Gość: deedee IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.10.02, 22:52 nie pojmuje, co sie dzieje i co to za belkot! jakies scieki codziennie splywaja, ze az zbiera sie na wymioty! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cracovian Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 17.10.02, 22:56 Jeden i ten sam prowokator - 24/7 juz od wielu miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? 17.10.02, 23:12 Rzygaj, stary, rzygaj! Tu niektorzy tylko po to przychodza aby na to popatrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? IP: *.sympatico.ca 17.10.02, 23:29 ... a co poniekturzy nawet nie placom! Cos jak dworzec PKS-u w Krakowie! Rzygac siem chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? IP: *.sympatico.ca 18.10.02, 00:26 Co poniekture, to nawet z pracy piszom ... nudy, czy co? Chiba tak, to Bank of America ... ale tam jurz superwajzory wiedzom! Moze siem to skonczy? Odpowiedz Link Zgłoś
ro-belt Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? 18.10.02, 00:37 Ale ty sie lubisz znecac. Choc wpuszcze Cie na bis, bo tam juz wszystkie baby na to czekaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? IP: *.sympatico.ca 18.10.02, 00:39 A eunuch Ro-bot i Ballon tego nie widzom? Oj, cos sciemniasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
ro-belt Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? 18.10.02, 00:41 Ja pozwalam dzisiaj wszystkim wejsc: trwa amnestia jednogodzinna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC do WC - podroby IP: *.sympatico.ca 18.10.02, 05:05 Gość portalu: WC napisał(a): > ... a co poniekturzy nawet nie placom! Cos jak dworzec PKS-u w Krakowie! > Rzygac siem chce! co za tempol, ile razy trzeba ci powtarzac zebys uzywal slownika, o r t o g r a f i c z n e g o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? IP: *.newark-45rs.nj.dial-access.att.net 28.10.02, 04:36 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? IP: 203.129.132.* 28.10.02, 05:07 to ten pojeb z sympatico.ca! wyglada ze w kanadzie nie ma kibli to tu sraja! hehehe o my god they killed kenny! ot prostacki humor! czego sie od nich spodziewac??? Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznical Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? 28.10.02, 06:11 jr ty osle zamknil swoj chamski ryj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? IP: 203.129.132.* 28.10.02, 06:32 jajecznical napisał(a): > jr ty osle > zamknil swoj chamski ryj ok. ja zamkne ryj a ty zamnkinj dupe co jebac przestanie! HAHAHA nastepnym razem specnaz bedzie chcial uzyc gazu aby obezwladnic terrorystow zaoferuj swoj oddech - nic bardziej nie wali... Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznical Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? 28.10.02, 06:38 jr osle mam wiatry bo grochowke jadlem podesle ci troche gazu abys zmadrzal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? IP: 203.129.132.* 28.10.02, 06:55 jajecznical napisał(a): > jr osle mam wiatry bo grochowke jadlem > podesle ci troche gazu abys zmadrzal ja tu urzywam oleju aby zmadrzec... tobie polecam noszenie ciasnych skarpetek co mniej krwi poplynie do stop a wiecej do mozgu!!!! moze cie to myslenie poprawi!!! HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś