nick.oman 31.01.05, 02:00 i szlam za soba ciagnie. Czy sa tu jeszcze jacys normalni ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
editor_in_chief Re: kagan wylazl? 31.01.05, 02:05 Macie obsesje, i to powazna, na punkcie Kagana. Odpowiedz Link Zgłoś
nick.oman Re: kagan wylazl? 31.01.05, 02:14 editor_in_chief napisała: > Macie obsesje, i to powazna, na punkcie Kagana. Pytasz czy twierdzisz? Powazne to ja mam rozwolnienie na widok takich przyglupow jak ty miedzyinnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Nie tylko 31.01.05, 02:17 Sa normalni, ale tylko sporadycznie. Reszta to nocna zmiana shizofreniczna. Na przyklad lulu13 Odpowiedz Link Zgłoś
nick.oman Re: Zle mi jak dzien w dzien 31.01.05, 02:28 widze szlam, produkcji takich wieszczow jak ty, miedzy innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek_wnuk Re: Keller i inni 31.01.05, 06:14 Ja, Dr Wlodzimierz Wnuk z Australii, protestuje przeciwko insynuacjom zamieszczonym na tym forum "Gazety Wyborczej". Nigdy nie bylem wspolpracownikiem polskich sluzb specjalnych. Z PRLu wyjechalem jako nieslusznie przesladowany przez komune za aktywna i bezkompromisowa dzialalnosc w Wielkiej Solidarnsci Lecha Walesy, i na tej podstawie otrzymalem azyl polityczny w Australii. W zwiazku z potwarzami pod moim adresem na lamach "Gazety Wyborczej", skladam dzis cywilny pozew w moim lokalnym sadzie magistrackim. Dr Wlodzimierz Wnuk Melbourne, Victoria, Australia (9) Odpowiedz Link Zgłoś