Gość: bruno IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 16:14 Pomoge wam zaloze watek klub galetika i jajecznicy piszcie tutaj a nie zasmiecajcie innych tematow NO CO MACIE DO POWIEDZENIA PANOWIE????????? PROSZE ZACIEKAWCIE INNYCH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BRUNO Re: Club G$J IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 16:24 oragnizujemy spotkanie na Manhattanie. glownym obiektem zainteresowania bedzie aniutek. mam nadzieje ze nas nie zawiedzie i pojawi sie . nie ma sie czego wstydzidz spaslaku. tak czy inaczej uparcie twierdzisz ze jestes szczupla ( hehehehe Galetik taka jest roznica miedzy Aniutkiem a toba ze ja ludzie lubia a ciebie to niektorzy ona jest THE LADY a ty?????????? kawal chama skomlacego o chwile uwagi ktoregokolwiek uczestnika tego forum Nie tedy droga Aniutek nie jest lubiany z powodu wulgarnosci twoja wulgarnosc i napady na osobe nieznana ci powoduje ze u wiekszosci uzytkownikow tego forum nastepuje odruch wymiotny na widok twego nika zmien sie a moze zmien takze nik sprobuj aby ktos cie zrozumial a moze i polubil jeszcze nie jest za pozno Hedoro Odpowiedz Link Zgłoś
bruno55 Do BRUNO 06.07.02, 17:42 Fajnie sie czyta twoje posty. Widac ze sa pisane przez czlowieka madrego i odpowiedzialnego. Zycze powodzenia, spelnienia planow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Do BRUNO IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 18:02 wiek robi swoje patrzy sie inaczej niz 20 lat temu na wiele spraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Do BRUNO IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 18:07 bruno55 napisał(a): . Zycze powodzenia, > spelnienia planow. Pozdrawiam Wiesz 55 moze dlatego ze moje plany sie w zasadzie spelnily w 100% nie jestem tak wsciekly jak inni. Ja wiem gdzie jestem i co mam nie musze walczyc o byt i wtedy czlowiek lagodnieje zaczyna rozumiec innych PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
bruno55 Re: Do BRUNO 06.07.02, 18:23 Gość portalu: bruno napisał(a): > Wiesz 55 moze dlatego ze moje plany sie w zasadzie spelnily w 100% > nie jestem tak wsciekly jak inni. > Ja wiem gdzie jestem i co mam > nie musze walczyc o byt > i wtedy czlowiek lagodnieje > zaczyna rozumiec innych > PZDR > Czy G & J to nie my 20 -25 lat temu przy gorzale w zadymionym pokoiku... bez internetu i bez publicznosci .Oni juz wtedy nalezeli do roznych "Klubow" i byli lepsi . KIK ,Latajace Uniwesytety ,Kolo Ministrantow i Bielanek ,ZMSP ,SZSP i temu podobne .Pozdrowienia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Do BRUNO IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 18:35 oni musza sie przebic musza swoje osiagnac a to nie jest latwiej niz 20-30 lat temu trzeba im wybaczyc Odpowiedz Link Zgłoś