klaudusia11 12.09.05, 14:22 czy sa moze jakies mamy z Aberdeen w Szkocji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeangrey Re: Aberdeen 12.09.05, 18:29 klaudusia11 napisała: > czy sa moze jakies mamy z Aberdeen w Szkocji? od 5 listopada będą pozdrawiam JG Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusia11 Re: Aberdeen 12.09.05, 21:56 O, jak milo! Ja jade tam na poczatku pazdziernika i bede sie starala jak najszybciej sprowadzic meza i prawie 2-letnia coreczke. Mam nadzieje,ze bedzie to juz w listopadzie. Nie znam nikogo w tym miescie, wiec bardzo sie ciesze, ze odpisalas. Ile lat ma Twoja dzidzia? Moj nr gg 7809849, najczesciej jestem wieczorami. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
jeangrey Re: Aberdeen 14.09.05, 08:18 klaudusia11 napisała: > O, jak milo! Ja jade tam na poczatku pazdziernika i bede sie starala jak > najszybciej sprowadzic meza i prawie 2-letnia coreczke. Mam nadzieje,ze bedzie > to juz w listopadzie. Nie znam nikogo w tym miescie, wiec bardzo sie ciesze, ze > > odpisalas. Ile lat ma Twoja dzidzia? Moj nr gg 7809849, najczesciej jestem > wieczorami. Pozdrawiam serdecznie! Moje dzidzie, bo mam dwie, mają 3 lata (starsza) i 13 miesięcy (młodsza). Też się cieszę, że spotkam na miejscu bratnią duszę ) pozdrawiam JG Odpowiedz Link Zgłoś