luiza-w-polsce 04.10.02, 05:05 Tylki sobie nim wycieracie na prawo i lewo i to tylko dlatego ,ze w Polsce mi sie nic nie podoba.Cholota sie zebrala. -- luiza obecnie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maz Re: zniszczyliscie moj nick IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 04.10.02, 06:16 luiza-w-polsce napisał(a): > Tylki sobie nim wycieracie na prawo i lewo i to tylko dlatego ,ze w Polsce mi > sie nic nie podoba.Cholota sie zebrala. > > -- > luiza obecnie w Polsce. Lepiej juz idz spac i sie tak bardzo nie denerwuj. Wcale Cie nie podejrzewamy o te kretynstwa ktore tu Obszczyjmurki wypisuja podrabiajac Twoj nick. A do wycierania tylkow mamy co innego. Zebrana cholota. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdolniety nie przesadzaj - sama sobie niszczysz tym 04.10.02, 11:13 domoroslym jakims tam, podejrzewam na uslugach redakcji, komentujac. Napisz jak tam teraz jest, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: zniszczyliscie moj nick - do maz 09.10.02, 12:42 he, he, he, dales sie nabrac. Prawdziwa Luiza (czyli ja) posluguje sie TYLKO nickiem luiza-w-ogrodzie. Ten watek byl zalozony przez klona. Wieczorne pozdrowienia Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
super_maruda Re: zniszczyliscie moj nick 04.10.02, 11:17 luiza-w-polsce napisa?(a): > Tylki sobie nim wycieracie na prawo i lewo i to tylko dlatego, ze w Polsce > mi sie nic nie podoba. A moze chociaz motele Ci sie troche podobaja? Kiedy wreszcie wracasz do Stanow, dziecino? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-polsce Re: zniszczyliscie moj nick 04.10.02, 16:57 super_maruda napisała: > Kiedy wreszcie wracasz do Stanow, dziecino? > Do jakich Stanow? -- luiza obecnie w Polsce ,teskanica za ogrodem , trzymajaca sie z dala od Stanow. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza_w_ogrodzie Re: zniszczyliscie moj nick 04.10.02, 11:42 Ten nick, to sobie sama zniszczylas; nawiedzonymi teoriami, zlymi myslami, nieuprzejmoscia. wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur spoko Luiza IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 04.10.02, 12:03 nie badz panikara Odpowiedz Link Zgłoś
luiza_w_ogrodzie_ juz mnie tak nie pocieszaj JUDASZU jeden!!! 04.10.02, 14:40 oglaszam wszem i wobec ze POciagne was do odpowiedzialnosci cywilnej za szykany czynione wobec mojej osoby, gnojki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur heee? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 04.10.02, 14:47 zaszkodzila ci polska kielbasa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bini Re: juz mnie tak nie pocieszaj JUDASZU jeden!!! IP: *.netvigator.com 04.10.02, 14:55 "luiza_w_ogrodzie_ napisał: " Jeszcze jedna kopia Luizy?. No coz, Polak potrafi....tak jak Chinczyk. Przeciez wszyscy widza, ktora jest prawdziwa. Pozdrawiam luize-w-ogrodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie maz, Bini... 09.10.02, 12:05 ..wy jedni rozpoznaliscie prawdziwa Luize --<-<-@ --<-<-@ Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
miedzy_rajem_a_codziennos podziwiam ciebie luizo, skad znajdujesz czas 05.10.02, 20:18 na codzienne przesiadywanie po kilka godzin na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: podziwiam ciebie luizo, skad znajdujesz czas IP: *.sympatico.ca 10.10.02, 01:07 No wlasnie ... z Ciebie kochana to niezla gadula Miedzy podlogom a sufitem! Odpowiedz Link Zgłoś