zuzanka77 02.02.06, 14:10 czesc wszystkim Mamom. mam pytanie czy ktoras z Was orientuje sie w sprawie naszych spotkan.czy jutro bedzie juz otwarte czy jeszcze nie? dzieki za odp. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanka77 KLUB NA BALHAM!!!!!!!!! 08.02.06, 14:35 drogie Mamy! podbijam watek bo jak dotad nie byla zadnych odp.czy jest ktos kto sie orientuje na temat spotkan mam w piatki w tym klubie?czy w ten piatek bedzie spotkanie czy jak w zeszly mamy przyjda i pocaluja klamke?czy tak trudno wywiesic chociaz kartke z informacja?-to do wlascicieli klubu! przeciez niektore mamy przyjezdzaja z daleka i sa odprawiane z kwitkiem. prosze o jakies podpowiedzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniaheasley Re: KLUB NA BALHAM!!!!!!!!! 08.02.06, 22:55 Z tego 'co slyszalam' to Kaja-prowadzaca nie opiekuje sie obecnie dziewczynka, ktora sie opiekowala, bo przyjechali do dziewczynki dziadkowie, no a poniewaz jest to rodzina znaczaca jak wiemy w zyciu klubu - poki co raczej niewiadomo co z grupa. Tel do klubu 0208 672 1723 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia799 Re: klub na Balham 09.02.06, 16:23 Hej Zuzia, przyszlosc spotkan na balham jakos czarno widze ale za to moze spotkamy sie jutro na "pileczkach" na tooting broadway? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka77 Re: klub na Balham 09.02.06, 18:08 czesc Kasia! mozemy sie jutro spotkac moze nawet Anie namowisz?podaj mi nr.tel to sie jakos zdzwonimy dzis lub jutro rano.mnie pasuje ok 10.15 tam na miejscu.wysle ci na priv moj nr.kom pa Odpowiedz Link Zgłoś
kasia799 Re: klub na Balham 09.02.06, 23:39 Odpisalam, tez bedziemy, do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś