paszport 09.05.03, 19:45 Dzis piatek, moze umowimy sie na piwko we Fregacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paszport Re: Zlosliwe bydle 09.05.03, 19:46 Chyba ze wolisz House of Lancaster? Mozemy wypic kulturalnie po piwku, popatrzyc na cipki i wyjasnic sobie roznice miedzy chamstwem a kultura? Odpowiedz Link Zgłoś
paszport Boisz sie? Na forum jestes mocny? 09.05.03, 20:04 A w rzeczywistosci zwykly tchorz? Co mi tam podjade w strone Hamitlon nawet. Mozemy umowic sie w jakiejs knajpie w Burlington. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Boje sie... 09.05.03, 20:09 Mozesz przyniesc skladanego zomowca w teczce, albo mnie nie wypuszcza z Fregaty bez polskiego paszportu, a ja swoj wyrzucilem jakis czas temu, heheh. Nie bylem we Fregacie, ale slyszalem, ze tam smierdzi gotowana kapusta. Nie chce przesiaknac. A teraz jeszcze widze, ze kurwy i milicja sie tam kreca... E, nie. Po co mi ten gnoj jak ja nie mam pola, hehehe? Odpowiedz Link Zgłoś
paszport Mocny jestes w gebie a w srodku tchorz 09.05.03, 20:11 moze i masz racje bo caly bys nie wyszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle No, ale co ja z tego bede mial? Interesowny jestem 09.05.03, 20:21 Odpowiedz Link Zgłoś