Gość: Gadula IP: *.sympatico.ca 03.01.03, 21:20 Przepraszam wszystkich za glupoty i ofensywne slowa. Juz naprawde wiecej nie bede. Bede od dzis zawsze pisal jako Bozena L Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwa_bozena_l Nie podszywaj sie pode mnie !!! 03.01.03, 21:47 Gość portalu: Gadula napisał(a): > Bede od dzis zawsze pisal jako Bozena L SPDAJ CHAMIE !!! Nie podszywaj sie pode mnie !!! SKANDAL !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Nie podszywaj sie pode mnie !!! IP: *.sympatico.ca 03.01.03, 21:56 Przepraszam najmocniej za wybryki. Odpowiedz Link Zgłoś
_balwanek_ Re: Nie podszywaj sie pode mnie !!! 03.01.03, 21:58 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Przepraszam najmocniej za wybryki. co jest kurwa grane?ktora z was to szwedka?ktora z was ta suka smierdzaca ciota? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwagadula Re: Nie podszywaj sie pode mnie !!! 03.01.03, 22:18 _balwanek_ napisa?: > Gos´c´ portalu: Bozena L napisa?(a): > > > Przepraszam najmocniej za wybryki. > co jest kurwa grane?ktora z was to szwedka?ktora z was ta suka smierdzaca > ciota? Oczywiscie prawdziwa_bozena_l to szwedka! Odpowiedz Link Zgłoś
_balwanek_ Re: Nie podszywaj sie pode mnie !!! 03.01.03, 22:20 prawdziwagadula napisała: > _balwanek_ napisa?: > > > Gos´c´ portalu: Bozena L napisa?(a): > > > > > Przepraszam najmocniej za wybryki. > > co jest kurwa grane?ktora z was to szwedka?ktora z was ta suka smierdzaca > > > ciota? > > Oczywiscie prawdziwa_bozena_l to szwedka! tak tyz myslolem od jednej i drugiej cuchnie zgnila ciota Odpowiedz Link Zgłoś