Gość: mruk IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.01.03, 16:12 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mruk Re: Niemcy polnocne sa od kilku dni rajem dla IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.01.03, 16:14 narciarzy, tylko nie ma z czego zjezdzac. Przydalaby sie jakas gora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Niemcy polnocne sa od kilku dni rajem dla IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 16:28 Gość portalu: mruk napisał(a): > narciarzy, tylko nie ma z czego zjezdzac. > Przydalaby sie jakas gora. biatlon to też narty... a moze tak usypcie jakis pagorek, nie przymierzajac jak Kopiec Kosciuszki. Pozdrowko z gorzystego poludnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur a moze tak IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 16:30 nazwac to kopcem Schoedera? albo Helmuta Kohl? ech oni usypali góre....dlugow Odpowiedz Link Zgłoś
don5 Artur????????????????????????????????????????????? 05.01.03, 22:20 Gość portalu: Artur napisał(a): > Gość portalu: mruk napisał(a): > > > narciarzy, tylko nie ma z czego zjezdzac. > > Przydalaby sie jakas gora. > > biatlon to też narty... > > a moze tak usypcie jakis pagorek, nie przymierzajac jak Kopiec Kosciuszki. > Pozdrowko z gorzystego poludnia Artur z ktorego miejsca piszesz. Wazne bo cie moze znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Artur???????????????????????????????????????? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 22:31 a z jakiego miasta, czy kraju ty piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 don5-prosba 05.01.03, 22:41 czy mozesz cos napisac....niezalogowany? A dlaczego odpisze tobie na skrzynke. Odpowiedz Link Zgłoś
don5 Re: don5-prosba 05.01.03, 22:50 czy artur666 to tez artur? Mozesz mi napisac na skrzynke. Tylko musze jakos sprawdzic e-mail ale nie wiem jak jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: don5-prosba IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 22:55 don5 napisał: > czy artur666 to tez artur? ........tak, bo "Artur" było juz zajęte, więc dodałem The Number Of The Beast > > Mozesz mi napisac na skrzynke. Tylko musze jakos sprawdzic e-mail ale nie wiem > jak jeszcze. .......to przecież proste, jesli jestes zalogowany nacisnij icon "poczta" i juz jestes. na razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur hey ty HIENA IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 23:00 nawet nie wysilaj sie ze spamem, wszystkie maile sa bez czytania kasowane. tej skrzynki wogole nie uzywam. A wiec mozesz sobie dac siana. Odpowiedz Link Zgłoś
don5 Re: Artur???????????????????????????????????????? 05.01.03, 22:48 Gość portalu: Artur napisał(a): > a z jakiego miasta, czy kraju ty piszesz? Kanada Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Niemcy polnocne sa od kilku dni rajem dla 05.01.03, 16:53 biegowki tez narty, co prawda nie to samo ale... dzieci maja raj teraz, pewnie nieczesto moga uzywac saneczek u nas nie moga mimo sniegu, jest dzis -20 ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
_balwanek_ Re: Niemcy polnocne sa od kilku dni rajem dla 05.01.03, 17:30 _szwedka napisała: > biegowki tez narty, co prawda nie to samo ale... > dzieci maja raj teraz, pewnie nieczesto moga uzywac saneczek > u nas nie moga mimo sniegu, jest dzis -20 > ;-( no to uwazaj zeby ci ta smierdzaca cipa zalana ciota nie przymarzla do majtek Odpowiedz Link Zgłoś