mazeta 17.08.02, 22:29 KWV Chardonnay 2000, RPA! Co za zaskoczka ?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mickey Re: Dobre wina ... pewnie! IP: *.punkt.pl 17.08.02, 22:35 ...tak, te z RPA sa niezle.....)))) mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxx Re: Dobre wina ... pewnie! IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.02, 22:43 Nie szpanuj bo niedawno chlales jabole z PSS-u,a teraz wielki koneser i znawca. Odpowiedz Link Zgłoś
mazeta Re: Dobre wina ... pewnie! 17.08.02, 23:05 Tak sie zlozylo ... kierownik kupil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Dobre wina ... pewnie! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.02, 12:00 a ja lubie zwykla Kijafe wisniowa rozienczona zimna woda mineralna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciekS Re: Dobre wina ... pewnie! IP: *.mad.east.verizon.net 18.08.02, 22:16 Gość portalu: marcee napisał(a): > a ja lubie zwykla Kijafe wisniowa rozienczona zimna woda mineralna A ja... wisniowa rozcienczona zimna woda minerlana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal ZA - wina. IP: *.client.attbi.com 18.08.02, 22:49 mazeta napisał(a): > KWV Chardonnay 2000, RPA! Co za zaskoczka ?!?!?! To fascynujace jaki awans przezylo ostatnio Chardonnay (chyba tylko w USA?). Wracajac od tematu wina z ZA (glwnie z okolic Cape, Stellenbosch- Paarl), mozna bardzo kozystnie zakupic na sieci i samemu za-eksportowac - dla wlasnych potrzeb. Na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Re: ZA - wina - chardonney i W Australii jest on t 19.08.02, 01:33 Moda na chardonney jest w Australii od wielu lat - moze dlatego ze najlepsze - tak niektorzy mowia. Czy w Kaliforni maja tzw unwooded chardonney - to troche lepsze od normalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal unwooded chardonnay IP: *.client.attbi.com 19.08.02, 04:10 ozpol napisał: > Moda na chardonney jest w Australii od wielu lat - moze dlatego ze najlepsze - > tak niektorzy mowia. Czy w Kaliforni maja tzw c- to troche > lepsze od normalnego? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Dobre wina ... pewnie! IP: *.nas37.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 19.08.02, 04:20 Przez lata pilem wina poludniowo afrykanskie z oczywistego powodu. Tam mieszkalem. Okolice C.Town, Paarl i Stelenbosch sa bajeczne. Wina i dziewczyny tez. Tu w US pijam oczywiscie do posilku wina czerwone. Wlasnie przechylam szklaneczke Cabernet Sauvignon. Odpowiedz Link Zgłoś