Gość: Piast IP: *.140.88.213.host.tele1europe.se 16.05.02, 13:47 Proponuję Slavia w wątku " Polonia nie kojarzy sie juz Polakom w kraju....." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bruno Re: Debile internetu IP: *.sympatico.ca 16.05.02, 21:17 Proponuje falszywego Bruno. 98 pt na 100 mozliwych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: Debile internetu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.02, 21:18 OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wowa Re: Debile internetu IP: *.sprint.ca 16.05.02, 22:59 Normalny czlowiek nie ma czasu na to by byc debilem bo: pracuje,zajmuje sie zona dziecmi ,domem oraz psem ,poza tym samym soba ,nauka ,sportem itd. Pierwsza grupa debili to ci co byle gdzie mieszkaja ,byle co jedza np.jajka i kurze udka na okraglo , czasami uda im sie zjesc kielbasy w supermarkiecie po kryjomu ,byle co pija np.wode z czajnika albo Popowa z plastika .Ogladaja seriale tv takie jak PLEBANIA ,prawdziwe arcydzelo itd. Druga grupa to glupie kurwy .Arab kopnal w dupe bo lubi miec dzieci,a one nadaja sie tylko na naczynia na sperme ,poza tym ze nie potrafia odrorznic araba od burego osla tez nie widza rorznicy miedzy czatem a forum ,teraz sa na emeryturze i maja czas .Dla pocieszenia dodam jak to mawiala moja babka natasza ,ktora przerzyla dwie wojny :HUJ NIE BOMBA PIZDY NIE ROZWALI. Trzecia grupa to debile pracujacy w polskim exporcie .Po ogorkach i kaposcie ,exportuja glupote Jest jej w kraju pelno ,beda sprzedawac za dolary ,ja nie kupie a te 6k dol wydamy w Rzymie Pradze i Budapeszcie albo tylko 2k dol na Florydze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Debile internetu IP: *.nas.onetel.net.uk 16.05.02, 23:18 Gość portalu: Wowa napisał(a): > Normalny czlowiek nie ma czasu na to by byc debilem bo: pracuje,zajmuje sie zon > a dziecmi ,domem > oraz psem ,poza tym samym soba ,nauka ,sportem itd. > Pierwsza grupa debili to ci co byle gdzie mieszkaja ,byle co jedza np.jajka i > kurze udka na okraglo , > czasami uda im sie zjesc kielbasy w supermarkiecie po kryjomu ,byle co pija np. > wode z czajnika > albo Popowa z plastika .Ogladaja seriale tv takie jak PLEBANIA ,prawdziwe arcy > dzelo itd. > Druga grupa to glupie kurwy .Arab kopnal w dupe bo lubi miec dzieci,a one nadaj > a sie tylko na > naczynia na sperme ,poza tym ze nie potrafia odrorznic araba od burego osla tez > nie widza rorznicy > miedzy czatem a forum ,teraz sa na emeryturze i maja czas .Dla pocieszenia do > dam jak to mawiala > moja babka natasza ,ktora przerzyla dwie wojny :HUJ NIE BOMBA PIZDY NIE ROZWALI > . > > Trzecia grupa to debile pracujacy w polskim exporcie .Po ogorkach i kaposcie , > exportuja glupote > Jest jej w kraju pelno ,beda sprzedawac za dolary ,ja nie kupie a te 6k dol w > ydamy w Rzymie > Pradze i Budapeszcie albo tylko 2k dol na Florydze ps.wybierasz zbyt waskie podgrupy..wymieniasz w jednym tchnieniu wszytskich i nikogo..siebie???..jestes rozdarta pomiedzy tymi trzema grupami? jako grupe czwarta propopnuje debili-przytakiwaczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: Debile internetu IP: *.sympatico.ca 16.05.02, 23:38 A co ze mna, ktora ja grupa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Debile internetu IP: *.nas.onetel.net.uk 16.05.02, 23:43 Gość portalu: Bruno napisał(a): > A co ze mna, ktora ja grupa? twoja grupa to tzw. "rozszczepiency"..plemie takie..nie jestem teraz pewien czy to sa debile czy tez nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Wyrabiacze z przymusu IP: *.tpl.on.ca / 205.189.191.* 16.05.02, 23:49 Witam drugiego Bruna.Czlowiek pracuje bo musi . Ma swoje potrzeby .Musi jesc , ubrac sie ,Gdzies mieszkac Wielu to nie wystarcza wiec biora dodatkowa robotke by podolac splacie domu samochodu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Wyrabiacze z przymusu IP: *.nas.onetel.net.uk 16.05.02, 23:54 witam imiennikow..oglaszam dzisiejszy wieczor..wieczorkiem bokserskim pod patronatem sw. bruno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Debile internetu IP: *.dial.eclipse.net 17.05.02, 00:41 Gość portalu: Bruno napisał(a): > A co ze mna, ktora ja grupa? ty chuju jestes w grupie pierdolnietych kutasow. wyjebana szmata to ty bronek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Debile internetu IP: *.sympatico.ca 17.05.02, 00:03 Gość portalu: theend napisał(a): > Gość portalu: Wowa napisał(a): > > > Normalny czlowiek nie ma czasu na to by byc debilem bo: pracuje,zajmuje si > e zon > > a dziecmi ,domem > > oraz psem ,poza tym samym soba ,nauka ,sportem itd. > > Pierwsza grupa debili to ci co byle gdzie mieszkaja ,byle co jedza np.jaj > ka i > > kurze udka na okraglo , > > czasami uda im sie zjesc kielbasy w supermarkiecie po kryjomu ,byle co pij > a np. > > wode z czajnika > > albo Popowa z plastika .Ogladaja seriale tv takie jak PLEBANIA ,prawdziwe > arcy > > dzelo itd. > > Druga grupa to glupie kurwy .Arab kopnal w dupe bo lubi miec dzieci,a one > nadaj > > a sie tylko na > > naczynia na sperme ,poza tym ze nie potrafia odrorznic araba od burego osl > a tez > > nie widza rorznicy > > miedzy czatem a forum ,teraz sa na emeryturze i maja czas .Dla pocieszen > ia do > > dam jak to mawiala > > moja babka natasza ,ktora przerzyla dwie wojny :HUJ NIE BOMBA PIZDY NIE RO > ZWALI > > . > > > > Trzecia grupa to debile pracujacy w polskim exporcie .Po ogorkach i kapos > cie , > > exportuja glupote > > Jest jej w kraju pelno ,beda sprzedawac za dolary ,ja nie kupie a te 6k > dol w > > ydamy w Rzymie > > Pradze i Budapeszcie albo tylko 2k dol na Florydze > > > > ps.wybierasz zbyt waskie podgrupy..wymieniasz w jednym tchnieniu wszytskich i > nikogo..siebie???..jestes rozdarta pomiedzy tymi trzema grupami? > > jako grupe czwarta propopnuje debili-przytakiwaczy.. Natomiast ja proponuje powrot do szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Debile internetu IP: *.nas.onetel.net.uk 17.05.02, 00:09 dzieki pani ..wlasnie odbylem ta sentymentalna podroz..dziekuje.. zawsze bylem ciekawy ile lat mozna najdluzej siedziec w jednej klasie.. tzn kiedy wywalaja ze szkol do specjalnych placowek..moze pani mi odpowiedziec..prosze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Debile internetu IP: *.sympatico.ca 17.05.02, 01:52 Gość portalu: theend napisał(a): > dzieki pani ..wlasnie odbylem ta sentymentalna podroz..dziekuje.. > zawsze bylem ciekawy ile lat mozna najdluzej siedziec w jednej klasie.. > tzn kiedy wywalaja ze szkol do specjalnych placowek..moze pani mi > odpowiedziec..prosze.. 6 lat, nie dluzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Debile internetu IP: *.sympatico.ca 17.05.02, 18:15 Gość portalu: theend napisał(a): > dzieki pani ..wlasnie odbylem ta sentymentalna podroz..dziekuje.. > zawsze bylem ciekawy ile lat mozna najdluzej siedziec w jednej klasie.. > tzn kiedy wywalaja ze szkol do specjalnych placowek..moze pani mi > odpowiedziec..prosze.. Moja uwaga nie byla skierowana do pana, jednoczesnie informuje, ze kolejna wypowiedz sygnowana "Biala" nie jest moja. (znowu sympatico.ca puszcza brzydkie baki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Debile internetu IP: *.sympatico.ca 17.05.02, 18:30 Gość portalu: Biala napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > > dzieki pani ..wlasnie odbylem ta sentymentalna podroz..dziekuje.. > > zawsze bylem ciekawy ile lat mozna najdluzej siedziec w jednej klasie.. > > tzn kiedy wywalaja ze szkol do specjalnych placowek..moze pani mi > > odpowiedziec..prosze.. > > Moja uwaga nie byla skierowana do pana, jednoczesnie informuje, ze kolejna > wypowiedz sygnowana "Biala" nie jest moja. > (znowu sympatico.ca puszcza brzydkie baki) Znowu sympatico.ca puszcza brzydkie baki, szczegolnie wypowiedzi sygnowane "Biala" Odpowiedz Link Zgłoś
biala& Re: Debile internetu 17.05.02, 18:33 Gość portalu: Biala napisał(a): > Gość portalu: Biala napisał(a): > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > dzieki pani ..wlasnie odbylem ta sentymentalna podroz..dziekuje.. > > > zawsze bylem ciekawy ile lat mozna najdluzej siedziec w jednej klasie > .. > > > tzn kiedy wywalaja ze szkol do specjalnych placowek..moze pani mi > > > odpowiedziec..prosze.. > > > > Moja uwaga nie byla skierowana do pana, jednoczesnie informuje, ze kolejna > > > wypowiedz sygnowana "Biala" nie jest moja. > > (znowu sympatico.ca puszcza brzydkie baki) > > Znowu sympatico.ca puszcza brzydkie baki, szczegolnie > wypowiedzi sygnowane "Biala" To jest cytat sympatico.ca !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Debile internetu IP: *.nas.onetel.net.uk 17.05.02, 18:36 Gość portalu: Biala napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > > dzieki pani ..wlasnie odbylem ta sentymentalna podroz..dziekuje.. > > zawsze bylem ciekawy ile lat mozna najdluzej siedziec w jednej klasie.. > > tzn kiedy wywalaja ze szkol do specjalnych placowek..moze pani mi > > odpowiedziec..prosze.. > > Moja uwaga nie byla skierowana do pana, jednoczesnie informuje, ze kolejna > wypowiedz sygnowana "Biala" nie jest moja. > (znowu sympatico.ca puszcza brzydkie baki) tak..a ja nazywam sie pawel czarny..jednoczesnie informuje..ze glupich to my..a nie nas.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Debile internetu IP: *.sympatico.ca 17.05.02, 19:32 Gość portalu: Biala napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > > Gość portalu: Wowa napisał(a): > > > > > Normalny czlowiek nie ma czasu na to by byc debilem bo: pracuje,zajmu > je si > > e zon > > > a dziecmi ,domem > > > oraz psem ,poza tym samym soba ,nauka ,sportem itd. > > > Pierwsza grupa debili to ci co byle gdzie mieszkaja ,byle co jedza n > p.jaj > > ka i > > > kurze udka na okraglo , > > > czasami uda im sie zjesc kielbasy w supermarkiecie po kryjomu ,byle c > o pij > > a np. > > > wode z czajnika > > > albo Popowa z plastika .Ogladaja seriale tv takie jak PLEBANIA ,praw > dziwe > > arcy > > > dzelo itd. > > > Druga grupa to glupie kurwy .Arab kopnal w dupe bo lubi miec dzieci,a > one > > nadaj > > > a sie tylko na > > > naczynia na sperme ,poza tym ze nie potrafia odrorznic araba od bureg > o osl > > a tez > > > nie widza rorznicy > > > miedzy czatem a forum ,teraz sa na emeryturze i maja czas .Dla poci > eszen > > ia do > > > dam jak to mawiala > > > moja babka natasza ,ktora przerzyla dwie wojny :HUJ NIE BOMBA PIZDY N > IE RO > > ZWALI > > > . > > > > > > Trzecia grupa to debile pracujacy w polskim exporcie .Po ogorkach i > kapos > > cie , > > > exportuja glupote > > > Jest jej w kraju pelno ,beda sprzedawac za dolary ,ja nie kupie a t > e 6k > > dol w > > > ydamy w Rzymie > > > Pradze i Budapeszcie albo tylko 2k dol na Florydze > > > > > > > > ps.wybierasz zbyt waskie podgrupy..wymieniasz w jednym tchnieniu wszytskic > h i > > nikogo..siebie???..jestes rozdarta pomiedzy tymi trzema grupami? > > > > jako grupe czwarta propopnuje debili-przytakiwaczy.. > > Natomiast ja proponuje powrot do szkoly To jest cytat sympatico.ca !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vendetta wowa jestes chyba debilem IP: 213.255.126.* 17.05.02, 12:14 naucz sie pisac ciemny czlowieku, naucz sie na pamiec co to jest milosc nawet jesli w rownaniach 3-go stopnia jest ona zaslepieniem.i nie badz wulgarny bo takich debili jak ty wlasnie eksportuje moj rodzinny kraj po calym bozym swiecie. kaszanka Odpowiedz Link Zgłoś
kuciapka1 Rozmowy wieku 21-go 17.05.02, 23:23 Wnet Vendetta (to on był) przez tłum się przecisnął Na środek izby, wkoło swoja mysla błysnął. Odpowiedz Link Zgłoś