exoz 12.11.02, 00:03 Ozpol i Larson juz zostali od Luizy piersi odciagnieci. Bawia sie sami ze soba. Luiza moze sie teraz poswiecic wyzszym celom niz dozywianie bekartow. hihihihi EXOZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gadula Re: LUIZA OBRONI AUSTRALIE WLASNA PIERSIA IP: *.sympatico.ca 12.11.02, 00:50 ... hehe ... wlasna ZAROSNIETOM piersiom ... hehe ... Odpowiedz Link Zgłoś
america Re: LUIZA OBRONI AUSTRALIE WLASNA PIERSIA 12.11.02, 00:57 To Luiza ma wlosy na piersiach czy Ozpol z Larsonem maja cycki?. Hahahahaha AMERICA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: LUIZA OBRONI AUSTRALIE WLASNA PIERSIA IP: *.sympatico.ca 12.11.02, 03:27 Jedno i drugie ... hihihi ... Odpowiedz Link Zgłoś
cycory-aniutka Re: LUIZA OBRONI AUSTRALIE WLASNA PIERSIA 12.11.02, 03:33 america napisał: > To Luiza ma wlosy na piersiach czy Ozpol z Larsonem maja cycki?. > > Hahahahaha > > AMERICA cycki to ja mam a wlasciwie cycory takie obwisle.jak nie wierzysz to zapytaj leosie . -- a tera zdrogie dzieci pocalujcie aniutka w ...cycyory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: LUIZA OBRONI AUSTRALIE WLASNA PIERSIA IP: *.sympatico.ca 12.11.02, 03:35 A Luiza ma owlosione piersi i sie wcale nie chwali ... Odpowiedz Link Zgłoś
cycory-aniutka Re: LUIZA OBRONI AUSTRALIE WLASNA PIERSIA 12.11.02, 03:37 Gość portalu: gadula napisał(a): > A Luiza ma owlosione piersi i sie wcale nie chwali ... Jak to? p.s. ja sie nie chwale /zrobilam sobie tylko zdjecie na zaglowce aparatem cyfrowym/ Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka_cycory Re: LUIZA OBRONI AUSTRALIE WLASNA PIERSIA 23.03.03, 02:50 america napisał: > To Luiza ma wlosy na piersiach czy Ozpol z Larsonem maja cycki?. > > Hahahahaha > > AMERICA Moze i maja ale nie TAAAAAKIE jak ja. A teraz drogie dzieci pocalujcie aniutka w ...cycory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: LUIZA OBRONI AUSTRALIE WLASNA PIERSIA IP: *.sympatico.ca 24.03.03, 02:44 Moze Pawel jej pozyczy troche kasy na depilacjem? Odpowiedz Link Zgłoś