jak ci tam sam jestes dosc rowno
      pojebany koles. Kazdemu tu ublizasz bez ogrodek, nic i nikt ci sie nie
      podoba. Kiedy ty ostatnio sam jakis temat zapodales, co glabie?
      W miedzyczasie odpierdol sie od ludzi i pomysl co sam chcesz
      powiedziec ... jakis pomysl na watek frajerze?
      • Gość: tato Re: Nazwisko, adres domowy i telefon NETCOM.CA IP: *.fastres.net 23.04.02, 22:27
        Znajdz i moj.Wpadni tez na kawe.
        -Zabic h..ja to malo.
        -Chyba ze to zart........?
        • Gość: Kuba Re: Nazwisko, adres domowy i telefon NETCOM.CA IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.04.02, 22:42
          To kretyn albo debil.Znalazl adres netcom.ca??? Co za kretyn.Dream on pedale.
      • Gość: chujac Re: Nazwisko, adres domowy i telefon NETCOM.CA IP: *.proxy.aol.com 23.04.02, 23:10
        belus77 napisał(a):

> Ty macacz, maciac, zamiatacz czy jak ci tam sam jestes dosc rowno
        > pojebany koles. Kazdemu tu ublizasz bez ogrodek, nic i nikt ci sie nie
        > podoba. Kiedy ty ostatnio sam jakis temat zapodales, co glabie?
        > W miedzyczasie odpierdol sie od ludzi i pomysl co sam chcesz
        > powiedziec ... jakis pomysl na watek frajerze?

Wez najpierw lewatywe, co? Po walonku ci z dupy smierdzi i masz osrane galoty.

• Gość: netcomca Re: Nazwisko, adres domowy i telefon NETCOM.CA IP: *.sympatico.ca 23.04.02, 23:24
      macacz napisał(a):

> Po miesiacu poszukiwan udalo mi sie w koncu zdobyc jego dane osobowe, adres i
      >
      > telefon.
      > Nie chce przeginac NA RAZIE paly i umieszczac go na forum, ale chetnie
      > udostepnie go prywatnie.
      > Osoby pragnace zlozyc mu zyczenia, zadzwonic do niego o 3 w nocy lub po prostu
      > obic go po ryju, prosze pisac na moj adres.
      >

Prosze zadzwon, bo z domu wyjsc nie moge
      • Gość: boss Re: Nazwisko, adres domowy i telefon NETCOM.CA IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 24.04.02, 01:29
        Widze znane twarze z IP -ow,ciagle ci sami "bohaterowie" tylko pod innymi
        nickami.Karuzela kreci sie dalej !! Szkoda ze trotylu z zapalonym lontem nie
        idzie przesylac poczta elektroniczna,ale technika idzie do przodu i kto wie ??
    • Gość: HIENA Re: Nazwisko, adres domowy i telefon NETCOM.CA IP: *.dial.eclipse.net 24.04.02, 03:53
      macacz napisał(a):

>
      > telefon.
      > Osoby pragnace zlozyc mu zyczenia, zadzwonic do niego o 3 w nocy lub po prostu
      > MACACZ CZY JAK CI TAM BURKU.WEZ SIE ODPIERDOL I NIE PISZ TU WIECEJ OSLE JEBANY
      TUMANEM SIE URODZILES TO WIDAC GARKOTLUKU.I JUZ SPIERDALAJ STAD CIECIU W DUPE
      JEBANY.
      DO MNIE TEZ ZADZWON MOZEMY SIE NAWET SPOTKAC .W RYJ I PO BULU ,NIE BEDZIESZ SIE
      MECZYL CHUJU.PAJACU W RYJ JEBANY

• Gość: cycka Re: Nazwisko, adres domowy i telefon NETCOM.CA IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 24.04.02, 04:17
        Gość portalu: HIENA napisał(a):

> macacz napisał(a):
        >
        > > Po miesiacu poszukiwan udalo mi sie w koncu zdobyc jego dane osobowe, ad
        > res i
        > >
        > > telefon.
        > > Nie chce przeginac NA RAZIE paly i umieszczac go na forum, ale chetnie
        > > udostepnie go prywatnie.
        > > Osoby pragnace zlozyc mu zyczenia, zadzwonic do niego o 3 w nocy lub po pr
        > ostu
        > > obic go po ryju, prosze pisac na moj adres.
        > > MACACZ CZY JAK CI TAM BURKU.WEZ SIE ODPIERDOL I NIE PISZ TU WIECEJ OSLE JE
        > BANY
        > TUMANEM SIE URODZILES TO WIDAC GARKOTLUKU.I JUZ SPIERDALAJ STAD CIECIU W DUPE
        > JEBANY.
        > DO MNIE TEZ ZADZWON MOZEMY SIE NAWET SPOTKAC .W RYJ I PO BULU ,NIE BEDZIESZ SIE
        >
        > MECZYL CHUJU.PAJACU W RYJ JEBANY
        >
        Macacz tak jak sie spodziewalam masz niepokolei w glowie !!! Ty chorusie
        popierdolony !! Od razu widac ze z toba cos jest nie w porzadku !! Jestes jakims
        kryminalista czy co??? Wez sie lepiej zapisz na jakas terapie !!!
        • ad12 Re: Nazwisko, adres domowy i telefon NETCOM.CA 25.04.02, 18:42
          Gość portalu: cycka napisał(a):

> Gość portalu: HIENA napisał(a):
          >
          > > macacz napisał(a):
          > >
          > > > Po miesiacu poszukiwan udalo mi sie w koncu zdobyc jego dane osobowe
          > , ad
          > > res i
          > > >
          > > > telefon.
          > > > Nie chce przeginac NA RAZIE paly i umieszczac go na forum, ale chetni
          > e
          > > > udostepnie go prywatnie.
          > > > Osoby pragnace zlozyc mu zyczenia, zadzwonic do niego o 3 w nocy lub
          > po pr
          > > ostu
          > > > obic go po ryju, prosze pisac na moj adres.
          > > > MACACZ CZY JAK CI TAM BURKU.WEZ SIE ODPIERDOL I NIE PISZ TU WIECEJ OS
          > LE JE
          > > BANY
          > > TUMANEM SIE URODZILES TO WIDAC GARKOTLUKU.I JUZ SPIERDALAJ STAD CIECIU W D
          > UPE
          > > JEBANY.
          > > DO MNIE TEZ ZADZWON MOZEMY SIE NAWET SPOTKAC .W RYJ I PO BULU ,NIE BEDZIES
          > Z SIE
          > >
          > > MECZYL CHUJU.PAJACU W RYJ JEBANY
          > >
          > Macacz tak jak sie spodziewalam masz niepokolei w glowie !!! Ty chorusie
          > popierdolony !! Od razu widac ze z toba cos jest nie w porzadku !! Jestes jakim
          > s
          > kryminalista czy co??? Wez sie lepiej zapisz na jakas terapie !!!

Macacz a tabletke swoja juz zazyles????? NIe martw sie po tej tabletce wszystko
          sie zmieni !!!! bedzie dobrze !!!
    • Gość: Bruno Re: Nazwisko, adres domowy i telefon NETCOM.CA IP: *.sympatico.ca 16.05.02, 02:52
      macacz napisał(a):

>
      > telefon.
      >

Macacz, nie badz taki wstydliwy. No dawaj te "dane
      osobowe" NETCOM.CA, a ja ci dam dane Boczka.
      • Gość: sympatic Re: Nazwisko, adres domowy i telefon NETCOM.CA IP: *.sympatico.ca 16.05.02, 15:41
        Bruno, jestes "canadian idiot"
      • Gość: Bruno Re: Nazwisko, adres domowy i telefon NETCOM.CA IP: *.sympatico.ca 16.05.02, 20:23
        Gość portalu: Bruno napisał(a):

> macacz napisał(a):
        >
        > > Po miesiacu poszukiwan udalo mi sie w koncu zdobyc jego dane osobowe, ad
        > res i
        > >
        > > telefon.
        > > Nie chce przeginac NA RAZIE paly i umieszczac go na forum, ale chetnie
        > > udostepnie go prywatnie.
        > > Osoby pragnace zlozyc mu zyczenia, zadzwonic do niego o 3 w nocy lub po pr
        > ostu
        > > obic go po ryju, prosze pisac na moj adres.
        > >
        >
        > Macacz, nie badz taki wstydliwy. No dawaj te "dane
        > osobowe" NETCOM.CA, a ja ci dam dane Boczka.

Mam pytanie:
        Kto glupszy, prawdziwy czy falszywy Bruno?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka