luiza-w-polsce 04.10.02, 19:39 W Polsce to do rzadkosci nalezy.Oni tam tylko wietrza codziennie. -- luiza obecnie w Polsce wietrzaca rodzinne poduchy p.s. mialo byc "czesto" nie czesta" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ Re: jak czesto zmieniacie posciel? IP: 143.26.82.* 04.10.02, 20:18 Zapomnial wol jak cieleciem byl. Odpowiedz Link Zgłoś
anza_ Re: jak czesto zmieniacie posciel? 04.10.02, 20:22 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Zapomnial wol jak cieleciem byl. XYZ, nie daj sie nabrac, to nie jest Luiza. Ona nie pisze takich glupot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: jak czesto zmieniacie posciel? IP: 143.26.82.* 04.10.02, 20:24 Nie znam jej jestem tu po raz pierwszy, Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-polsce Re: jak czesto zmieniacie posciel? 04.10.02, 20:27 anza_ napisała: > Gość portalu: XYZ napisał(a): > > > Zapomnial wol jak cieleciem byl. > > XYZ, nie daj sie nabrac, to nie jest Luiza. > Ona nie pisze takich glupot anza a Ty niby skad wiesz ze ja to nie luiza.Wiesz co tutaj sie dzialo ostanio ?Zaatakowali mnie ale ja zdania na temat Polski nie zmienie!Wycieraja sobie tylki moim nikiem , podrabiaja luiza-w-ogrodzie itp.Juz wytrzymac tutaj nie mozna(tutaj czyli forum) .O Polsce nie wspomne -- luiza obecnie w Polsce . Odpowiedz Link Zgłoś
anza_ Re: jak czesto zmieniacie posciel? 04.10.02, 21:02 luiza-w-polsce napisała: > anza_ napisała: > > > Gość portalu: XYZ napisał(a): > > > > > Zapomnial wol jak cieleciem byl. > > > > XYZ, nie daj sie nabrac, to nie jest Luiza. > > Ona nie pisze takich glupot > anza a Ty niby skad wiesz ze ja to nie luiza.Wiesz co tutaj sie dzialo > ostanio ?Zaatakowali mnie ale ja zdania na temat Polski nie zmienie!Wycieraja > sobie tylki moim nikiem , podrabiaja luiza-w-ogrodzie itp.Juz wytrzymac tutaj > nie mozna(tutaj czyli forum) .O Polsce nie wspomne > > -- > luiza obecnie w Polsce . Dlaczego sie denerwujesz? Niech sobie wycieraja co chca, nie warto sie nimi przejmowac. Ja sie przejmuje opinia ludzi, którzy naprawde maja cos do powiedzenia. Jest bardziej wazne Twoje zdrówko. Jezeli wiec jestes luiza, to Pozdrówka :o) Jezeli nie, to przeczytaj mój post "Brak wyobrazni" Anza Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-polsce anza 04.10.02, 20:33 A jak to wyglada u Ciebie tam w Meksyku?co? przeciez tam jeszcze wieksze zacofanie niz w naszej Polsce -- luiza obecnie w Polsce, teskniaca za ogrodem. Odpowiedz Link Zgłoś
anza_ Re: anza 04.10.02, 21:27 luiza-w-polsce napisała: > A jak to wyglada u Ciebie tam w Meksyku?co? przeciez tam jeszcze wieksze > zacofanie niz w naszej Polsce > > -- > luiza obecnie w Polsce, teskniaca za ogrodem. Wyobraz sobie, ze tutaj moze ta bliskosc USA troche pomaga, bo ludzie kopia sie 2 razy dziennie, wszedzie mozna znalesc WC, zawsze, powtarzam ZAWSZE pierze sie wszystko, tylko ze....... Brak wody, bieda, brak wychowania osobistego i poczucia higieny niektórych grup socjalnych powoduje, ze opinia o Meksyku poza krajem jest oplakana. Rzeczywiscie niektórzy ludzie maja za duzo niedostatku. Wlasnie w przeszlym tygodniu napisali w gazecie, ze 50% dzieci sa skrajnie biedne. Na ulicy znajdujesz ludzi bardzo usmiechnietych. Nie moge naprawde powiedziec, ze patrza na siebie jak wróg na wroga. Takze siejemy usmiechy tu y tam. Mamy raczej problemy w innym rodzaju. Teraz sobie przypominam, ze raz sie wpakowalam do Metra w stolicy. Bylo to najgorsza eksperiencja mojego zycia. Prawie mnie podeptali, bo na pierwszej stacji i o 8 nad ranem wszyscy pakuja sie do wagonu jak bydlo, kto pierwszy, ten ma krzeselko, kto nie, to podloga. Niestety to sie zdarza, ale w niskiej sferze socjalnej. Takze mozna doznac róznicy w róznej jakosci sklepów. Sklep zlej, czy sredniej jakosci...mozna miec szczescie i spotkac mila obsluge. Sklep dobrej jakosci, obsluga zawsze jest mila. Poza tym, ludzie sa bardzo uprzejmi. Z tequila w reku, bo juz weekend tuz tuz i jestem blizej drzwi niz kompa :0) Anza Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-polsce Re: jak czesto zmieniacie posciel? 04.10.02, 20:24 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Zapomnial wol jak cieleciem byl. NIE ale to wcale nie znaczy ze cale zycie mam byc tym cieleciem.Byc moze ja smierdze dlatego wietrza , nie wiem jak to wyglada na codzien podczas moje nieobecnosci .Ja w swojej krainie piore a nie wietrze swoich smrodow w ogrodzie. -- luiza obecnie w Polsce teskniaca za ogrodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: jak czesto zmieniacie posciel? IP: 143.26.82.* 04.10.02, 20:29 Ciekawe jak pierzesz poduszke wypchana gesim pierzem. Ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-polsce Re: jak czesto zmieniacie posciel? 04.10.02, 20:31 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Ciekawe jak pierzesz poduszke wypchana gesim pierzem. > Ha ha ha ha ha ha ha. Ja nie mam oduszki z gesim pierzem.Wystraczy mi podrobla ktora zawsze moge wymienic no nowa poza tym latwo sie pierze. -- luiza obecnie w Polsce bez poduszek z gesim pierzem. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: jak czesto zmieniacie posciel? 04.10.02, 20:38 pierwsze slysze zeby w polsce nie prali tylko wietrzyli chyba ze w jakims pipidowku siedzisz luiza (sorry) Odpowiedz Link Zgłoś
biala& Re: jak czesto zmieniacie posciel? 04.10.02, 21:15 luiza-w-polsce napisała: > W Polsce to do rzadkosci nalezy.Oni tam tylko wietrza codziennie. > > -- > luiza obecnie w Polsce wietrzaca rodzinne poduchy > > p.s. mialo byc "czesto" nie czesta" Moja odpowiedz brzmi: nigdy nie zmieniam poscieli. Mam nadzieje, ze to nie Luiza zadeje te idiotyczne pytania i formuuje "genialne" watki Odpowiedz Link Zgłoś