Gość: alka IP: *.tele2.pl 15.05.02, 20:51 Tzn. tak slyszalam ze sa brzydkie malo kobiece itp czy to jest prawda?czy skandynawki sa naprawde takie brzydkie?no i jak Polki wypadaja w porownaniu do nich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_szwedka Re: czy skandynawskie kobiety to babochlopy? 15.05.02, 20:54 Poszukaj sobie stary watek "Po czym poznac Polki za granica" hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Do Szwedki IP: *.sympatico.ca 15.05.02, 20:56 Ty za maly babochlop dla alki Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Do Bruno 15.05.02, 21:01 Oj, Bruno Ty bys widzial jak trzepocze rzesami do Ciebie )) Czy juz sie zaczynasz pakowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: Do Szwedki IP: *.sympatico.ca 15.05.02, 21:33 _szwedka napisał(a): > Oj, Bruno Ty bys widzial jak trzepocze rzesami do Ciebie )) > Czy juz sie zaczynasz pakowac? Prawie spakowany, bo 5 czerwca lece do Aten i bede w tym kraju do 24 czerwca .Glownie bede w Atenach , ale zalicze ze dwie wyspy; Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Do Szwedki 15.05.02, 21:53 Gość portalu: Bruno napisał(a): > _szwedka napisał(a): > > > Oj, Bruno Ty bys widzial jak trzepocze rzesami do Ciebie )) > > Czy juz sie zaczynasz pakowac? > > Prawie spakowany, bo 5 czerwca lece do Aten i bede w tym > kraju do 24 czerwca .Glownie bede w Atenach , ale zalicze ze > dwie wyspy; Pozdrowienia mmm ateny w czerwcu... 35 w cieniu i nic do roboty oprocz wachania spalin...tylko pozazdroscic, ale ty bruno lubisz klimaty motoryzacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schlonsk Re: Do Szwedki IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 18.05.02, 21:43 szwedki sa prawie tak brzydkie jak polki, ale sie tak nie puszczaja i maja lepsza edukacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: czy skandynawskie kobiety to babochlopy? IP: *.sympatico.ca 15.05.02, 20:54 Gość portalu: alka napisał(a): > Tzn. tak slyszalam ze sa brzydkie malo kobiece itp czy to jest prawda?czy > skandynawki sa naprawde takie brzydkie?no i jak Polki wypadaja w porownaniu do > nich? A co, masz dosyc polskich chlopow i do skandynawskich bab cie ciagnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma Re: czy skandynawskie kobiety to babochlopy? IP: *.ppp.get2net.dk 15.05.02, 21:15 tutaj jest zasada"jaka mnie panie Boziu stworzyl taka mnie masz"szczegolnie u generacji 30-40 latek.wiec grubas ubierze spodnie w krate ze zlota nitka eksponujace gruba sylwetke,blada bedzie paradowac w krotkich spodenkach,lysawa zafarbuje sie na rudo ,na codzien zero makijazu itd.z drugiej strony wsrod bogatszych pan popularana jest moda na tzw.zdrowy wyglad tzn.spalona na mahon po solarium,wybielane zeby,wysportowana sylwetka,pewne siebie.widze to na kursie na ktory mnie teraz wyslali widac bogatsze kobiety te sa szczuple ,dyskretny makijaz ,ladnie ubrane.biedniejsze ,choc pracujace na prawie tych samych stanowiskach ,sa grube lub wychudzone ,obwisly biust ,krotko sciete,zero makijazu,malo wygadane. ogolnie kobiety skandynawskie sa wysportowane ,silne i wytrzymale.widze to po staruszkach w domu starcow ,nasi juz by dawno wykorkowali po tych ciaglych aktywizacjach,wielu kawach ,alkoholach mieszanych z tabletkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: czy skandynawskie kobiety to babochlopy? IP: *.tele2.pl 15.05.02, 21:39 Dzieki Selma ja po prostu chcialam sie dowiedziec jak one wygladaja bo slyszalam ze sa bardzo bardzo brzydkie i niekobiece ale slyszalam tez opinie ze sa naprawde niezle i ze Polki sie do nich nie umywaja i po prostu bylam ciekawa jak taka skandynawska walkiria wyglada bo w ktoryms z watkow przeczytalam ze to sa straszne potworki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: czy skandynawskie kobiety to babochlopy? IP: *.tele2.pl 15.05.02, 21:30 Gość portalu: Bruno napisał(a): > Gość portalu: alka napisał(a): > > > Tzn. tak slyszalam ze sa brzydkie malo kobiece itp czy to jest prawda?czy > > skandynawki sa naprawde takie brzydkie?no i jak Polki wypadaja w porownani > u do > > nich? > > A co, masz dosyc polskich chlopow i do skandynawskich > bab cie ciagnie? nie glabie nie ciagnie mnie bo lesba nie jestem i nie badz taki dowcipny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: czy skandynawskie kobiety to babochlopy? IP: *.tele2.pl 15.05.02, 21:46 A jak z facetami?sa przystojni?bo slyszalam ze tam to faceci sa ladniejsi od kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: czy skandynawskie kobiety to babochlopy? 15.05.02, 21:48 Gość portalu: alka napisał(a): > A jak z facetami?sa przystojni?bo slyszalam ze tam to faceci sa ladniejsi od > kobiet durna babo, granice otwarte, paszport przez poczte, po zniwach polecam wychylic nos z wlasnej wsi i zobaczyc na wlasne oczy. ot taka przyjacielska rada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: czy skandynawskie kobiety to babochlopy? IP: *.tele2.pl 15.05.02, 21:59 jot-23 napisał(a): > Gość portalu: alka napisał(a): > > > A jak z facetami?sa przystojni?bo slyszalam ze tam to faceci sa ladniejsi > od > > kobiet > > durna babo, granice otwarte, paszport przez poczte, po zniwach polecam wychylic > > nos z wlasnej wsi i zobaczyc na wlasne oczy. ot taka przyjacielska rada. ALE MI SIE NIE CHCE NO I CO TY NA TO POWIESZ GLABIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Do alka IP: *.sympatico.ca 15.05.02, 22:00 Gość portalu: alka napisał(a): > Gość portalu: Bruno napisał(a): > > > Gość portalu: alka napisał(a): > > > > > Tzn. tak slyszalam ze sa brzydkie malo kobiece itp czy to jest prawda > ?czy > > > skandynawki sa naprawde takie brzydkie?no i jak Polki wypadaja w poro > wnani > > u do > > > nich? > > > > A co, masz dosyc polskich chlopow i do skandynawskich > > bab cie ciagnie? > nie glabie nie ciagnie mnie bo lesba nie jestem i nie badz taki dowcipny Nie sluchaj starego co ci opowiada o szwedzkich babach, jak jedzie na roboty do Szwecji. Szedki sa ladne, zadbane a w lozku to... lepsze od innych nacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma faceci-odp IP: *.ppp.get2net.dk 15.05.02, 22:07 to fakt Szwedki sa bardziej zadbane od Dunek ,faceci Dunczycy jak sa ladni i zadbani to znaczy ze to pedaly (na 50 procent),sami o sobie mowia "bosseland"- kraj pedalow.ale generalnie czesto widac pare -rozlazla baba ,2-3 dzieciaki a obok chlop bardzo przystojny.wcale tak czesto nie rozwodza sie ,bo w przypadku rozwodu taki maz moze duzo stracic i nie wyrobic finansowo. oczywiscie nie mowie tu o mlodych nastolatkach ,ktore sa wyjatkowo ladne i zdrowo wygladajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: faceci-odp IP: *.tele2.pl 15.05.02, 22:21 czasami jak czytam te posty o Skandynawi to mam wrazenie ze tam jest ogolna padaka!nie wiem dlaczego ale faceci stamtad kojarza mi sie z typem swinskiego blondyna albinosa i slyszalam tez ze tam to kobiety podrywaja facetow bo oni sa juz tak BLAZE ze im sie nie chce wysilac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma Re: faceci-odp IP: *.ppp.get2net.dk 15.05.02, 22:33 tych albinosow troche jest,ja tam na nich nie patrze ,na szczescie jest duzo innych ladniejszych narodowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: faceci-odp 15.05.02, 22:38 Mezczyzni Szwedzi. To bzdura ze sa to swinscy blondyni. Jest troche b.jasnych blondynow z normalna cera, wiekszosc jedna to ciemni blondyni albo szatyni. Sa na ogol wyzsi niz Polacy, i nie tak podtatusiali zaraz po trzydziestce. Mialam w pracy wizyte 3 pan z Wawy. Ty bys slyszala ich reakcje hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: faceci-odp IP: *.tele2.pl 15.05.02, 23:31 _szwedka napisał(a): > Mezczyzni Szwedzi. To bzdura ze sa to swinscy blondyni. Jest troche b.jasnych > blondynow z normalna cera, wiekszosc jedna to ciemni blondyni albo szatyni. > Sa na ogol wyzsi niz Polacy, i nie tak podtatusiali zaraz po trzydziestce. > Mialam w pracy wizyte 3 pan z Wawy. Ty bys slyszala ich reakcje hehehe NO COZ W POLSCE PAN MAJACY PONAD 30 WIOSEN TO JUZ STARY RUMPEL JEST I TAK TEZ WYGLADA!!!!CZYLI SZWEDZI PRZYSTOJNI -MOZE SA DOBRZE ZAKONSERWOWANI SKANDYNAWSKIMI KOSMETYKAMI?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Do alka IP: *.tele2.pl 15.05.02, 22:12 To das pech!no nie takich odpowiedzi sie spodziewalam.Szczerze mowiac spodziewalam sie uslyszec jakie to one sa brzydkie itp a tu niestety!ale bardzo podobaly mi sie opisy skandynawek dokonane przez Rodaka Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Do alka 15.05.02, 22:32 A niech Ci tam. Opowiem Ci. Mlode Szwedki sa sliczne, odzywiaja sie dobrze, wysportowane, makijaz z umiarem. Sa naturalne w zachowaniu, bezposrednie, naprawde fajne. Starsze zachowuja dobra figure dzieki odzywianiu i sportom. Tutaj nawet kobiety po 70-tce jezdza na rowerach. Niezaleznie od wieku wiedza czego chca i to one wybieraja. Szwedka bez ogrodek podejdzie do faceta i zaproponuje mu spotkanie. Porownanie do Polek? Powiem szczerze. Moj syn ma 24 lat i mam nadzieje na synowa... raczej Szwedke. Ale tu nie chodzi o urode... Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: Do alka 16.05.02, 00:20 Mlode szwedki-nie calkiem tak jak "szwedka " pisze.Ladne ,fakt-do wysportowania im daleko,taki maja juz typ budowy. Arogancke,glupie,leniwe,obojetne, egoistki.standard odpowiedz-nie wiem ,to mnie nie dotyczy,i slynne "va" temperament gory lodowej.jak popatrzysz na taka to nie wiesz czy spi ,czy wlasnie sie ocknela.sredni wiek to roznie ,zaleznie czym sie zajmuje i w jakich kregach sie obraca.raczej wygodnickie,zwalaja na chlopa kazda robote w domu.albo hyperaktywne i lataja po roznych wieczorowych zajeciach.lub wiecznie zmeczone i czekajace na roznego rodzaju wolne by nic nie robic.Starsze panie -b.mile,wiele zaangazowane w rozne pomoce innym.mozna tak pisac bez konca-ale synowa szwedka to katastrofa !albo ulga-sporadyczne odwiedziny,nieklopotliwa,siedzi w sofie i godzinami nic nie mowi-albo jak sie odezwie to :va ? ja cie nie rozumie,tego nie jadam ,jestem wegetarianka itp.nudne jak flaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Do cornio IP: *.sympatico.ca 16.05.02, 00:23 Wyglada na to ze miales szwedzka zone, corke i tesciowa Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: Do cornio 16.05.02, 00:25 Gość portalu: Bruno napisał(a): > Wyglada na to ze miales szwedzka zone, corke i tesciowa Nie syn byl zonaty ze szwedka -rekordowo jak mawiaja znajomi 14 miesiecy.z rozpaczy uciekl do USA-tam podobno ma Polke jako lekarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 16.05.02, 00:35 Jesuuuuu, chyba sie zabije deska((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 16.05.02, 00:38 karelia napisał(a): > Jesuuuuu, chyba sie zabije deska((((((((((((((((((( Karelio ,zyj dlugo i dostatnio oraz pogodnie-czemu masz sie zabijac? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 16.05.02, 00:47 cornio napisał(a): > karelia napisał(a): > > > Jesuuuuu, chyba sie zabije deska((((((((((((((((((( > > > Karelio ,zyj dlugo i dostatnio oraz pogodnie-czemu masz sie zabijac? i czemu deska? chociaz taka skandynawska sosna jest piekna, wybieraj taka bez sekow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IP: *.sympatico.ca 16.05.02, 00:47 cornio napisał(a): > karelia napisał(a): > > > Jesuuuuu, chyba sie zabije deska((((((((((((((((((( > > > Karelio ,zyj dlugo i dostatnio oraz pogodnie-czemu masz sie zabijac? A nie mialo byc: Jesuuuuu, chyba sobie zabije deska((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 16.05.02, 01:23 eeeee postanowilam zyc, bo tak wesolo jak tutaj to nie bedzie w raju. No chyba ze w raju mahometanskim, ale tam nie mam dojscia. A nic nie bede zabijac ani nikogo mordowac, a zyjcie sobie fikusni zartownisie )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IP: *.sn.g.bonet.se 16.05.02, 00:50 Jeszcze tak prymitywnego wątka nie widziłem, nie przypuszczam aby w Polsce tacy debile dobierali się do internetu ten lub ta co zaczął wątek to bezmózgowiec ale dziwię się innym chyba poza PGErem nic to nie widziało. Palancie legenda filmu światowego do Szwedka, najpiękniejsza modelka gdzie wszystkie najlepsze firmy ubiegały się też Szwedka córka zresztą słynnej aktorki nie napiszę nazwiska bo i tak w PGRach mówiono tylko o Krupskiej. Może to jest forma leczenia kompleksów i jako terapia pomaga. Boże miej w opiece tych ludzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno DO ??? IP: *.sympatico.ca 16.05.02, 00:56 Gość portalu: ??? napisał(a): > Jeszcze tak prymitywnego wątka nie widziłem, nie przypuszczam aby w Polsce > tacy debile dobierali się do internetu ten lub ta co zaczął wątek to > bezmózgowiec ale dziwię się innym chyba poza PGErem nic to nie widziało. > Palancie legenda filmu światowego do Szwedka, najpiękniejsza modelka gdzie > wszystkie najlepsze firmy ubiegały się też Szwedka córka zresztą słynnej > aktorki nie napiszę nazwiska bo i tak w PGRach mówiono tylko o Krupskiej. > Może to jest forma leczenia kompleksów i jako terapia pomaga. > Boże miej w opiece tych ludzi . Zawsze mowilem, ze w Canadzie najmondrzejsze ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brasetka Re: DO ??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.05.02, 08:45 Gość portalu: Bruno napisał(a): > Gość portalu: ??? napisał(a): > > > Jeszcze tak prymitywnego wątka nie widziłem, nie przypuszczam aby w Polsce > > > tacy debile dobierali się do internetu ten lub ta co zaczął wątek to > > bezmózgowiec ale dziwię się innym chyba poza PGErem nic to nie widziało. > > Palancie legenda filmu światowego do Szwedka, najpiękniejsza modelka gdzie > > > wszystkie najlepsze firmy ubiegały się też Szwedka córka zresztą słynnej > > aktorki nie napiszę nazwiska bo i tak w PGRach mówiono tylko o Krupskiej. > > Może to jest forma leczenia kompleksów i jako terapia pomaga. > > Boże miej w opiece tych ludzi . > > Zawsze mowilem, ze w Canadzie najmondrzejsze ludzie Polska także miała legendę światowego kina, jeżeli to ma być jakiś argument Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: DO ??? IP: *.tele2.pl 16.05.02, 18:42 Sorry cie ale jesli masz na mysli Grete Garbo i Ingrid Bergman to tu sie zgodze tylko co do Grety bo Ingrid Bergman to byla zwykla przecietniara a jesli masz na mysli jej coreczke Isabelle Rosselini jako te modelke co to sie niby o nia tak swiatowe domy mody zabijaly to gratuluje gustu glabie!!!!!!!Ale prymityw!!Ona jest tak szpetna ze szok!!!najpiekniejsza modelka glabie to jest Laetitia Casta i Yamila Diaz a piekna gwiazda kina boska Brigitte Bardot a nie jakies tam poczwary w typie Ingrid Bergman!Ale masz gust chlopie!wspolczuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: DO ??? IP: *.sympatico.ca 16.05.02, 20:22 Gość portalu: Bruno napisał(a): > Gość portalu: ??? napisał(a): > > > Jeszcze tak prymitywnego wątka nie widziłem, nie przypuszczam aby w Polsce > > > tacy debile dobierali się do internetu ten lub ta co zaczął wątek to > > bezmózgowiec ale dziwię się innym chyba poza PGErem nic to nie widziało. > > Palancie legenda filmu światowego do Szwedka, najpiękniejsza modelka gdzie > > > wszystkie najlepsze firmy ubiegały się też Szwedka córka zresztą słynnej > > aktorki nie napiszę nazwiska bo i tak w PGRach mówiono tylko o Krupskiej. > > Może to jest forma leczenia kompleksów i jako terapia pomaga. > > Boże miej w opiece tych ludzi . > > Zawsze mowilem, ze w Canadzie najmondrzejsze ludzie Mam pytanie: Kto glupszy, prawdziwy czy falszywy Bruno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Do alka IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 16.05.02, 20:24 Rozumiem Szwedko, ze odpowiada ci bardzo szwedzki system wartosci, o czym swiadczy chocby twoj nick i ton prawie wszystkich wypowiedzi. Ale dlaczego chcesz swojego syna koniecznie "pokarac" Szwedzka? Nie przecze, znajduja sie wsrod Szwedek wartosciowe dziewczyny, ale coraz rzadziej i rzadziej - to rowniez kwestia pokolenia. Wielu Polkom tez daleko do idealu, ale jest przeciez na szczescie tyle innych nacji. Gdyby Szwedki byly takie wspaniale, to dlaczego tak wielu Szwedow na partnerki wybiera nie-Szwedki? Odpowiedz Link Zgłoś
joek Krol Szwecji............... 16.05.02, 20:32 Gość portalu: xyz napisał(a): > Rozumiem Szwedko, ze odpowiada ci bardzo szwedzki system wartosci, o czym > swiadczy chocby twoj nick i ton prawie wszystkich wypowiedzi. Ale dlaczego > chcesz swojego syna koniecznie "pokarac" Szwedzka? Nie przecze, znajduja sie > wsrod Szwedek wartosciowe dziewczyny, ale coraz rzadziej i rzadziej - to > rowniez kwestia pokolenia. > Wielu Polkom tez daleko do idealu, ale jest przeciez na szczescie tyle innych > nacji. > > Gdyby Szwedki byly takie wspaniale, to dlaczego tak wielu Szwedow na partnerki > wybiera nie-Szwedki? No wlasnie, nawet Krol Szwecji nie moze sie zenic z kobieta urodzona w Szwecji. A wiecie dlaczego? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma Re: Krol Szwecji............... IP: *.ppp.get2net.dk 16.05.02, 20:47 podziwiam ludzi zakochanych tak bardzo w miejcu swojego zamieszkania,czesto wiaze sie to z malzenstwem -milosc do malzonka przenosi sie na jego kraj Odpowiedz Link Zgłoś
joek Re: Krol Szwecji............... 16.05.02, 20:57 Gość portalu: selma napisał(a): > podziwiam ludzi zakochanych tak bardzo w miejcu swojego zamieszkania,czesto > wiaze sie to z malzenstwem -milosc do malzonka przenosi sie na jego kraj Nie bardzo to rozumiem. konstytucja Szwecji zabrania Krolowi zeniaczki ze Szwedka Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Krol Szwecji............... 16.05.02, 21:03 Gdzie to wyczytales JoeK? Odpowiedz Link Zgłoś
joek Re: Krol Szwecji............... 16.05.02, 21:12 _szwedka napisał(a): > Gdzie to wyczytales JoeK? Hmmmm, chyba wiem to z opowiadania. Cos co ma zrodla od czasow Napoleona. Wiesz oczywiscie ze to Napoleon rozpoczal obecna dynastie dajac tron Szwecji swojemu pupilowi Prince Bernadotte. Detali nie pamietam, bede musial tam pojechac i pogadac o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Krol Szwecji............... 16.05.02, 21:20 I znowu obiecujesz... a potem... hehehe Dzisiaj u nas wielka radocha, szefostwo zatwierdziolo wielka inwestycje... No i moze zarobicie na nas kupe forsy to...pogadamy o Bernadotte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Do xyz IP: *.tele2.pl 16.05.02, 20:57 No wlasnie dlaczego?ja tam i tak uwazam ze Polki sa najladniejsze a tak wogole to sie pytalam o te skandynawki bo kumple strasznie z nich polewali ze jak krowa ladniejsza od kobiety znaczy w skandynawi jestesmy.Moim zdaniem Polki maja w sobie jakas delikatnosc i klase Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Do xyz 16.05.02, 21:06 Nie badz smieszna... Ktorej nacji sie nie zapytasz to uwaza ze wlasnie ich dziewczyny sa najladniejsze... Takie gadanie to tylko udowodnienie jak malo sie widzialo... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Do xyz 16.05.02, 21:10 _szwedka napisał(a): > Nie badz smieszna... Ktorej nacji sie nie zapytasz to uwaza ze wlasnie ich > dziewczyny sa najladniejsze... Takie gadanie to tylko udowodnienie jak malo sie > > widzialo... ehhh przypominaja mi sie od razu te trzy grube leniwe klempy z polskiego sklepu w yonkers! hahah najlepiej wygladaja z ta wylewajaca sie opona spod kusej podkoszulki co ma w teorii pokazywac zgrabny pepek. ehhh gdyby nie mieli takiej dobrej kielbasy i pierogow to by moja noga tam nie postala! Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Do alka 16.05.02, 21:02 Gość portalu: xyz napisał(a): > Rozumiem Szwedko, ze odpowiada ci bardzo szwedzki system wartosci, Szwedzki SYSTEM wartosci??? Co za system???? o czym > swiadczy chocby twoj nick i ton prawie wszystkich wypowiedzi. Moj nick o niczym nie swiadczy i nie masz zielonego pojecia dlaczego... Wiec nie wysilaj sie na jasnowidza... > Ale dlaczego > chcesz swojego syna koniecznie "pokarac" Szwedzka? Po pierwsze nie uwazam ze to by byla kara. Po drugie ja nic nie chce, to on wybiera. Nie przecze, znajduja sie > wsrod Szwedek wartosciowe dziewczyny, ale coraz rzadziej i rzadziej - to > rowniez kwestia pokolenia. Wcale nie rzadziej ale raczej coraz czesciej. jestem tu duuuuzo lat i jak zaobserwowalam zmiane u pokolen to raczej pozytywna. > Wielu Polkom tez daleko do idealu, ale jest przeciez na szczescie tyle innych > nacji. Jakiego idealu? Czego najmniej bym mu zyczyla to jakiegos tam idealu...hehehe. Meczyl by sie tylko biedak. > Gdyby Szwedki byly takie wspaniale, to dlaczego tak wielu Szwedow na partnerki > wybiera nie-Szwedki? Wiesz, zaden madry czlowiek nie wybiera partnera ze wzgledu na narodowosc. Jak Ci pewnie wiadomo to mlodzi Szwedzi podrozuja po swiecie bardzo duzo a wiec i maja b.duze mozliwosci spotkania nie-Szwedki. A ze moj syncio odziedziczyl po przodkach bakcyla szwendania sie po swiecie to taka Szwedka bylaby moja nadzieja ze nie osiadzie na drugiej stronie kuli ziemskiej... Uspokoilam Cie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Do alka IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 16.05.02, 21:44 > Szwedzki SYSTEM wartosci??? Co za system???? Otoz sledze od dluzszego czasu twoje wypowiedzi o Szwecji i chyba jeszcze nigdy nie napotkalem jakiegos slowa krytyki. Wszystko jest tu wg ciebie cacy, od kolegow w pracy az po fantastyczne mozliwosci spedzanie wolnego czasu (faktycznie taka np. listopadowa Uppsala to raj na ziemi). Rozumiem, ze wygodniej jest pojsc na latwizne i bezgranicznie sie zintegrowac, a wiec przyjac szw. system wartosci. Gratuluje, jestes wzorowa imigrantka, doglebnie zintegrowana - vide twoj nick. Ale czy jako osoba inteligentna (w co nie watpie) nie powinnas czasem wyluzowac i przyznac, ze cos ci sie tu nie podoba. Z doswiadczenia wiem, ze idealizowani przez ciebie Szwedzi (jesli sa na poziomie) potrafia przyznac racje, gdy nie-Szwed skrytykuje cos w konstruktywny sposob. Wniosek - jako cudzoziemcy placacy tu podatki oraz korzystajacy z tych samych praw i obowiazkow nie odmawiajmy sobie prawa do krytyki, tam gdzie to jest konieczne. Wcale nie musimy sie plaszczyc przed kazdym tubylcem i udawac, ze wszystko jest w porzadku. Nie chodzi mi o jakas totalna krytyke Szwecji czy wlasnie szw. systemu wartosci. Sprobujmy pozbyc sie kompleksow i rozmawiac jak rowny z rownym, albo moze tak jak rozmawiaja ze Szwedami Amerykanie. Zachowajmy swa godnosc, a i nas tez uszanuja. Problem polega na tym, ze w moim odczuciu ci tzw. "gleboko zintegrowani" imigranci gdzies ta godnosc zatracili. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Do xyz 16.05.02, 22:20 Ciesze sie przeogromnie ze tak interesujesz moja osoba (czy moimi wypowiedziami). Czym zasluzylam sobie na to? Czy wszystko jest cacy w Szwecji? Nie, nie jest. Ale tu na forum tylu ludzi pluje na Szwecje i Szwedow ze dla balansu nie mam zamiaru pisac negatywnie. Nie moge to nazwac "plaszczeniem sie przed tubylcami" bo tu raczej tubylcy nie pisza. A jaka jestem wsrod Szwedow to ty nie masz zielonego pojecia i nigdy go nie bedziesz miec. Widze mine moich kolegow gdyby ktos im probowal wcisnac ze ja plaszcze sie przed nimi hahahaha. Masz, niestety bujna fantazje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Do Szwedki IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 17.05.02, 21:45 Tak, interesuje sie twoimi wypowiedziami. Tak jak zreszta wypowiedziami wielu, wielu innych na tym forum - wlasnie po to je czytam. Na tematy szwedzkie i skandynawskie to wlasnie ty Szwedko wespol z Karelia macie najwiecej do powiedzenia. Kiedys byl jeszcze Don, ale chyba od jakiegos czasu zniknal. Wypowiedzi Karelii podobaja mi sie bardziej o tyle, ze nie stroni ona od krytyki Szwecji czy Szwedow tam gdzie na to zasluguja. Ty natomiast wszystko widzisz w rozowych okularach, bron Boze gdy komus na przyklad nie odpowiada uroda Szwedek albo dzialanie tutejszej sluzby zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Do Szwedki 17.05.02, 22:14 Gość portalu: xyz napisał(a): > Tak, interesuje sie twoimi wypowiedziami. Tak jak zreszta wypowiedziami wielu, > wielu innych na tym forum - wlasnie po to je czytam. Ale sam(a) sie nie wypowiadasz bo nie masz nic do powiedzenia oprocz zwyklego krytykanctwa. Jasne! Lepiejm krytykowac niz byc krytykowanym > Na tematy szwedzkie i skandynawskie to wlasnie ty Szwedko wespol z Karelia > macie najwiecej do powiedzenia. Kiedys byl jeszcze Don, ale chyba od jakiegos > czasu zniknal. Tak oczywiscie! Na tematy szwedzkie mamy najwiecej do powiedzenia bo tak sie wlasnie sklada ze mieszkamy w Szwecji. Mamy sie wypowiadac na tematy amerykanskie? > Wypowiedzi Karelii podobaja mi sie bardziej o tyle, ze nie stroni ona od > krytyki Szwecji czy Szwedow tam gdzie na to zasluguja. > Ty natomiast wszystko widzisz w rozowych okularach, bron Boze gdy komus na > przyklad nie odpowiada uroda Szwedek albo dzialanie tutejszej sluzby zdrowia. Po pierwsze: Ty chyba cierpisz na wybujala fantazje. Po drugie: Mam to gleboko w d... co sie Tobie podoba a co nie...Swoje kazania mozesz schowac do wlasnej d... Po trzecie: Jak na razie staralam sie w grzeczny sposob odparowac Twoje czepialstwo... ale moja cierpliwosc ma granice nie takie duze jak Szwedow....wiec...zejdz ze mnie bo mi duszno.... O ile nie chcesz poznac mojego slowianskiego temperamentu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: czy skandynawskie kobiety to babochlopy? IP: *.nas.onetel.net.uk 16.05.02, 23:27 to nastepne watpliwosci Polki z glebokiej dziury..czy wyslac ogloszenie matrymonialne do szwecji.. czy tez nie...watpliwosci i kompleksy trzymaja ciagle na zadupiu... ps podziwiam panow potrafiacych przebrnac na tym watku przez kobieca logike.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re:do theend IP: *.tele2.pl 17.05.02, 11:27 Gość portalu: theend napisał(a): > to nastepne watpliwosci Polki z glebokiej dziury..czy wyslac ogloszenie > matrymonialne do szwecji.. czy tez nie...watpliwosci i kompleksy trzymaja > ciagle na zadupiu... > > ps podziwiam panow potrafiacych przebrnac na tym watku przez kobieca logike.. NIE PIERDOL TAKICH GLUPOT I NIE SZUKAJ POWODOW TAM GDZIE ICH NIE MA GLABIE Z UK BO JA ROZUMIEM ZE TY TAM W UK NA ZaDUPIU NIE JESTES A CIEKAWE CO TAM ROBISZ BO JAK DLA MNIE TO Z TYM BURACZANYM TEKSTEM O ZADUPIACH SAM JESTES Z ZADUPIA I POBYT W UK TO NA PEWNO KARIERY SZCZYTY ANGOLOM TYLKO CIEBIE TAM BRAKOWALO DO SZCZESCIA !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubun Re:do theend IP: *.tnt16.stk3.da.uu.net 17.05.02, 19:25 Niestety pieknosc jest polaczona ze stanem duchowym ciala. Szwedki na ogol sa puste i leniwe jak glaby i w ich krowich oczach odbija sie tylko bezgraniczna pustka. tak , ze trudno mowic o jakiejs pieknosci. Sa raczej nieciekawe, bez sexappelu, ociezale fizycznie i duchowo. Wieczorami na spacerach spotykam tylko polki i czasami inne narodowosci Zeby taka szwedzianke wyciagnac z domu? chyba ze na jakies glupie tuppeware party czy jakies tam innych plotek.. Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re:do theend 17.05.02, 22:20 Gość portalu: Rubun napisał(a): > Niestety pieknosc jest polaczona ze stanem duchowym ciala. Szwedki na ogol sa p > uste i leniwe jak > glaby i w ich krowich oczach odbija sie tylko bezgraniczna pustka. tak , ze tru > dno mowic o jakiejs > pieknosci. Sa raczej nieciekawe, bez sexappelu, ociezale fizycznie i duchowo. > Wieczorami na > spacerach spotykam tylko polki i czasami inne narodowosci Zeby taka szwedziank > e wyciagnac z > domu? chyba ze na jakies glupie tuppeware party czy jakies tam innych plotek.. Nie wiedzialem ,ze Polki takie spacerowiczki ? Ale faktycznie podrywka na spacerze to raczej mlode kobiety..... chyba ,ze na pieska ( o jaki sliczny piesek- a czy mowi po szwedzku? )No ale my rencisci to mamy male mozliwosci ! chlip ,chlip,hehehe na spacerze ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re:do theend IP: *.nas.onetel.net.uk 17.05.02, 22:19 > NIE PIERDOL TAKICH GLUPOT I NIE SZUKAJ POWODOW TAM GDZIE ICH NIE MA GLABIE Z UK > > BO JA ROZUMIEM ZE TY TAM W UK NA ZaDUPIU NIE JESTES A CIEKAWE CO TAM ROBISZ BO > JAK DLA MNIE TO Z TYM BURACZANYM TEKSTEM O ZADUPIACH SAM JESTES Z ZADUPIA I POB > YT > W UK TO NA PEWNO KARIERY SZCZYTY ANGOLOM TYLKO CIEBIE TAM BRAKOWALO DO > SZCZESCIA !!!!!!! paru angielkom brakowalo..juz znowu brakuje..przestalem z nimi sypiac.. ps zony z ogloszenia w Polsce szuka niewielu anglikow..wiec szwecja to zdecydowanie najlepszy pomysl(..choc z tego co mi wiadomo opinia popsula sie wiele lat temu.. spryciary wymiekaly przynoszac innym spryciarom zla slawe)..masz szanse zamieszkac na jakims snieznym ranczo... i spelniac zachcianki szwedzkiego drwala..fascynujacy pomysl...do najblizszego sklepu 20 km skuterem snieznym..a policja 50km..to informacja na wypadek gdyby odwiedzili go przyjaciele z miejscowej (70 km) druzyny futbolowej i wszyscy chcieli.. Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re:do theend 17.05.02, 22:24 Gość portalu: theend napisał(a): > > > NIE PIERDOL TAKICH GLUPOT I NIE SZUKAJ POWODOW TAM GDZIE ICH NIE MA GLABIE > Z UK > > > > BO JA ROZUMIEM ZE TY TAM W UK NA ZaDUPIU NIE JESTES A CIEKAWE CO TAM ROBIS > Z BO > > JAK DLA MNIE TO Z TYM BURACZANYM TEKSTEM O ZADUPIACH SAM JESTES Z ZADUPIA > I POB > > YT > > W UK TO NA PEWNO KARIERY SZCZYTY ANGOLOM TYLKO CIEBIE TAM BRAKOWALO DO > > SZCZESCIA !!!!!!! > > paru angielkom brakowalo..juz znowu brakuje..przestalem z nimi sypiac.. > > ps zony z ogloszenia w Polsce szuka niewielu anglikow..wiec szwecja to > zdecydowanie najlepszy pomysl(..choc z tego co mi wiadomo opinia popsula sie > wiele lat temu.. spryciary wymiekaly przynoszac innym spryciarom zla slawe)..ma > sz > szanse zamieszkac na jakims snieznym ranczo... > i spelniac zachcianki szwedzkiego drwala..fascynujacy pomysl...do najblizszego > sklepu 20 km skuterem snieznym..a policja 50km..to informacja na wypadek gdyby > odwiedzili go przyjaciele z miejscowej (70 km) druzyny futbolowej i wszyscy > chcieli.. Kolego powoli z tymi fantazjami-jak przyjda koledzy od futbola to marna nadzieja- jedyne co pomoga to wypic cale piwo w domu i jeszcze posla babe po nastepne.Futbol to za powazna sprawa i do tego piwo !! sorry no sex my szwedy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re:do theend IP: *.nas.onetel.net.uk 17.05.02, 22:31 cornio napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > > NIE PIERDOL TAKICH GLUPOT I NIE SZUKAJ POWODOW TAM GDZIE ICH NIE MA G > LABIE > > Z UK > > > > > > BO JA ROZUMIEM ZE TY TAM W UK NA ZaDUPIU NIE JESTES A CIEKAWE CO TAM > ROBIS > > Z BO > > > JAK DLA MNIE TO Z TYM BURACZANYM TEKSTEM O ZADUPIACH SAM JESTES Z ZAD > UPIA > > I POB > > > YT > > > W UK TO NA PEWNO KARIERY SZCZYTY ANGOLOM TYLKO CIEBIE TAM BRAKOWALO D > O > > > SZCZESCIA !!!!!!! > > > > paru angielkom brakowalo..juz znowu brakuje..przestalem z nimi sypiac.. > > > > ps zony z ogloszenia w Polsce szuka niewielu anglikow..wiec szwecja to > > zdecydowanie najlepszy pomysl(..choc z tego co mi wiadomo opinia popsula s > ie > > wiele lat temu.. spryciary wymiekaly przynoszac innym spryciarom zla slawe > )..ma > > sz > > szanse zamieszkac na jakims snieznym ranczo... > > i spelniac zachcianki szwedzkiego drwala..fascynujacy pomysl...do najblizs > zego > > sklepu 20 km skuterem snieznym..a policja 50km..to informacja na wypadek g > dyby > > odwiedzili go przyjaciele z miejscowej (70 km) druzyny futbolowej i wszysc > y > > chcieli.. > > > > > Kolego powoli z tymi fantazjami-jak przyjda koledzy od futbola to marna nadziej > a- > jedyne co pomoga to wypic cale piwo w domu i jeszcze posla babe po > nastepne.Futbol to za powazna sprawa i do tego piwo !! sorry no sex my szwedy! tylko zeby baba poszla ..to musi byc z ogloszenia..inaczej trzeba dolozyc na chrupki..musze zgodzic sie , ze piwo i futbol wykluczaja sie...zaobserwujemy to wszyscy w najblizszym czasie..cale wielkie pijane miasta przed godzina 13.. Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re:do theend 18.05.02, 00:04 Przepraszam ale sie zgubilem-"cale pijane miasta przed 13-ta" ? do czego to sie odnosi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re:do theend IP: *.nas.onetel.net.uk 18.05.02, 00:08 o co panu w tym momencie chodzi.. dokladnie...?..w "podpuszczanego" nie gram dzisiaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Copenhag Re:do theend IP: *.worldonline.dk / *.ppp1-7.odn.worldonline.dk 18.05.02, 01:16 cornio napisał(a): > > Przepraszam ale sie zgubilem-"cale pijane miasta przed 13-ta" ? do czego to > sie odnosi ? Odnosi sie to tego, ze mecze Polski beda o 13.30. A co myslalas ze powrot do PRL? Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re:do theend 18.05.02, 01:38 Gość portalu: Copenhag napisał(a): > cornio napisał(a): > > > > > Przepraszam ale sie zgubilem-"cale pijane miasta przed 13-ta" ? do czego > to > > sie odnosi ? > > Odnosi sie to tego, ze mecze Polski beda o 13.30. A co myslalas ze powrot do PR > L? > > Za wyjasnienie dziekuje-akutar futbol to nie moje hobby.a ten dodatek to jakis taki wyszedl ci cieniutki i zalosny.no ale i tak dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re:do theend IP: *.tele2.pl 18.05.02, 18:22 Gość portalu: theend napisal > > > > paru angielkom brakowalo..juz znowu brakuje..przestalem z nimi sypiac.. > > ps zony z ogloszenia w Polsce szuka niewielu anglikow..wiec szwecja to > zdecydowanie najlepszy pomysl(..choc z tego co mi wiadomo opinia popsula sie > wiele lat temu.. spryciary wymiekaly przynoszac innym spryciarom zla slawe)..ma > sz > szanse zamieszkac na jakims snieznym ranczo... > i spelniac zachcianki szwedzkiego drwala..fascynujacy pomysl...do najblizszego > sklepu 20 km skuterem snieznym..a policja 50km..to informacja na wypadek gdyby > odwiedzili go przyjaciele z miejscowej (70 km) druzyny futbolowej i wszyscy > chcieli.. YO!TO MNIE ZGASILES!WYOBRAZNIA DZIALA!JUZ WIDZE TE TNACE SIE ANGIELKI(z rozpaczy za toba oczywiscie!!!!!!)A JA PO PROSTU MARZE O TAKIM SKANDYNAWSKIM RANCZO Z PINGWINAMI i DLATEGO JUZ NIEDLUGO DAM OGLOSZENIE NO I CO TY NA TO POWIESZ GLABIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re:do theend 18.05.02, 19:28 Gość portalu: alka napisał(a): > Gość portalu: theend napisal > > > > > > > paru angielkom brakowalo..juz znowu brakuje..przestalem z nimi sypiac.. > > > > ps zony z ogloszenia w Polsce szuka niewielu anglikow..wiec szwecja to > > zdecydowanie najlepszy pomysl(..choc z tego co mi wiadomo opinia popsula s > ie > > wiele lat temu.. spryciary wymiekaly przynoszac innym spryciarom zla slawe > )..ma > > sz > > szanse zamieszkac na jakims snieznym ranczo... > > i spelniac zachcianki szwedzkiego drwala..fascynujacy pomysl...do najblizs > zego > > sklepu 20 km skuterem snieznym..a policja 50km..to informacja na wypadek g > dyby > > odwiedzili go przyjaciele z miejscowej (70 km) druzyny futbolowej i wszysc > y > > chcieli.. > YO!TO MNIE ZGASILES!WYOBRAZNIA DZIALA!JUZ WIDZE TE TNACE SIE ANGIELKI(z rozpacz > y > za toba oczywiscie!!!!!!)A JA PO PROSTU MARZE O TAKIM SKANDYNAWSKIM RANCZO Z > PINGWINAMI i DLATEGO JUZ NIEDLUGO DAM OGLOSZENIE NO I CO TY NA TO POWIESZ GLABI > E!! Rancho z pingwinami to raczej Grenlandia.W Szwecji to rancho z reniferami.jako ,ze Laponczycy to nomadzi zycie niezbyt ciekawe a i oni nie mieszaja sie z obcymi.Sa kurduplowaci,krzywe nozki i spiewaja jakby miwli sraczke- jojkaja jak to sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re:do theend IP: *.nas.onetel.net.uk 18.05.02, 21:39 Gość portalu: alka napisał(a): > Gość portalu: theend napisal > > > > > > > paru angielkom brakowalo..juz znowu brakuje..przestalem z nimi sypiac.. > > > > ps zony z ogloszenia w Polsce szuka niewielu anglikow..wiec szwecja to > > zdecydowanie najlepszy pomysl(..choc z tego co mi wiadomo opinia popsula s > ie > > wiele lat temu.. spryciary wymiekaly przynoszac innym spryciarom zla slawe > )..ma > > sz > > szanse zamieszkac na jakims snieznym ranczo... > > i spelniac zachcianki szwedzkiego drwala..fascynujacy pomysl...do najblizs > zego > > sklepu 20 km skuterem snieznym..a policja 50km..to informacja na wypadek g > dyby > > odwiedzili go przyjaciele z miejscowej (70 km) druzyny futbolowej i wszysc > y > > chcieli.. > YO!TO MNIE ZGASILES!WYOBRAZNIA DZIALA!JUZ WIDZE TE TNACE SIE ANGIELKI(z rozpacz > y > za toba oczywiscie!!!!!!)A JA PO PROSTU MARZE O TAKIM SKANDYNAWSKIM RANCZO Z > PINGWINAMI i DLATEGO JUZ NIEDLUGO DAM OGLOSZENIE NO I CO TY NA TO POWIESZ GLABI > E!! gratuluje..tylko.. nawet nie probuje zyczyc powodzenia..i tak przyniesiesz wstyd Polsce glabie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re:do theend IP: *.tele2.pl 18.05.02, 18:28 Gość portalutheend napisal: > > paru angielkom brakowalo..juz znowu brakuje..przestalem z nimi sypiac.. > > ps zony z ogloszenia w Polsce szuka niewielu anglikow..wiec szwecja to > zdecydowanie najlepszy pomysl(..choc z tego co mi wiadomo opinia popsula sie > wiele lat temu.. spryciary wymiekaly przynoszac innym spryciarom zla slawe)..ma > sz > szanse zamieszkac na jakims snieznym ranczo... > i spelniac zachcianki szwedzkiego drwala..fascynujacy pomysl...do najblizszego > sklepu 20 km skuterem snieznym..a policja 50km..to informacja na wypadek gdyby > odwiedzili go przyjaciele z miejscowej (70 km) druzyny futbolowej i wszyscy > chcieli..P.S.A CO TY THEEND TAK W KOLKO O TYM SEKSIE ?!MASZ BRAKI?!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re:do theend IP: *.nas.onetel.net.uk 18.05.02, 21:40 Gość portalu: alka napisał(a): > Gość portalutheend napisal: > > > > paru angielkom brakowalo..juz znowu brakuje..przestalem z nimi sypiac.. > > > > ps zony z ogloszenia w Polsce szuka niewielu anglikow..wiec szwecja to > > zdecydowanie najlepszy pomysl(..choc z tego co mi wiadomo opinia popsula s > ie > > wiele lat temu.. spryciary wymiekaly przynoszac innym spryciarom zla slawe > )..ma > > sz > > szanse zamieszkac na jakims snieznym ranczo... > > i spelniac zachcianki szwedzkiego drwala..fascynujacy pomysl...do najblizs > zego > > sklepu 20 km skuterem snieznym..a policja 50km..to informacja na wypadek g > dyby > > odwiedzili go przyjaciele z miejscowej (70 km) druzyny futbolowej i wszysc > y > > chcieli..P.S.A CO TY THEEND TAK W KOLKO O TYM SEKSIE ?!MASZ > BRAKI?!!!!!!!!!!!!!!!! > a chcesz pomoc.??..co ma byc?.. zaproszenie i kieszonkowe..?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re:do theend IP: *.tele2.pl 20.05.02, 16:44 Gość portalu: theend napisał(a): > Gość portalu: alka napisał(a): > > > Gośc portalu theend napisal: > > > > a chcesz pomoc.??..co ma byc?.. zaproszenie i kieszonkowe..?..SORRY ALE NIE STAC CIE NA MNIE I NIGDY NIE BEDZIE CIE STAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re:do theend IP: *.nas.onetel.net.uk 20.05.02, 16:51 Gość portalu: alka napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > > Gość portalu: alka napisał(a): > > > > > Gośc portalu theend napisal: > > > > > > > a chcesz pomoc.??..co ma byc?.. zaproszenie i kieszonkowe..?..SORRY ALE NI > E > STAC CIE NA MNIE I NIGDY NIE BEDZIE CIE STAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > to wazne..miec odpowiednia cene..ja sie licytowal nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re:do theend IP: *.tele2.pl 18.05.02, 18:29 ANGIELKI JUZ NIE DAJA I JEDZIESZ NA RECZNYM CO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re:do theend IP: *.nas.onetel.net.uk 18.05.02, 21:42 Gość portalu: alka napisał(a): > ANGIELKI JUZ NIE DAJA I JEDZIESZ NA RECZNYM CO! wszystko fuj..w tym zdaniu twoim.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re:do theend IP: *.tele2.pl 19.05.02, 10:25 Gość portalu: theend napisał(a): > Gość portalu: alka napisał(a): > > > ANGIELKI JUZ NIE DAJA I JEDZIESZ NA RECZNYM CO! > > wszystko fuj..w tym zdaniu twoim.. OJ BLYSKOTLIWY TO TY NIE JESTES!!!!!!POPRACUJ NAD STYLEM BO INACZEJ TO NAWET DO HINDUSKIEJ PIEKARNI CIE NIE PRZYJMA!!!I BEDZIESZ MUSIAL SZYBKI KAMBEK TU POLAND ZROBIC BO NA SLUB Z OGLOSZENIA JAK WCZESNIEJ POWIEDZIALES SZANS NIET W UK!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re:do theend IP: *.nas.onetel.net.uk 20.05.02, 16:55 Gość portalu: alka napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > > Gość portalu: alka napisał(a): > > > > > ANGIELKI JUZ NIE DAJA I JEDZIESZ NA RECZNYM CO! > > > > wszystko fuj..w tym zdaniu twoim.. > OJ BLYSKOTLIWY TO TY NIE JESTES!!!!!!POPRACUJ NAD STYLEM BO INACZEJ TO NAWET DO > > HINDUSKIEJ PIEKARNI CIE NIE PRZYJMA!!!I BEDZIESZ MUSIAL SZYBKI KAMBEK TU POLAND > > ZROBIC BO NA SLUB Z OGLOSZENIA JAK WCZESNIEJ POWIEDZIALES SZANS NIET W > UK!!!!!!!!!!!! na szybki kambek , nie ma szans..zapraszam na bulke..ale ty sie wybierasz w inne strony ..to do uslyszania jak juz bedziesz po drugiej stronie muru.. papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re:do theend IP: *.tele2.pl 20.05.02, 17:52 jakiego muru jakiego muru glabie!!!!!!!!!!!!o mur to ty sie mozesz stuknac jak glowka boli!!NARA Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re:do theend 18.05.02, 19:16 Gość portalu: theend napisał(a): > paru angielkom brakowalo..juz znowu brakuje..przestalem z nimi sypiac.. > > ps zony z ogloszenia w Polsce szuka niewielu anglikow..wiec szwecja to > zdecydowanie najlepszy pomysl(..choc z tego co mi wiadomo opinia popsula sie > wiele lat temu.. spryciary wymiekaly przynoszac innym spryciarom zla slawe)..ma > sz > szanse zamieszkac na jakims snieznym ranczo... > i spelniac zachcianki szwedzkiego drwala..fascynujacy pomysl...do najblizszego > sklepu 20 km skuterem snieznym..a policja 50km..to informacja na wypadek gdyby > odwiedzili go przyjaciele z miejscowej (70 km) druzyny futbolowej i wszyscy > chcieli.. Snieznym ranczo? Mieszkam w miescie i w tym roku bylo sniezne przez tylko 2 miesiace. Do najblizszego sklepu mam 20 m, do policji 1,5 km, a miejscowa druzyna fotbolowa.... ktora i z ktorej ligi????? Szwecja to troche wiecej, niz region arktyczny..... Poczytaj troche, a dopiero potem wypowiadaj sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re:do theend IP: *.nas.onetel.net.uk 18.05.02, 21:44 ninna napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > paru angielkom brakowalo..juz znowu brakuje..przestalem z nimi sypiac.. > > > > ps zony z ogloszenia w Polsce szuka niewielu anglikow..wiec szwecja to > > zdecydowanie najlepszy pomysl(..choc z tego co mi wiadomo opinia popsula s > ie > > wiele lat temu.. spryciary wymiekaly przynoszac innym spryciarom zla slawe > )..ma > > sz > > szanse zamieszkac na jakims snieznym ranczo... > > i spelniac zachcianki szwedzkiego drwala..fascynujacy pomysl...do najblizs > zego > > sklepu 20 km skuterem snieznym..a policja 50km..to informacja na wypadek g > dyby > > odwiedzili go przyjaciele z miejscowej (70 km) druzyny futbolowej i wszysc > y > > chcieli.. > > Snieznym ranczo? Mieszkam w miescie i w tym roku bylo sniezne przez tylko 2 > miesiace. Do najblizszego sklepu mam 20 m, do policji 1,5 km, a miejscowa druzy > na > fotbolowa.... ktora i z ktorej ligi????? > > Szwecja to troche wiecej, niz region arktyczny..... Poczytaj troche, a dopiero > potem wypowiadaj sie... jestes reszka..gratulacje..co do pilki..najbardziej interesuja mnie rozgrywki pucharowe na grenladii..znajde w necie.. dziekuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re:do theend 20.05.02, 18:32 I zapomnielismy tez dodac.. Pingwiny zyja tylko na pludniowej polkuli :o) I nie wszystkie zyja tam gdzie jest zimno. Nie ma to, jak gdy ludzia mowia bzdury..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi8 Re: czy skandynawskie kobiety to babochlopy? IP: *.inet.fi / *.inet.fi 18.05.02, 18:28 Nie ma kobiet brzytkich ? Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: czy skandynawskie kobiety to babochlopy? 18.05.02, 21:27 Gość portalu: mimi8 napisał(a): > Nie ma kobiet brzytkich ? Brzydkich ? oczywiscie,ze nie.jest tylko za malo wodki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chomik do cornio IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 18.05.02, 21:41 A co ty zawszony pedale i pedofilu wiesz o kobietach ?? NIC ! Twoja stara cie nie wyskrobala i zasmiecasz teraz Matke Ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Do Cornio IP: *.tele2.pl 19.05.02, 10:39 Cornio z ta wodka to masz racje !!!wiesz jaki sposob maja moi kumple zeby sprawdzic czy sa juz wystarczajaca pijani-jak ida na impreze to od razu na poczatku szukaja najbrzydszej dziewczyny i jak im sie ona zaczyna podobac to znak ze czas do domu!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś