lolo271 29.03.03, 03:13 (...)Ja pisze a nikt mnie nie rozumie............ Kto mnie rozumie wali glupa ze pije............. I tak karuzela sie kreci.......... ..........p.s......Skurw.................y!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
canadian Re: To jest tak............... 29.03.03, 03:18 Ale sie wysliles! Przepisales z gazety o jakiejs rakiecie w Kuwejcie. Pewnie Ci tesciowa przetlumaczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: To jest tak............... 29.03.03, 03:21 canadian napisał: > Ale sie wysliles! Przepisales z gazety o jakiejs rakiecie > w Kuwejcie. Pewnie Ci tesciowa przetlumaczyla. ________________________________ (...)Dlaczego jak jestem relaks to znajdzie sie zawsze pejsowa kurwa ?.......... Won RTI(radio tv izrael)................ Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: To jest tak............... 29.03.03, 03:23 Relaks? Ja widze, ze jestes Lolo. Zapomniales nik zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: To jest tak............... 29.03.03, 03:25 Ja pisze jako lolo............... Hera cie niszczy..........pij mleko! Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: To jest tak............... 29.03.03, 03:31 Co to jest hera poligloto? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: To jest tak............... 29.03.03, 03:33 canadian napisał: > Co to jest hera poligloto? _________________________________ (...)Ca........krotka szkola..............spierdalaj......... Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: To jest tak............... 29.03.03, 03:36 Mowi sie "krotka pilka". ALe OK, mam dosc na dzis. Baw sie dobrze kolego. Zycze Ci wszytskiego najlepszego i nie wsiadaj wypity do swojego malucha. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: To jest tak............... 29.03.03, 03:38 canadian napisał: > Mowi sie "krotka pilka". > ALe OK, mam dosc na dzis. > Baw sie dobrze kolego. Zycze Ci wszytskiego najlepszego i > nie wsiadaj wypity do swojego malucha. ______________________________________________ (...)Co to jest maluch?................... Odpowiedz Link Zgłoś
studentinzynier Re: To jest tak............... 29.03.03, 17:41 lolo271 napisał: > (...)Ja pisze a nikt mnie nie rozumie............ > Kto mnie rozumie wali glupa ze pije............. > I tak karuzela sie kreci.......... > > ..........p.s......Skurw.................y!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciebie facet czasami ciezko zrozumiec.Przebywajac swego czasu na Bisie zaraziles sie od ozpola.Potrzebne Ci to bylo? Odpowiedz Link Zgłoś