Dodaj do ulubionych

Jutro na Staten Island

IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 12.05.02, 00:00
... cos sie dzieje po polsku, moze macie jekies dokladniejesze info??
Obserwuj wątek
    • jot-23 Re: Jutro na Staten Island 12.05.02, 00:44
      Gość portalu: aniutek napisał(a):

> ... cos sie dzieje po polsku, moze macie jekies dokladniejesze info??

poczytaj o promocji Lublina w Nowym Jorku...tam chyba cos pisze na ten temat smile
    • Gość: aniutek Re: Jutro na Staten Island IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 12.05.02, 02:27
      nic??
      • Gość: hardy Re: Jutro na Staten Island IP: 12.152.252.* 14.05.02, 00:27
        A co sie mialo dziac, tzn. kiedy sie mialo dziac - to jutro wskazuje na 13 maja czyli dzisiaj.
        Za tydzien w sobote, tj 18 maja, ma byc dzien polski badz jak niektorzy mowia o promocji Lublina,a dzisiaj 13 maja to
        ja nie mam pojecia co sie moglo dziac, choc tu mieszkam.
        a o tej tzw promocji Lublina, to cos napisze w watku odnoszacym sie do dnia polskiego na SI
        • jot-23 Re: Jutro na Staten Island 14.05.02, 00:30
          Gość portalu: hardy napisał(a):

> A co sie mialo dziac?

no wlasnie gdzie recenzje? gdzie autografy slawnych ludzi? my tutaj wszyscy
          nieobecni czekamy na relacje!
          • Gość: zybi Re: Jutro na Staten Island--do J-23 IP: 130.68.2.* 14.05.02, 00:43
            Ty J-23, sie nie wychylaj???
            miales wyciagnac rower z piwnicy i przyjechac na rajd rowerowy
            • Gość: aniutek Re: Jutro na Staten Island--do J-23 IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 14.05.02, 00:49
              dementi- soboty mi sie pomerdaly oto SAMA PRAWDA wg Marka
              cyt:
              Uwaga, uwaga - Polski Dzien w Nowym Jorku, Staten Island, Stadion przy Staten Island Ferry.
              Goscie wieczoru:
              Arka Noego, Budka Suflera, a takze Cezary Pazura, Andrzej Szarmach, Heroes z Las Vegas,
              Lubelska Federacja
              Bardow i inni. Sobota 18 maja, od 5 do 10 po pol. Bilety: dorosli - 20$, dzieci od 3-12 lat-
              10$, studenci - 15$.
              Bilety: Parafia 718-447-3937, Polish Place 718-442-8909, Stadion 718-720-9200.
              Przestan narzekac, ze jako grupa
              etniczna niewiele znaczymy tylko przyjdz i pokazmy polskosc Amerykanom, pokazmy, ze jest
              nas duzo, moze
              zaczna sie w koncu z nami liczyc. Przede wszystkim przyjdz na dobra zabawe i muzyke,
              zabierz rodzine i
              znajomych, zrob sobie wspaniala wycieczke darmowym promem z Manhattanu na Staten
              Island.. Na miejscu beda
              stoiska z pieczonymi kielbaskami, polskim jedzeniem, zimnym piwem, innymi polskimi
              rzeczami. Zapraszamy !!!

• Gość: zybi Re: Jutro na Staten Island--do J-23 --Aniutek IP: 130.68.2.* 14.05.02, 01:27
                Jakos zapomnialas napisac
                --ze tam bedziesz
                --ze wezmiesz rower
                - ze bedziesz miec znak rozpoznawczy - bialo czerwona flage przy rowerze.
                • Gość: aniutek Re: Jutro na Staten Island--do J-23 --Aniutek IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 14.05.02, 02:13
                  :smile)
                  bede napewno- mam w sobote strasznyyyy egzamin- wiec potrzeba odreagowania bedzie
                  wielka, horagiewka PL powiadasz.... hmmmm chyba zagonisz mnie do dawno nie ruszanej
                  maszyny do szycia.....
                  rower- zalezy jaka pogoda i ile sztuk nas bedzie / namawiam siostre z corka i chlopem, kielbasa
                  z grila chyba przemowi wink/
                  no chyba mnie poznasz co??? hehehehe

Gość portalu: zybi napisał(a):

> Jakos zapomnialas napisac
                  > --ze tam bedziesz
                  > --ze wezmiesz rower
                  > - ze bedziesz miec znak rozpoznawczy - bialo czerwona flage przy rowerze.

• Gość: hardy Re: grill IP: *.246.70.7.Dial1.NewYork1.Level3.net 14.05.02, 07:04
                    A w co najmniej 2 parkach na SI maja lawy i grille wkopane w ziemie: w
                    Willowbrook park i clove lake park. Tylko uwaga z piwkiem na Rangersow!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka