emigrantka 14.05.02, 23:01 No jak to? Zagladam i od wiekow nikt nie przybyl.....Hmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emigrantka Re: Twarze Forum 14.05.02, 23:13 roseanne - heyka no pewnie wstydliwi.. a juz konkursy oglaszali na misske i misska forum.. a pokazac sie nie kcom... Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Twarze Forum 14.05.02, 23:16 Wstydliwe? Alez gdziez tam hehehe. No wiecie jak to kiedys gdy wszystko zakryte bylo? Tylko zobaczyli kostke od nogi to poema pisali hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Twarze Forum 14.05.02, 23:21 szwedka - no to chyba nasi maja mentalnosc tych co na nich narzekaja.. muzulmanow... zakryci wola byc hihihih Trzymajcie sie - ide spac Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Twarze Forum 15.05.02, 00:07 nie wiem , jak to jest. Oni chcieliby widziec panie odkryte , podczas , gdy sami sa zakryci. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Twarze Forum 15.05.02, 00:08 hehehe - babski chomber? (tak to siem mufilo?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Twarze Forum IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 15.05.02, 00:12 siemacie kobitki tak sobie mysle, ze ludziska nie chca przysylac swoich zdjec z obawy o komentarze- pamietacie jak mnie zmieszali-ly....... ot i tyle moga sie pastwic nad czlowiekiem sami pozostajac w ukryciu hehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Twarze Forum 15.05.02, 00:18 cze aniutek - no to juz prawie wszystkie.. ino moment i bedzie JoeK hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Twarze Forum 15.05.02, 00:20 emigrantka napisał(a): > cze aniutek - no to juz prawie wszystkie.. ino moment i bedzie JoeK hehehe No to splywam hehehe...bo se minus ostatnio zrobilam hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Twarze Forum 15.05.02, 00:21 splywaj splywaj... na ile mozna JoeK podzielic? Tia Maria siem mnie zkondzyla.... idem spadz s kotem Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Twarze Forum 15.05.02, 00:25 emigrantka napisał(a): > Tia Maria siem mnie zkondzyla.... idem spadz s kotem s kotem??? tak sie teraz o nich mowi??? Ja tak dlugo na emigracyji ze slangu terazniejszego nie lapie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Twarze Forum 15.05.02, 00:28 no zkotem z kotem... z czym innym ryzym to bym do lozka nie poszla.. ale kot ryzy to co innego.... i jak ladnie mruczy.. i w lazience balaganu nie zostawia... i nie trzeba mu prac/prasowac/gotowac... kurcze - jak ja lubie moje kocisko )) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Twarze Forum 15.05.02, 00:38 jak GO wyploszylyscie babiszony na Mensie , to co macie pretensje. To delikatna meszczina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Twarze Forum 15.05.02, 01:09 zaraz pewnie przyjdzie - jak zobaczy moj na mensa zalosny wynik (93) to moze wpadnie i pocieszy? snif snif ( o po to ja nie poszlam o 11 spac? jesusssssssssssss a ja mysllam ze sobie humor poprawie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skanovaC Ksieza morduja koty na Powazkach IP: 168.143.113.* 15.05.02, 01:58 Tak piszecie cieplo o kotkach wiec proponuje poczytanie obecnego numeru www.nie.com.pl jak to proboszcz powazek pozabijal koty i nawet do nich strzelal. Bog z wami, na wieki wiekow. Odpowiedz Link Zgłoś