Dodaj do ulubionych

Legalna Marycha w Kanadzie!!!

06.09.02, 06:08
Slyszalem w naszym radio ze w Kanadzie chca wprowadzic legalne sporzycie
marychy.
Czy to podniesie poziom tego Forum czy jednak kanadyjska fala nas wymiecie?
A wogole co na ten temat myslicie moze byc powaznie choc nie sadze ze tak
bedzie.
Obserwuj wątek
    • canadian Re: Legalna Marycha w Kanadzie!!! 06.09.02, 06:13
      Uwazam to za rozsadne pociagniecie gdyz i tak mnostwo ludzi pali maryche i z
      kupieniem nie ma problemu. Oprocz tego rzad bedzie mogl ciagnac profit w
      postaci podatkow.
      W Holandii juz tak jest od wielu lat i wszystko jest w porzadku.
      Ilosc narkomanow ani wzrosla ani zmalala ale za to zmniejszyla sie
      przestepczosc.

Trzeba jednak pamietac ze od projektu do prawa do jeszcze daleeeekaaaaa droga.
      • Gość: Niepalacy Re: Legalna Marycha w Kanadzie!!! IP: *.sympatico.ca 07.09.02, 17:52
        Nasowa sie kilka pytan co z ludzmi odsiadujacymi wyroki
        czy tez im pozwolic na palenie w wiezieniach?
        czy palenie marijuany bedzie okolicznoscia lagodzaca przy
        popelnieniu przestepstwa ?
        oskarzony moze sie tlumaczyc "chwilowym odjazdem"
        w wyniku zazycia legalnej substancji

co z ludzmi ktorzy nie pala i nie chca byc narazeni na
        tzw.bierne palenie?

kto poniesie ewentualne konsekwencje jezeli w
        przyszlosci ktos zaskarzy Rzad Kanadyjski za spowodowanie
        uzaleznienia od narkotyku lub inne podobne?

co z kierowcami?marijuana jest narkotykiem halucynogennym

czy legalizacja nie uczyni narkotyku ogolnodostepnym i
        spowoduje zwiekszenie liczby palaczy?

pytan mozna mnozyc pomysl nie wydaje sie dobry
        • _bruno5 Re: Legalna Marycha w Kanadzie!!! 07.09.02, 17:57
          Gość portalu: Niepalacy napisał(a):

> Nasowa sie kilka pytan co z ludzmi odsiadujacymi wyroki
          > czy tez im pozwolic na palenie w wiezieniach?
          > czy palenie marijuany bedzie okolicznoscia lagodzaca przy
          > popelnieniu przestepstwa ?
          > oskarzony moze sie tlumaczyc "chwilowym odjazdem"
          > w wyniku zazycia legalnej substancji
          >
          > co z ludzmi ktorzy nie pala i nie chca byc narazeni na
          > tzw.bierne palenie?
          >
          > kto poniesie ewentualne konsekwencje jezeli w
          > przyszlosci ktos zaskarzy Rzad Kanadyjski za spowodowanie
          > uzaleznienia od narkotyku lub inne podobne?
          >
          > co z kierowcami?marijuana jest narkotykiem halucynogennym
          >
          > czy legalizacja nie uczyni narkotyku ogolnodostepnym i
          > spowoduje zwiekszenie liczby palaczy?
          >
          > pytan mozna mnozyc pomysl nie wydaje sie dobry

Wszedzie zamien marijuana na "vodka" i "papierochy" i
          masz odpowiedz .Pozdrowienia .
    • Gość: maz Re: Legalna Marycha w Kanadzie!!! IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 06.09.02, 07:21
      Takie plotki tez sie pojawiaja co jakis czas w Ozelandzie.
      Tylko nigdy nic z tego nie wychodzi.
      Podejrzewam ,ze duzo "tych na gorze" straciloby lewy zarobek.
      A no i oczywiscie "odwazni" politycy boja sie wychyli z czyms
      co babcie pod kosciolami glosno potepiaja.
      A jak sam pewnie wiesz "palaczy" jest......wszedzie pelno.
    • larson Re: Legalna Marycha w Kanadzie!!! 06.09.02, 07:34
      Bardzo dobry pomysl. THC jest o wiele mniej szkodliwe niz papierochy czy
      alkohol, do tego nie prowadzi do uzaleznienia fizycznego, wiec dlaczego robic z
      kolesia ktory zapala spliffa raz na tydzien kryminaliste, a ten co pali paczke
      Marlboro dziennie zatruwajac siebie i innych chodzi na wolnosci.

I rzeczywiscie przyklad Holandii jest dobry. Maja legalna marihuane - nie maja
      nielegalnego handlu nia. Maja legalna prostytucje - nie maja problemu chorych
      prostytutek i handlu ludzmi. Maja legalna aborcje - i maja najmniej aborcji w
      Europie na glowe dzieki uswiadomieniu i antykoncepcji. itd itd.

THC rulez.
    • Gość: Artur nie, nie podniesie poziomu, bo experyment IP: *.access.nacamar.de 06.09.02, 12:06
      ozpol napisał:

> Slyszalem w naszym radio ze w Kanadzie chca wprowadzic legalne sporzycie
      > marychy.
      > Czy to podniesie poziom tego Forum czy jednak kanadyjska fala nas wymiecie?
      > A wogole co na ten temat myslicie moze byc powaznie choc nie sadze ze tak
      > bedzie.
      >
      • Gość: Renka Re: eksperyment IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 07.09.02, 00:10
        Czysta trawka jest OK, nawet nie uzaleznia, tylko bywa na rynku zakrapiana
        kokaina i wtedy to jest dopiero robienie w trabe naiwnych.
        • Gość: Zorro Re: legalne sporzycie Marychy IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.02, 05:55
          SpoRZyjemy zobaczymy.
          Artur pierdoli bez sensu bo ma wiadomosci sprzed trzech miesiecy.
          4tego czy 5tego wrzesnia kanadyjska komisja senacka zarekomendowala oficjalnie
          zeby zalegalizowac uzywanie marijuany dla WSZYSTKICH powyzej 16tego roku zycia.
          • canadian Hamilton 07.09.02, 08:10
            Ciulu z mississagi juz sie nacpales?
        • Gość: Artur Renka, Renka IP: *.access.nacamar.de 07.09.02, 11:21
          Gość portalu: Renka napisał(a):

> Czysta trawka jest OK, nawet nie uzaleznia, tylko bywa na rynku zakrapiana
          > kokaina i wtedy to jest dopiero robienie w trabe naiwnych.
          ...............
          trawa nalezy do soft drugs....i uzaleznia: psychicznie-bardzo, fizycznie tez.
          Pada tez uklad unklad krazenia, jest szkodliwa na zeby, wystepuje brak
          koncentacji. niestety. fizyczne uzalezeznienie nie jest az takie jak np. przy
          heroinie i tez tez nie ma az takiego spustoszenia organizmu.
          popal przez np. 10 lat 10-20 jointow dziennie, stwierdzisz to sama. smile
          ale....co nie jest szkodliwe. oprocz tego to chyba niewlasciwe forum.
          • Gość: Biala Re: Renka, Renka IP: *.sympatico.ca 07.09.02, 13:53
            Gość portalu: Artur napisał(a):

> Gość portalu: Renka napisał(a):
            >
            > > Czysta trawka jest OK, nawet nie uzaleznia, tylko bywa na rynku zakrapiana
            >
            > > kokaina i wtedy to jest dopiero robienie w trabe naiwnych.
            > ...............
            > trawa nalezy do soft drugs....i uzaleznia: psychicznie-bardzo, fizycznie tez.
            > Pada tez uklad unklad krazenia, jest szkodliwa na zeby, wystepuje brak
            > koncentacji. niestety. fizyczne uzalezeznienie nie jest az takie jak np. przy
            > heroinie i tez tez nie ma az takiego spustoszenia organizmu.
            > popal przez np. 10 lat 10-20 jointow dziennie, stwierdzisz to sama. smile

No, jeden madry. Dzieki Artur

• Gość: Artur Biala IP: *.access.nacamar.de 07.09.02, 14:12
              Gość portalu: Biala napisał(a):

> Gość portalu: Artur napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Renka napisał(a):
              > >
              > > > Czysta trawka jest OK, nawet nie uzaleznia, tylko bywa na rynku zakra
              > piana
              > >
              > > > kokaina i wtedy to jest dopiero robienie w trabe naiwnych.
              > > ...............
              > > trawa nalezy do soft drugs....i uzaleznia: psychicznie-bardzo, fizycznie t
              > ez.
              > > Pada tez uklad unklad krazenia, jest szkodliwa na zeby, wystepuje brak
              > > koncentacji. niestety. fizyczne uzalezeznienie nie jest az takie jak np. p
              > rzy
              > > heroinie i tez tez nie ma az takiego spustoszenia organizmu.
              > > popal przez np. 10 lat 10-20 jointow dziennie, stwierdzisz to sama. smile
              >
              > No, jeden madry. Dzieki Artur
              >
              ....................
              czy madry?...hm...powiedzialbym...doswiadczony
              • Gość: dorota doświadczenie to czasem jedynie suma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 14:45
                nagromadzonych w życiu omyłek. Pierdulisz Artur. Uzależnia fizjologicznie
                heroina.
                Gdybyś wpieprzał dziennie 20 schabowych szybko odwaliłbyś kitę na wieńcówkę.
                Ale jakoś nikt nie kwapi się z delegalizacją wieprzowiny. Zwykłe papierosy są
                dużo bardziej szkodliwe niż jointy i nie mają absolutnie żadnych efektów
                pozytywnych.
                Marycha natomiast np. zmniejsza ryzyko zawału (działa podobnie jak aspiryna,
                ale nie rozwala wątróbki) i byłaby bardzo użyteczna w terapii niektórych
                schorzeń psychiatrycznych gdyż działa podobnie jak serotonina (której niedobory
                w mózgu wywołują różne psychozy, np. nerwicę natręctw).
                • Gość: Biala Re: doświadczenie to czasem jedynie suma IP: *.qc.sympatico.ca 07.09.02, 14:49
                  Gość portalu: dorota napisał(a):

> nagromadzonych w życiu omyłek. Pierdulisz Artur. Uzależnia fizjologicznie
                  > heroina.
                  > Gdybyś wpieprzał dziennie 20 schabowych szybko odwaliłbyś kitę na wieńcówkę.
                  > Ale jakoś nikt nie kwapi się z delegalizacją wieprzowiny. Zwykłe papierosy są
                  > dużo bardziej szkodliwe niż jointy i nie mają absolutnie żadnych efektów
                  > pozytywnych.
                  > Marycha natomiast np. zmniejsza ryzyko zawału (działa podobnie jak aspiryna,
                  > ale nie rozwala wątróbki) i byłaby bardzo użyteczna w terapii niektórych
                  > schorzeń psychiatrycznych gdyż działa podobnie jak serotonina (której
                  niedobory
                  >
                  > w mózgu wywołują różne psychozy, np. nerwicę natręctw).

Chyba tylko Dorota jest w stanie wpieprzyc codziennie 20 kotletow i ciekawe
                  dlaczego nie pali jointow?
                  • Gość: dorota Re: doświadczenie to czasem jedynie suma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 14:59
                    Nie wpieprzam 20 kotletów, Biała, ja ani pewnie nikt inny. I nie znam nikogo
                    kto paliłby 20 jointów dziennie. A ja nie palę bo nie mam ani wieńcówki, ani
                    psychozy. Rozrywek zaś zażywam w inny sposób.
                    • Gość: Biala Re: doświadczenie to czasem jedynie suma IP: *.qc.sympatico.ca 07.09.02, 15:07

> Nie wpieprzam 20 kotletów, Biała, ja ani pewnie nikt inny. I nie znam nikogo
                      > kto paliłby 20 jointów dziennie. A ja nie palę bo nie mam ani wieńcówki, ani
                      > psychozy. Rozrywek zaś zażywam w inny sposób.

Za to chetnie udostepniasz gnojom 16-letnim
                      jak to bylo?
                      - musisz sobie odpowiedziec na jedno bardzo wazne pytanie, zajebiscie wazne: co
                      lubie najbardziej w zyciu robic?
                      - a co lubisz robic?
                      - jarac jointy
                      - no tak ..., a jaki zawod z tym sie wiaze?
                      - ambasador
                      -??????
                      - taki jak Tony Halik. Wyobrazasz sobie ile on musial tego towaru wyjarac z
                      tymi wszystkimi plemionami?

ha, ha, same Haliki przez swiat by sie przetaczaly
                      • Gość: dorota Re: za duży rozrzut bomb Biała IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 15:30
                        co Ty bredzisz, jakie udostępnianie. Gnoje 16 i mniej udostępniają sobie sami
                        jointy, pały bejsbolowe, ruskie tirówki, broszury antysemickie, kompot, radio
                        MaRyja i inne błoto tego świata. Co to ma do legalizacji konopii?
                        • Gość: Biala Re: za duży rozrzut plomb Dorota IP: *.sympatico.ca 07.09.02, 19:54

> co Ty bredzisz, jakie udostępnianie. Gnoje 16 i mniej udostępniają sobie sami
                          > jointy, pały bejsbolowe, ruskie tirówki, broszury antysemickie, kompot, radio
                          > MaRyja i inne błoto tego świata. Co to ma do legalizacji konopii?

Chodzilo mi o latwy dostep do prasy. I nie dywagujemy na temat legalizacji
                          marychy w Polsce tylko w Kanadzie. W Polsce nie trzeba legalizowac, wszystko
                          jest dostepne i nie egzekwuje sie prawa.

> treści szkodliwe. Twój Styl to badziew i propagadna.

A co to qrwa ma do rzeczy? Piszesz, ze nie mialas z tym nigdy zadnego kontaktu
                          to chociaz troche poczytaj!
                          Wyjechalam z Polski miedzy innymi dlatego, ze nie chce aby moje dzieci mialy
                          ulatwiony dostep do "blota tego swiata". I okazuje sie, ze w Kanadzie bedzie
                          to legalne. Ja sie po prostu z tym nie zgadzam. Nie zycze sobie zeby te zasrane
                          dupki siedzace na gorze ulatwialy dzieciakom "zycie". Nie jednemu przydaloby
                          sie grzansko
                    • Gość: Renka Re: dane doswiadczonych inaczej IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 07.09.02, 15:09
                      Polecam wspaniale zrodlo informacji: erowid.org
                      Marihuana nie uzaleznia bardziej niz tyton, ale moczenie lisci w roztworze
                      kokainy powoduje silne uzaleznienie od dealera (sprytne bestie, co? wiedza jak
                      zwiekszyc dochody, hyhyhyhy, jezeli to w ogole jest smieszne)
                      Faktycznie taki uzywajacy uzaleznia sie od kokainy, ktora jest najgorszym, bo
                      tanim w produkcji i cholernie uzalezniajacym narkotykiem.
                    • Gość: Artur 20? bo wczesniej mnie poznalas :) IP: *.access.nacamar.de 07.09.02, 15:20

> Nie wpieprzam 20 kotletów, Biała, ja ani pewnie nikt inny. I nie znam nikogo
                      > kto paliłby 20 jointów dziennie. A ja nie palę bo nie mam ani wieńcówki, ani
                      > psychozy. Rozrywek zaś zażywam w inny sposób.
                      • Gość: Artur tzn. bywalo, bywalo, ale koncze ten temat IP: *.access.nacamar.de 07.09.02, 15:21
                        Gość portalu: Artur napisał(a):

> Gość portalu: dorota napisał(a):
                        >
                        > > Nie wpieprzam 20 kotletów, Biała, ja ani pewnie nikt inny. I nie znam niko
                        > go
                        > > kto paliłby 20 jointów dziennie. A ja nie palę bo nie mam ani wieńcówki, a
                        > ni
                        > > psychozy. Rozrywek zaś zażywam w inny sposób.
                • Gość: Artur co ty wiesz dorcia IP: *.access.nacamar.de 07.09.02, 15:16

> nagromadzonych w życiu omyłek. Pierdulisz Artur. Uzależnia fizjologicznie
                  > heroina.
                  > Gdybyś wpieprzał dziennie 20 schabowych szybko odwaliłbyś kitę na wieńcówkę.
                  > Ale jakoś nikt nie kwapi się z delegalizacją wieprzowiny. Zwykłe papierosy są
                  > dużo bardziej szkodliwe niż jointy i nie mają absolutnie żadnych efektów
                  > pozytywnych.
                  > Marycha natomiast np. zmniejsza ryzyko zawału (działa podobnie jak aspiryna,
                  > ale nie rozwala wątróbki) i byłaby bardzo użyteczna w terapii niektórych
                  > schorzeń psychiatrycznych gdyż działa podobnie jak serotonina (której
                  niedobory
                  >
                  > w mózgu wywołują różne psychozy, np. nerwicę natręctw).
                  ................
                  -chyba potrafisz rozroznic uzalezenie fizyczne i fizjologiczne?
                  -ile w zyciu spalilas kilogramow trawy? aby na ten temat dyskutowac?
                  -Ja nie pisalem o dzialaniu dla celow medycznych, tylko o pewnych
                  niebezpieczenstwach, przy naduzyciu latami.
                  -kazdy kto pali na poczatku "sportowo" po jakims czasie bedzie walil trawe jak
                  lokomotywa.
                  -w pierwszych 10 latach jest cool, pozniej dzialanie jest juz inne, znika
                  usmiech na twarzy
                  -jedz do Holandii wejdz do Coffee-Shop i spojz na starych Kiffer, znudzone
                  twarze
                  -25 lat pale (teraz juz nie tak czesto) nie lestem za legalizacja ani
                  delegalizacja,
                  -nie podoba mnie sie robienie reklamy, wyroslem z tego, jestem swiadomy tego co
                  robie, czego i innym zycze.
                  -owszem, przy zestawieniu z papierosami, alkiem, i innymi uzywkami trawa nie
                  wypada tak zle.
                  -naturalnie w celach terapeutycznych (przeczytaj moj post powyzej) wydaje mnie
                  sie, ze tez jest trawa calkiem OK
                  -moge na ten temat jeszcze duzo pisac, lecz nie chce wywolywac tu wielkiej
                  debaty.
                  pozdr.
                  Artur zwany Lima zwany Ganja

• Gość: Biala Re: dla Doroty IP: *.qc.sympatico.ca 07.09.02, 15:26
                    Masz w Polsce latwy dostep wiec mozesz przeczytac w calosc ponizszy artykul
                    www.twojstyl.pl/ts09_2002/09_reportaze/index01.html
                    • Gość: dorota Re: teraz Ty udostępniasz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 15:31
                      treści szkodliwe. Twój Styl to badziew i propagadna.
                  • Gość: dorota Re: co ty wiesz dorcia - a co Ty wiesz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 15:45
                    Gość portalu: Limo napisał(a):

> -ile w zyciu spalilas kilogramow trawy? aby na ten temat dyskutowac?

Nikogo też nie zamordowałam, lecz zdarza mi się dyskutować o przestępczości,
                    nie jestem Murzynem ani Żydem ale mam swoje zdanie o mniejszościach, oraz jako
                    (mimo opinii przeciwnych) kobieta rozmawiam czasem o facetach. Może więc
                    zgodzisz się, że w kwestii legalizacji trawy także zabiorę głos nie wypaliwszy
                    ani kilograma.

> -moge na ten temat jeszcze duzo pisac, lecz nie chce wywolywac tu wielkiej
                    > debaty.
                    > pozdr.
                    > Artur zwany Lima zwany Ganja
                    >

Bardzo słusznie, lepiej natychmiast opowiedz mi wszystko o swoich majtkach.
                    Czekam.
                    dorota zwana dorotą lub dorotą
                    • Gość: Artur nawet swoich majtek sie nie wstydze IP: *.access.nacamar.de 07.09.02, 16:42

> Gość portalu: Limo napisał(a):
                      >
                      > > -ile w zyciu spalilas kilogramow trawy? aby na ten temat dyskutowac?
                      >
                      > Nikogo też nie zamordowałam, lecz zdarza mi się dyskutować o przestępczości,
                      > nie jestem Murzynem ani Żydem ale mam swoje zdanie o mniejszościach, oraz
                      jako
                      > (mimo opinii przeciwnych) kobieta rozmawiam czasem o facetach. Może więc
                      > zgodzisz się, że w kwestii legalizacji trawy także zabiorę głos nie
                      wypaliwszy
                      > ani kilograma.
                      >
                      > > -moge na ten temat jeszcze duzo pisac, lecz nie chce wywolywac tu wielkiej
                      >
                      > > debaty.
                      > > pozdr.
                      > > Artur zwany Lima zwany Ganja
                      > >
                      >
                      > Bardzo słusznie, lepiej natychmiast opowiedz mi wszystko o swoich majtkach.
                      > Czekam.
                      > dorota zwana dorotą lub dorotą
                      .................
                      i takim juz czlowiekiem jestem, dla ktorego nie tematow Tabu.
                      Buziaczek. Rysio Pysio
                      • Gość: drapieżnik Re: nawet swoich majtek sie nie wstydze IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 16:49
                        masz racje Arturku, Drogi Pzryjacielu...ja to ciebie podziwiam. No najbardziej
                        to Dona ale Ciebie tez.

Podziwiam ze masz odwage palic jakas trawke. JA bym tez chcial rozne rzezcy
                        robic , ale mam powazne obiekcje czy powinienem. Chcialbym cos zwalic np. Ale
                        nie wiem ...co dokladnie...
                        Najbardziej to lubie wkladac butelki i sie patrzec ...

• Gość: Artur Re: nawet swoich majtek sie nie wstydze IP: *.access.nacamar.de 07.09.02, 16:59
                          Gość portalu: drapieżnik napisał(a):

> masz racje Arturku, Drogi Pzryjacielu...ja to ciebie podziwiam. No
                          najbardziej
                          > to Dona ale Ciebie tez.
                          >
                          > Podziwiam ze masz odwage palic jakas trawke. JA bym tez chcial rozne rzezcy
                          > robic , ale mam powazne obiekcje czy powinienem. Chcialbym cos zwalic np. Ale
                          > nie wiem ...co dokladnie...
                          > Najbardziej to lubie wkladac butelki i sie patrzec ...
                          .................
                          hey Drapieznik,
                          swoj antałek okowitki tez juz wychylilem. Teraz tej raczej jest spokoj.
                          Lubisz lykac, tez ok. Uwazaj tylko aby od "zimnych zakasek" nie dostac
                          czerwonego nosa. smile
                          najwazniejsze aby zabawa byla. Jak juz jej nie ma, to trzeba sie zaczac
                          zastanawiac i wyciagnac wnioski.
                          Pozdr.
                    • Gość: Artur Re: co ty wiesz dorcia - a co Ty wiesz IP: *.access.nacamar.de 07.09.02, 16:50

> Gość portalu: Limo napisał(a):
                      >
                      > > -ile w zyciu spalilas kilogramow trawy? aby na ten temat dyskutowac?
                      >
                      > Nikogo też nie zamordowałam, lecz zdarza mi się dyskutować o przestępczości,
                      > nie jestem Murzynem ani Żydem ale mam swoje zdanie o mniejszościach, oraz
                      jako
                      > (mimo opinii przeciwnych) kobieta rozmawiam czasem o facetach. Może więc
                      > zgodzisz się, że w kwestii legalizacji trawy także zabiorę głos nie
                      wypaliwszy
                      > ani kilograma.
                      >
                      > > -moge na ten temat jeszcze duzo pisac, lecz nie chce wywolywac tu wielkiej
                      >
                      > > debaty.
                      > > pozdr.
                      > > Artur zwany Lima zwany Ganja
                      > >
                      >
                      > Bardzo słusznie, lepiej natychmiast opowiedz mi wszystko o swoich majtkach.
                      > Czekam.
                      > dorota zwana dorotą lub dorotą
                      ..................
                      no bo widzisz, do tej wszystko, co do tej pory na ten temat napisalas, to sa
                      rzeczy, ktore przeczytalas w ksiazkach. Nie mam tego Tobie za zle. Ale
                      wysluchaj tez prosze drugiej strony, zamiast sie troche (sorry) wymadrzac.
                      Lubie te twoje texty, bo sa takie, jakimi operanowano u nas. Istnieja jednakze
                      kwestje, w ktorych nie dam sobie "w kasze dmuchac". Czy mozesz mnie zrozumiec?
                      I lubmy sie dalej, milego weekend.
    • _bruno5 Re: Legalna Marycha w Kanadzie!!! 07.09.02, 17:47
      ozpol napisał:

>Miedzy rajem a codziennoscia

jest Kanada .Zapraszam .Pozdrowienia.
      Wasz Bruno
      PS. Pierwszym 5 osobom wystawie zaproszenie za darmo
      .Potszeba 30 slow uzasadnienia .
    • Gość: marychniak Re: Legalna Marycha w Kanadzie!!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.02, 19:32
      suuuuper, przenosze sie do Canady!
      jaaarac! to jest to! oddddlot!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka