Dodaj do ulubionych

Marzenia rodzicow

14.04.05, 19:01
realizuja na emigracji dopiero dzieci.
Obserwuj wątek
    • jot-23 Re: Marzenia rodzicow 14.04.05, 19:06
      bruno5 napisał:

> realizuja na emigracji dopiero dzieci.

mysle ze moje zrealizuja sie znacznie wczesniej, jeszcze za mojej
      kadencji...hehe nie kaszlesz ostatnio nieco czesciej mineta? czas to kick the
      calendar...jak to mowia na grinojncie
    • Gość: KD Re: Wcale nie IP: 207.134.75.* 14.04.05, 19:29
      Wcale nie, ja zalozylem sobie co mam zrobic i wykonalem. Moje amerykanskie
      marzenie wlasnie sie spelnia. Bruno, cos mi sie wydaje,ze jestes
      nieudacznikiem, zycie chlopie trzeba brac za rogi.
    • Gość: VIP-1 twoich marzen to i prawnuki nie zrealizuja IP: *.cne / 200.44.58.* 14.04.05, 19:36
      jesli tak samo yebniete jak ty
      potomstwo bedziesz mial
    • Gość: myszka Re: Marzenia rodzicow IP: *.170-130-66.mc.videotron.ca 14.04.05, 21:23
      nigdy w zyciu nie moglabym skonczyc studiow w polsce majac blizej do 40 niz do
      30 ,zmienic kompletnie zawod i to z pomoca rzadu ,bezzwrote pozyczki itp..tak ze
      nie plec bzdur ze rodzice moga zyc tylko marzeniami
      • Gość: VIP-1 Re: Marzenia rodzicow IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 14.04.05, 23:25
        to ty juz stara rura jestes, hehehe
        zeby jeszcze swoje masz?
        brunon, lajza to nie ma
        wiem, bo na kotletach stracil
      • wszetecznik Re: Marzenia rodzicow 15.04.05, 02:29
        To ja czekam na argumenty przemawiajace za tym stwierdzeniem, ze nie moglabys.
    • Gość: myszka Re: Marzenia rodzicow IP: *.170-130-66.mc.videotron.ca 14.04.05, 23:58
      vipek ,jak to mowia stara ale jara
      • Gość: Grom Re: Marzenia rodzicow IP: 207.134.84.* 15.04.05, 02:03
        Jestes sam myszka, nei masz dziecie wiecmozes sie sama na sobie
        koncentrowac......
    • dyskopol Oj, Bruno, w dupe dostales tak strasznie ze az 15.04.05, 02:07
      przykro ciebie czytac. Masz dopiero 50 kilka lat czy nie uwazasz ze jeszcze
      moglbys pojsc na studia, np prawnicze i za kilka lat w sedziwym wieku 59 lat
      bylbys JEDNAK prawnikiem? Wolisz jednak te fajki rozprawiczac po robolach?
      Wykazujesz brak ambicji i tlumaczysz sie swoimi dziecmi. Dzieci to dzieci, a ty
      zajmij sie soba!

bruno5 napisał:

> realizuja na emigracji dopiero dzieci.
      • bruno5 Taka jest prawda 15.04.05, 20:35
        Wjechalem do Kanady majac 34 lata.Po 6 miesiacach zorientowalem sie ze
        wdepnalem w gowno.Zona i dwoje dzie ci ktorzy byli w Polsce czekali na wjazd do
        raju Kanady.Trzeba bylo wysylac pieniadze.Zona i dzieci przyjechaly dopiero w
        90 roku.Trzeba bylo kupic meble i wszystko do domu.Trzeba bylo zadbac o
        przyszlosc dzieci by skonczyly studia i nie byly tumanami.Dzisiaj mam
        wyksztalcone dzieci i rosnace wnuki.Na swoj los nie narzekam bo radze sobie
        swietnie.Ta prawdziwa Kanade to maja moje dzieci dopiero.Mja dobre prace i sobie
        swietnie radza.J 23 przyjechal jak mial 20 kilka lat i mogl zadbac o siebie. Co
        z tego jesli dzisiaj ma 36 lat i jest sam.Na wszystko potrzeba czasu i sytuacji.
        moja wymagala poswiecic sie rodzinie i tak tez zrobilem.
        • Gość: KD Re: Taka jest prawda IP: 207.134.94.* 15.04.05, 22:29
          Ja tez przyjechalem tu w wieku 34 lat. I co dzisiaj osiagnalem wszystko czego
          chcialem. TO CO PISZECIE TO ZWYKLE TO BZDURY!!!!!
    • calber Zgadza się! 15.04.05, 20:42
      Bruno ma rację, bo dopiero nasze dzieci będą w pełni zasymilowane. Ci, którzy
      wyjechali z Polski jako dzieci, mają oczywiście łatwiej niż rodzice.
      • jot-23 Re: Zgadza się! 15.04.05, 20:54
        calber napisał:

> Bruno ma rację, bo dopiero nasze dzieci będą w pełni zasymilowane. Ci, którzy
        > wyjechali z Polski jako dzieci, mają oczywiście łatwiej niż rodzice.

hehe, prawda, no...zakladajac ze "marzeniem rodzica" jest zostanie Borg-iem
        ("you will be assimilated, resistance if futile")

moim mazeniem na przyklad jest skolekcjonowanie wszystkich znaczkow z serii z
        Bierutem... brakuje mi juz tylko tego w sino-czerwonym kolorze (haha! zupelnie
        jak nos minety!)
        • Gość: KD Glupoty opowiadacie IP: 207.134.94.* 15.04.05, 22:25
          Ja spelnilem swoje marzenia w Kanadzie, poworzylem studia, doktoryzowalem sie,
          mam b.dobra, swietnie platna prace. Moj syn chodzi do pierwszorzednej szkoly,
          corka dostala stypedium na Cornell. Wasze opowiadania, bruno i spolka, to
          tlumaczenia ludzi leniwych a moze i malo zdolnych, ktorzy w kraju osiedlenia
          nie w sobie szukaja winy. Wezcie sie do roboty i nauki i juz nie piszcie tych
          bzdur.
          • Gość: warus2 Re: Glupoty opowiadacie ,oh really!!! IP: *.abhsia.telus.net 16.04.05, 08:46
            KD, komus dupy dal ze ci sie tak wiedzie,podziel sie tajemnica z nami,my tez
            chcemy.
            • Gość: KD Re: Glupoty opowiadacie ,oh really!!! IP: 207.134.74.* 16.04.05, 10:11
              Wezcie sie do roboty, bo swoim lenistewm i glupota wcale nie odstajecie od
              Polakow w Polsce. Zaloze sie, ze wasze ciemne zonki naboznie modla sie do
              Papieza(bo on jest teraz obiektem kultu). Kiedy tak was czytam rozumiem
              dlaczego powstaly Polish Jokes. Takiego gnusnego leniwego i ciemnego narodu jak
              Polacy,ze swieca szukac. Ludzkie dinozaury, przetrwaly, bo jedynym ich
              zmartwieniem jest to, zeby sie nie przepracowac.
              • Gość: myszka Re: Glupoty opowiadacie ,oh really!!! IP: *.170-130-66.mc.videotron.ca 16.04.05, 15:38
                hehehe to fakt juz sie tu niektore modla do obrazka papieza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka