mplu 04.02.05, 10:51 Czy sa tutaj mamy z Australii? My 23 lutego lecimy do Melbourne z 2 dzieci i z mila checia poznam mamy mieszkajace w Australii Monika z Ewa 2,5 lata i Tomkim 10 m-cy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiasz5 Re: Australia 05.02.05, 14:31 Cześć ! Mieszkam w Australii Południowej - w Adelajdzie, od ponad 4 lat. Mam 15 miesięczna córeczkę. Pozdrawiam serdecznie Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Australia 07.02.05, 02:39 mplu napisała: > Czy sa tutaj mamy z Australii? My 23 lutego lecimy do Melbourne z 2 dzieci i > z mila checia poznam mamy mieszkajace w Australii > Monika z Ewa 2,5 lata i Tomkim 10 m-cy Hurra!! Nareszcie ktos do Australii. Nie wiem od jak dawna zagladasz na forum. Ja mieszkam w Melbourne juz 13 lat. Mama dwojke dzieci syn wczorja skonczyl 8 lat i corke 9 lat. A czy przyjezdzacie na stale, czy na jakis czas? Macie tu jakas rodzine? I w ogole jakie sa Wasze plany co do mieszkania, pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_syd Re: Australia 07.02.05, 21:52 Szkoda, ze do Sydney sie nie wybierasz. Ja mieszkam tu wlasnie, z mezem i 13-miesiecznym synkiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś