Gość: Bozena L Zapraszam IP: *.sympatico.ca 19.06.02, 05:31 Zapraszam do dalszego ciagu tej ciekawej dyskusji jak nie to zaczne inna i znowu bedzie placz na sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Zapraszam IP: *.sympatico.ca 19.06.02, 06:19 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > Zapraszam do dalszego ciagu tej ciekawej dyskusji jak nie to zaczne inna i > znowu bedzie placz na sali > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamal Re: Zapraszam IP: *.sympatico.ca 20.06.02, 01:42 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > Skandal ! O czym ty mowisz kobieto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Zapraszam IP: *.sympatico.ca 20.06.02, 01:48 Gość portalu: Mamal napisał(a): > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > > > Skandal ! > > O czym ty mowisz kobieto ? > Jakis idiota z sympatico.ca wypisuje bzdury uzywajac mojego nicka ! Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Re: Zapraszam 20.06.02, 23:07 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Gość portalu: Mamal napisał(a): > > > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > > > > > Skandal ! > > > > O czym ty mowisz kobieto ? > > > > > Jakis idiota z sympatico.ca wypisuje bzdury uzywajac mojego nicka ! > popieram !! bozena_l@poczta.gazeta.pl to jedynie sluszny login ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Zapraszam IP: *.sympatico.ca 20.06.02, 23:11 Swinia sie podszywa pod moj adres !!! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Zapraszam IP: *.proxy.aol.com 20.06.02, 01:50 Bozenko,ty dobrze napisalas,tylko nawet o tym nie wiesz.W Ameryce jest syf i to jaki,a te palanty zapieprzaja tam i mysla ze im jst dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Zapraszam IP: *.sympatico.ca 20.06.02, 04:43 Gość portalu: Mietek napisał(a): > Bozenko,ty dobrze napisalas,tylko nawet o tym nie wiesz.W Ameryce jest syf i to > > jaki,a te palanty zapieprzaja tam i mysla ze im jst dobrze Dzieki Mieciu ze mnie rozumiesz sloneczko ty moje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Zapraszam IP: *.sympatico.ca 20.06.02, 05:29 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Gość portalu: Mietek napisał(a): > > > Bozenko,ty dobrze napisalas,tylko nawet o tym nie wiesz.W Ameryce jest syf > i to > > > > jaki,a te palanty zapieprzaja tam i mysla ze im jst dobrze > > > Dzieki Mieciu ze mnie rozumiesz sloneczko ty moje ... Swinia sie podszywa pod moj adres !!! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A40 Re: Zapraszam IP: 203.69.88.* 20.06.02, 08:58 Z jakiego powodu spedzilas swoj urlop w CChicago. Ameryka to wspanilay , duzykontynent. Wspaniala natura. Ale trzeba sie przygotowac. Chialas zobaczyc miejsce zamieszkania emigrantow.. to zobaczylas. Nie wiele sie rozni od innych w swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Re: Zapraszam 20.06.02, 23:06 Gość portalu: A40 napisał(a): > Z jakiego powodu spedzilas swoj urlop w CChicago. Ameryka to wspanilay , > duzykontynent. Wspaniala natura. > Ale trzeba sie przygotowac. Chialas zobaczyc miejsce zamieszkania emigrantow.. > to zobaczylas. Nie wiele sie rozni od innych w swiecie. Przestancie odpowiadac glupkowi co wzial moj nick i pisze glupoty !!! wszysko co nie jest pisane przez login :bozena_L jest falszywe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Zapraszam IP: *.sympatico.ca 20.06.02, 23:13 bozena_l napisał(a): > Gość portalu: A40 napisał(a): > > > Z jakiego powodu spedzilas swoj urlop w CChicago. Ameryka to wspanilay , > > duzykontynent. Wspaniala natura. > > Ale trzeba sie przygotowac. Chialas zobaczyc miejsce zamieszkania emigrant > ow.. > > to zobaczylas. Nie wiele sie rozni od innych w swiecie. > > > Przestancie odpowiadac glupkowi co wzial moj nick i pisze glupoty !!! > > wszysko co nie jest pisane przez login :bozena_L jest falszywe > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Re: Zapraszam 20.06.02, 23:08 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > > > Zapraszam do dalszego ciagu tej ciekawej dyskusji jak nie to zaczne inna i > > > znowu bedzie placz na sali > > > > > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > Skandal ! bozena_l@poczta.gazeta.pl to jest moj nick a nie Bozena L. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Zapraszam IP: *.sympatico.ca 20.06.02, 23:13 bozena_l napisał(a): > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > > > > > > Zapraszam do dalszego ciagu tej ciekawej dyskusji jak nie to zaczne i > nna i > > > > > znowu bedzie placz na sali > > > > > > > > > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > > > Skandal ! > > > bozena_l@poczta.gazeta.pl to jest moj nick a nie Bozena L. !!! Swinia sie podszywa pod moj adres !!! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Re: TAKIEGO SYFU JAK W USA ... 20.06.02, 22:30 Widze, ze w Kanadzie nasz "sympatyczny" pojebus po prostu nie ma co robic i sam ze soba w watkach rozmawia (prawie 200 postow w jednym watku przez tego samego idiote???). Tyle czasu marnowac to po prostu przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Re: TAKIEGO SYFU JAK W USA ... 20.06.02, 23:05 cracovian napisał(a): > Widze, ze w Kanadzie nasz "sympatyczny" pojebus po prostu nie ma co robic i sam > > ze soba w watkach rozmawia (prawie 200 postow w jednym watku przez tego samego > idiote???). Tyle czasu marnowac to po prostu przykro... To nie ja ! Jakis kretyn sie pode mnie podszywa i pisze bzdury ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: TAKIEGO SYFU JAK W USA ... IP: *.sympatico.ca 20.06.02, 23:11 bozena_l napisał(a): > cracovian napisał(a): > > > Widze, ze w Kanadzie nasz "sympatyczny" pojebus po prostu nie ma co robic > i sam > > > > ze soba w watkach rozmawia (prawie 200 postow w jednym watku przez tego sa > mego > > idiote???). Tyle czasu marnowac to po prostu przykro... > > > To nie ja ! Jakis kretyn sie pode mnie podszywa i pisze bzdury ! Swinia sie podszywa pod moj adres !!! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: TAKIEGO SYFU JAK W USA ... IP: *.tnt16.stk3.da.uu.net 20.06.02, 22:34 kurcze! trafilas w 10-tke! ja tez takiego syfu jak Ameryka to jeszcze nie widzialam. Nie zazdroszcze tym ktorzy tam musza zyc i zrec zdegenerowane zarcie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: TAKIEGO SYFU JAK W USA ... IP: *.sympatico.ca 20.06.02, 23:10 Gość portalu: lolita napisał(a): > kurcze! trafilas w 10-tke! ja tez takiego syfu jak Ameryka to jeszcze nie widz > ialam. Nie zazdroszcze tym ktorzy > tam musza zyc i zrec zdegenerowane zarcie ... w koncu ktos mnie rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: TAKIEGO SYFU JAK W USA ... IP: *.sympatico.ca 20.06.02, 23:31 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Gość portalu: lolita napisał(a): > > > kurcze! trafilas w 10-tke! ja tez takiego syfu jak Ameryka to jeszcze nie > widz > > ialam. Nie zazdroszcze tym ktorzy > > tam musza zyc i zrec zdegenerowane zarcie ... > > > w koncu ktos mnie rozumie To nie ja ! Jakis kretyn sie pode mnie podszywa i pisze bzdury ! Skandal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Re: TAKIEGO SYFU JAK W USA ... 20.06.02, 23:43 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > Gość portalu: lolita napisał(a): > > > > > kurcze! trafilas w 10-tke! ja tez takiego syfu jak Ameryka to jeszcz > e nie > > widz > > > ialam. Nie zazdroszcze tym ktorzy > > > tam musza zyc i zrec zdegenerowane zarcie ... > > > > > > w koncu ktos mnie rozumie > > To nie ja ! Jakis kretyn sie pode mnie podszywa i pisze > bzdury ! Skandal !!! Swinia sie podszywa pod moj adres !!! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: TAKIEGO SYFU JAK W USA ... IP: *.sympatico.ca 20.06.02, 23:44 bozena_l napisał(a): > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > > > Gość portalu: lolita napisał(a): > > > > > > > kurcze! trafilas w 10-tke! ja tez takiego syfu jak Ameryka to j > eszcz > > e nie > > > widz > > > > ialam. Nie zazdroszcze tym ktorzy > > > > tam musza zyc i zrec zdegenerowane zarcie ... > > > > > > > > > w koncu ktos mnie rozumie > > > > To nie ja ! Jakis kretyn sie pode mnie podszywa i pisze > > bzdury ! Skandal !!! > > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > Skandal ! > > Wszyskie inne posty podpisane przez bozene L. sa falszywe !!! Jakas idiotka sie podemnie podszywa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: TAKIEGO SYFU JAK W USA ... IP: *.sympatico.ca 20.06.02, 23:45 bozena_l napisał(a): > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > > > Gość portalu: lolita napisał(a): > > > > > > > kurcze! trafilas w 10-tke! ja tez takiego syfu jak Ameryka to j > eszcz > > e nie > > > widz > > > > ialam. Nie zazdroszcze tym ktorzy > > > > tam musza zyc i zrec zdegenerowane zarcie ... > > > > > > > > > w koncu ktos mnie rozumie > > > > To nie ja ! Jakis kretyn sie pode mnie podszywa i pisze > > bzdury ! Skandal !!! > > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > Skandal ! > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: TAKIEGO SYFU JAK W USA ... IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 00:03 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > bozena_l napisał(a): > > > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > > > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: lolita napisał(a): > > > > > > > > > kurcze! trafilas w 10-tke! ja tez takiego syfu jak Ameryka > to j > > eszcz > > > e nie > > > > widz > > > > > ialam. Nie zazdroszcze tym ktorzy > > > > > tam musza zyc i zrec zdegenerowane zarcie ... > > > > > > > > > > > > w koncu ktos mnie rozumie > > > > > > To nie ja ! Jakis kretyn sie pode mnie podszywa i pisze > > > bzdury ! Skandal !!! > > > > > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > > > Skandal ! > > > > > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > Skandal ! > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Re: TAKIEGO SYFU JAK W USA ... 21.06.02, 00:09 Swinia sie podszywa pod moj adres !!! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: TAKIEGO SYFU JAK W USA ... IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 00:30 bozena_l napisał(a): > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > Skandal ! Swinia sie podszywa pod moj adres !!! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Re: TAKIEGO SYFU JAK W USA ... 21.06.02, 00:31 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > bozena_l napisał(a): > > > > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > > > Skandal ! > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > Skandal ! Swinia sie podszywa pod moj adres !!! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: TAKIEGO SYFU JAK W USA ... IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 00:36 bozena_l napisał(a): > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > bozena_l napisał(a): > > > > > > > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > > > > > Skandal ! > > > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > > > Skandal ! > > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > Skandal ! Swinia sie podszywa pod moj adres !!! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: TAKIEGO SYFU JAK W USA ... IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 00:47 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > bozena_l napisał(a): > > > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > > > bozena_l napisał(a): > > > > > > > > > > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > > > > > > > Skandal ! > > > > > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > > > > > Skandal ! > > > > > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > > > Skandal ! > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > Skandal ! Swinia sie podszywa pod moj adres !!! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA DO BOZENY L. IP: *.dyn.optonline.net 21.06.02, 01:25 TY JESTES GLUPIA DUPA,PISZESZ SAMA ZE SOBA I ODPOWIADASZ SAMA SOBIE,PODSZYWASZ SIE POD LUDZI IMIONA (TAK JAK NP. MOJE)CHORA PSYCHICZNIE LUB OGRANICZONA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: DO BOZENY L. IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 01:35 Gość portalu: ANETA napisał(a): > TY JESTES GLUPIA DUPA,PISZESZ SAMA ZE SOBA I ODPOWIADASZ SAMA SOBIE,PODSZYWASZ > SIE POD LUDZI IMIONA (TAK JAK NP. MOJE)CHORA PSYCHICZNIE LUB OGRANICZONA Moge wybierac ? Wole ograniczona niz chora psychicznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: DO BOZENY L. IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 01:36 Gość portalu: ANETA napisał(a): > TY JESTES GLUPIA DUPA, a ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalMal ... podroze ... IP: *.nyc.rr.com 21.06.02, 01:28 ... czy juz bylo gdzie podrozujemy ...?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: ... podroze ... IP: *.dyn.optonline.net 21.06.02, 01:38 Gość portalu: MalMal napisał(a): > ... czy juz bylo gdzie podrozujemy ...?.... bylo, vide grecja jedziesz gdzies? kk pruje do peru, ale ma za malo kartek w paszporcie wiec moze zadowoli sie wyjazdem na plaze. ja siem boje latac, musze do burlington wkrotce, ale te sukinsyny z chinskimi rakietami juz sie czaja w szuwarach, wiec chyba polece z white plains ha ha...ty gdzies lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: ... podroze ... IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 01:41 Gość portalu: jot-23 napisał(a): > Gość portalu: MalMal napisał(a): > > > ... czy juz bylo gdzie podrozujemy ...?.... > > bylo, vide grecja > jedziesz gdzies? kk pruje do peru, ale ma za malo kartek w paszporcie wiec moze > > zadowoli sie wyjazdem na plaze. ja siem boje latac, musze do burlington wkrotce > , > ale te sukinsyny z chinskimi rakietami juz sie czaja w szuwarach, wiec chyba > polece z white plains ha ha...ty gdzies lecisz? Koledzy odbiegacie od tematu ! Mialo byc o syfie w USA a nie o dupie maryni !!! co jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: ... podroze ... IP: *.dyn.optonline.net 21.06.02, 01:49 JEDEN WIELKI SYF TO TY BOZENA,A STANY ZOSTAW W SPOKOJU.Z KANADY TEZ POWINNI CIEBIE WYWALIC,BO TYLKO PSUJESZ ATMOSFERE TAM.BYLAS W USA I TYLKO SMROD ZOSTAWILAS I SYF.BYLA W CHICAGO I UWAZA,ZE ZWIEDZILA AMERYKE HA,HA,HA I WSZYSTKO O NIEJ WIE.STUPID ASS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: ... podroze ... IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 01:51 Gość portalu: ANETA napisał(a): > JEDEN WIELKI SYF TO TY BOZENA,A STANY ZOSTAW W SPOKOJU. A czemu ? co to papierz czy jak ze nie moge se jaj robic ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Do anety IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 01:52 Gość portalu: ANETA napisał(a): > BYLAS W USA I TYLKO SMROD > ZOSTAWILAS I SYF.BYLA W CHICAGO I UWAZA,ZE ZWIEDZILA AMERYKE HA,HA,HA I > WSZYSTKO O NIEJ WIE.STUPID ASS Jaka madra ! Mieszka w Jackowie i broni go ze ho ho !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA DO BOZENY L. IP: *.dyn.optonline.net 21.06.02, 01:59 PRZYNAJMNIEJ POPRAWNIE PISZE PO POLSKU.BO PO TWOICH WYPOWIEDZIACH TO JASNE,ZE TY ZE WSI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: DO BOZENY L. IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 02:05 Gość portalu: ANETA napisał(a): > PRZYNAJMNIEJ POPRAWNIE PISZE PO POLSKU.BO PO TWOICH WYPOWIEDZIACH TO JASNE,ZE > TY ZE WSI. Jackowo to wies ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: DO BOZENY L. IP: *.dyn.optonline.net 21.06.02, 02:07 DAJ JUZ SOBIE DZIECKO SPOKOJ Z GLUPIMI WYPOWIEDZIAMI.ZACZYNA MI SIE ROBIC ZAL CIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: DO BOZENY L. IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 02:58 Gość portalu: ANETA napisał(a): > DAJ JUZ SOBIE DZIECKO SPOKOJ Z GLUPIMI WYPOWIEDZIAMI.ZACZYNA MI SIE ROBIC ZAL > CIEBIE Jak tylko ktos cos zle mowi o jackowie to zaraz sa to glupie wypowiedzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: DO BOZENY L. IP: *.dyn.optonline.net 21.06.02, 03:52 co Ty z tym jackowiem wyjezdzasz?tam gdzie ja mieszkam ,to by Ciebie nie bylo stac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: DO BOZENY L. IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 15:12 Gość portalu: ANETA napisał(a): > co Ty z tym jackowiem wyjezdzasz?tam gdzie ja mieszkam ,to by Ciebie nie bylo > stac Ha ha ha !!!! Madra sie znalazla ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: DO BOZENY L. IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 02:58 Gość portalu: ANETA napisał(a): > DAJ JUZ SOBIE DZIECKO SPOKOJ Z GLUPIMI WYPOWIEDZIAMI.ZACZYNA MI SIE ROBIC ZAL > CIEBIE Bezczelna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Co jest ? IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 03:51 Gość portalu: Basia napisał(a): > co puste posylasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Do Bozeny L IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 05:07 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Gość portalu: Basia napisał(a): > > > > > co puste posylasz ? Swinia sie podszywa pod moj adres !!! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Do Bozeny L IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 05:16 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > Gość portalu: Basia napisał(a): > > > > > > > > > co puste posylasz ? > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > Skandal ! Swinia sie podszywa pod czyjs adres !!! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykan Re: Do Bozeny L IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 05:18 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > Gość portalu: Basia napisał(a): > > > > > > > > > co puste posylasz ? > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > Skandal ! I tu pindno sie przywleklas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Ty wywloko IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 05:18 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > Gość portalu: Basia napisał(a): > > > > > > > > > co puste posylasz ? > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > Skandal ! Ty wywloko, do garow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel Re: Ty wywloko IP: *.client.attbi.com 21.06.02, 05:25 buzka piszesz sama do siebie. zdrowko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Ty wywloko IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 05:30 Gość portalu: posel napisał(a): > buzka > piszesz sama do siebie. > zdrowko Co ty ! To ta idiotka co sie za mnie podaje skrobie takie bzdury ona tez z sympatico.ca cholera jedna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Ty wywloko IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 06:16 Gość portalu: posel napisał(a): > buzka > piszesz sama do siebie. > zdrowko Bystry jak polski posel z LPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Ty wywloko IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 08:19 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Gość portalu: posel napisał(a): > > > buzka > > piszesz sama do siebie. > > zdrowko > > Bystry jak polski posel z LPR masz racje bozenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Ty wywloko IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 08:48 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > Gość portalu: posel napisał(a): > > > > > buzka > > > piszesz sama do siebie. > > > zdrowko > > > > Bystry jak polski posel z LPR > > > masz racje bozenka > Czy ja Cie gdzies nie spotkalam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Ty wywloko IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 14:48 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > > > Gość portalu: posel napisał(a): > > > > > > > buzka > > > > piszesz sama do siebie. > > > > zdrowko > > > > > > Bystry jak polski posel z LPR > > > > > > masz racje bozenka > > > > Czy ja Cie gdzies nie spotkalam? Mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Ty wywloko IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 14:54 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > > > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: posel napisał(a): > > > > > > > > > buzka > > > > > piszesz sama do siebie. > > > > > zdrowko > > > > > > > > Bystry jak polski posel z LPR > > > > > > > > > masz racje bozenka > > > > > > > Czy ja Cie gdzies nie spotkalam? > > > Mozliwe Cześć Bożenko, to Ty juz na nogach? Życze przyjemnego dnia. U mnie znow leje i jest zimno. Po Dominion Day ma sie ocieplic. Caluski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Cześć Bożenko IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 15:11 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > Cześć Bożenko, to Ty juz na nogach? No jasne ! Juz 9 rano >Życze przyjemnego > dnia. U mnie znow leje i jest zimno. Po Dominion Day ma sie > ocieplic. Caluski. U mnie cieplo i nie pada Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Takie rzeczy przy damach !!! IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 15:14 Gość portalu: aneta napisał(a): > Ty wywloko, do garow Swinia ! Takie rzeczy przy damach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ny Re: TAKIEGO SYFU JAK W USA ... IP: proxy / *.public.lawson.webtv.net 04.11.02, 04:54 a jak sie taki polaczek podnieca gdy kupi bude z desek z kredytem na 30 lat na czarnuchowie"Mam dom " !!!!!!!!!!!!!@@@@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: TAKIEGO SYFU JAK W USA ... IP: *.sympatico.ca 04.11.02, 19:28 Gość portalu: ny napisał(a): > a jak sie taki polaczek podnieca gdy kupi bude z desek z kredytem na 30 lat na > czarnuchowie"Mam dom " !!!!!!!!!!!!!@@@@ masz racje misiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wietrzne Miasto IP: *.sympatico.ca 04.11.02, 07:49 Wahalem, sie, czy zabrac glos w tej dyskusji, bo jak zwykle jest na poziomie rynsztokowym. Ale co mi tam... Zaczne od tego, ze oczywiscie, p. Bozena ma racje piszac, ze Jackowo wyglada jak wyglada. Moze troche szkoda, ze ujela to w tak wulgarny sposob. Ale pomijajac wulgaryzm, wrazanie generalizujacych opini o Ameryce na podstawie wygladu Milwaukee Ave. czy nawet czarnych dzielnic na poludniu Chicago jest calkowitym nieporozumieniem. To troche tak, jakby p. Bozena pojechala do Salt Lake City i powiedziala: "w tych Stanach to sami Mormoni". Albo, to hit closer to home, gdyby ktos przyjechal do Toronto, zobaczyl kloszarda spiacego na kratce kanalizacyjnej przed Union Station, i powiedzial: Kanada to s*f, ludzie spia tam na ulicach. A teraz wracajac do samego Chicago, o ktorym jakze niepochlebnie wyrazila sie p. Bozena. 90% Chicago w swoich scislych granicach administracyjnych faktycznie wyglada fatalnie. Nie tylko czarne slumsy, ale i znaczna czesc dzielnic zamieszkalych przez inne grupy etniczne to dziurawe drogi, smieci na ulicach, odrapane domy, mizerne sklepiki, kiczowate reklamy... Ale to takze University of Chicago ze swoja plejada laureatow Nobla, to Magnificent Mile, fantastyczna Chicago Symphony Orchestra, Art Institute, to widok jeziora Michigan z John Hancock Center... Ale nawet nie to jest najwazniejsze: Chicago to miasto, ktore tak wielu, wielu ludziom z calego swiata dalo zyciowa szanse. Nawet takim, co przyjechali tam mowiac tylko swoim wlasnym narzeczem, bez centa przy duszy i bez wyksztalcenia. Czy jest wiele takich miejsc na swiecie? Moze, ale i tak troche przykro czytac list taki jak p. Bozeny. Pozdrawiam mieszkancow Windy City, Dawny mieszkaniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Wietrzne Miasto IP: *.sympatico.ca 04.11.02, 19:28 Gość portalu: xyz napisał(a): > Wahalem, sie, czy zabrac glos w tej dyskusji, > bo jak zwykle jest na poziomie rynsztokowym. swinia jestes mieciu .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L @ xyz IP: *.sympatico.ca 04.11.02, 19:30 wiesz co - zaloguj sie bo jak piszesz z sympatico i ja tez to znowu beda mowic ze to ja sie podszywam pod innych itp zrob sobie email na gazecie i sie loguj moj misiu drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suomi Re: TAKIEGO SYFU JAK W USA ... IP: *.aokk.fi 24.05.03, 02:16 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > W zeszlym tygodniu wrocilam z kilkutygodniowych wakacji, ktore spedzilam wraz z > > bliska rodzina w Chicago. To co widzialam w tym miescie to tabuny czarnuchow, > zoltkow i polaczkow i ruskich tloczacych sie w tych barakach, ktore tutaj nosza > > szumna nazwe sklepow. A jak to wszystko wyglada, mozecie sobie wyobrazic - USA > to kraj trzeciego swiata, syf i ubostwo. I wszyscy oni mieszkaja w tandetnie > skleconych chalupach z wior i desek, ewentualnie w 30- pietrowych slumsach, > ktore stoja wzdluz tej arterii - Milwaukee ave. Zal mi tych ludzi, w tym > naszych rodakow, ktorym przyszlo w takim syfie dozyc reszty swych dni. To > prawda, najgorsze jest to, ze oni juz tego nie zauwazaja. Rowniez tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś