tora99 21.04.06, 07:22 probuje kupic i nigdzie nie ma, nie produkuja tutaj? jedyna jaka widzilam to A+D. moze tez ktos mi pomoze z olejkiem rycynowym, nie znam angielskiej nazwy. dzieki z gory, jezeli ktos wie k. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma.pi Re: witamina A+E - Kanada 21.04.06, 15:15 tora99 napisała: > > probuje kupic i nigdzie nie ma, nie produkuja tutaj? jedyna jaka widzilam to > A+D. moze tez ktos mi pomoze z olejkiem rycynowym, nie znam angielskiej nazwy. > dzieki z gory, jezeli ktos wie > > k. A nie mozesz kupic osobno tych witamin. Sama witamina A i E sa napewno. Sprobuj tez na Rancesvulce w Cepeli (obok Polimexu). Tam maja rozne witaminy i ziola z Polski, jak akurat nie beda mieli to sprowadza. Jest tez tam (blizej jeziora) sklep Nature for Health (albo jakos tak podobna nazwa) prowadzony przez Polakow, tez maja rozne rzeczy z Polski. Sprobuj tez tam. Byc moze maja taka witamine produkowana gdzies tutaj. Jak sie spytasz to Ci powiedza i zamowia. To samo z olejkiem. Telefon do tych sklepow znajdziesz w Polskim Przewodniku Handlowym. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tora99 Re: witamina A+E - Kanada 22.04.06, 05:57 dzieki, zupelnie zapomnialam o rancesvulce. odkad wynieslismy sie do gildwood przestalismy tam wogole jezdzic (za daleko) ale mamy w poblizu "polke" sprobuje tam, a jak nie wyjdzie to i na ronces sie pojawie. chodzi mi o A+E w kapsulkach, z plynem w srodku, wiec oddzielne odpadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
monhann2 Re: witamina A+E - Kanada 24.04.06, 17:39 Widzialam takowe w Starsky'm ale nie zwrocilam uwagi na cene. Na pewno przebicie jest duze. Odpowiedz Link Zgłoś