zrwr.gov.pl 29.08.06, 18:58 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3581223.html Ja wam tu nogi z dup powyrywam za takie wiadomosci!!! Nie dosc, ze sie Zachod smieje, to jeszcze tow. ze Wschodu dolewaja do czary goryczy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatix Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" 29.08.06, 19:01 Niestety TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" 29.08.06, 19:08 A kto wybral Kaczynskich i PIS? Dzisiaj po glosach z Polski moznaby sadzic ze Kaczynscy dokonali zamachu stanu i sila przejeli wladze. No ale co sie dziwic, jezeli czesc spoleczenstwa nie rozroznia "koalicji" od "opozycji". No i obrazu dopelniaja przestawiciele krajowych geniuszy produkujacy sie na forum Polonia. Odpowiedz Link Zgłoś
zrwr.gov.pl Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" 29.08.06, 19:20 harlista napisał: > No i obrazu dopelniaja przestawiciele krajowych geniuszy produkujacy sie na > forum Polonia. Znaczy sie kto sie produkuje i dlaczego na forum Polonia, a nie pod ambasada amerykanska - wsrod kolejkowiczow po wizy? Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" 29.08.06, 19:32 Zdanie wyrwane z contekstu: "No ale co sie dziwic, jezeli czesc spoleczenstwa nie rozroznia "koalicji" od "opozycji". No i obrazu dopelniaja przestawiciele krajowych geniuszy produkujacy sie na forum Polonia." Czyli, tak samo yinetygentni inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" 29.08.06, 20:09 Troche wiecej tutaj www.youtube.com/watch?v=6-6i1X4KZCg Odpowiedz Link Zgłoś
hell Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" 01.09.06, 19:10 A kto wybral Kaczynskich i PIS?.....no jak to kto? elektorat samoobrony i radia maryja..a ty myslisz ze kto? Bo reszta ktora miala glosowac ma PO jest wstretnymi (ja tez) hedonistami i zamiast do urn wyborczych pojechala na mazury albo poprostu niechcialo im sie isc do wyborow bo byli pewni ze jak nie oni to kto inny pojdzie...jasne i teraz mamy takie polskie piekielko.. Odpowiedz Link Zgłoś
odin-2 Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" 30.08.06, 11:49 .. wiekszego posmiewiska z niz Lech Walesa za czasu swego prezydentowania zaden polityk europejskiego kraju nigdy nie zrobil - proponuje by L.Walese podac do Nagrody Quiness´a. w USA maja teraz odpowiednik Walesy - klowna G.W.Bush´manna. Odpowiedz Link Zgłoś
zrwr.gov.pl Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" 01.09.06, 19:01 odin-2 napisał: > .. wiekszego posmiewiska z niz Lech Walesa za czasu swego prezydentowania > zaden polityk europejskiego kraju nigdy nie zrobil - proponuje by L.Walese > podac do Nagrody Quiness´a. > > w USA maja teraz odpowiednik Walesy - klowna G.W.Bush´manna. kaczory bija go na punkty, easy! Odpowiedz Link Zgłoś
hell Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" 01.09.06, 19:12 I jeszcze jedno ..zobaczycie ze w nastepnych wyborach prezydentem bedzie Lepper...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" 01.09.06, 19:23 kto wie? moze walese znowu wybiora, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
hell Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" 01.09.06, 19:27 zobaczysz ze bedzie Lepper.. a wtedy to juz naprawde wyjade! Odpowiedz Link Zgłoś
george_w.bush Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" 01.09.06, 20:02 co , jeszcze za malo??? Czekasz na tredowatego? Ja ciebie dac wisa, no problem, ratuj sie zawczasu, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
hell Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" 01.09.06, 20:13 och dzieki zbawco......a moze ja tam chce gdzie vizy nie trzeba???? ale dzieki za zaproszenie a po tredowatym moze byc juz tylko lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" 01.09.06, 20:24 hell napisała: > za zaproszenie a po tredowatym moze byc juz tylko lepiej... lepiej, ale w glebie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
george_w.bush Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" 01.09.06, 20:27 ontarian napisał: > hell napisała: > > > za zaproszenie a po tredowatym moze byc juz tylko lepiej... > lepiej, ale w glebie, hehe znakiem tego jeszcze nie jest tak zle za kaczorow. Tredowaty (hehehe - Lepper) ma byc jeszcze gorszy... Odpowiedz Link Zgłoś
hell Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" 01.09.06, 20:53 jest zle ale nie beznadziejnie....damy rade zreszta w pewnym teatrze bylo przedstawienie o rozbiorze Polski..eee wiecie co niechce mi sie o tym pisac Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" 01.09.06, 20:57 hell napisała: > przedstawienie o rozbiorze Polski..eee wiecie co niechce mi sie o tym pisac to napisz o tym jak ciebie rozbieraja Odpowiedz Link Zgłoś
hell Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" 01.09.06, 21:08 mnie? jasne...nie jestem Polska ani tym bardziej Matka-polka Odpowiedz Link Zgłoś
milkina prasa wloska... 01.09.06, 21:08 ...niestety nie sa zbyt przychylne.W "Panorama" napisali o Polakach artykul zatytuowany "In Polonia i talebani d'Europa" tzn:W Posce talibowie Europy.... Byl tez inny wywiad z Walesa, ktory nie wypowiadal sie zbyt dobrze o Kaczynskich Odpowiedz Link Zgłoś
hell Re: prasa wloska... 01.09.06, 21:31 zdaje sobie sprawe jesli trzeciorzedny kraj szarogesi sie jak tytan europy..i te ciagle wpadki Kaczynskiego..wstyd i sromota ale przynajmniej nudno nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
zrwr.gov.pl Syndrom nowobogackich 06.09.06, 16:41 hell napisała: > zdaje sobie sprawe jesli trzeciorzedny kraj szarogesi sie jak tytan europy..i > te ciagle wpadki Kaczynskiego..wstyd i sromota ale przynajmniej nudno nie jest nie nadarmo nazywaja ich (Bulbonczykow) "barbarzyncami pod murami Rzymu". Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ [...] 02.09.06, 20:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
viper39 Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" 07.09.06, 00:50 zrwr.gov.pl napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3581223.html > > Ja wam tu nogi z dup powyrywam za takie wiadomosci!!! > > > Nie dosc, ze sie Zachod smieje, to jeszcze tow. ze Wschodu dolewaja do czary > goryczy... a ja zacytuje fajna odpowiedz z ktora zgadzam sie w 100% "• Re: "Kaczyńscy robią z Polski pośmiewisko" harlista 29.08.06, 19:08 + odpowiedz A kto wybral Kaczynskich i PIS? Dzisiaj po glosach z Polski moznaby sadzic ze Kaczynscy dokonali zamachu stanu i sila przejeli wladze. No ale co sie dziwic, jezeli czesc spoleczenstwa nie rozroznia "koalicji" od "opozycji". No i obrazu dopelniaja przestawiciele krajowych geniuszy produkujacy sie na forum Polonia." no to pytanie kto glosowal na kaczory zadaje kazdemu ale wszyscy sie wypieraja ze nie glosowali na kaczory, to jak to jest? kto glosowal na kaczory lpr samoobrone sld psl kto na nich glosowal, przeciez sami sie nie wybrali czyz nie? co do odrozniania opozycji od koalicji to niestety jak wiesz w Polsce jest dosc duzy wtorny analfabetyzm, ludzie czytaja ale nie rozumieja textow, to co wymagasz od tych ludzi? lepper mowi jezykiem tlumu wiec tlum wybieral leppera, kaczory znizyly sie do tlumu wiec tlum wybral kaczorow, na tym polega Polska tragedia ze ludzie nie wiedza co to znaczy "POPULIZM" i do czego to doprowadza Polske a zagluszacze na forach? oni musza tutaj byc aby pisac idiotyzmy samemu sie dowartosciowujac oraz probowac musza w jakis sposob oslabiac checi mlodych ludzi ktorzy chca wyrwac sie z Polskiego bagienka a jak to najlepiej zrobic? no w ameryce bija murzynow!!!!! itd.... jesli jest zle za granica to po co wyjezdzac? i na to licza ci zagluszacze sa tez ci co spolecznie to robia.... i sa tacy ktorzy sami nie podniosa palca aby miec lepiej wiec neguja wszystko co lepsze... hej szable w dlon!!!! Odpowiedz Link Zgłoś