bruno5 14.04.05, 19:01 realizuja na emigracji dopiero dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Marzenia rodzicow 14.04.05, 19:06 bruno5 napisał: > realizuja na emigracji dopiero dzieci. mysle ze moje zrealizuja sie znacznie wczesniej, jeszcze za mojej kadencji...hehe nie kaszlesz ostatnio nieco czesciej mineta? czas to kick the calendar...jak to mowia na grinojncie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KD Re: Wcale nie IP: 207.134.75.* 14.04.05, 19:29 Wcale nie, ja zalozylem sobie co mam zrobic i wykonalem. Moje amerykanskie marzenie wlasnie sie spelnia. Bruno, cos mi sie wydaje,ze jestes nieudacznikiem, zycie chlopie trzeba brac za rogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 twoich marzen to i prawnuki nie zrealizuja IP: *.cne / 200.44.58.* 14.04.05, 19:36 jesli tak samo yebniete jak ty potomstwo bedziesz mial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Marzenia rodzicow IP: *.170-130-66.mc.videotron.ca 14.04.05, 21:23 nigdy w zyciu nie moglabym skonczyc studiow w polsce majac blizej do 40 niz do 30 ,zmienic kompletnie zawod i to z pomoca rzadu ,bezzwrote pozyczki itp..tak ze nie plec bzdur ze rodzice moga zyc tylko marzeniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Marzenia rodzicow IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 14.04.05, 23:25 to ty juz stara rura jestes, hehehe zeby jeszcze swoje masz? brunon, lajza to nie ma wiem, bo na kotletach stracil Odpowiedz Link Zgłoś
wszetecznik Re: Marzenia rodzicow 15.04.05, 02:29 To ja czekam na argumenty przemawiajace za tym stwierdzeniem, ze nie moglabys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Marzenia rodzicow IP: *.170-130-66.mc.videotron.ca 14.04.05, 23:58 vipek ,jak to mowia stara ale jara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Marzenia rodzicow IP: 207.134.84.* 15.04.05, 02:03 Jestes sam myszka, nei masz dziecie wiecmozes sie sama na sobie koncentrowac...... Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopol Oj, Bruno, w dupe dostales tak strasznie ze az 15.04.05, 02:07 przykro ciebie czytac. Masz dopiero 50 kilka lat czy nie uwazasz ze jeszcze moglbys pojsc na studia, np prawnicze i za kilka lat w sedziwym wieku 59 lat bylbys JEDNAK prawnikiem? Wolisz jednak te fajki rozprawiczac po robolach? Wykazujesz brak ambicji i tlumaczysz sie swoimi dziecmi. Dzieci to dzieci, a ty zajmij sie soba! bruno5 napisał: > realizuja na emigracji dopiero dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Taka jest prawda 15.04.05, 20:35 Wjechalem do Kanady majac 34 lata.Po 6 miesiacach zorientowalem sie ze wdepnalem w gowno.Zona i dwoje dzie ci ktorzy byli w Polsce czekali na wjazd do raju Kanady.Trzeba bylo wysylac pieniadze.Zona i dzieci przyjechaly dopiero w 90 roku.Trzeba bylo kupic meble i wszystko do domu.Trzeba bylo zadbac o przyszlosc dzieci by skonczyly studia i nie byly tumanami.Dzisiaj mam wyksztalcone dzieci i rosnace wnuki.Na swoj los nie narzekam bo radze sobie swietnie.Ta prawdziwa Kanade to maja moje dzieci dopiero.Mja dobre prace i sobie swietnie radza.J 23 przyjechal jak mial 20 kilka lat i mogl zadbac o siebie. Co z tego jesli dzisiaj ma 36 lat i jest sam.Na wszystko potrzeba czasu i sytuacji. moja wymagala poswiecic sie rodzinie i tak tez zrobilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KD Re: Taka jest prawda IP: 207.134.94.* 15.04.05, 22:29 Ja tez przyjechalem tu w wieku 34 lat. I co dzisiaj osiagnalem wszystko czego chcialem. TO CO PISZECIE TO ZWYKLE TO BZDURY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calber Zgadza się! 15.04.05, 20:42 Bruno ma rację, bo dopiero nasze dzieci będą w pełni zasymilowane. Ci, którzy wyjechali z Polski jako dzieci, mają oczywiście łatwiej niż rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Zgadza się! 15.04.05, 20:54 calber napisał: > Bruno ma rację, bo dopiero nasze dzieci będą w pełni zasymilowane. Ci, którzy > wyjechali z Polski jako dzieci, mają oczywiście łatwiej niż rodzice. hehe, prawda, no...zakladajac ze "marzeniem rodzica" jest zostanie Borg-iem ("you will be assimilated, resistance if futile") moim mazeniem na przyklad jest skolekcjonowanie wszystkich znaczkow z serii z Bierutem... brakuje mi juz tylko tego w sino-czerwonym kolorze (haha! zupelnie jak nos minety!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KD Glupoty opowiadacie IP: 207.134.94.* 15.04.05, 22:25 Ja spelnilem swoje marzenia w Kanadzie, poworzylem studia, doktoryzowalem sie, mam b.dobra, swietnie platna prace. Moj syn chodzi do pierwszorzednej szkoly, corka dostala stypedium na Cornell. Wasze opowiadania, bruno i spolka, to tlumaczenia ludzi leniwych a moze i malo zdolnych, ktorzy w kraju osiedlenia nie w sobie szukaja winy. Wezcie sie do roboty i nauki i juz nie piszcie tych bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warus2 Re: Glupoty opowiadacie ,oh really!!! IP: *.abhsia.telus.net 16.04.05, 08:46 KD, komus dupy dal ze ci sie tak wiedzie,podziel sie tajemnica z nami,my tez chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KD Re: Glupoty opowiadacie ,oh really!!! IP: 207.134.74.* 16.04.05, 10:11 Wezcie sie do roboty, bo swoim lenistewm i glupota wcale nie odstajecie od Polakow w Polsce. Zaloze sie, ze wasze ciemne zonki naboznie modla sie do Papieza(bo on jest teraz obiektem kultu). Kiedy tak was czytam rozumiem dlaczego powstaly Polish Jokes. Takiego gnusnego leniwego i ciemnego narodu jak Polacy,ze swieca szukac. Ludzkie dinozaury, przetrwaly, bo jedynym ich zmartwieniem jest to, zeby sie nie przepracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Glupoty opowiadacie ,oh really!!! IP: *.170-130-66.mc.videotron.ca 16.04.05, 15:38 hehehe to fakt juz sie tu niektore modla do obrazka papieza Odpowiedz Link Zgłoś