pan_hisz 12.09.02, 22:27 Ustamy kto jest kto! Czy karawana to MY czy ONI? A moze odwrotnie? Ciekaw jestem Waszych wywazonych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wizard-of-ozpol Re: KARAWANA I PSY 12.09.02, 22:30 pan_hisz napisała: > Ustamy kto jest kto! > > Czy karawana to MY czy ONI? > > A moze odwrotnie? > > Ciekaw jestem Waszych wywazonych opinii. Ciekawosc to bardzo brzydka cecha . miedzy rajem a dupa kangura. Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznica1 Re: KARAWANA I PSY 17.09.02, 02:33 ale pierdolisz jak potluczony !!! Odpowiedz Link Zgłoś
_bruno5 Re: KARAWANA I PSY 13.09.02, 06:20 pan_hisz napisała: > Ustamy kto jest kto! > > Czy karawana to MY czy ONI? > > A moze odwrotnie? > > Ciekaw jestem Waszych wywazonych opinii. hi Panie Hisz bardzo chcialbym Ci pomoc; nie staram sie jednak odpowiedziec na Twoje pytanie, bo jest ono naprawde bbb zlozone i w kilku zdaniach nie da sie odpowiedziec. Pozdrowienia ,Wasz Bruno p.s. skontaktuj sie jednak z Karelia -odpowiada konkretnie i bezkonfliktowo Odpowiedz Link Zgłoś
ozpo| Re: KARAWANA I PSY 17.09.02, 02:35 _bruno5 napisała: > pan_hisz napisała: > > > Ustamy kto jest kto! > > > > Czy karawana to MY czy ONI? > > > > A moze odwrotnie? > > > > Ciekaw jestem Waszych wywazonych opinii. > > hi Panie Hisz > bardzo chcialbym Ci pomoc; > nie staram sie jednak odpowiedziec na Twoje pytanie, bo jest > ono naprawde bbb zlozone i w kilku zdaniach nie da sie > odpowiedziec. > > Pozdrowienia ,Wasz Bruno > > p.s. skontaktuj sie jednak z Karelia -odpowiada konkretnie i > bezkonfliktowo Karelcia ma Cie w dupie. Miedzy rajem a codziennoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Prosto poznac - kto kogo nasladuje!! 13.09.02, 07:45 Latwo widac kto kogo nasladuje i nicky podrabia i "komentarze" wstawia. Najlepiej omijac i ignorowac - napewno pojda spac jako to z dziecmi Odpowiedz Link Zgłoś
wjadro Re: Prosto poznac - kto kogo nasladuje!! 17.09.02, 02:17 ozpol napisał: > Latwo widac kto kogo nasladuje i nicky podrabia i "komentarze" wstawia. > Najlepiej omijac i ignorowac - napewno pojda spac jako to z dziecmi > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leosia Karawana - ......... IP: 130.68.2.* 17.09.02, 05:23 Karawana, idzie dalej - a psy... sikaja pod drzewkami FORUM bedzie dalej.... a psy zadzieraja lapy do gory sikaja po katach i zostaja w tyle. Odpowiedz Link Zgłoś