Dodaj do ulubionych

Debile internetu

IP: *.140.88.213.host.tele1europe.se 16.05.02, 13:47
Proponuję Slavia w wątku " Polonia nie kojarzy sie juz Polakom w kraju....."
Obserwuj wątek
    • Gość: Bruno Re: Debile internetu IP: *.sympatico.ca 16.05.02, 21:17
      Proponuje falszywego Bruno. 98 pt na 100 mozliwych
      • Gość: Bruno Re: Debile internetu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.02, 21:18
        OK
    • Gość: Wowa Re: Debile internetu IP: *.sprint.ca 16.05.02, 22:59
      Normalny czlowiek nie ma czasu na to by byc debilem bo: pracuje,zajmuje sie zona dziecmi ,domem
      oraz psem ,poza tym samym soba ,nauka ,sportem itd.
      Pierwsza grupa debili to ci co byle gdzie mieszkaja ,byle co jedza np.jajka i kurze udka na okraglo ,
      czasami uda im sie zjesc kielbasy w supermarkiecie po kryjomu ,byle co pija np.wode z czajnika
      albo Popowa z plastika .Ogladaja seriale tv takie jak PLEBANIA ,prawdziwe arcydzelo itd.
      Druga grupa to glupie kurwy .Arab kopnal w dupe bo lubi miec dzieci,a one nadaja sie tylko na
      naczynia na sperme ,poza tym ze nie potrafia odrorznic araba od burego osla tez nie widza rorznicy
      miedzy czatem a forum ,teraz sa na emeryturze i maja czas .Dla pocieszenia dodam jak to mawiala
      moja babka natasza ,ktora przerzyla dwie wojny :HUJ NIE BOMBA PIZDY NIE ROZWALI.

Trzecia grupa to debile pracujacy w polskim exporcie .Po ogorkach i kaposcie ,exportuja glupote
      Jest jej w kraju pelno ,beda sprzedawac za dolary ,ja nie kupie a te 6k dol wydamy w Rzymie
      Pradze i Budapeszcie albo tylko 2k dol na Florydze
      • Gość: theend Re: Debile internetu IP: *.nas.onetel.net.uk 16.05.02, 23:18
        Gość portalu: Wowa napisał(a):

> Normalny czlowiek nie ma czasu na to by byc debilem bo: pracuje,zajmuje sie zon
        > a dziecmi ,domem
        > oraz psem ,poza tym samym soba ,nauka ,sportem itd.
        > Pierwsza grupa debili to ci co byle gdzie mieszkaja ,byle co jedza np.jajka i
        > kurze udka na okraglo ,
        > czasami uda im sie zjesc kielbasy w supermarkiecie po kryjomu ,byle co pija np.
        > wode z czajnika
        > albo Popowa z plastika .Ogladaja seriale tv takie jak PLEBANIA ,prawdziwe arcy
        > dzelo itd.
        > Druga grupa to glupie kurwy .Arab kopnal w dupe bo lubi miec dzieci,a one nadaj
        > a sie tylko na
        > naczynia na sperme ,poza tym ze nie potrafia odrorznic araba od burego osla tez
        > nie widza rorznicy
        > miedzy czatem a forum ,teraz sa na emeryturze i maja czas .Dla pocieszenia do
        > dam jak to mawiala
        > moja babka natasza ,ktora przerzyla dwie wojny :HUJ NIE BOMBA PIZDY NIE ROZWALI
        > .
        >
        > Trzecia grupa to debile pracujacy w polskim exporcie .Po ogorkach i kaposcie ,
        > exportuja glupote
        > Jest jej w kraju pelno ,beda sprzedawac za dolary ,ja nie kupie a te 6k dol w
        > ydamy w Rzymie
        > Pradze i Budapeszcie albo tylko 2k dol na Florydze

ps.wybierasz zbyt waskie podgrupy..wymieniasz w jednym tchnieniu wszytskich i
        nikogo..siebie???..jestes rozdarta pomiedzy tymi trzema grupami?

jako grupe czwarta propopnuje debili-przytakiwaczy..
        • Gość: Bruno Re: Debile internetu IP: *.sympatico.ca 16.05.02, 23:38
          A co ze mna, ktora ja grupa?
          • Gość: theend Re: Debile internetu IP: *.nas.onetel.net.uk 16.05.02, 23:43
            Gość portalu: Bruno napisał(a):

> A co ze mna, ktora ja grupa?

twoja grupa to tzw. "rozszczepiency"..plemie takie..nie jestem teraz pewien czy
            to sa debile czy tez nie..
            • Gość: Bruno Wyrabiacze z przymusu IP: *.tpl.on.ca / 205.189.191.* 16.05.02, 23:49
              Witam drugiego Bruna.Czlowiek pracuje bo musi . Ma swoje potrzeby .Musi jesc , ubrac sie ,Gdzies mieszkac
              Wielu to nie wystarcza wiec biora dodatkowa robotke by podolac splacie domu samochodu itp.
              • Gość: bruno Re: Wyrabiacze z przymusu IP: *.nas.onetel.net.uk 16.05.02, 23:54
                witam imiennikow..oglaszam dzisiejszy wieczor..wieczorkiem bokserskim pod
                patronatem sw. bruno...
          • Gość: W Re: Debile internetu IP: *.dial.eclipse.net 17.05.02, 00:41
            Gość portalu: Bruno napisał(a):

> A co ze mna, ktora ja grupa?
            ty chuju jestes w grupie pierdolnietych kutasow.
            wyjebana szmata to ty bronek

• Gość: Biala Re: Debile internetu IP: *.sympatico.ca 17.05.02, 00:03
          Gość portalu: theend napisał(a):

> Gość portalu: Wowa napisał(a):
          >
          > > Normalny czlowiek nie ma czasu na to by byc debilem bo: pracuje,zajmuje si
          > e zon
          > > a dziecmi ,domem
          > > oraz psem ,poza tym samym soba ,nauka ,sportem itd.
          > > Pierwsza grupa debili to ci co byle gdzie mieszkaja ,byle co jedza np.jaj
          > ka i
          > > kurze udka na okraglo ,
          > > czasami uda im sie zjesc kielbasy w supermarkiecie po kryjomu ,byle co pij
          > a np.
          > > wode z czajnika
          > > albo Popowa z plastika .Ogladaja seriale tv takie jak PLEBANIA ,prawdziwe
          > arcy
          > > dzelo itd.
          > > Druga grupa to glupie kurwy .Arab kopnal w dupe bo lubi miec dzieci,a one
          > nadaj
          > > a sie tylko na
          > > naczynia na sperme ,poza tym ze nie potrafia odrorznic araba od burego osl
          > a tez
          > > nie widza rorznicy
          > > miedzy czatem a forum ,teraz sa na emeryturze i maja czas .Dla pocieszen
          > ia do
          > > dam jak to mawiala
          > > moja babka natasza ,ktora przerzyla dwie wojny :HUJ NIE BOMBA PIZDY NIE RO
          > ZWALI
          > > .
          > >
          > > Trzecia grupa to debile pracujacy w polskim exporcie .Po ogorkach i kapos
          > cie ,
          > > exportuja glupote
          > > Jest jej w kraju pelno ,beda sprzedawac za dolary ,ja nie kupie a te 6k
          > dol w
          > > ydamy w Rzymie
          > > Pradze i Budapeszcie albo tylko 2k dol na Florydze
          >
          >
          >
          > ps.wybierasz zbyt waskie podgrupy..wymieniasz w jednym tchnieniu wszytskich i
          > nikogo..siebie???..jestes rozdarta pomiedzy tymi trzema grupami?
          >
          > jako grupe czwarta propopnuje debili-przytakiwaczy..

Natomiast ja proponuje powrot do szkoly
          • Gość: theend Re: Debile internetu IP: *.nas.onetel.net.uk 17.05.02, 00:09
            dzieki pani ..wlasnie odbylem ta sentymentalna podroz..dziekuje..
            zawsze bylem ciekawy ile lat mozna najdluzej siedziec w jednej klasie..
            tzn kiedy wywalaja ze szkol do specjalnych placowek..moze pani mi
            odpowiedziec..prosze..
            • Gość: Biala Re: Debile internetu IP: *.sympatico.ca 17.05.02, 01:52

> dzieki pani ..wlasnie odbylem ta sentymentalna podroz..dziekuje..
              > zawsze bylem ciekawy ile lat mozna najdluzej siedziec w jednej klasie..
              > tzn kiedy wywalaja ze szkol do specjalnych placowek..moze pani mi
              > odpowiedziec..prosze..

6 lat, nie dluzej
            • Gość: Biala Re: Debile internetu IP: *.sympatico.ca 17.05.02, 18:15

> dzieki pani ..wlasnie odbylem ta sentymentalna podroz..dziekuje..
              > zawsze bylem ciekawy ile lat mozna najdluzej siedziec w jednej klasie..
              > tzn kiedy wywalaja ze szkol do specjalnych placowek..moze pani mi
              > odpowiedziec..prosze..

Moja uwaga nie byla skierowana do pana, jednoczesnie informuje, ze kolejna
              wypowiedz sygnowana "Biala" nie jest moja.
              (znowu sympatico.ca puszcza brzydkie baki)
              • Gość: Biala Re: Debile internetu IP: *.sympatico.ca 17.05.02, 18:30
                Gość portalu: Biala napisał(a):

> Gość portalu: theend napisał(a):
                >
                > > dzieki pani ..wlasnie odbylem ta sentymentalna podroz..dziekuje..
                > > zawsze bylem ciekawy ile lat mozna najdluzej siedziec w jednej klasie..
                > > tzn kiedy wywalaja ze szkol do specjalnych placowek..moze pani mi
                > > odpowiedziec..prosze..
                >
                > Moja uwaga nie byla skierowana do pana, jednoczesnie informuje, ze kolejna
                > wypowiedz sygnowana "Biala" nie jest moja.
                > (znowu sympatico.ca puszcza brzydkie baki)

Znowu sympatico.ca puszcza brzydkie baki, szczegolnie
                wypowiedzi sygnowane "Biala"
                • biala& Re: Debile internetu 17.05.02, 18:33

> Gość portalu: Biala napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: theend napisał(a):
                  > >
                  > > > dzieki pani ..wlasnie odbylem ta sentymentalna podroz..dziekuje..
                  > > > zawsze bylem ciekawy ile lat mozna najdluzej siedziec w jednej klasie
                  > ..
                  > > > tzn kiedy wywalaja ze szkol do specjalnych placowek..moze pani mi
                  > > > odpowiedziec..prosze..
                  > >
                  > > Moja uwaga nie byla skierowana do pana, jednoczesnie informuje, ze kolejna
                  >
                  > > wypowiedz sygnowana "Biala" nie jest moja.
                  > > (znowu sympatico.ca puszcza brzydkie baki)
                  >
                  > Znowu sympatico.ca puszcza brzydkie baki, szczegolnie
                  > wypowiedzi sygnowane "Biala"

To jest cytat sympatico.ca !!!
              • Gość: czarny Re: Debile internetu IP: *.nas.onetel.net.uk 17.05.02, 18:36

>
                > > dzieki pani ..wlasnie odbylem ta sentymentalna podroz..dziekuje..
                > > zawsze bylem ciekawy ile lat mozna najdluzej siedziec w jednej klasie..
                > > tzn kiedy wywalaja ze szkol do specjalnych placowek..moze pani mi
                > > odpowiedziec..prosze..
                >
                > Moja uwaga nie byla skierowana do pana, jednoczesnie informuje, ze kolejna
                > wypowiedz sygnowana "Biala" nie jest moja.
                > (znowu sympatico.ca puszcza brzydkie baki)

tak..a ja nazywam sie pawel czarny..jednoczesnie informuje..ze glupich to my..a
                nie nas..
          • Gość: Biala Re: Debile internetu IP: *.sympatico.ca 17.05.02, 19:32

>
            > > Gość portalu: Wowa napisał(a):
            > >
            > > > Normalny czlowiek nie ma czasu na to by byc debilem bo: pracuje,zajmu
            > je si
            > > e zon
            > > > a dziecmi ,domem
            > > > oraz psem ,poza tym samym soba ,nauka ,sportem itd.
            > > > Pierwsza grupa debili to ci co byle gdzie mieszkaja ,byle co jedza n
            > p.jaj
            > > ka i
            > > > kurze udka na okraglo ,
            > > > czasami uda im sie zjesc kielbasy w supermarkiecie po kryjomu ,byle c
            > o pij
            > > a np.
            > > > wode z czajnika
            > > > albo Popowa z plastika .Ogladaja seriale tv takie jak PLEBANIA ,praw
            > dziwe
            > > arcy
            > > > dzelo itd.
            > > > Druga grupa to glupie kurwy .Arab kopnal w dupe bo lubi miec dzieci,a
            > one
            > > nadaj
            > > > a sie tylko na
            > > > naczynia na sperme ,poza tym ze nie potrafia odrorznic araba od bureg
            > o osl
            > > a tez
            > > > nie widza rorznicy
            > > > miedzy czatem a forum ,teraz sa na emeryturze i maja czas .Dla poci
            > eszen
            > > ia do
            > > > dam jak to mawiala
            > > > moja babka natasza ,ktora przerzyla dwie wojny :HUJ NIE BOMBA PIZDY N
            > IE RO
            > > ZWALI
            > > > .
            > > >
            > > > Trzecia grupa to debile pracujacy w polskim exporcie .Po ogorkach i
            > kapos
            > > cie ,
            > > > exportuja glupote
            > > > Jest jej w kraju pelno ,beda sprzedawac za dolary ,ja nie kupie a t
            > e 6k
            > > dol w
            > > > ydamy w Rzymie
            > > > Pradze i Budapeszcie albo tylko 2k dol na Florydze
            > >
            > >
            > >
            > > ps.wybierasz zbyt waskie podgrupy..wymieniasz w jednym tchnieniu wszytskic
            > h i
            > > nikogo..siebie???..jestes rozdarta pomiedzy tymi trzema grupami?
            > >
            > > jako grupe czwarta propopnuje debili-przytakiwaczy..
            >
            > Natomiast ja proponuje powrot do szkoly

To jest cytat sympatico.ca !!!
      • Gość: vendetta wowa jestes chyba debilem IP: 213.255.126.* 17.05.02, 12:14
        naucz sie pisac ciemny czlowieku, naucz sie na pamiec co to jest milosc nawet
        jesli w rownaniach 3-go stopnia jest ona zaslepieniem.i nie badz wulgarny bo
        takich debili jak ty wlasnie eksportuje moj rodzinny kraj po calym bozym
        swiecie. kaszanka
        • kuciapka1 Rozmowy wieku 21-go 17.05.02, 23:23
          Wnet Vendetta (to on był) przez tłum się przecisnął
          Na środek izby, wkoło swoja mysla błysnął.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka