wizard-of-ozpol 09.11.02, 02:09 ciebie jeszcze na northface nie stac?obawiam sie ze leosiek bedzie mial tu sporo do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cycory_aniutka wizard 10.11.02, 03:04 wizard-of-ozpol napisał: > ciebie jeszcze na northface nie stac?obawiam sie ze leosiek bedzie mial tu > sporo do powiedzenia. Ja mam za duze cyce/nie mieszcze sie w NorthFace. -- a teraz drogie dzieci pocalujcie aniutka w ...cycory. Odpowiedz Link Zgłoś
leosiaa Re: wizard 10.11.02, 23:35 cycory_aniutka napisał(a): > wizard-of-ozpol napisał: > > > ciebie jeszcze na northface nie stac?obawiam sie ze leosiek bedzie mial tu > > > sporo do powiedzenia. > > > Ja mam za duze cyce/nie mieszcze sie w NorthFace. > > > -- > a teraz drogie dzieci pocalujcie aniutka w ...cycory. > Jak zwykle nic madrego nie napisales.A co do aniutka to zapewniam cie ze gdyby tylko chciala to by sobie kupila.Problem w tym ze nie jest oszczedna ale to druga strona medalu.Aniutku bez urazy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cycory_aniutka wizard 10.11.02, 03:05 wizard-of-ozpol napisał: > ciebie jeszcze na northface nie stac?obawiam sie ze leosiek bedzie mial tu > sporo do powiedzenia. Ja mam za duze cyce/nie mieszcze sie w NorthFace. -- a teraz drogie dzieci pocalujcie aniutka w ...cycory. Odpowiedz Link Zgłoś
cycory_aniutka wizard 10.11.02, 03:06 wizard-of-ozpol napisał: > ciebie jeszcze na northface nie stac?obawiam sie ze leosiek bedzie mial tu > sporo do powiedzenia. Ja mam za duze cyce/nie mieszcze sie w NorthFace. -- a teraz drogie dzieci pocalujcie aniutka w ...cycory. Odpowiedz Link Zgłoś
cycory_aniutka wizard 10.11.02, 03:06 wizard-of-ozpol napisał: > ciebie jeszcze na northface nie stac?obawiam sie ze leosiek bedzie mial tu > sporo do powiedzenia. Ja mam za duze cyce/nie mieszcze sie w NorthFace. -- a teraz drogie dzieci pocalujcie aniutka w ...cycory. Odpowiedz Link Zgłoś
cycory_aniutka wizard 10.11.02, 03:07 wizard-of-ozpol napisał: > ciebie jeszcze na northface nie stac?obawiam sie ze leosiek bedzie mial tu > sporo do powiedzenia. Ja mam za duze cyce/nie mieszcze sie w NorthFace. -- a teraz drogie dzieci pocalujcie aniutka w ...cycory. Odpowiedz Link Zgłoś
cycory_aniutka wizard 10.11.02, 03:07 wizard-of-ozpol napisał: > ciebie jeszcze na northface nie stac?obawiam sie ze leosiek bedzie mial tu > sporo do powiedzenia. Ja mam za duze cyce/nie mieszcze sie w NorthFace. -- a teraz drogie dzieci pocalujcie aniutka w ...cycory. Odpowiedz Link Zgłoś
cycory_aniutka wizard 10.11.02, 03:08 wizard-of-ozpol napisał: > ciebie jeszcze na northface nie stac?obawiam sie ze leosiek bedzie mial tu > sporo do powiedzenia. Ja mam za duze cyce/nie mieszcze sie w NorthFace. -- a teraz drogie dzieci pocalujcie aniutka w ...cycory. Odpowiedz Link Zgłoś
cycory_aniutka wizard 10.11.02, 03:09 wizard-of-ozpol napisał: > ciebie jeszcze na northface nie stac?obawiam sie ze leosiek bedzie mial tu > sporo do powiedzenia. Ja mam za duze cyce/nie mieszcze sie w NorthFace. -- a teraz drogie dzieci pocalujcie aniutka w ...cycory. Odpowiedz Link Zgłoś