Gość: kicius IP: *.speed.planet.nl 10.07.02, 23:24 (zeby sie dobrxze komponowalo zpraca na czarno),ale tutaj chyba wszyscy baardzo praworzadni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_szwedka Re: seks przed slubem 10.07.02, 23:33 Sa jeszcze ludzie ktorzy chca dyskutowac seks przed slubem? hehehe Jakie sredniowiecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: seks przed slubem IP: *.speed.planet.nl 10.07.02, 23:34 dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: seks przed slubem IP: *.speed.planet.nl 10.07.02, 23:44 sredniwiecze.Poz atym musze sie z tego watku usparawiedliwic-byl pomyslany jako pendant to watku pt.praca na czarno'-bardzo ladnie razem wygladaly.Poza tym,w zwiazku z taka a nie inna sytuacja mnie osobiscie zreczniej jest rozmawiac o seksie przed slubem a nie po,bo jeszcze slubu nie mialam.A poza tym watek jest tak zatytulowany dla zmyly-mozna pisac o wszywtkim,albo ewentualnie o sesskie przed slubem w naszej ulubionej epoce historycznej,ksiazce albo filmie,ewentualnie po prostu odpowiedziec na pytanie czy zdecydowaloby sie na seks przed slubem z nowym wcieleniem Grzegorza Kolodki;mnostwo opcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: seks przed slubem IP: *.sympatico.ca 10.07.02, 23:46 jesli za pieniadze to sie nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: seks przed slubem IP: 130.68.2.* 11.07.02, 00:02 Moje dzieci latwo policzyly ze:: wy to musieliscie sie ozenic . Tak wiec mowienie do dzieci o milosci rodzicow - jest nic nie warte. Dzieciory potrafia liczyc i wiedza ze nie 8 miesiecy tylko 4 miesiace po slubie przyszlo dziecko na swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur he he, prawo... co? IP: *.dialo.tiscali.de 11.07.02, 00:15 Gość portalu: kicius napisał(a): > (zeby sie dobrxze komponowalo zpraca na czarno),ale tutaj chyba wszyscy baardzo > > praworzadni. ..................... kicius skad u ciebie takie mysli? Seks przed slubem? o boze to naprawde sa jeszcze ludzie, ktorzy zadaja sobie takie pytania. he he dziewice? gdzie w uchu czy co? chyba mnie skreci no i z tym "praworzadni", to chyba text dnia... he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: he he, prawo... co? IP: *.speed.planet.nl 11.07.02, 07:08 Artur,naprawde nie rozumiem czemu sie dizwiwisz-naprawde nie moglabym pisac o seksie po slubie,bo nic o nim nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur wszysko OK IP: *.dialo.tiscali.de 11.07.02, 13:31 Gość portalu: kicius napisał(a): > Artur,naprawde nie rozumiem czemu sie dizwiwisz-naprawde nie moglabym pisac o > seksie po slubie,bo nic o nim nie wiem! .................... no... wiesz chyba sama...jak to jest w dzisiejszych czasach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal cudzoloztwu - mowimy gromkie NIE IP: *.client.attbi.com 11.07.02, 01:32 w przeciwnym wypadku GROM z jasnego nieba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lmbat Re: seks przed slubem IP: *.uws.edu.au 11.07.02, 05:43 My Lombaty jestesmy stanowczo przeciw!! jakimkolwiek kontaktom erotycznym przed slubem z partnerami o numerach parzystych. Z partnerami parzystymi to znaczy z 2, 4 , 6 i 8 mezem/zona kontakty przedmalzenskie sa wymagane. Ilosc kontaktow wedlug prostej reguly suma lat obojga partnerow razy przewidywany numer partnera. Czwarty wspolmalzonek, gdy oboje maja 90 lat oznacza 360 zblizen, oczywiscie konczacych sie wielkim przezyciem. Przerabane mamy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: seks przed slubem IP: *.speed.planet.nl 11.07.02, 07:09 360 na rok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: seks przed slubem IP: *.arach.net.au 11.07.02, 07:14 A jak brac slub bez seksu ????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: seks przed slubem IP: *.speed.planet.nl 11.07.02, 07:47 na przyklad majac intensywne zycie sseksualne przed slubem mozna nabrac przekonania,ze potrzebna jest jakas zmiana-jedni przechodza na wegetarianizm a innni rezygnuja z seksu. A propos seksu i Holandii czy wiecie co to jest skes holenderski?Niekoniecznie z Hoelndrem,bo oni tam sa czesto w kiepskiej formie od naduzywania marihuany- otoz ,taki tajski,tylko kobieta powinna miec na stopach heolenderskie chodaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: seks przed slubem IP: *.arach.net.au 11.07.02, 08:06 Gość portalu: kicius napisał(a): > na przyklad majac intensywne zycie sseksualne przed slubem mozna nabrac > przekonania,ze potrzebna jest jakas zmiana-jedni przechodza na wegetarianizm a > innni rezygnuja z seksu. > Cos podobnego ????????? A zawsze myslalem ze wegetarianie sa bardziej pobudliwi !!!!!@! > A propos seksu i Holandii czy wiecie co to jest skes holenderski?Niekoniecznie > z > Hoelndrem,bo oni tam sa czesto w kiepskiej formie od naduzywania marihuany- > otoz ,taki tajski,tylko kobieta powinna miec na stopach heolenderskie chodaki.. > . No ,jesli kobieta ma na sobie tylko chodaki,to moze byc dobre,ale tak samo ,albo jeszcze lepsze,moze byc jak i te chodaki zdejmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: seks przed slubem IP: *.speed.planet.nl 11.07.02, 08:13 no,ale wiesz co ona robi tymi stopami w chodakach?To samo co tajki golymi stopami....wiec ja bym chyba wolala nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: seks przed slubem IP: *.arach.net.au 11.07.02, 10:44 To juz nic nie rozumie !!!!! Juz wole zeby dziewczyna robila wszystko ....bez butow. A dziewczyny z Thai ........hm.......... Holenderki powinny jechac do nich na przeszkolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: seks przed slubem IP: *.speed.planet.nl 11.07.02, 10:46 sluchaj,moze Holenderki robia to z taka samo wirtuozeria jak tajki,ale te chodaki,to zadne szkolenie nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: seks przed slubem IP: *.arach.net.au 11.07.02, 10:49 O !!!!! Ciagle jestes na lini????? Wlasnie to mowilem ,ze caly problem z tymi chodakami i bezwzglednie trzeba je sciagac i to juz w pierwszej fazie zalotow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: seks przed slubem IP: *.speed.planet.nl 11.07.02, 10:53 robie sobie lazy thursdyay morning,to nawet lepiej,ze jestes a Australii,bo wlasnie robie sobie jednoczesnie to lazy morning evening z piwem,to chyba tylko w Australii jest mozliwe,wg mojej tabeli czasow. A wracajac do ad remu-jak sie zdejmie chodaki,to juz nie bedzie holenderski!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: seks przed slubem IP: *.arach.net.au 11.07.02, 10:59 To to rano musialo sie zaczac jeszcze wczoraj wieczorem. hm......mozna i tak ale dlaczego tylko z piwem ?????????? A zeby to sie nazywalo po holendersku ,to proponuje zdjac te chodaki i zalozyc hmmm...np.sama czapke z rozkami (jak to sie nazywalo w Holandii????) Oczywiscie wtedy kiedy ona zastepuje caly stroj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: seks przed slubem IP: *.speed.planet.nl 11.07.02, 11:06 maz-to naprawde nie ja wymyslilam ten termin-t o sie tak nazywa i chcialam tylko wszystkich,wiec rowniez ciebie na antypodach o tym poinformowac!I nie narzekac wiecej na brak fantazji u zon,bo wyobrazcie sobie,co by bylo jakbyscie mieli ognista holenderke ...razem z jej strojem ludowym.Ja ,rozumeim,ze kobieta tylko w tej czpce,ba nawet do tego w chodakach,moze wygladac ok,ale czy chcialbys miec te chodaki......? Tak, pije tylko piwo .I tak mam wyrzuty-dopiero od rana-cala noc pracowalam(dla osob mlodych,sklonnych do kojarzenia wszystkiego z tematem tego watku,dodam,ze umyslowo!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: seks przed slubem IP: *.arach.net.au 11.07.02, 11:10 Ja wszystko rozumie - ale wytlumacz mi: po cholere mi te chodaki ????? Puszczam juz wodze swojej badz co badz bujnej wyobrazni, i jak widze ognista kobiete ,to zawsze ja wole bez ,nawet narodowych,ubiorow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: seks przed slubem IP: *.speed.planet.nl 11.07.02, 11:14 maz,Ty niegdy w Holandii nie byles?One nie sa ogniste.A po co chodaki?To taka regionalna specjalnosc-w Bawarii nosza skorzane spodenki,zeby sprawdzac czy piwo dojrzalo sie,a w Holandii chodaki,nie musisz codziennie-jak masz dziewczyne z Warszawy to chyba tez nie coedziennie wchodzi do lozka w stroju jak z rysunku na starej butelce Mazowszanki?Tylko,czasami,dal urozmaicenia i regionalnego kolorytu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: seks przed slubem IP: *.arach.net.au 11.07.02, 11:21 Kicius !!!!!! Cos Ci sie chyba pomieszalo. Skorzane spodenki to nosza faceci ,a ja za nimi sie nie ogladam. A przeciez prosilas zebym puscil wodze fantazji.....a teraz znow wracasz do stroi regionalnych ???????? Wiec zgoda ,niech juz ten (ale bardzo maly)dodatek regionalny bedzie,jezeli bedzie tylko to i......tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: seks przed slubem IP: *.speed.planet.nl 11.07.02, 11:23 w wolnym przekladzie z Virginii Woolf-kobieta czy mezczyzna,co za roznica-ten sam czlowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: seks przed slubem IP: *.arach.net.au 11.07.02, 11:26 Gość portalu: kicius napisał(a): > w wolnym przekladzie z Virginii Woolf-kobieta czy mezczyzna,co za roznica-ten s > am > czlowiek... Tyz prawda ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: seks przed slubem IP: *.speed.planet.nl 11.07.02, 11:29 niby prawda,ale ja wole facetow(tak,bylo na tym forum naglansiene,ze jestem pedalem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: seks przed slubem IP: *.arach.net.au 11.07.02, 11:33 Co malolaty na tym forum wypisuja ,to sie wcale nie przejmuj. hehehehehehe....ale z tym sie nie moge z Toba zgodzic ,bo jak tylko dziewczyny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: seks przed slubem IP: *.speed.planet.nl 11.07.02, 11:34 no to nie dojdziemy do porozumienia,dziewczyny?bleeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: seks przed slubem IP: *.arach.net.au 11.07.02, 11:40 Gość portalu: kicius napisał(a): > no to nie dojdziemy do porozumienia,dziewczyny?bleeeeeeee i wcale sie nie dziwie....faceci ?????fffffffeeeeeeeeeee..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: seks przed slubem IP: *.speed.planet.nl 11.07.02, 11:43 jeszcze nie trafiles na odpowiedniego.Naprawde zdarzaja sie perelki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: seks przed slubem IP: *.arach.net.au 11.07.02, 11:48 Gość portalu: kicius napisał(a): > jeszcze nie trafiles na odpowiedniego.Naprawde zdarzaja sie perelki! Na faceta ????? Ja ??????? Lepiej przestan ,bo na sama taka mysl robi mi sie niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: seks przed slubem IP: *.speed.planet.nl 11.07.02, 11:56 no cos Ty?FAceci naprawede trafiaja sie czasami bardzo fajni,moze nie sa za inteligentni,ale wtedy mozesz zawsze wyeksplatowac sie intelektualnie z Luiza-w - Ogrodzie,a z facetami mniej intelektualnie.De gustibus non est disputandum,ale ja- goraco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: seks przed slubem IP: *.arach.net.au 11.07.02, 12:00 Gość portalu: kicius napisał(a): > no cos Ty?FAceci naprawede trafiaja sie czasami bardzo fajni,moze nie sa za > inteligentni,ale wtedy mozesz zawsze wyeksplatowac sie intelektualnie z Luiza- > w - > Ogrodzie,a z facetami mniej intelektualnie.De gustibus non est disputandum,ale > ja- > goraco polecam. Dobra....dobra..... Ale nie rob sie plotkara i nieobecnych zostaw w spokoju. To lepiej sie umowmy tak: Ty sie zajmoj facetami a ja cala reszta .....hehehehehehe OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mister Re: seks przed slubem IP: *.dialup.zonnet.nl 11.07.02, 23:41 daj ten temacik tez i na wprost Odpowiedz Link Zgłoś