Gość: JVC IP: 168.143.113.* 17.06.02, 14:54 Jestem Polakiem w trzecim pokoleniu. Mieszkam w RPA. Czy oplaca sie wrocic do kraju moich dziadkow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Re: Czy oplaca sie pracowac w polsce? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 15:09 Hej, RPA. Moja rodzinka mieszka w Jo-burg i pod Pretorią (Vanderbilt Park). Odpowiem na Twoje pytania, jeśli Ty odpowiesz na moje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JVC Re: Czy oplaca sie pracowac w polsce? IP: 168.143.113.* 17.06.02, 15:21 Gość portalu: dorota napisał(a): > Hej, RPA. > Moja rodzinka mieszka w Jo-burg i pod Pretorią (Vanderbilt Park). Odpowiem na > Twoje pytania, jeśli Ty odpowiesz na moje. >Dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Czy oplaca sie pracowac w polsce? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 15:32 Jaka jest teraz siła nabywcza randa? Ile kosztuje np. skromny dom w strzeżonej okolicy, i Kruger (zapieczętowany)? Ile zarabia średnio specjalista (np. programista, laborant, etc.)? Odpowiedz Link Zgłoś
_bruno5 Do JVC _______ 17.06.02, 16:58 Gość portalu: dorota napisał(a): > Jaka jest teraz siła nabywcza randa? Ile kosztuje np. skromny dom w strzeżonej > > okolicy, i Kruger (zapieczętowany)? Ile zarabia średnio specjalista (np. > programista, laborant, etc.)? Chyba dorotka rozwiala Twoje watpliwosci co do powrotu .Siedz tam ,w RPA i dziekuj Bogu ,ze takie "dorotki" spotykasz tylko na Internecie .Pozdrowienia. Bruno5 PS. Dorotka powinna nawiazac blizszy kontakt z cleo i marcee .Takie mam mysli ,ale to moze greckie slonce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee bruno IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 19:37 A byłes na wyspie Idra?? Moja ulubiona. A JVC zalezy co chce robic w Polsce. Ludzie z RPA pzrewalają brudną kase przez ten kraj np taka firma Corpcom Limited z RPA... A tak w ogóle mam na imie dorota...))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chybki Re: Czy oplaca sie pracowac w polsce? 17.06.02, 16:57 W Polsce sie teraz tak porobilo, ze nawet krasc sie juz nie oplaca. RPA? Czy to nie ten kraj, gdzie Kasy Chorych szkola swoich ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota kolejna podpucha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 22:46 JVC jest tak z RPA jak ja, za przeproszeniem, z UK. Niech się szanowne koleżeństwo przestanie więc ekscytować. Brunonie, pozwól, że sama zdecyduję z kim będę nawiązywać kontakty. Jak tam Twe kontakty z Helladą? Odpowiedz Link Zgłoś
_bruno5 Re: kolejna podpucha 17.06.02, 23:36 Gość portalu: dorota napisał(a): > JVC jest tak z RPA jak ja, za przeproszeniem, z UK. Niech się szanowne > koleżeństwo przestanie więc ekscytować. > Brunonie, pozwól, że sama zdecyduję z kim będę nawiązywać kontakty. Jak tam Twe > > kontakty z Helladą? Powinno byc " JVC jest tak z RPA jak ja, za przeproszeniem, z Warszawy." W helladzie jest fajnie , w sam raz dla ciebie :rano walenie ,w poludnie walenie itd .Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: kolejna podpucha IP: *.fastres.net 17.06.02, 23:40 _bruno5 napisał(a): > Gość portalu: dorota napisał(a): > > > JVC jest tak z RPA jak ja, za przeproszeniem, z UK. Niech się szanowne > > koleżeństwo przestanie więc ekscytować. > > Brunonie, pozwól, że sama zdecyduję z kim będę nawiązywać kontakty. Jak ta > m Twe > > > > kontakty z Helladą? > > Powinno byc " JVC jest tak z RPA jak ja, za przeproszeniem, > z Warszawy." > W helladzie jest fajnie , w sam raz dla ciebie :rano walenie ,w > poludnie walenie itd .Pozdrowienia. ...Dziwne,ale zgadzam sie z toba,osoba malo atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: kolejna podpucha IP: *.fastres.net 17.06.02, 23:44 Gość portalu: tato napisał(a): > _bruno5 napisał(a): > > > Gość portalu: dorota napisał(a): > > > > > JVC jest tak z RPA jak ja, za przeproszeniem, z UK. Niech się szanown > e > > > koleżeństwo przestanie więc ekscytować. > > > Brunonie, pozwól, że sama zdecyduję z kim będę nawiązywać kontakty. J > ak ta > > m Twe > > > > > > kontakty z Helladą? > > > > Powinno byc " JVC jest tak z RPA jak ja, za przeproszeniem, > > z Warszawy." > > W helladzie jest fajnie , w sam raz dla ciebie :rano walenie ,w > > poludnie walenie itd .Pozdrowienia. > > ...Dziwne,ale zgadzam sie z toba,osoba malo atrakcyjna. P.S.Jak znam Polakow w Polsce,to za chwile sie obrazi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota pudło Rodzicielu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 23:53 nie obrażam się. Nie jestem z UK, a JVC nie jest z RPA, gdyż nie potrafił odpowiedzieć na najprostsze pytania o tym kraju, i zmył się. Nie rozumiem o co Ci Brunonie chodzi z tymi waleniami. Czy żyją u wybrzeży Grecji? Czy je widziałeś? Może nawiązałeś kontakt? Jakie to ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
_bruno5 Re: pudło Rodzicielu 18.06.02, 00:00 Gość portalu: dorota napisał(a): > nie obrażam się. > Nie jestem z UK, a JVC nie jest z RPA, gdyż nie potrafił odpowiedzieć na > najprostsze pytania o tym kraju, i zmył się. > Nie rozumiem o co Ci Brunonie chodzi z tymi waleniami. Czy żyją u wybrzeży > Grecji? Czy je widziałeś? Może nawiązałeś kontakt? Jakie to ciekawe... To ty taka nieobrazalska??? A te walenie to od rypania ,a ty nic tylko w te klawiature ???Moze i to dobre .Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś