Dodaj do ulubionych

dorota , czy w wawie jest mafia???

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 15:38
a jesli btak to jaka, bo kraza po forum pogloski i strachy ze byle grajdol
moze byc osaczony przez osilkow zadajacych okupu czyli tzw"ochrona"

ja twierdze ze te pogloski to rozpowszechnia tzw konkurencja ktora ma w tym
swoje cele , zreszta pisalam o tym szczegolowo na innym poscie przy okazji
jakiegos biznesy Gruszki

wiec jak to jest??
Obserwuj wątek
    • baloo1 Re: dorota , czy w wawie jest mafia??? 05.08.02, 16:08
      Jakas mafia ? w Warszawie ? No cos Ty, Marcee, skad Ci to przyszlo do glowy ...

Dorota, powiedz jej, ze nie ma.
      • jot-23 Re: dorota , czy w wawie jest mafia??? 05.08.02, 16:16
        baloo1 napisał:

> Jakas mafia ? w Warszawie ? No cos Ty, Marcee, skad Ci to przyszlo do
        glowy ...
        >
        >
        > Dorota, powiedz jej, ze nie ma.

baloo, chcialem zauwazyc ze wtrancasz siem w zaawansowany taniec godowy
        wykonywany od tylu.
        • baloo1 Re: dorota , czy w wawie jest mafia??? 05.08.02, 16:21
          Jot ,
          tyle czasu mnie znasz, ze powinienes wiedziec ... Ten Typ Tak Ma. ;oD
          Taniec godowy wykonywany od tylu - nie pomyslalem o tym, ale coz w tym zlego ?
          • jot-23 Re: dorota , czy w wawie jest mafia??? 05.08.02, 16:24
            baloo1 napisał:

> Jot ,
            > tyle czasu mnie znasz, ze powinienes wiedziec ... Ten Typ Tak Ma. ;oD
            > Taniec godowy wykonywany od tylu - nie pomyslalem o tym, ale coz w tym zlego ?

hej zlego w tym nic nie ma, jak to w tancach godowych, ale np w ramach
            okazywania krzepy i gotowosci, niewinny bystander moze byc skonsumowany, tak
            dla pokazu.
            • baloo1 Re: dorota , czy w wawie jest mafia??? 05.08.02, 16:37
              No, moze jest cos w tym, co piszesz... a moze jestes przewrazliwiony ?

Na razie, jak gdyby nigdy nic, skupmy sie na jawnej zawartosci postu
              zalozycielskiego, nie wchodzac miedzy wersy.

Wracajac wiec do ad remu, wydaje mi sie, ze w Warszawie jest mafia . Takie to
              odkrywcze stwierdzenie mam do zakomunikowania...
              :oD
              • Gość: --Michal Pierd*lic Mafie. IP: *.tiaa-cref.org 05.08.02, 16:42
                Zrobilo sie nieciekawie! Siedze i sledze z zapartym tchem dyskusje o tancach
                godowych dzikich. A kolega baloo[jeden] chce wracac do meritum. NIEWAZNE jak
                sie zaczelo! Wazne co lubi czytelnik! Jako czytelnik, postuluje a nawet sie
                domagam zeby bylo o TANCACH GODOWYCH!
                • baloo1 Re: Pierd*lic Mafie. 05.08.02, 17:01
                  Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Zrobilo sie nieciekawie! Siedze i sledze z zapartym tchem dyskusje o tancach
                  > godowych dzikich. A kolega baloo[jeden] chce wracac do meritum. NIEWAZNE jak
                  > sie zaczelo! Wazne co lubi czytelnik! Jako czytelnik, postuluje a nawet sie
                  > domagam zeby bylo o TANCACH GODOWYCH!

Do tanca brakuje nam drugiego Michala (duzego czy malego ?)

A pierdolic mafie, to, za przeproszeniem, jak tigra jebat' ... i smieszno i
                  straszno ...
                  • Gość: --Michal Chyba racja. IP: *.tiaa-cref.org 05.08.02, 17:17
                    baloo1 napisał:
                    > Do tanca brakuje nam drugiego Michala (duzego czy malego ?)

Wlasciwie mialem nadziej ze J odpisze. BO ONE SIE ZNA. Jak widac powyzej NA
                    TANCACH. Ale tak tez dobrze smile. Co do rozmiaru to chyba zalezy od tego jakiej
                    teorii jestes zwolennikie: Dlugos jako funkcja wozka? opinnia Dam? Czy moze Cie
                    interesuje Prawda ...eeeeeeeee tam kogo w dzisiejszych czasach interesuje
                    prawda! Niech zyja protezy, "dym w dupe i duzo luster"!
                    • Gość: marcee Re: michal IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 17:22
                      ja juz kiedys pisalam co jest wazne. NAjlepsza proteza jest gruby portfel u
                      faceta )))))

zart

prawda to dlugosc i grubosc w jednym, napisalabym szerzej ale sie ...wstydze
                      troche, tzn nie wypada
                      w koncu anatomia a tutaj sa moje kolezanki ajk Luiza i Aniutek, nie chec aby
                      sie nie odzywaly potem do mnie ))))
                      • jot-23 Re: michal 05.08.02, 17:29
                        Gość portalu: marcee napisał(a):

> ja juz kiedys pisalam co jest wazne. NAjlepsza proteza jest gruby portfel u
                        > faceta )))))
                        >
                        > zart
                        >
                        > prawda to dlugosc i grubosc w jednym, napisalabym szerzej ale sie ...wstydze
                        > troche, tzn nie wypada
                        > w koncu anatomia a tutaj sa moje kolezanki ajk Luiza i Aniutek, nie chec aby
                        > sie nie odzywaly potem do mnie ))))

to by tlumaczylo pewne fenomeny w dobieraniu siem par... po paru miesiacach w
                        gymie uczeszczanym przez osobnikow wszelakich ras... zupelnie zrozumialy jest
                        trend chiska kobieta + bialy mezczyzna, biala kobieta + czarny facet.... w
                        najgorszej sytuacji sa chinscy osobnicy plci meskiej, nie bez przyczyny hong
                        kong jest jednym z gigantow hodowli kur.
                        • Gość: marcee Re: czarny facet IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 17:33
                          ja od kolorowych z daleka
                          nasi panowie, tzn nasza rasa tez ma ok rozmiary

poza tym tak serio to nie rozmiar decyduje, tylko czy jest komus z kims
                          naprawde dobrze, i takie inne pierdoly jak zaufanie, moznosc polegania i ...no
                          takie tam wymysly romantykow...rozne

a kasa wszystko psuje tylko, wiem to dobzre
                          • jot-23 Re: czarny facet 05.08.02, 17:37

> ja od kolorowych z daleka
                            > nasi panowie, tzn nasza rasa tez ma ok rozmiary
                            >

kiedys pracowalem na budowie z czarnymi , byla sytuacja, ze gdzies na dachu
                            trzeba sie bylo wychylic za krawedz i cos tam zrobic, wiec czarny misio
                            poprosil zebym go przytrzymal za nogi w okolicach kolan...he... oczywiscie jak
                            to zrobilem, powiedzial mi zebym "stop grabbing my dick!" ehhh wesolo bylo.
                            • Gość: marcee Re: czarny facet IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 17:46
                              fuj

jakie szczescie ze nie musze ogladac murzynow, to naprawde uwazam za plus tego
                              ze sie zyje w takiej biednej Polsce

nie no lubie sluchac Whitney czy tam innych czarnych pan, no i latem uzywam
                              perfum NAomi Campbell ale na tym moj zachwyt dla murzynow sie konczy
                          • Gość: --Michal Juz wam moi drodzy pinset razy mowilem! IP: *.tiaa-cref.org 05.08.02, 17:49

> poza tym tak serio to nie rozmiar decyduje,

Juz wam moi drodzy pinset razy mowilem, ze nawet jak to stary razy powtorzycie
                            to to NIE BEDZIE PRAWDA! Co to komu przeszkadza duzy (i gruby i dlugi) chuja?
                            Niech ma na zdrowie! Jak wygracie na loterii milona to tez bedziecie marudzic!
                            Milion dobry ale bez milona tez OK? wink. A moze wy bojazliwe jestescie?
                            • Gość: marcee Re: a czego mamy sie bac? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 17:53
                              • Gość: --Michal A skad mam wiedziec? IP: *.tiaa-cref.org 05.08.02, 18:02
                                Ja sie po prostu pytam! Skad te napasci na Wielkiego Poganiacza? I pamietaj:
                                "Once you try black, you'll never go back!"
                          • Gość: Jankes Re: czarny facet IP: *.broadcom.com 05.08.02, 17:54
                            Ot! Baba powiedziela co wiedziala: milsoc, zrozumienie... ech...

Ale nam utrudniaja zycie... przciez tylko d*** sie liczy a zaraz potem i tak
                            trzeba spac a nie zawracac sobie glowe pierdolami... wink

Jankes
                • Gość: marcee Re: taniec godowy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 17:19
                  )))))

od tylu????

panowie moze czytali "Zycie seksualne dzikich" wg Bronislawa AMlinowskiego?? ja
                  osobiscie nie ale wiem ze niejaki Witkacy byl w jego towarzystwie jak facet
                  badal to zycie seks dzikich i ich tance godowe. Tak mu sie zmierzilo (bo sie
                  okazalo ze malinowski to pedal najzwyklejszy na swiecie) ze Witkacy nawial do
                  Rosji carskiej i sie wmanewrowal w jakies pzrygody sztabowo-damskie. Tzn z
                  jednej strony mundur z drugiej rozwydrzone arystokratki rosyjskie...
                  Tatus sie wkurwil bo on pisze o ojczyznie i jakis mesjanizmach a tu syn w armii
                  carskiej ))))

tak ze tance godowe od tylu to mi sie tak kojarza (z ajkims syfem), ja
                  zwolenniczka naturalnego doboru, patrze na faceta , widze, czuje i do dziela

a dorota mysle ok babka jest
                  ja zreszta jak i oan gustuje w panach
                  • Gość: --Michal No i o to chodzilo! no txt IP: *.tiaa-cref.org 05.08.02, 17:50
                  • Gość: --Michal jeszcze mialem napisac IP: *.tiaa-cref.org 05.08.02, 22:32

> a dorota mysle ok babka jest
                    > ja zreszta jak i oan gustuje w panach

Ze to wcale nie takie pewne. Po pierwsze to gdziesz czytalem (nie pamietam
                    gdzie, ale jak bylo w druku to MUSIALA BYC PRAWDA) ze Dorota to pedal. Pozatym
                    to by potwierdzalo moje przypuszczenia, bo malo jest kobiet z tak bardzo
                    samczym poczuciem humoru!
                    • jot-23 Re: jeszcze mialem napisac 05.08.02, 22:43

> Ze to wcale nie takie pewne. Po pierwsze to gdziesz czytalem (nie pamietam
                      > gdzie, ale jak bylo w druku to MUSIALA BYC PRAWDA) ze Dorota to pedal.
                      Pozatym
                      > to by potwierdzalo moje przypuszczenia, bo malo jest kobiet z tak bardzo
                      > samczym poczuciem humoru!

ty za to to typowy facet jestes, i popsules misternie tkana pajeczynke. ehhh...
                      to dopiero mialo sie wydac w czasie pierwszego spotkania! marcee by ladnie
                      udawala zaskoczenie, ze absolutnie nie miala pojecia, dorota by rozlozyl rece
                      z rozbrajajacym usmiechem, "co z tym fantem teraz zrobic".....
                      • Gość: --Michal Jak babcie kocham ... IP: *.tiaa-cref.org 05.08.02, 22:51
                        ... dojebalem jak slon W sklad porcelany! Niech mnie swinia polknie! J, ja wiem
                        ze ty wiesz rozne rzeczy. Ale skad JA nieboze miale wiedziec ze marcee
                        tez "kochajacy inaczej". ROTFL
                        • Gość: Artur co jest grane? IP: *.access.nacamar.de 05.08.02, 23:00

> ... dojebalem jak slon W sklad porcelany! Niech mnie swinia polknie! J, ja
                          wiem
                          >
                          > ze ty wiesz rozne rzeczy. Ale skad JA nieboze miale wiedziec ze marcee
                          > tez "kochajacy inaczej". ROTFL
                          .........
                          Marcee, dorotki...powoli, juz za każdym rogiem widze cwela.

• Gość: dorota sorry, panowie szlachta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 23:35
                            moja płeć i orientacja to nie ustawa, nie ustala się tego przez głosowanie.

Rozumiem Michał, Artur i Jot, że bardzo Wam na tym pedale zależy. No cigar.
                            Gdybym była facetem, i tak wolałabym baby, taka ze mnie prostolinijna
                            duszyczka.
                            • Gość: dorota samcze poczucie humoru IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 23:35
                              co to kurwa jest?
                              • Gość: dorota taniec godowy od tyłu? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 23:37
                                co to za mentalne kulogrzmoty? Oliwke se zjedz palancie. Z pestką.
                                • Gość: dorota w trakcie zamieszek na siłowni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 23:41
                                  szczególnie uważać, jak ktoś murzyńskiej nogi od chuja nie odróżnia.
                                  • Gość: --Michal J! BURN! IP: *.client.attbi.com 06.08.02, 04:53
                                    Gość portalu: dorota napisał(a):

> szczególnie uważać, jak ktoś murzyńskiej nogi od chuja nie odróżnia.

J! BURN! co ty ma to!!!
                              • Gość: --Michal A ktorego slowa IP: *.client.attbi.com 06.08.02, 04:49

> co to kurwa jest?
                                A ktorego slowa nie rozumiesz, kotku?
                            • Gość: Artur Re: sorry, panowie szlachta, wlasnie dlatego.... IP: *.access.nacamar.de 05.08.02, 23:53

> moja płeć i orientacja to nie ustawa, nie ustala się tego przez głosowanie.
                              >
                              > Rozumiem Michał, Artur i Jot, że bardzo Wam na tym pedale zależy. No cigar.
                              > Gdybym była facetem, i tak wolałabym baby, taka ze mnie prostolinijna
                              > duszyczka.
                              ...
                              że ciotek nie chce zrozumiec, i mnie poprostu wkurwiaja, a po tej Loveparade na
                              ktorej (jak masochista) pracowalem-mam dla nich jeszcze mniej zrozumienia. ONI
                              SĄ POPROSTU CHORZY PSYCHICZNIE a wykonuja normalne i czesto odpowiedzialne
                              Job's !!!!!!!!!
                              • Gość: dorota to są męsko-pedalskie sprawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 00:02
                                mnie do tego nie mieszajta. Pedałów u mnie w rodzinie i sąsiedztwie niet,
                                zagadnienie zlewam obficie ciepłym moczem.
                                Że kogoś tam pedali nadużyli w trakcie zajęć służbowych, to łączę się w bólu,
                                tylko proszę się z tego powodu nie wyidiacać na mojej podstawie.
                                • Gość: Artur Re: to są męsko-pedalskie sprawy IP: *.access.nacamar.de 06.08.02, 00:09

> mnie do tego nie mieszajta. Pedałów u mnie w rodzinie i sąsiedztwie niet,
                                  > zagadnienie zlewam obficie ciepłym moczem.
                                  > Że kogoś tam pedali nadużyli w trakcie zajęć służbowych, to łączę się w bólu,
                                  > tylko proszę się z tego powodu nie wyidiacać na mojej podstawie.
                                  .............
                                  dla mnie nie jest to zadna sprawa. Temat zakonczony.
                                • Gość: jot-23 Re: to są męsko-pedalskie sprawy IP: *.dyn.optonline.net 06.08.02, 02:03

> mnie do tego nie mieszajta. Pedałów u mnie w rodzinie i sąsiedztwie niet,
                                  > zagadnienie zlewam obficie ciepłym moczem.
                                  > Że kogoś tam pedali nadużyli w trakcie zajęć służbowych, to łączę się w
                                  bólu,
                                  > tylko proszę się z tego powodu nie wyidiacać na mojej podstawie.

jej, ale sie narobilo! gdzie te straszne pedaly? wszyscy o nich mowia ostatnio!
                                  • Gość: Artur typowe Forum IP: *.access.nacamar.de 06.08.02, 02:08
                                    Wątek zaczął sie o Mafii w Warszawie, a konczy sie na temat pedałów.
                                    wszystko kreci wokół dupy. szkoda, że nie kobiecej.
                                  • Gość: dorota Re: to są męsko-pedalskie sprawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 21:17
                                    Gość portalu: jot-23 napisał(a):

> jej, ale sie narobilo!

oj, gewałt, na wszelki wypadek miej Pan zawsze ścianę za plecami.
                            • Gość: --Michal Nie ma sie czego wstydzic moja drogo Dorotheo! IP: *.client.attbi.com 06.08.02, 04:52

> moja płeć i orientacja to nie ustawa, nie ustala się tego przez głosowanie.
                              >
                              > Rozumiem Michał, Artur i Jot, że bardzo Wam na tym pedale zależy. No cigar.
                              > Gdybym była facetem, i tak wolałabym baby, taka ze mnie prostolinijna
                              > duszyczka.

Wiem przez co przechodzisz! Etap ZAPRZECZENIA. Sam to mialem nie wiem czy sie
                              chwalilem na forum. Jestem lesbijka uwieziona w ochydnym meskim ciele!!!
                              • Gość: marcee Re: ))))))))))))))))))) ale sie usmialam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 06:11
                                Artur ja bez watpienai jestem kobietka wiec macie tu kobiece dupy. ale skoro
                                wszedzie weszysz pedalow...

J-23 ty umiesz tak macic w glowie ze wlasnie sie zastanawiam czy aby
                                dorota...ty jestes niebezpieczny gosc. Slowo daje.

michal , j-23 to zgrywusssss )))))) sama sie usmialam ze scenariusza spotkania
                                do ktorego nie dojdzie.

swoja droga nie znosze pedalow
                                • Gość: Artur Re: ))))))))))))))))))) ale sie usmialam, Marcee IP: *.access.nacamar.de 06.08.02, 11:40
                                  e tam nic nie węsze.
                                  wogole co mnie tam pederasci. zawsze tak bylo, spoufalą sie, bedzie stres.
                                  To temat nie dla mnie. Zmieniam płyte.

........ i dowidzenia
                                  • Gość: dorota coraz mniej możliwości - IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 21:10
                                    babskiej mafii nie trawisz, węszysz wszędzie nielubianych pedałów. Pusto, szaro
                                    i deszcz i myszy. Masz chociaż kota? Albo psa?
                              • Gość: dorota a jednak nie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 21:12

> Jestem lesbijka uwieziona w ochydnym meskim ciele!!!

Jako samozwańcza stara pierdoła, czyli Pan, i Michał jesteś oczywiście ...
                                • Gość: dorota tak to on IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 21:13
                                  Małym Rycerzem.
                                  • Gość: dorota sromota IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 21:14
                                    nieprzyjaciel w granicach, a Ty się nie zrywasz, szabli nie chwytasz, na koń
                                    nie siadasz, jeno się po usenecie łajdaczysz i małolaty bajerujesz?!
                                    Na Boga, Panie Wołodyjowski!!!
                                    Hańba.
    • Gość: Artur mafia??? IP: *.access.nacamar.de 05.08.02, 18:50

> a jesli btak to jaka, bo kraza po forum pogloski i strachy ze byle grajdol
      > moze byc osaczony przez osilkow zadajacych okupu czyli tzw"ochrona"
      >
      > ja twierdze ze te pogloski to rozpowszechnia tzw konkurencja ktora ma w tym
      > swoje cele , zreszta pisalam o tym szczegolowo na innym poscie przy okazji
      > jakiegos biznesy Gruszki
      >
      > wiec jak to jest??
      .........
      naj na razie, na podstawie postow, wynika ze mafia jest...
      ...ale babska... a ta mafia jest nie tylko w W-wie
      • Gość: Biala Re: mafia??? Mafia, mafia IP: *.arbuzowa.2a.pl 05.08.02, 19:25
        Nie babska bo kobiety robia tylko za ozdoby.
        • Gość: Artur Re: mafia??? Mafia, mafia IP: *.access.nacamar.de 05.08.02, 19:34
          Gość portalu: Biala napisał(a):

> Nie babska bo kobiety robia tylko za ozdoby.
          ...........
          chyba chodzi nam o dwie rozne pary kaloszy
    • Gość: dorota marcee, czy to orgia czy mafia? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 21:03
      ja się przyłączam.
      • Gość: dorota wątek mafijno-orgiastyczny przekształcił się w IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 00:06
        wiec pro/anty-pedalski.
        Dlaczego? Orgie są oczywiście wystarczająco nużące, by zniechęcić nawet
        erotycznych histeryków. Ale mafia? Mafia jest ciekawa.
        Ha! Vox populi.
        Odłączam się więc.
        • Gość: --Michal Co za mafja??? IP: *.client.attbi.com 06.08.02, 04:58

> wiec pro/anty-pedalski.
          > Dlaczego? Orgie są oczywiście wystarczająco nużące, by zniechęcić nawet
          > erotycznych histeryków. Ale mafia? Mafia jest ciekawa.
          > Ha! Vox populi.
          > Odłączam się więc.

Co za mafia? Mafia to Szanowne Panie i Panowie jest w Palermo, ewentualnie w
          Hoboken. Takie piekne slowa mamy w jezyku PL, nie wstydzmy sie ich uzywac! W
          stolycy to sa ZBOJCY! [TYLKO szkoda ze nie Ci lagodni z "Powrotu TATAY"].
    • dundee_girl Re: dorota , czy w wawie jest mafia??? 06.08.02, 06:15
      Jako urodzona Warszawianka, potwierdzam ze Warszawa jest opanowana przez mafie.
      najbardziej znana to pruszkowska, wolominska, slyszalam o mafii z Zabek i ulicy
      Zabkowskiej. O stadione X-lecia nawet nie wspomne....
      • aniutek Re: dorota , czy w wawie jest mafia??? 06.08.02, 06:22
        a co powiecie o mafi wietnamskiej, zaczelo sie od budkek z "chinskim" na pl konstytucji
        teraz ojelo cala Polske..... jakims dziwnym trafem wietnamczycy wygrywaja wiekszosc
        warszawskich przetargow na lokale gastronomiczne... pech cholera...
        • dundee_girl Re: Wietnamczycy 06.08.02, 06:26
          W ostatnich wiadomosciach mowili o 3 wietnamczykach zatrzymanych przez Straz
          Miejska jak lapali golebie w parku. Golebie czasem chore pozniej serwowano w
          budkach jako kurczaki .... kiedys slyszalam ze to robili z psami.
          To tak aprops mafiismile)
        • Gość: burak Re: dorota , czy w wawie jest mafia??? IP: *.proxy.aol.com 06.08.02, 07:13
          w San Francisko jest pedalska mafia
          • dundee_girl Re: dorota , czy w wawie jest mafia??? 06.08.02, 07:21
            A co, rowery kradna?wink)))
    • Gość: --Michal Watek sie nam zagmatwal jak "pulapka paszportow". IP: *.tiaa-cref.org 06.08.02, 21:58
      Watek sie nam zagmatwal jak "pulapka paszportow". Tak ze nawet psi chui by sie
      nie rozeznal kto do kogo i o co. Pomimo rzeczonch zawilosci, poczuwam sie w
      obowiazku [J, przypominam o pomowieniu (nie jestes w stanie rozroznic nogi od
      przyrodzenia) z ktorego sie nie wytlumaczyles] dac odpor kolejnej ofensywie
      wroga!

Wiec sluchajcie kolezanko dorotko!
      Maly? ["Maly Rycerz"] Wszystkie damy mi to mowia! Trudno - dar boski -
      a "darowanemu ...". Nieskodzi ze maly! Wazne jaki DZIKI! Jezleie natomias
      chodzi o lajdaczenie [pragne absolutnie zdementowac pomowienia o podrywanie
      malolat] sie na USENECIE to mnie absolutnie odpowiada, lubie rozmaite
      smietniska. Ostatnio zaczolem nawet tesknic za niekocherentnymi Wielo-Kropcami
      Kunca! A jezli apelujesz to moje patryjotyzmu to ten organ kazalem sobie usunac
      operacyjnie, wiec daremny trud!

Do wszystkich homofobow!
      Jako lesbika. Jestem osobiscie dotkniety wszystkimi homofobicznymi
      wypowiedziami "skierowanymi" na lamach tego watkA. Wezcie 5 i zastanowcie sie
      co by bylo gdybo taka "przpadlosc" spotkala wasze dziecko. "Tylko mi nie mowcie
      ze nie macie dziecka bo moglibyscie miec."*

*) wie ktos z czego to?
      • jot-23 Re: Watek sie nam zagmatwal jak 'pulapka paszport 06.08.02, 22:04

> J, przypominam o pomowieniu (nie jestes w stanie rozroznic nogi od
        > przyrodzenia) z ktorego sie nie wytlumaczyles] dac odpor kolejnej ofensywie
        > wroga!
        >

ciemno bylo!
      • Gość: .. .. .. Re: Watek sie nam zagmatwal jak 'pulapka paszport IP: *.sympatico.ca 06.08.02, 22:06
        MIS
        • Gość: --Michal No i jest nagroda - kolejna kupa smiecia z USENETu IP: *.tiaa-cref.org 06.08.02, 22:28

"a wczoraj szybkie popołudnie, idę dziarskim krokiem, drzewa na podglądzie
          nucę pod nosem, kwiaty rozgadane, macham torebeczką, pachnie
          złotym latem, mijam małą ławkę, trawa za wysoka, na niej siedzi facet,
          dawno nie golony, kiedy jestem blisko, mówi z szow-zachwytem:

'ja pierdolę

ale dupa'

zwalniam i nie nucę, "co za cham!!" - powtarzam, "pieprzone chamisko",
          bezdech, wsciekłość karminowa, a nad głową niebo
          - babsko plotkujące, .........
          idę dziarskim krokiem, "właściwie,
          czemu nie 'dupa'?" drzewa wciąż zielone
          "ech, te męski formy zachwytu nade mną",
          znów nucę pod nosem "nieokrzesaniec,
          niegoleniec słodki", kwiaty pod stopami,
          trawa za zielona, macham torebeczką.

Anna pa,pa
          "
      • Gość: dorota klechdy i legendy ludowe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 22:27
        i wszystkie mi to mówią, i ciemno było, i nieważne że mały byleby wariat, Timur
        i jego komanda, Król Artur i Mali Rycerze, yap yap yap, i kupą Panowie, i ta
        zniewaga krwi wymaga.
        Gadu gadu, męskie pogaduchy.
        Krowa dużo ryczy, a mleko gdzie?
        Skwasiło się.
        • Gość: Renka Re: nie wszystko stracone, technologia czeka IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 07.08.02, 04:12
          Za goraco na to mleko. Nadzieja zostala, ze po dodaniu specjalnej przyprawy
          zrobi sie niezly ser Rokpol.
          hehehehe
          • b00zer Re: nie wszystko stracone, technologia czeka 07.08.02, 12:13
            najlepiej to proszek do prania dodawac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka