Dodaj do ulubionych

aniutku a ku ku

06.07.02, 01:50
asylum.subnetcentral.com/davec/fatties/kreme.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: grzegorz Re: aniutku a ku ku IP: *.rasserver.net 06.07.02, 02:15
      ej, pojebie, wystarczy raz daj jeden watek...to tak na przyszlosc
      • galetik Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 02:28
        Gość portalu: grzegorz napisał(a):

> ej, pojebie, wystarczy raz daj jeden watek...to tak na przyszlosc

pocaluj mnie w moja obsrana dupe.
        • bozena__l Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 03:25
          heh, galetik
          do boju!!!!!!!!!!! wymadrzonej aniutce
          wracam z bana - zablokowali mnie sukinsyny na dzien....
          • Gość: tato Re: aniutku a ku ku IP: *.fastres.net 06.07.02, 03:27
            bozena__l napisał(a):

> heh, galetik
            > do boju!!!!!!!!!!! wymadrzonej aniutce
            > wracam z bana - zablokowali mnie sukinsyny na dzien....

........Ty,a tatuaze masz?...............
            • galetik Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 03:37
              Gość portalu: tato napisał(a):

> bozena__l napisał(a):
              >
              > > heh, galetik
              > > do boju!!!!!!!!!!! wymadrzonej aniutce
              > > wracam z bana - zablokowali mnie sukinsyny na dzien....
              >
              > ........Ty,a tatuaze masz?...............

ty smutasie nie odzywaj sie bo ci z mordy kutasami jebie.
          • galetik Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 03:29
            bozena__l napisał(a):

> heh, galetik
            > do boju!!!!!!!!!!! wymadrzonej aniutce
            > wracam z bana - zablokowali mnie sukinsyny na dzien....
            hehehe
            pozdr bozena_l
            • _aniutek Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 03:31
              juz nie bozena__l
              od dzisiaj _aniutek
              hehehehe

pare kont juz mi zablokowali, ale sie nie dam!
              • galetik Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 03:35
                _aniutek napisał(a):

> juz nie bozena__l
                > od dzisiaj _aniutek
                > hehehehe
                >
                > pare kont juz mi zablokowali, ale sie nie dam!

trzymaj sie .
                widzialem jak ta kurwa spasiona zalila sie gdzies tam na boku wlacznie z ta druga
                z ogrodu.
                • _aniutek Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 03:42
                  moze jutro "nasz" pasibrzuch wymysli kolejny "oszalamiajacy" watek pt. "ludzie
                  na manhattanie o 8.00 jeszcze spia, bo nikogo nie widze na ulicy",
                  albo "dzisiaj wrobelek mi usiadl przy oknie kiedy zegnalam meza wychodzacego do
                  roboty"....
                  a moze znowu wyjedzie z przeinteligetnymi radami a la Matka Teresa...
                  nieobrazajac tej drugiej
                  • aniutek Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 03:43
                    zesralo sie stado debili
                    MOZECIE MI NAKUKAC hehehehehehehhehehehehehehheh KUKUKUKUKUKU
                    • _aniutek Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 03:46
                      kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku
                      kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku
                      kukukukukukukuku
                    • bozena_1 Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 04:44
                      aniutek napisał(a):

> zesralo sie stado debili
                      > MOZECIE MI NAKUKAC hehehehehehehhehehehehehehheh KUKUKUKUKUKU

Nakukaj se sama, ruro ślizgowłosa.
                  • galetik Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 03:44
                    _aniutek napisał(a):

> moze jutro "nasz" pasibrzuch wymysli kolejny "oszalamiajacy" watek pt. "ludzie
                    > na manhattanie o 8.00 jeszcze spia, bo nikogo nie widze na ulicy",
                    > albo "dzisiaj wrobelek mi usiadl przy oknie kiedy zegnalam meza wychodzacego do
                    >
                    > roboty"....
                    > a moze znowu wyjedzie z przeinteligetnymi radami a la Matka Teresa...
                    > nieobrazajac tej drugiej

hehehehe hehehehe
                    • Gość: tato Re: aniutku a ku ku IP: *.fastres.net 06.07.02, 03:45
                      galetik napisał(a):

> _aniutek napisał(a):
                      >
                      > > moze jutro "nasz" pasibrzuch wymysli kolejny "oszalamiajacy" watek pt. "lu
                      > dzie
                      > > na manhattanie o 8.00 jeszcze spia, bo nikogo nie widze na ulicy",
                      > > albo "dzisiaj wrobelek mi usiadl przy oknie kiedy zegnalam meza wychodzace
                      > go do
                      > >
                      > > roboty"....
                      > > a moze znowu wyjedzie z przeinteligetnymi radami a la Matka Teresa...
                      > > nieobrazajac tej drugiej
                      >
                      > hehehehe hehehehe

.....Widzelisci konia?........ale napierdala................
    • Gość: Engel Re: aniutku a ku ku IP: *.ny5030.east.verizon.net 06.07.02, 03:28

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka