Dodaj do ulubionych

Zydzi groza sankcjami wobec Polski - brat Agory

IP: *.nas32.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 20.05.02, 03:06
Mniejszoscowy udzialowiec Agory, Cox Enterprises grozi premierowi Polski, ze
nasz kraj moze miec zamknieta szanse do korzystania z miedzynarodowego
kapitalu. Agora czyli zydowskie media na terenie Polski chca teraz kontrolowac
wszystkie mozliwe srodki masowego przekazu - gazety, radio i telewizje. Leszek
Miller nie pozwolil Agorze na kupno Polsatu. Przypominam, ze Michnik (Shechter)
i jego zydowska Agora wydaje Gazete Wyborcza + dodatki regionalne + 16 stacji
radiowych + nastepne 16 tytulow zakupionych od spolki Proszynski i spolka. Ma
udzial prawie 50 % reklam w dziennikach + 10 % udzialu w reklamach radia.
Dlaczego Zydzi chca kontrolowac polski rynek media. Odpowiedz jest prosta. Nie
w celu sluzenia nam rzetelna informacja. Tej sie w Gazecie Wyborczej nie
doszukasz. Chodzi o bezwzgledna manipulacje Polakow, zniszczenie naszej
kultury, naszej tradycji i wreszcie zniszczenie kosciola katolickiego.
Promowanie idei Zionistycznych oraz dalsze postepujaca kontrola ekonomiczna
przez przedstawicieli wyznania mojzeszowego.
Musze tutaj podziekowac Leszkowi Millerowi mimo naszych roznic ideologicznych,
zachowal sie jak patriota i nie pozwolil na ta bezprawne, aroganckie
traktowanie naszego biednego narodu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mirko Re: Zydzi groza sankcjami wobec Polski - brat Agory IP: *.union01.nj.comcast.net 20.05.02, 04:48
      Idę o zakład i stawiam piwo, że w ciągu doby Patriota PolishAM-FM będzie tu
      rzucał mięchem jak na prawdziwego (niestety) wyemigrowanego działacza
      robotniczo-chłopskiego przystało.
      Zaznaczam, że nic ani do gościa, jego Żydów i innych tajnych antypolskich
      teorii spiskowych nie mam.
      Chodzi mi tylko o sport (i ew. piwo).

Czas: start.
      • Gość: polishAM Re: Zydzi groza sankcjami wobec Polski - brat Agory IP: *.nas32.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 20.05.02, 05:58
        Zanim jednak zaczne musze przedstawic Denisa Berry z Atlanty szefa Coz
        Enterprises Inc. Ten nie ogranicza sie do kurtuazyjnych zwrotow. Cytuje.

"...polityka premiera zamrozi do szpiku kosci przyszle szanse korzystania przez
        Polske z miedzynarodowego kapitalu, ktory jest niezbednym paliwem jej wielce
        obiecujacej gospodarki".

Inne kontrolowane przez Zydow instytucje jak World Press Freedom Commitee i jej
        dyrektor Marilyn Greene oraz Miedzynarodowy Instytut Prasowy pisza o wolnosci
        prasy i zagrozeniu demokracji w Polsce. To samo czynia inne medialne spolki w
        Polsce. Ironiczne zwazajac, ze te same firmy zadaly od premiera zakazania
        publikacji "Nasza Polska" oraz milczaly kiedy konfiskowano ksiazki prof. Nowaka
        i Szczesniaka. Potega Agory wyrosla z arbitralnego zawlaszczenia srodkow.
        Moj stosunek do Zydow nie jest przyjazny, to prawda. Koncentruje sie na ich
        elitach i wrogiemu Polsce Swiatowemu Kongresowi Zydow. To nie znaczy ze np. nie
        ruchnalbym jakies ladnej Zydowki. Powiem wiecej. Niektorym z nich strzelilbym
        patelnie nawet gdyby mialy krwawienie menstrualne i rozwolnienie w tym samym
        momencie. Tym samym chyba spelnilem oczekiwania pokladane przez mojego
        adresata.
        • ckdezerter Re: Zydzi groza sankcjami wobec Polski - brat Agory 20.05.02, 10:28
          Czy moglbys mnie oswiecic czlowieku. Co ma Leszek M. do Polsatu. Przecież
          Polsat jest własnością niejakiego Solorza i to chyba od niego zależy sprzedaż
          Polsatu.
          • Gość: polishAM Re: Zydzi groza sankcjami wobec Polski - brat Agory IP: *.nas33.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 20.05.02, 12:09
            Nice try. Agora chce osiagnac pozycje monopolisty. To jest nie do przyjecia.
            Nawet prawo w USA zabrania firmom z dziedziny media kontrolowac jednoczesnie
            prase i telewizje. Firma Cox doskonale wie o tym.
        • Gość: marcee PolishAM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 19:01
          Eee... te Zydy tochyba jakas spiskowa teoria dziejów jest. Osobiscie lubie isc
          na KAzimierz w Krakowie do ich knajpek. Szkoda że nie widac tam na co dzień
          takich w myckach, bialych skarpetach i hałatch. Przynajmniej byłoby
          egzotycznie... A nie tylko słynna kawiarnia Ariel...
    • karim Re: Zydzi groza sankcjami wobec Polski - brat Agory 20.05.02, 18:55
      Znaczy Rydzyk ma racje, wszystkiemu winni Zydzi , komunisci i cyklisci. A jak cyklisci zechca kupic Polsat i
      Cable +, to co nie oddamy nawet kabelka? he,he
      • Gość: marcee karim IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 19:06
        ha ha ha !!!!

Widze ze milosnik (czka) Kabaretu Olgii Lipińskiej !!!!

mozna jeszcze dospiewac sobie:

"Zyd wszystkiego ma nad miarę i ohydzi nasza wiare " )))))))))
    • Gość: tato Re: Zydzi groza sankcjami wobec Polski - brat Agory IP: *.fastres.net 20.05.02, 19:06
      Ty golcu,nie wypowiadaj sie za kapital polski.
      Czym wieksze obroty,wiekszy rynek.
      Ja maze zeby cos wykupili,wiecej kapitalu,wiecej obrotu,wieksza konkurecja,
      wieksza mozliwosc zaistnienia.wieksze zatrudnienie,wiekszy zarobek.
      Ty "Maly glabie".A sankcje to ty w dupe wsadz,cwelu wychowany na Reganowskich
      bojach(Komunista).Czy Regan wiedzal ze wychowa glabow w polsce? Baaa.
      • Gość: Mirko Uwaga, zaczyna sie... IP: 65.206.44.* 20.05.02, 20:10
        Tato i Polish jada juz jednym kajakiem!
        • Gość: tato Re: Uwaga, zaczyna sie... IP: *.fastres.net 20.05.02, 20:16
          Gość portalu: Mirko napisał(a):

> Tato i Polish jada juz jednym kajakiem!

>Opss.pierdoli mi sie klawiatura,oczywiscie do"Polish-szynka".
          • Gość: Aaron Re: Uwaga, zaczyna sie... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.05.02, 20:27
            ...to tylko kwestia czasu by nie-polacy decydowali o Polakach...
            • Gość: tato Re: Uwaga, zaczyna sie... IP: *.fastres.net 20.05.02, 20:34
              Gość portalu: Aaron napisał(a):

> ...to tylko kwestia czasu by nie-polacy decydowali o Polakach...

>Ty skorwielu,mowie do ciebie po polsku(Fakt dla ciebie to frytki).

• Gość: polishAM Re: Uwaga, zaczyna sie... IP: *.nas36.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 20.05.02, 21:46
                Sluchaj ty zasrany cwiercinteligencie. Kiedy nauczysz sie pisac slowo "marzyc"
                przez "rz" zamiast "z" ? Wtedy przyjdz tutaj i pisz swoje frazesy o kapitale,
                obrocie, konkurencji i zarobku. A teraz gowno jebane, zamknij swoj komputerek
                zwin kabelki i nie zawracaj sobie glowy problemami, ktorych twoj rozum nie jest
                w stanie przetworzyc.

OK teraz na powaznie. Ta zydowskie scierwo Kwasniewski zawetuje ustawe. Co
                bedzie dalej przyjdzie zobaczyc. Jezeli zionistyczne swinie jednak dosiegna
                swego, czeka nas zydowska self serving propaganda na skale dotychczas
                niespotykana.

Malo nie zapomnialem. Hi Mirko. Good to see You again.
                • Gość: tato Re: Uwaga, zaczyna sie... IP: *.fastres.net 20.05.02, 21:52
                  Gość portalu: polishAM napisał(a):

> Sluchaj ty zasrany cwiercinteligencie. Kiedy nauczysz sie pisac slowo "marzyc"
                  > przez "rz" zamiast "z" ? Wtedy przyjdz tutaj i pisz swoje frazesy o kapitale,
                  > obrocie, konkurencji i zarobku. A teraz gowno jebane, zamknij swoj komputerek
                  > zwin kabelki i nie zawracaj sobie glowy problemami, ktorych twoj rozum nie jest
                  >
                  > w stanie przetworzyc.
                  >
                  > OK teraz na powaznie. Ta zydowskie scierwo Kwasniewski zawetuje ustawe. Co
                  > bedzie dalej przyjdzie zobaczyc. Jezeli zionistyczne swinie jednak dosiegna
                  > swego, czeka nas zydowska self serving propaganda na skale dotychczas
                  > niespotykana.
                  >
                  > Malo nie zapomnialem. Hi Mirko. Good to see You again.
                  >

>Ty pierdolona szynko,co ty wies o kabelkach.
                  >Proponuje zebys zpierdlil z tego klubu.
                  >A o literkach sie nie przejmuj,to taka podpucha ,
                  na cwelow takich jak ty.
                  • Gość: polishAM Re: Uwaga, zaczyna sie... IP: *.nas36.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 20.05.02, 22:21
                    Teraz w zasadzie zalamalem rece. I am stunned. Nie potrafie zrozumiec co on
                    napisal.

Dlatego kontynuuje dalej. Agora miala przychody rzedu 186.5 miliona dolarow na
                    rok 2001 wiec posiada wystarczajaco srodkow zeby zmobilizowac swiatowa opinie
                    publiczna przeciw rzadowi Rzeczypospolitej Polski.

Dla zainteresowanych sprawami Zydow i ich kolaboracja z hitlerowcami polecam.
                    www.ihr.org/jhr/v13/v13n4p29_Weber.html
                    • jot-23 Re: Uwaga, zaczyna sie... 20.05.02, 22:30

> Teraz w zasadzie zalamalem rece. I am stunned. Nie potrafie zrozumiec co on
                      > napisal.
                      >
                      > Dlatego kontynuuje dalej. Agora miala przychody rzedu 186.5 miliona dolarow na
                      > rok 2001 wiec posiada wystarczajaco srodkow zeby zmobilizowac swiatowa opinie
                      > publiczna przeciw rzadowi Rzeczypospolitej Polski.

a to fascynujace! jakby napisal boczek, firma co zarabia 30 milionow rocznie
                      netto posiada wystarczajaco srodkow zeby zmobilizowac swiatowa opinie
                      publiczna przeciw rzadowi Rzeczypospolitej Polski.

fascynujace! czyyyyyli...no moja firma, w ktorej pracuje 80 osob, ktora zarobila
                      netto 6 milionow w tamtym roku, mogla by zmobilizowac swiatowa opinie publiczna
                      przeciw rzadowi jakiegos mniejszego panstaw europejskiego???? fascynujace,
                      fascynujace... pogadam z ludzmi o Slowacji!!! a co mi tam, najpierw im powiem
                      gdzie to jest, a pozniej wezmiemy im sie za dupska!
                      • Gość: polishAM Re: Uwaga, zaczyna sie... IP: *.nas36.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 20.05.02, 23:08
                        To oczywisty nonsens. Przychody maja w tym wypadku wieksze znaczenie niz zysk
                        netto. Przeciez firma wydatki na agitacje, reklame, public relation odpisuja
                        sobie od podatku co stanowi niebagatelne 40%. Biorac pod uwage, ze wynik takiej
                        agitacji mialby pozytywny wplyw na przyszle zyski spolki nie powinna ucierpiec
                        cena akcji i tym samym kapitalizacji. Agora bez ryzyka mogla wyasygnowac spore
                        srodki zeby zabezpieczyc sobie przychylna opinie grup nacisku w Polsce. Jeszcze
                        raz dziekuje za patriotyczna postawe Leszka Millera.
                        • Gość: mattus Re: Uwaga, zaczyna sie... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 20.05.02, 23:45
                          z uwaga czytalem Twoje posty, moze masz faktycznie racje z tym zydowskim
                          spiskiem aczkolwiek dla mnie intencje rzadu nie sa do konca tak jasne jak dla
                          Ciebie, nie wiem gdzie mieszkasz i czy ogladasz TVP ale w Polsce az razi w oczy
                          jak telewizja publiczna jest partyjna i na uslugach SLD-PSL , widac to bylo w
                          czasie wyborow i w czasie rzadow Buzka, myslisz ze wynik AWS UW to przypadek?
                          bylbym ostrozny w tym osadzie Millera - patrioty, moim zdaniem ten komuch chce
                          jeszcze bardziej zapuscic partyjne korzenie w telewizje aby jeszcze bardziej
                          oddzialywac na oglupiale polskie chlopstwo i pseudointeligencje, nie
                          zapominajmy bowiem ze to Pan Miller jak rowniez P. Jakubowska - wsp-autor
                          ustawy w 1989 roku chcieli pozostawienia TVP w partyjnych lapskach i przede
                          wszystkim pozostawienia cenzury, dlatego tym skuriwelom nie ufam, podzielam
                          Twoje obawy wobec swiatowego zydostwa jednak dla mnie osobiscie dziwnym by bylo
                          ze socjaldemokraci - tacy kosmopolici , robia cos na przekor zydom, bylby to
                          bez watpienia precedens,

Pozdrawiam,
                          Maciek z Krakowa
                          • Gość: polishAM Re: Uwaga, zaczyna sie... IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 21.05.02, 00:23
                            Oczywiscie nic mnie nie laczy z ideologia Leszka Millera, jezeli w ogole
                            jeszcze takowa istnieje. W SLD sa dwa skrzydla. Jedno reprezentowane przez
                            Kwasniewskiego vel Stolzmana oraz Marka Borowskiego vel Bermana. Ci jasno
                            zwiazani sa ze Swiatowym Kongresem Zydow oraz lewymskrzydlem dawnego KOR-u
                            czyli Zydom z dawnego PZPR skazanych przez Mieczyslawa Moczara na smierc
                            polityczna. Mam tu na mysli Unie Wolnosci i ich gwiazdy : Skubiszewski vel
                            Szymon Szimel, Suchocka vel Heike Silberstein, Geremek, Michnik itd. Sa to
                            wlasciwie starzy koledzy partyjni Marka Borowskiego. Gdyby Unia Wolnosci weszla
                            do sejmu Polska placilaby wielomiliardowe odszkodowania dla Edgara Bronfmana i
                            jego mafii (WJC). Sytuacja sie odwrocila. Drugie skrzydlo z Millerem i
                            Cimoszewiczem kontroluje SLD. Unia Wolnosci padla. Jest sporo partyjek niezbyt
                            moze eleganckich, ale nie majacych interesu zeby obedrzec Rzeczypospolita ze
                            skory. I to jest najwazniejsze. Trudno bedzie Zydom dotrzec do Samoobrony,
                            Ligii Rodzin czy PiS lub PSL. SLD nie chce ich sluchac co przyklad dal
                            Cimoszewicz stanowczo odmowil Zydom jakichkolwiek odszkodowan podczas pobytu w
                            USA w listopadzie 2001. Ja jednak wole nasza prawa radykalna strone. Polska
                            doskonale da sobie rade w kazdej sytuacji politycznej. Do Polski naplywa
                            szeroka rzeka kapital, dolary, direct investment. Zobacz akcje PeKaO SA jak
                            poszly w ostatnim roku. Kiedy wszyscy zalamywali rece. Polska waluta jest mocna.
                    • Gość: tato Re: Uwaga, zaczyna sie... IP: *.fastres.net 20.05.02, 22:32

> Teraz w zasadzie zalamalem rece. I am stunned. Nie potrafie zrozumiec co on
                      > napisal.
                      >
                      > Dlatego kontynuuje dalej. Agora miala przychody rzedu 186.5 miliona dolarow na
                      > rok 2001 wiec posiada wystarczajaco srodkow zeby zmobilizowac swiatowa opinie
                      > publiczna przeciw rzadowi Rzeczypospolitej Polski.
                      >
                      > Dla zainteresowanych sprawami Zydow i ich kolaboracja z hitlerowcami polecam.
                      > <a href="http://www.ihr.org/jhr/v13/v13n4p29_Weber.html"target="_blank">www.ihr
                      > .org/jhr/v13/v13n4p29_Weber.html</a>

>Synku,nie daj nam tej kaszanki.
                      >Biznes,zalatwia sie na gieldzie,a nie na forum.
                      >Podejzewam ze jestes srednio-starym pierdolcem,zapizdzialym w mysli ze,
                      wszyscy to Wachock.
                      >Jak bylem w polsce to slyszalem,ze europa to zydzi,problem ze jeszcze zyje od
                      chuja nazistow,a to chyba nie zydzi.
                  • Gość: Rysy Hej jestem tu nowy IP: *.104.popsite.net 20.05.02, 22:23
                    Witam wszyskich
                    Nie rozejzalelm sie bardzo
                    Toto cibie pierwszego jebnac nalezy.
                    no co masz dolek
                    czemu tato - akurat tak stal krzywo...
              • Gość: Aaron Re: Uwaga, zaczyna sie... tato IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.05.02, 23:16
                ..."skurwielu" pisze sie przez "u: a nie przez "o"...widzisz jak szybko
                sprawdzaja sie moje prorocze slowa ? Musisz miec nauczyciela ...pozatym troche
                swiatowej oglady,poprawisz nieco jezyk ,maniery i kto wie moze skonczysz jako
                stajenny.
                • Gość: tato Re: Uwaga, zaczyna sie... tato IP: *.fastres.net 20.05.02, 23:24

> ..."skurwielu" pisze sie przez "u: a nie przez "o"...widzisz jak szybko
                  > sprawdzaja sie moje prorocze slowa ? Musisz miec nauczyciela ...pozatym troche
                  > swiatowej oglady,poprawisz nieco jezyk ,maniery i kto wie moze skonczysz jako
                  > stajenny.

>Aron,Czy my sie znamy?Co do przyszlosci to chyba zadbalem o to.
                  >A czy ty cos potrafisz......(wiem,jakis dyplomik z chujostwa)
                  >Synku,zebym byl okrutny,to bym sie cieszyl z tego.
                  • Gość: Aaron Re: Uwaga, zaczyna sie... tato IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.05.02, 00:37
                    Bawi mnie to forum wiec z objawami wesolosci odpisuje nawet takim jak ty.No
                    coz,jak wiesz glodny pies tez szczeka mniej wiecej jak Ty.
                  • Gość: Aaron Re: Uwaga, zaczyna sie... tato IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.05.02, 00:41
                    Tak dla przypomnienia nieuku....moje imie to Aaron....a nie Aron.Twoje
                    imie "tato" z malej litery,no coz roznica miedzy nami spora i nie trzeba byc
                    bystrym by zauwazyc kto tu Panem.
                    • Gość: tato Re: Uwaga, zaczyna sie... tato IP: *.fastres.net 21.05.02, 01:08

> Tak dla przypomnienia nieuku....moje imie to Aaron....a nie Aron.Twoje
                      > imie "tato" z malej litery,no coz roznica miedzy nami spora i nie trzeba byc
                      > bystrym by zauwazyc kto tu Panem.

>Tak to fakt,pomazyc to ty mozesz.
                      <Cweliku,pierwszy w klasie.
                      • Gość: Aaron Re: Uwaga, zaczyna sie... tato IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.05.02, 01:39
                        Napisz choc jedno zdanie bezblednie ...nie pisze sie "pomazyc"...ale pomarzyc.
                        Koncze rozmowe z toba:nie ten styl,nie ta klasa i nie ten jezyk.Nudzisz mnie.
                        • Gość: tato Re: Uwaga, zaczyna sie... tato IP: *.fastres.net 21.05.02, 19:46

> Napisz choc jedno zdanie bezblednie .

>"Pocaluj mnie w dupe".
    • Gość: mysz Re: Zydzi groza sankcjami wobec Polski - brat Agory IP: *.ab.hsia.telus.net 21.05.02, 01:46
      Po przeczytaniu artykulu Marka Krola pt."Jestem Izraelczykiem" w tygodniku
      Wprost\przysiegam, ze juz tej gazety do rak nie wezme\doszlam do wniosku,ze
      pan Mareczek powinien byc depotrowany do Izraela w trybie natychmiastowym.
    • Gość: polishAM Re: Zydzi groza sankcjami wobec Polski - brat Agory IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 21.05.02, 04:45
      Czy moze mi ktos wyjasnic co sie stalo z wszystkimi watkami.
      • Gość: Mirko Dywersja! IP: *.union01.nj.comcast.net 21.05.02, 12:49
        Gość portalu: polishAM napisał:

> Czy moze mi ktos wyjasnic co sie stalo z wszystkimi watkami.

Żydzi domieszali do macy?
        • karim Re: Dywersja! 21.05.02, 15:18
          Gość portalu: Mirko napisał(a):

> Gość portalu: polishAM napisał:
          >
          > > Czy moze mi ktos wyjasnic co sie stalo z wszystkimi watkami.
          >
          > Żydzi domieszali do macy?

hehehehehehe, Mirko jestes obledny. Tak, domieszali do macy, nie inaczej. Przedtem jednak potajemnie czesc
          wypili. Ale ubaw, moznak skonac. A Lepper, to zyd czy cyklista? Siega przeciez po wladze. Choc namaszczony
          przez Sw. Lige to ani chybi zyd, ukryty za maca.
          • jot-23 Re: Dywersja! 21.05.02, 15:34
            karim napisał(a):

> hehehehehehe, Mirko jestes obledny. Tak, domieszali do macy, nie inaczej. Prz
            > edtem jednak potajemnie czesc
            > wypili. Ale ubaw, moznak skonac. A Lepper, to zyd czy cyklista? Siega przec
            > iez po wladze. Choc namaszczony
            > przez Sw. Lige to ani chybi zyd, ukryty za maca.

to agora mobilizuje opinie swiatowa w taki przebrzydly sposob, niecnie
            interweniuje w te forum uzywajac swoich "przychodow" do tego celu. (nie
            podwazajac przy tym optymizmu akcjonariuszy!), eh te zydy!
          • Gość: Aaron Re: MIrko,karim ..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.05.02, 17:57
            Jak sadze czas pobytu poza granicami matki-antysemitki nie wyleczyl Was z
            polskiej odmiany antysemityzmu.No coz ta odmiana nie nadaje sie nawet do
            klinicznego leczenia.A Zydzi maja sie dobrze niezaleznie od Waszych
            nastrojow,antysemickiej plugawej polszczyzny i zabawnej "madrosci" polskich
            golodupcow....
            • karim Re: MIrko,karim ..... 21.05.02, 19:04

> Jak sadze czas pobytu poza granicami matki-antysemitki nie wyleczyl Was z
              > polskiej odmiany antysemityzmu.No coz ta odmiana nie nadaje sie nawet do
              > klinicznego leczenia.A Zydzi maja sie dobrze niezaleznie od Waszych
              > nastrojow,antysemickiej plugawej polszczyzny i zabawnej "madrosci" polskich
              > golodupcow....

Aaron, nie wazne kim jestes, jednak nie jestes Zydem bo bylbys inteligetniejszy. Czytaj uwaznie nasze wypowiedzi i
              jesli masz poczucie humoru dostrzezesz w nich satyre na antysemityzm. Chlopie wyluzuj sie bo dlugo nie
              pociagniesz, zylka Ci peknie i zostana po Tobie tylko zdjecia.
              • jot-23 Re: MIrko,karim ..... 21.05.02, 19:06
                karim napisał(a):

> Gość portalu: Aaron napisał(a):
                >
                > > Jak sadze czas pobytu poza granicami matki-antysemitki nie wyleczyl Was z
                > > polskiej odmiany antysemityzmu.No coz ta odmiana nie nadaje sie nawet do
                > > klinicznego leczenia.A Zydzi maja sie dobrze niezaleznie od Waszych
                > > nastrojow,antysemickiej plugawej polszczyzny i zabawnej "madrosci" polskic
                > h
                > > golodupcow....
                >
                > Aaron, nie wazne kim jestes, jednak nie jestes Zydem bo bylbys inteligetniejszy
                > . Czytaj uwaznie nasze wypowiedzi i
                > jesli masz poczucie humoru dostrzezesz w nich satyre na antysemityzm. Chlopie
                > wyluzuj sie bo dlugo nie
                > pociagniesz, zylka Ci peknie i zostana po Tobie tylko zdjecia.

karim, a tobie tez by sie troche bystrego oka przydalo, aaron nie w ciemie bity.
                • karim Re: MIrko,karim ..... 21.05.02, 19:19
                  jot-23 napisał(a):

> karim, a tobie tez by sie troche bystrego oka przydalo, aaron nie w ciemie bity
                  W ciemie moze i nie dostal, ale czytac moglby lepiej.

• Gość: tato Re: MIrko,karim ..... IP: *.fastres.net 21.05.02, 19:43
                    karim napisał(a):

> jot-23 napisał(a):
                    >
                    >
                    > > karim, a tobie tez by sie troche bystrego oka przydalo, aaron nie w ciemie
                    > bity
                    > W ciemie moze i nie dostal, ale czytac moglby lepiej.
                    >

>Aaronek,to tylko pisac umie,gozej z czytaniem.
                    >To taki "Mocium Panie",wieczna sekretarka.
                    >Dlatego chodzi tylko do MacDonldsa.
                    • Gość: Aaron Re: tato IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.05.02, 20:18
                      ...oj tato,tato znowu bledy pisze sie "gorzej" a nie "gozej".....z Ciebie to
                      juz tylko internetowy pisarz.Baw sie dobrze i na przyszlosc pisz cos z sensem
                      a nie powtarzaj tego o czym pisali inni.
                      • Gość: tato Re: tato IP: *.fastres.net 21.05.02, 20:27

> ...oj tato,tato znowu bledy pisze sie "gorzej" a nie "gozej".....z Ciebie to
                        > juz tylko internetowy pisarz.Baw sie dobrze i na przyszlosc pisz cos z sensem
                        > a nie powtarzaj tego o czym pisali inni.

aaron,znowu piszesz bez czytania,wyzej aaron,wyzej.
              • Gość: Aaron Re: MIrko,karim ..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.05.02, 20:08
                No coz spokojny to ja jestem czy Zydem to moja sprawa a czy inteligentnym to
                rzecz wzgledna.Reaguje tak samo jak Polacy na niskiego lotu dowcipy o Polakach.
                • karim Re: MIrko,karim ..... 21.05.02, 21:17
                  Aaron, nie usiluje Cie na sile przekonac ze wykazales "nadreakcje", jesli takie slowo istnieje. Moge tylko pisac o
                  sobie, jednak zwaz prosze ze odniesienie w obu kwestionowanych tekstach do historycznie absurdalnych
                  zarzutow nie mozna traktowac inaczej niz probe osmieszenia wczesniejszych oskarzen. Przyznasz chyba ze
                  mieszanie watkow do ciasta lub wypijania ich cichcem z dodatkiem Leppera za maca jest tak absurdalne ze
                  trudno o inna interpretacje niz satyryczna. Nie mniej, jesli czujesz sie urazony, przepraszam. Przyjmij ze nie bylo
                  moim zamiarem nikogo urazic. Mysle ze mozna zamknac ten watek.

P.S. Twoje nawiazanie do polskich golodupcow mnie jakos nie urazilo. Po prostu nim nie jestem wiec nie ma
                  sprawy. Nawet nie musisz przepraszac.
        • Gość: polishAM Re: Dywersja! IP: *.nas36.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 21.05.02, 15:36
          Wydawales mi sie sympatyczna osoba. Uczynnie pomagales rozwiazywac dziewczynom
          problemy z komputerkami. Let me guess. Neither of them showed any interest in
          performing sexual favor. You're going to get over it. Believe me.
    • Gość: polishAM Zydzi domieszali krwi niemowlat do macy. IP: *.nas35.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 27.05.02, 19:41
      To temat makabryczny wiec wymaga wyjasnien. Wydawaloby sie, ze dotyczy fikcji i
      czystych pomowien. A jednak to nie jest prawda. Fakty tego obrzedu sa
      szczegolowo spisane i podpisane pod przysiega przez uczestnikow sekty
      Kabalistow. Zeby dowiedziec sie co sie zdarzylo trzeba cofnac sie ponad 200
      lat. Wowczas na scene wysunal sie Mesjasz Zydowski Jacob Frank, ktory uwazal
      sie za wcielenie poprzedniego Mesjasza Sabataja Cwiego. Obrzedy religijne
      tamtych czasow przyjmowaly drastyczne formy. Wspomne, ze przyjeto interpretacje
      Sabataja Cwiego i Kaballah, ze do zbawienia nalezalo przejsc 39 bram
      nieczystosci, przyjac inna religie (Sabataj Cwi przyjal Islam). Wyznawcy Jacoba
      Franka wierzyli w zbawienie przez powszechne wowczas orgie sexualne. Takie byly
      wtedy czasy. Moi czytelnicy zapewne wiedza z historii. Jacob Frank i jego
      wyznawcy przyjeli chrzest w roku 1759 we Lwowie. Ojcem chrzestnym tego szeroko
      publikowanego wydarzenia byl sam August III, krol Polski. To wlasnie wyznawcy
      Franka podpisali pod przysiega fakt mieszania krwi dziecka chrzescijanskiego do
      macy. Wsrod wiekszosci Zydow obrzed ten nie mogl miec miejsca poniewaz nie
      dopuszczaja oni do swego pokarmu zadnej krwi. Wsrod Sabatanistow obrzed ten
      mogl miec miejsce. Na zakonczenie dodam, ze Jacob Frank po rozbiorach Polski
      zbiegl do Aystrii ze swoimi 12 Apostolami gdzie Maria Teresa dala mu tytul
      barona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka