nadau 26.03.05, 14:32 Wszystkim Rodakom zamieszkałym poza granicami RP smacznego dyngusa, obfitego jajka i mokrego zająca Nadau życzy. polskaludowa.com/opozycja/okolicznosciowe/jpg/kartka_wielkanoc_87.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Тов. Чеслав Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE ... IP: *.dyn.optonline.net 26.03.05, 15:05 Chruszczow przyjechał do kołchozu. - Dobrze wam się żyje? - zażartował Chruszczow. - Dobrze! - zażartowali kołchoźnicy. email.dowcipy.pl/index.php/chruszczow_przyjechal_do_kolchozu___428 Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Chruszczow... 27.03.05, 21:47 Czasami żarty rzeczywiście się mnie imają. Czasami jednak traktuję sprawy poważnie. Moje życzenia były jak najbardziej na serio. kartki.onet.pl/_i/d/mowimynie.swf Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE ... 26.03.05, 22:22 No to i ode mnie - w podziekowaniu za kroliczki z podziemia i inne zyczenia - cala kolekcja pieknych jaj: www.geocities.com/Paris/Rue/4819/felist.html Zdrowia wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Чеслав Гевара Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE ... IP: *.dyn.optonline.net 27.03.05, 14:11 Gazeta.pl : Forum : Gospodarka: "Kagan, jeśli Ty mi piszesz, że obrót towarowy z wygaśnięciem stosunku prawnego miedzy stronami stanowi w obrocie handlowym większą część tytułów płatności niż obrót wszystkimi usługami, prawami majątkowymi na dobrach niematerialnych czy obrotem akcjami, udziałami i innymi instrumentami finansowymi, łącznie ze wszystkimi transakcjami towarowymi które odbywają się tylko z uwagi na istnienie usługi kredytowej, to ja Ci napiszę tylko tyle: Wesołych Świąt. " Odpowiedz Link Zgłoś
grafiti przede wszystkim zycze Wam...LUSTRACJI !!! 27.03.05, 14:50 To by pomoglo unormalizowac sytuacje w Polsce i w kregach Polonijnych. Bo zanim zrobicie lustracje to Polska bedzie ponizej poziomu NRD sprzed ponad 15 lat. Brak lustracji wyjasnia zlosliwosc Polskiego rzadu nie tylko w sprawie pulapki paszportowej, w sprawach obywatelstwa Polskiego ale rowiez wielokrotne afery, przestepstwa i oszustwa popelniane na tych Polakach ktorzy do dzis mieszkaja w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: przede wszystkim zycze Wam...LUSTRACJI !!! 28.03.05, 02:24 Zgadzam się z szanownym kolegą. Lustracja jest niezbędna! polonia.pap.com.pl/2005/03/20050304084934.html www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=8636 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njujorker Re: przede wszystkim nasrau!! IP: *.an2.nyc41.da.uu.net 28.03.05, 02:31 tobie najlepsze zyczenia !,hehehe ! chlipania darmowej kawki w plastikowym kubeczku na austryjackiej tankstelli !!! ,heheheh ! i pozniej opowiadania swoim wspolplemiencom jakie to "rozkosze" miales na wczasach !!,heheheheheheheehehhheehheheh Odpowiedz Link Zgłoś