kwiatkowska.m 24.06.05, 17:33 Potrzebuje pomocy, wypelnilybyscie ankiete dot. integracji zagranica? Pisze prace zaliczeniowa i brakuje mi wypelnionych ankiet Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_irl Re: ankieta do pracy 24.06.05, 19:00 wyślij ją na mój adres: monika_irl@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatkowska.m Re: ankieta do pracy 24.06.05, 19:48 Wyslalam, dziekuje, napisze moze jeszcze- chodzi o ankiete dotyczaca problemow z integracja, sposobow integrowania pracownikow w firmach itp. Dotyczy tez osob z rodziny pracownika, wiec jesli nie Wy, moze mezowie spotkali sie z jakimis atrakcjami, typu kursy jezykowe, wyjazdy integracyjne... Dzieki raz jeszcze za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: ankieta do pracy 24.06.05, 20:37 wysłałam wypełnioną ankietę daj znać jak nie otrzymałaś to wyśle jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
eballieu Re: ankieta do pracy 24.06.05, 20:50 Wyslij i mi. Korzystalam z kursow przed przeprowadzka do Uk dla rodzin pracownikow firmy, ktora nas tu sciagnela. Ale co wazniejsze, obiecalismy sobie z innymi studentami po socjologii, ze bedziemy wypelniac ankiety gdy nas beda o to prosic. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatkowska.m Re: ankieta do pracy 24.06.05, 23:40 Dziekuje, wyslalam ankiety wysiadlo mi powiadamianie w poczcie Odpowiedz Link Zgłoś
basiak6 Re: ankieta do pracy 24.06.05, 22:54 Wyslij do mnie tez na adres tutaj na gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafrancis Re: ankieta do pracy 25.06.05, 00:27 Do mnie tez mozesz wyslac... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś