Dodaj do ulubionych

Dlaczego z tego forum zrobili kloake??

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.10.02, 22:52
nie pojmuje, co sie dzieje i co to za belkot! jakies scieki codziennie
splywaja, ze az zbiera sie na wymioty!
Obserwuj wątek
    • Gość: cracovian Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 17.10.02, 22:56
      Jeden i ten sam prowokator - 24/7 juz od wielu miesiecy sad
    • guajazyl Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? 17.10.02, 23:12
      Rzygaj, stary, rzygaj! Tu niektorzy tylko po to przychodza aby na to popatrzec
      • Gość: WC Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? IP: *.sympatico.ca 17.10.02, 23:29
        ... a co poniekturzy nawet nie placom! Cos jak dworzec PKS-u w Krakowie!
        Rzygac siem chce!
        • Gość: gadula Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? IP: *.sympatico.ca 18.10.02, 00:26
          Co poniekture, to nawet z pracy piszom ... nudy, czy co? Chiba tak,
          to Bank of America ... ale tam jurz superwajzory wiedzom! Moze siem to
          skonczy?
          • ro-belt Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? 18.10.02, 00:37
            Ale ty sie lubisz znecac. Choc wpuszcze Cie na bis, bo tam juz wszystkie baby
            na to czekaja!
            • Gość: gadula Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? IP: *.sympatico.ca 18.10.02, 00:39
              A eunuch Ro-bot i Ballon tego nie widzom? Oj, cos sciemniasz ...
              • ro-belt Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? 18.10.02, 00:41
                Ja pozwalam dzisiaj wszystkim wejsc: trwa amnestia jednogodzinna
        • Gość: WC do WC - podroby IP: *.sympatico.ca 18.10.02, 05:05
          Gość portalu: WC napisał(a):

> ... a co poniekturzy nawet nie placom! Cos jak dworzec PKS-u w Krakowie!
          > Rzygac siem chce!

co za tempol, ile razy trzeba ci powtarzac zebys uzywal slownika, o r t o g r a
          f i c z n e g o
    • Gość: KATAHDIN Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? IP: *.newark-45rs.nj.dial-access.att.net 28.10.02, 04:36
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: jr Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? IP: 203.129.132.* 28.10.02, 05:07
        to ten pojeb z sympatico.ca!
        wyglada ze w kanadzie nie ma kibli to tu sraja! hehehe

o my god they killed kenny! ot prostacki humor! czego sie od nich spodziewac???
        • jajecznical Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? 28.10.02, 06:11
          jr ty osle
          zamknil swoj chamski ryj
          • Gość: jr Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? IP: 203.129.132.* 28.10.02, 06:32
            jajecznical napisał(a):

> jr ty osle
            > zamknil swoj chamski ryj

ok. ja zamkne ryj a ty zamnkinj dupe co jebac przestanie! HAHAHA

nastepnym razem specnaz bedzie chcial uzyc gazu aby obezwladnic terrorystow
            zaoferuj swoj oddech - nic bardziej nie wali...

• jajecznical Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? 28.10.02, 06:38
              jr osle mam wiatry bo grochowke jadlem
              podesle ci troche gazu abys zmadrzal
              • Gość: jr Re: Dlaczego z tego forum zrobili kloake?? IP: 203.129.132.* 28.10.02, 06:55
                jajecznical napisał(a):

> jr osle mam wiatry bo grochowke jadlem
                > podesle ci troche gazu abys zmadrzal

ja tu urzywam oleju aby zmadrzec... tobie polecam noszenie ciasnych skarpetek
                co mniej krwi poplynie do stop a wiecej do mozgu!!!! moze cie to myslenie
                poprawi!!! HAHAHA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka