Dodaj do ulubionych

urynoterapia, kto probowal? zabija bakterie

IP: *.imer.mah.se 09.05.02, 19:26
Urynoterapia wraca do lask, dziala szybcie jak antybiotyk, nie ma nic lepszego na krup,
dusznice bolesna, dzikie mieso w gardle, ostre zapalenie gardla, rany otwarte,
bierzmy przyklad z huzarow, napoleonczykow, czy zolnierzy II wojny , kolega odlewal sie na kolege
z ozytkiem dla obu.
Obserwuj wątek
    • macanko Re: urynoterapia, kto probowal? zabija bakterie 09.05.02, 19:51
      huzarzy tez lali na siebie? A co jak nie trafil?
      • Gość: Renka Re: huzarska urynoterapia IP: *.home.cgocable.net 09.05.02, 19:54
        No, tego to jeszcze nie slyszalam, zeby huzar w czasie akcji jeszcze lal na
        kolege huzara.Jak on to mogl zrobic? Przeciez byl calkowicie zarabany w te
        zbroje, do tego te piora..
        • Gość: Ola Re: huzarska urynoterapia IP: *.corp.redshift.com 09.05.02, 20:04
          zabija...komorki mozgowe tez.
          • nguyen Re: huzarska urynoterapia 09.05.02, 20:09
            janek, jak chcesz to sluze ci moja pompka. Na glupich Polakow nie zwracaj uwagi
            bo oni nie chca zeby ci sie polepszylo.
            • Gość: 1szlachc uzdrowiciele czytajacy z uryny IP: *.bredband.skanova.com 09.05.02, 23:49
              Slyszalem ze wiekszosc uzdrowicieli patrzac na mocz w sloiku pod swiatlo i
              badajac jego konsystencje jest w stanie odczytac rozne choroby,nawet raka,
              zburzenia hormonalne, niedobory mineralow czy witamin. vide medycyna ludowa.
              • karelia Re: uzdrowiciele czytajacy z uryny 09.05.02, 23:55
                slyszalam i czytalam o tej terapii. Jest BARDZO kontrowersyjna, jak sam
                widzisz. Wiecej na ten temat mozesz poczytac w ksiazce bodajze pani , nie
                pamietam jak ona sie nazywala, Cybulska , czy jakos tak inaczej. Jest to
                ksiazka o roznych terapiach alternatywnych. Kiedys ta pani pisala artykuly w
                jakiejs gazeci na temat zdrowia i roznych niekonwencjonalnych metod leczenia.
                Nie pamietam tytulu.
                • Gość: sympatic Re: uzdrowiciele czytajacy z uryny IP: *.sympatico.ca 10.05.02, 00:04
                  smacznego
                  www.zb.eco.pl/zb/57/urynoter.htm
                  • oborowy_dalej Re: uzdrowiciele czytajacy z uryny 10.05.02, 05:00
                    ciekawe czy jakbym sobie golnal prosto spod krasuli to by mi pomoze?
                    • Gość: sharky Re: uzdrowiciele czytajacy z uryny IP: 5.2.1R1D* / *.rickt.dialup.pol.co.uk 10.05.02, 23:02
                      Tylko mi nie mowcie ze to pomaga na bol gardla bo zwymiotuje!
                      • karelia Re: uzdrowiciele czytajacy z uryny 10.05.02, 23:03
                        sharky, pomaga, wg tego , co mowia inni pomaga. Pomaga nawet na inne
                        dolegliwosci.
                        • Gość: sharky Re: uzdrowiciele czytajacy z uryny IP: 5.3D* / *.rickt.dialup.pol.co.uk 10.05.02, 23:16
                          :0&*^%$££ <- to byla moja kolacja
                          • Gość: 007klos Re: uzdrowiciele czytajacy z uryny IP: *.bredband.skanova.com 11.05.02, 00:28
                            Slyszalem ze uryna ze zdrowego 18-25 chlopaka jest chetnie kupowana przez
                            starsze panie, na rozne dolegliwosci, struny glosowe,nacieranie ciala,wlosow,
                            musi byc z nocy.
                      • malamyszka Re: uzdrowiciele czytajacy z uryny 15.05.02, 18:04
                        mialam kiedys po wspinaniu rany na rekach czyste miecho..dwa dni okladow i znow
                        siedzialam w skale!!!
                        • Gość: petite uryna zdrowia doda, pijcie malymi lyczkami IP: 194.16.216.* 17.05.02, 12:28
                          Ja stosuje ja nawet w kuchni, do marynatow, zup, jako napoj w gorace letnie dni,
                          trzymam zawsze w lodowce butelke uryny, dla smaku daje szczypte cytryny.

Gotuje mocz, niedopuszczajac do zagotowania,aby nie stracic wartosci,mineralow,
                          sladowych ilosci cennych a nie dokonca jeszcze zbadanych pierwiastkow.

Sa rozne gatunki moczu, najlepszy jest z nocy, od mlodego czlowieka,
                          ja aby utrzymac wysaka jakosc mojej uryny stosuje diete weglowodanowa,
                          niskokaloryczna, jem duzo wolnych rodnikow.

Dobry jest tez na wlosy,daje witalnosc, i piekny zdrowy polysk,

smaruje tez zewnetrznie cale cialo, aby pobudzic fluidy, lub zazywam kapieli
                          urynowej, w domu w wannie, relaxuje sie rownoczesnie.

Jestem czlonkiem zwiazku milosnikow urynoterapii, wymieniamy miedzy soba rozne
                          gatunki moczu.
                          • Gość: Banan Ptie IP: 168.143.113.* 17.05.02, 18:33
                            splakalem sie, spluklem sie, smialem sie na caly glos,
                            Petite. Nie moge wytrzymac...

To co ty robisz z nami jest nieludzkie!
                            • Gość: Maruisz Re: Petite jest zajebisty IP: *.bredband.skanova.com 17.05.02, 19:19
                              Mozna plakac ze smiechu, on robi to z nami nawet bez naszej wiedzy, dolewajac
                              uryny do potraw, ciekawe gdzie pracuje oby nie w gastronomii.
    • Gość: bastard w takim razie co sie dzieje po "czekoladowej".... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.05.02, 12:45
      kuracji ? smile))))))))) Czy poprawia jedrnosc skory, usuwa zaskorniki, likwiduje
      tradzik... a moze wygladza zmarszczki ?

Czy ktos juz probowal ? Jesli tak to jakiej musi byc konsystencji ?

bastard
      • Gość: Mariusz Wypierdalaj z gownianym tematem, only URYNA IP: *.bredband.skanova.com 17.05.02, 17:35
        TY zaKalo, kalasz sie kalem, huj ci w oko, a kij bejzbolowy w kakaowe oko.
        Tu kroluje Mocz,uryna, gnojku, powazny temat, artysto rzezbiacy w gownie,
        won stad, bo ci naleje do ryja.
        • Gość: student dla mnie jestes polska szmata !!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.05.02, 18:34
          na obczyznie i moge cie przyrownac jedynie do kalu i gown, o ktorym tak wiele
          piszesz...

bastard
      • Gość: Bruno Re: w takim razie co sie dzieje po IP: *.sympatico.ca 17.05.02, 17:51
        Gość portalu: bastard napisał(a):

> kuracji ? smile))))))))) Czy poprawia jedrnosc skory, usuwa zaskorniki, likwiduje
        > tradzik... a moze wygladza zmarszczki ?
        >
        > Czy ktos juz probowal ? Jesli tak to jakiej musi byc konsystencji ?
        >
        >
        > bastard

A fe, student!!!!
        A panie ze Szwecji tak dobrze o Tobie mowia?????
        • Gość: student Re: w takim razie co sie dzieje po IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.05.02, 18:35
          student to takze czlowiek... pozdr. BRUNO
          • Gość: Urinek Re: w takim razie co sie dzieje po IP: *.tnt16.stk3.da.uu.net 17.05.02, 18:58
            Tutaj u nas w Szwecji na sniadanko wypija sie troche moczu z dodatkiem kalu .Musi byc brazowy,
            dobry w dotyku i swiezy. tubylcy jadaja to w zamian platkow owsianych, podnosi inteligencje i dodaje
            blysk w oku. IQ Szwedow nie ma sobie rownych. Zob. wpisy nijakiej pani Karelii.
            • karelia Re: w takim razie co sie dzieje po 17.05.02, 19:56
              Gość portalu: Urinek napisał(a):

> Tutaj u nas w Szwecji na sniadanko wypija sie troche moczu z dodatkiem kalu .Mu
              > si byc brazowy,
              > dobry w dotyku i swiezy. tubylcy jadaja to w zamian platkow owsianych, podnosi
              > inteligencje i dodaje
              > blysk w oku. IQ Szwedow nie ma sobie rownych. Zob. wpisy nijakiej pani Karelii.

a niech strace, pozdrawiam cie panie "URINEK"

jaka /niejaka pani Karelia
              • Gość: fakkir Re: urynoterapia w czasie stosunku!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 18.05.02, 09:29
                mozna rowniez stosowac jako perpetum mobile w czasie stsounku plciowego:
                wzajemne wypijanko, prosto z organow, rowniez pciowych, tzw. wie-czyste
                filtrowanie jako zloty srodek: ani nie rozwadnia ani nie odwadnia. Duzo tego,
                nie to co sperma. Mozna sie nachleptac do woli. Przyjemne z nieprzyjemnym, plus
                pozyteczne z bezplodnym!!!!
                • Gość: kaszub pijcie uryne odpedza komary, bedziecie mieli pot IP: *.bredband.skanova.com 22.05.02, 15:10
                  ktory jest nieprzyjemny dla komarow, ja gdy jestem na mazurach,pije dwie
                  szklanki dziennie, z cytryna.
                  Jestem przez to o 80% mniej kasany przez komary.
                  To jest naprawde supersrodek na tych krwiopijcow.
    • mathias_sammer Re: urynoterapia, kto probowal? zabija bakterie 23.05.02, 22:03
      Moja matka bedac mocno schorowana osoba byla leczona ta metoda. Pamietam
      jednak, ze niewiele jej kuracja pomogla, choc wykorzystywanie uryny jest
      przyjmowane dosc pozytywnie. Tak samo jak skuteczne jak nie bardziej choc
      rownie niekonwencjonalne jest leczenie czyrakow zastrzykami z wlasnej krwi.
      MS
    • Gość: krzychu Re: urynoterapia, kto probowal? zabija bakterie IP: *.bredband.skanova.com 25.05.02, 20:00
      Moze ktos skupuje uryne,jestem zdrowym mezczyzna, kategoria A
      • Gość: CW Re: urynoterapia, kto probowal? zabija bakterie IP: *.sympatico.ca 25.05.02, 20:51
        Gość portalu: krzychu napisał(a):

> Moze ktos skupuje uryne,jestem zdrowym mezczyzna, kategoria A

Mariusz daje dobra cene. Skontaktuj sie z nim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka