aniutek 18.07.02, 05:18 polecam milosnikom mocnego kina, Toma Hanksa i Ameryki lat 30-stych /a moze Ameryki w ogole?/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Road to Perdition- b. dobry film IP: *.corp.redshift.com 18.07.02, 06:15 Dobry, ponury, wspaniala obsada. Napewno kandydat do Oscara. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Road to Perdition- b. dobry film 18.07.02, 10:10 Nie lubie Hanksa, mocnych filmow i Ameryki, ale razem to moze byc dobra kombinacja. Czy ten film jest w stylu "Once Upon a Time in America"? Luiza Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Road to Perdition- b. dobry film 18.07.02, 14:39 luiza-w-ogrodzie napisała: > Nie lubie Hanksa, mocnych filmow i Ameryki, ale razem to moze byc dobra > kombinacja. Czy ten film jest w stylu "Once Upon a Time in America"? > > Luiza hehehehe zobacz bo warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Road to Perdition- b. dobry film IP: *.ingalls.net 18.07.02, 15:51 luiza-w-ogrodzie napisała: > Nie lubie Hanksa, mocnych filmow i Ameryki, ale razem to moze byc dobra > kombinacja. Czy ten film jest w stylu "Once Upon a Time in America"? > > Luiza tylko widze ten nick, to mozna byc pewnym ze bedzie jakis albo malkontencki, albo narcystyczny komentaz. najczesciej polaczenie obu, z efektem "co wy kurwa wiecie, a ja pije teraz jasminowa herbate podziwiajac muskularnych ratownikow". Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: jot 23 18.07.02, 19:09 aniutek napisała: > widziales film?? jak Ci sie podobal? no jeszcze nie, poszedlem w niedziele na bourne identity, i jakos mam niesmak do kina na nastepny miesiac... juz nie pamietam kiedy widzialem cos wartego zapamietania... ale ten jest inny niz reszta? obiecujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: jot 23 18.07.02, 19:14 jot-23 napisał: > aniutek napisała: > > > widziales film?? jak Ci sie podobal? > > no jeszcze nie, poszedlem w niedziele na bourne identity, i jakos mam niesmak > do kina na nastepny miesiac... juz nie pamietam kiedy widzialem cos wartego > zapamietania... ale ten jest inny niz reszta? obiecujesz? mialam ostatni te same odczucia - po obejzeniu minority report.... gniot jakich malo + publicznosc szeleszczaca chipsami, siorbiaca sode i glosno komentujaca akcje.... bylam o krok od powaznej awantury ale ten film byl inny i ogladajacy go ludzie inni- jak masz wolna chwile polecam a jesli lubisz Heat, Dawno temu w Ameryce, Lenskego, Broonks Tale czy Good Fellows /pisownia ??/ to idz koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: jot 23 IP: *.corp.redshift.com 18.07.02, 22:44 Kto lubi dobra, lekka komedie polecam "Big Fat Greek Wedding". Wspaniala zabawa i relax. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: jot 23 19.07.02, 00:15 Hej,aniutek, jesli ten film jest podobny do "Dawno temu w Ameryce" to ide - zachecilas mnie. Jezeli do tego ma jeszcze muyke Ennio Morricone... Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko aniutek IP: *.union01.nj.comcast.net 19.07.02, 05:07 Good Fellas. mitglied.lycos.de/GoodFellasVienna/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: aniutek 19.07.02, 05:21 Gość portalu: Mirko napisał(a): > Good Fellas. > > <a href="http://mitglied.lycos.de/GoodFellasVienna/index.htm"target="_blank">mi > tglied.lycos.de/GoodFellasVienna/index.htm</a> dzieki za spell check BTW to film a nie kapela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Re: aniutek. Film a nie kapela? IP: *.union01.nj.comcast.net 19.07.02, 05:29 Wiem. Żartowałem. Lubię takie (lub nieco łagodniejsze) filmy. N.p. "Meet Joe Black" www.meetjoeblack.com/ albo "The Shawshank Redemption" www.geocities.com/Heartland/Estates/2857/shawshank.htmlitp Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: aniutek. Film a nie kapela? 19.07.02, 05:37 och zaponialam o "Shadowshank...." tez bardzo lubie ach mozna by dlugo wymieniac a ten wczorajszy zapisal sie w glowie / hmmm ale tytul ciagle mi ucieka../ ooo a co bys powiedzial na Heavenly Creatures czy Jude / oba z z mlodziutka Kate Winslet/..... niesamowite filmy z bardzo daleka od Hollywood. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Road to Perdition- b. dobry film 19.07.02, 00:12 He, he,he, dobra pamiec, podrobko jot-23. Chyba mnie troche lubisz? Pozdrawiam, pijac jasminowa herbate LOL Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol w. zgadzam sie IP: *.sympatico.ca 19.07.02, 04:36 ze film lepszy niz wiele innych. ma ta smutna, deszczowa atmosfere, no a do tego rola psychopatycznego mordercy-fotografa w wykonaniu aktora nazwiskiem judd law. nigdy o nim nie slyszalem, gdzie gral ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: zgadzam sie, dobry film IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 22.07.02, 05:13 Kandydatem do Oskara to chyba nie bedzie, ale jest niezly. Takie jest zycie, ktos zawsze za nas decyduje. To nieprawda, ze my.Zawsze jest ktos, kto pociaga sznurki.No, a ojciec i syn to szczegolna milosc i lojalnosc.Mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Road to Perdition- b. dobry film 22.07.02, 06:13 bylam, w piatek wieczor Dziekuje za polecenie Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Dla tych co lubia inne.. 22.07.02, 06:52 Polecam "Italian for beginners" dunski i "Last Orders" ale to nei kino akcji tylko dla przemyslenia i zabawy a jesli ktos przeoczyl a lubi dialogi na cztery nogi to Snatch jest dobry na DVD z super dodatkami od realizatorow filmu Odpowiedz Link Zgłoś
pajacyk2 z drugiej strony... 22.07.02, 07:06 wszyscy chwala, a nie ma gorszej rzeczy niz jednomyslnosc, wiec recenzja umiarkowanie-krytyczna: www.independent.co.uk/story.jsp?story=316032 Odpowiedz Link Zgłoś