Dodaj do ulubionych

Czy to nie dziwne.........................

IP: *.fastres.net 26.08.02, 19:12
............Forum Polonia,a tylu tu komuchow i kurewek.
Jak bym obracal sie w komitecie centralnym.
I jeszcze wala w huja ze,nie,my jestesmy EMIGRACJA!
Umeczona przez komune!To zwykla propaganda.
Przechodze do opozycji,jak bedzie trzeba to i do poziemia(Juz mi jebneli
bana)....................
Kurwa,nawet na internecie trzeba sie ukrywac,co za czasy............
Obserwuj wątek
    • Gość: WC Re: Czy to nie dziwne......................... IP: *.qc.sympatico.ca 26.08.02, 19:16
      co ty pierdolisz ojciec? rzuca ci sie na mozg?
      • canadian Re: Czy to nie dziwne......................... 26.08.02, 19:23
        Mucha zwana tato:
        sranie w banie. nawalil sie i tyle.
        twoje posty sa bez sensu.
      • Gość: tato Re: Czy to nie dziwne......................... IP: *.fastres.net 26.08.02, 19:24
        Gość portalu: WC napisał(a):

> co ty pierdolisz ojciec? rzuca ci sie na mozg?

...........Juz starozytni mowili-Zamknij normalnego w klatce z pierdolcami
        a beda patrzyli na niego jak na pierdolca............
        • Gość: Biala Re: Czy to nie dziwne......................... IP: *.qc.sympatico.ca 26.08.02, 19:36
          Gość portalu: tato napisał(a):

> Gość portalu: WC napisał(a):
          >
          > > co ty pierdolisz ojciec? rzuca ci sie na mozg?
          >
          > ...........Juz starozytni mowili-Zamknij normalnego w klatce z pierdolcami
          > a beda patrzyli na niego jak na pierdolca............

I narodzil nam sie drugi William Wharton
          • Gość: theend Re: Czy to nie dziwne......................... IP: 213.78.103.* 26.08.02, 19:38
            wedlug mnie to nie dziwne..
            • Gość: tato Re: Czy to nie dziwne......................... IP: *.fastres.net 26.08.02, 19:40
              Gość portalu: theend napisał(a):

> wedlug mnie to nie dziwne..

...........ach,to z zasady..............
              • karielia Re: Czy to nie dziwne......................... 26.08.02, 20:05
                To rzeczywiscie bardzo dziwne Tatusiu. Czy mam pofikac z Twoim drutem Papo?
                Bozzzzzzssse jak ja Pana kocham.
                • Gość: tato Re: Czy to nie dziwne......................... IP: *.fastres.net 26.08.02, 20:10
                  karielia napisał(a):

> To rzeczywiscie bardzo dziwne Tatusiu. Czy mam pofikac z Twoim drutem Papo?
                  > Bozzzzzzssse jak ja Pana kocham.

...........Lapy precz od mojego druta!
                  • pan_hisz Re: Czy to nie dziwne......................... 26.08.02, 20:12
                    Gość portalu: tato napisał(a):

> karielia napisał(a):
                    >
                    > > To rzeczywiscie bardzo dziwne Tatusiu. Czy mam pofikac z Twoim drutem Papo
                    > ?
                    > > Bozzzzzzssse jak ja Pana kocham.
                    >
                    > ...........Lapy precz od mojego druta!

Zdecyduj sie. Albo moj, albo tatowy drut!!!!!
                    • karielia Re: Czy to nie dziwne......................... 26.08.02, 20:14
                      No, a ktory wiekszy? Boze ja sie zabije deska, takie pytania Paanowie?
          • canadian Re: Czy to nie dziwne......................... 26.08.02, 20:12
            no to widac zes w Polsce niedawno byla bo poza tym krajem to nikt tej pierdoly
            zakochanej w niewidomych starszych paniach nie zna.
            • Gość: Biala Re: Czy to nie dziwne......................... IP: *.qc.sympatico.ca 26.08.02, 21:02
              canadian napisał:

> no to widac zes w Polsce niedawno byla bo poza tym krajem to nikt tej
              pierdoly
              > zakochanej w niewidomych starszych paniach nie zna.

"Spoznionych kochankow" czytalam lat temu chyba 6 jak jeszcze szczesliwie zylam
              w Polsce
              • Gość: Renka Re: Biala, czy juz wrocilas ? IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 26.08.02, 21:07
                Znaczy, szczescie swoje w Polszcze milej zostawilas wsrod 'spoznionych
                kochankow'?
                pozdrowki, Renka smile
                • Gość: Biala Wrocilam Renka, wrocilam IP: *.qc.sympatico.ca 26.08.02, 21:18
                  Gość portalu: Renka napisał(a):

> Znaczy, szczescie swoje w Polszcze milej zostawilas wsrod 'spoznionych
                  > kochankow'?
                  > pozdrowki, Renka smile

Czesc Renka, od dzisiaj jestem juz w tym smutnym jak ..... miescie. W Polsce
                  zostawilam kochankow i wrocilam grzecznie do mezczyzny mojego zycia.
                  Czas na prace. Za rok znowu wakacje smile
                  Pozdr
                  • Gość: Renka Re: smutek..hihihi IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 26.08.02, 21:39
                    No widzisz, jak sie wraca z Polski to naprawde to widac. Ludzie sie tu
                    usmiechaja jakos tak smutno, prawie z grymasem. W Polsce to jak sie smieja to
                    sie smieja,a jak cos 'rabna', to slychac. A tu.., ale ja juz sie
                    przyzwyczailam smile
                    Bylas na corn festival w Tecumseh ? Straszny tlok byl.Z tego przybytku
                    dzieciakow (setki)wyladowalismy w koncu na moim ulubionym heinekenie w Chatham
                    Street Grill.Lubie downtown.
                    • canadian Re: smutek..hihihi 26.08.02, 21:44
                      Po chuj siedzisz tu Renka jak dostrzegasz ze ludzie inaczej sie smieja?
                      A wygladalas mi rozsadna acz troche leniwa osobe!

Co to za popierdolona obserwacja? Inaczej sie smieja. Widze ze qrwa nalezysz do
                      tej czesci polonii co uwaza sie za lepszych od tutejszych ale qrwa siedzi w tym
                      kraju narzekajac na glupich Kanadoli co to maja chujowe usmiechy i nie wiedza
                      gdzie jest qrwa tak wazny kraj jak polska
                      • Gość: Renka Re: smiejmy sie, koledzy i kolezanki, hehehehe IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 26.08.02, 21:51
                        Wcale mnie to nie wnerwia, stwierdzam fakt istnienia pewnej roznicy w rodzaju
                        usmiechow.A ty sie od razu podtekstow doszukujesz.Nie domyslaj sie za duzo.
                        Jest, jak jest, znaczy OK.
              • canadian Re: Czy to nie dziwne......................... 26.08.02, 21:45
                i tak mialam racje: niedawno w Polsce bo to tylko w Polsce modne.

ale najbardziej zajebista jest Franky Furbo
    • Gość: Alek Re: Czy to nie dziwne......................... IP: *.sloneczny.pl / *.sloneczny.pl 11.09.02, 12:34
      Tato teraz masz racje ! I podziwiam twoją cierpliwość! Jak można użerać sie z
      tymi pojebami na forum !!!TYLE!!! czasu...niepojente.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka