galetik 06.07.02, 01:50 asylum.subnetcentral.com/davec/fatties/kreme.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzegorz Re: aniutku a ku ku IP: *.rasserver.net 06.07.02, 02:15 ej, pojebie, wystarczy raz daj jeden watek...to tak na przyszlosc Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 02:28 Gość portalu: grzegorz napisał(a): > ej, pojebie, wystarczy raz daj jeden watek...to tak na przyszlosc pocaluj mnie w moja obsrana dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
bozena__l Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 03:25 heh, galetik do boju!!!!!!!!!!! wymadrzonej aniutce wracam z bana - zablokowali mnie sukinsyny na dzien.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: aniutku a ku ku IP: *.fastres.net 06.07.02, 03:27 bozena__l napisał(a): > heh, galetik > do boju!!!!!!!!!!! wymadrzonej aniutce > wracam z bana - zablokowali mnie sukinsyny na dzien.... ........Ty,a tatuaze masz?............... Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 03:37 Gość portalu: tato napisał(a): > bozena__l napisał(a): > > > heh, galetik > > do boju!!!!!!!!!!! wymadrzonej aniutce > > wracam z bana - zablokowali mnie sukinsyny na dzien.... > > ........Ty,a tatuaze masz?............... ty smutasie nie odzywaj sie bo ci z mordy kutasami jebie. Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 03:29 bozena__l napisał(a): > heh, galetik > do boju!!!!!!!!!!! wymadrzonej aniutce > wracam z bana - zablokowali mnie sukinsyny na dzien.... hehehe pozdr bozena_l Odpowiedz Link Zgłoś
_aniutek Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 03:31 juz nie bozena__l od dzisiaj _aniutek hehehehe pare kont juz mi zablokowali, ale sie nie dam! Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 03:35 _aniutek napisał(a): > juz nie bozena__l > od dzisiaj _aniutek > hehehehe > > pare kont juz mi zablokowali, ale sie nie dam! trzymaj sie . widzialem jak ta kurwa spasiona zalila sie gdzies tam na boku wlacznie z ta druga z ogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
_aniutek Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 03:42 moze jutro "nasz" pasibrzuch wymysli kolejny "oszalamiajacy" watek pt. "ludzie na manhattanie o 8.00 jeszcze spia, bo nikogo nie widze na ulicy", albo "dzisiaj wrobelek mi usiadl przy oknie kiedy zegnalam meza wychodzacego do roboty".... a moze znowu wyjedzie z przeinteligetnymi radami a la Matka Teresa... nieobrazajac tej drugiej Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 03:43 zesralo sie stado debili MOZECIE MI NAKUKAC hehehehehehehhehehehehehehheh KUKUKUKUKUKU Odpowiedz Link Zgłoś
_aniutek Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 03:46 kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku kukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku kukukukukukukuku Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_1 Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 04:44 aniutek napisał(a): > zesralo sie stado debili > MOZECIE MI NAKUKAC hehehehehehehhehehehehehehheh KUKUKUKUKUKU Nakukaj se sama, ruro ślizgowłosa. Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: aniutku a ku ku 06.07.02, 03:44 _aniutek napisał(a): > moze jutro "nasz" pasibrzuch wymysli kolejny "oszalamiajacy" watek pt. "ludzie > na manhattanie o 8.00 jeszcze spia, bo nikogo nie widze na ulicy", > albo "dzisiaj wrobelek mi usiadl przy oknie kiedy zegnalam meza wychodzacego do > > roboty".... > a moze znowu wyjedzie z przeinteligetnymi radami a la Matka Teresa... > nieobrazajac tej drugiej hehehehe hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: aniutku a ku ku IP: *.fastres.net 06.07.02, 03:45 galetik napisał(a): > _aniutek napisał(a): > > > moze jutro "nasz" pasibrzuch wymysli kolejny "oszalamiajacy" watek pt. "lu > dzie > > na manhattanie o 8.00 jeszcze spia, bo nikogo nie widze na ulicy", > > albo "dzisiaj wrobelek mi usiadl przy oknie kiedy zegnalam meza wychodzace > go do > > > > roboty".... > > a moze znowu wyjedzie z przeinteligetnymi radami a la Matka Teresa... > > nieobrazajac tej drugiej > > hehehehe hehehehe .....Widzelisci konia?........ale napierdala................ Odpowiedz Link Zgłoś