black_kiss 02.12.04, 02:54 www.notam02.no/~hcholm/altlang/ht/Polish.1.html#so36 www.forum.kurde.pl/ftopic2571.html&sid=86b1f0e75bdfa50b385d7606c27de846 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_kiss Re: Podszkolcie sie 02.12.04, 02:57 www.insults.net/html/swear/polish.html www.insults.net/html/swear/index.html no i klasyk jak doyebac: www.bluzgacz.abc.pl przyklad: Jesteś najaranym alfonsem z dupy Rumuna!! A żeby Ci matka chrzestna do oczy naszczała, nielubiany przez psa teściowej, kretyński mokry bobrze!! Ty ospermiony przegniły mamisynku z Etiopii!! Idź wypoleruj sobie kolbę!!! Koła w górę dętki na bok, wylizany niezwykle upierdliwy ku..arzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black_hiss Sam się dokształć w swoim rodzimym języku hehehehe IP: *.dyn.optonline.net 02.12.04, 03:15 black_kiss' vocabulary Odpowiedz Link Zgłoś
black_kiss black_hiss 02.12.04, 03:45 - pomyslal Stirlitz i uwaznie sie rozejrzal wkolo. karramba! - zaklal szpetnie x-54 - rozpoznali mnie. trzeba bylo zaczekac, ja tam zwykle nie parkuje dluzej niz kwadrans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Штирлиц Re: black_hiss IP: *.dyn.optonline.net 02.12.04, 03:56 Мюллер выглянул из окна и увидел Штирлица. «Куда это он идет?» — подумал Мюллер. «Не твое собачье дело», — подумал Штирлиц. Adam i Ewa spędzili trzy miliony lat w ogrodzie, żyjąc dzięki szczodrości bogów, a ich rozwój był bardzo skromny; zgodnie ze stylem życia Cichych, musiał taki być. Podobnie jak Cisi gdzie indziej, nie odczuwali oni potrzeby, aby wykorzystywać boskie prerogatywy decydowania o tym, kto ma żyć, a kto ma umrzeć. Kiedy jednak Ewa postawiła Adama w obliczu tej wiedzy, on powiedział: "Tak, rozumiem; mając to, nie będziemy już dłużej zależni od hojności bogów. Dzięki możliwości decydowania o tym, kto ma żyć, a kto umrzeć, stworzymy sobie dobrobyt przeznaczony jedynie dla nas, a to oznacza, że mogę życiu powiedzieć "tak" i tym samym mnożyć się bez ograniczeń". Powinieneś zrozumieć, że mówienie życiu "tak" oraz przyjęcie znajomości dobrego i złego to jedynie dwa różne aspekty pojedynczego aktu i tak właśnie ta opowieść przekazana jest w Genesis. www.active.most.org.pl/Other/Download/izmael.zip Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_z_melb Podszkol sie! 02.12.04, 06:20 obawiam sie, ze to autorzy slownika musza sie podszkolicn, np: 1. dać dupy † to get laid to give arse note Normally, only a woman "daje dupy" / gets laid. to rowniez 'spieprzyc' czyli 'to fucked up' 2. bastard to 'sku..syn' (i dosl. i w przenosni. nie spotkalem sie w Polsce przez 35 lat ze slowem 'ku..ec' (moze regionalne?) a swoja strona proby robienia 'kalki' bardzo lokalnych wyrazen maja malo sensu - jak 'zlosangeliwac' - potworek jezykowy! ale zawsze cos ) Odpowiedz Link Zgłoś
kurwielec6 Re: Podszkol sie! 02.12.04, 06:50 Pawel, ja tez tak myslalem ale... okazalo sie ze dopiero ku..elec 6 jest wolny, ku..elec, 1,2,3,4 i 5 byly juz zajete. To jakies mocno wsiowy termin, hehehe Google tez nic nie wykazuje. Ja znam tylko ku..e_uszy pochodzace z podwarszawskich metowni. Odpowiedz Link Zgłoś