Gość: aniutek IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 12.05.02, 00:00 ... cos sie dzieje po polsku, moze macie jekies dokladniejesze info?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Jutro na Staten Island 12.05.02, 00:44 Gość portalu: aniutek napisał(a): > ... cos sie dzieje po polsku, moze macie jekies dokladniejesze info?? poczytaj o promocji Lublina w Nowym Jorku...tam chyba cos pisze na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Jutro na Staten Island IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 12.05.02, 02:27 nic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hardy Re: Jutro na Staten Island IP: 12.152.252.* 14.05.02, 00:27 A co sie mialo dziac, tzn. kiedy sie mialo dziac - to jutro wskazuje na 13 maja czyli dzisiaj. Za tydzien w sobote, tj 18 maja, ma byc dzien polski badz jak niektorzy mowia o promocji Lublina,a dzisiaj 13 maja to ja nie mam pojecia co sie moglo dziac, choc tu mieszkam. a o tej tzw promocji Lublina, to cos napisze w watku odnoszacym sie do dnia polskiego na SI Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Jutro na Staten Island 14.05.02, 00:30 Gość portalu: hardy napisał(a): > A co sie mialo dziac? no wlasnie gdzie recenzje? gdzie autografy slawnych ludzi? my tutaj wszyscy nieobecni czekamy na relacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: Jutro na Staten Island--do J-23 IP: 130.68.2.* 14.05.02, 00:43 Ty J-23, sie nie wychylaj??? miales wyciagnac rower z piwnicy i przyjechac na rajd rowerowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Jutro na Staten Island--do J-23 IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 14.05.02, 00:49 dementi- soboty mi sie pomerdaly oto SAMA PRAWDA wg Marka cyt: Uwaga, uwaga - Polski Dzien w Nowym Jorku, Staten Island, Stadion przy Staten Island Ferry. Goscie wieczoru: Arka Noego, Budka Suflera, a takze Cezary Pazura, Andrzej Szarmach, Heroes z Las Vegas, Lubelska Federacja Bardow i inni. Sobota 18 maja, od 5 do 10 po pol. Bilety: dorosli - 20$, dzieci od 3-12 lat- 10$, studenci - 15$. Bilety: Parafia 718-447-3937, Polish Place 718-442-8909, Stadion 718-720-9200. Przestan narzekac, ze jako grupa etniczna niewiele znaczymy tylko przyjdz i pokazmy polskosc Amerykanom, pokazmy, ze jest nas duzo, moze zaczna sie w koncu z nami liczyc. Przede wszystkim przyjdz na dobra zabawe i muzyke, zabierz rodzine i znajomych, zrob sobie wspaniala wycieczke darmowym promem z Manhattanu na Staten Island.. Na miejscu beda stoiska z pieczonymi kielbaskami, polskim jedzeniem, zimnym piwem, innymi polskimi rzeczami. Zapraszamy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: Jutro na Staten Island--do J-23 --Aniutek IP: 130.68.2.* 14.05.02, 01:27 Jakos zapomnialas napisac --ze tam bedziesz --ze wezmiesz rower - ze bedziesz miec znak rozpoznawczy - bialo czerwona flage przy rowerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Jutro na Staten Island--do J-23 --Aniutek IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 14.05.02, 02:13 :) bede napewno- mam w sobote strasznyyyy egzamin- wiec potrzeba odreagowania bedzie wielka, horagiewka PL powiadasz.... hmmmm chyba zagonisz mnie do dawno nie ruszanej maszyny do szycia..... rower- zalezy jaka pogoda i ile sztuk nas bedzie / namawiam siostre z corka i chlopem, kielbasa z grila chyba przemowi / no chyba mnie poznasz co??? hehehehe Gość portalu: zybi napisał(a): > Jakos zapomnialas napisac > --ze tam bedziesz > --ze wezmiesz rower > - ze bedziesz miec znak rozpoznawczy - bialo czerwona flage przy rowerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hardy Re: grill IP: *.246.70.7.Dial1.NewYork1.Level3.net 14.05.02, 07:04 A w co najmniej 2 parkach na SI maja lawy i grille wkopane w ziemie: w Willowbrook park i clove lake park. Tylko uwaga z piwkiem na Rangersow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś