Dodaj do ulubionych

Zlosliwe bydle podaj adres

22.05.03, 18:55
Ty nie musisz sie podobno wstydzic Ty nie manualny .Podaj adres odwiedze Ciebie i zbadam jak pracujesz ile
zarabiasz i jak mieszkasz i jakim samochodem jezdzisz jesli pozwolisz to zajrze na Twoje konto bankowe .
No bohaterze odkryj sie , a ja to wszystko opisze na forum Polonia.
Obserwuj wątek
    • bruno.5 Re: Zlosliwe bydle podaj adres 22.05.03, 19:01
      najpierw napisz w ktorej bibliotece uzedujesz (czy w tej przy Yonge St?) i ile masz
      ciezarowek?
    • jot-23 Re: Zlosliwe bydle podaj adres 22.05.03, 19:01
      wozak napisał:

> Ty nie musisz sie podobno wstydzic Ty nie manualny .Podaj adres odwiedze
      Ciebie
      > i zbadam jak pracujesz ile
      > zarabiasz i jak mieszkasz i jakim samochodem jezdzisz jesli pozwolisz to
      zajrze
      > na Twoje konto bankowe .
      > No bohaterze odkryj sie , a ja to wszystko opisze na forum Polonia.

hehe ale by byla kleska jakby sie okazalo ze bydle zyje jak czlowiek!
      no ale wierze ze szybko bys doszedl do siebie...tylko pomysl, te ekscytujace
      godziny spedzone na planach jak go zniszczyc i jakos mu dojebac!
      • conyo Re: Zlosliwe bydle podaj adres 22.05.03, 19:41
        na razie jednak dziala... sama obecnosc mistrza wywiala bydlaka w ch.
      • zlosliwe_bydle Hehe, przegryzlby mi gardziel szybciorem 23.05.03, 05:51
    • wcw Re: Zlosliwe bydle podaj adres 22.05.03, 19:47
      wozak napisa?:

> Ty nie musisz sie podobno wstydzic Ty nie manualny .Podaj adres odwiedze Ciebie
      > zarabiasz i jak mieszkasz i jakim samochodem jezdzisz jesli pozwolisz to zajrze

co sie tak dopytujesz? O tajemnicy wojskowej zlamasie kutany nie slyszales. O
      slyzbie nie gawarim. Wrog podsluchuje. Nie widzial telefonow z korbka czy co?
    • zlosliwe_bydle Zawijam kiece i lece, hehehe 22.05.03, 20:07
      wozak napisał:

> Ty nie musisz sie podobno wstydzic Ty nie manualny .

Wyjasnijmy pewna kwestie. Ja nie gardze "manualnymi". Sam bylem "manualny" za
      granica przez pare ladnych lat (i wcale sie tego nie wstydze) zanim podjalem
      kroki zeby nim wiecej nie byc, bo nudzila i meczyla mnie praca w fabryce (choc
      pracowalem w lepszych warunkach i za lepsza place niz opisane przez ciebie CAD
      14/h - ale powiedzmy, ze to kwestia szczescia). Wielu moich znajomych dawnych i
      obecnych, pozostalo dalej "manualnymi", choc w Polsce tez mieli wyksztalcenie i
      byli "umyslowi". Niektorzy jako "wykwalifikowani manualni", niektorzy tylko na
      tasmie, ale po latach tez niezle zarabiaja. Zadnemu z nich ta manualna praca
      nie pasuje. Niektorzy zazdroscili mnie (i mnie podobnym) w sposob glupi i
      bezmyslny ("a niech on tez orze!") i po pracy wsadzali leb w telewizor, flaszke
      i dlugie nocne rodakow rozmowy. Ci odpadli z kregu znajomych i przyjaciol. Inni
      zazdroscili w sposob uczciwy ("on sie uczyl i klepal biede, kiedy my sie
      dorabialismy. Wybral inna droge, teraz mu sie zwraca w postaci niezlych
      pieniedzy oraz lekkiej i ciekawej pracy. Teraz jest jak jest - kazdy ma to co
      sobie wybral"). Nie sa zadowoleni, ze musza tyrac, ale ciesza sie swoim
      dorobkiem i swiadomoscia, ze zyja duzo lepiej niz w Polsce - kanadyjski blue
      collar, ale dobrze sytuowani. I nie skwiercza co chwila tak jak ty, ze sie
      zdegradowali spolecznie.

A takimi jak ty gardze i to bardzo. Zgaduje, ze miales mozliwosci: wiekowe,
      umyslowe i inne zeby zrobic tak jak ja i inni - uczyc sie. Nie zrobiles tego,
      bo rzuciles sie na dom, samochod, stereo, etc. Jak najwiecej i jak najszybciej.
      Po kilku latach miales juz wiele z atrybutow dostatniego zycia, ale obudziles
      sie z reka w nocniku, ze dalej jestes robolem, 40 na karku, a tu z mlotkiem
      dalej trzeba szalec przez nastepne 25 lat. Na szkole juz za pozno. Blad. Masz
      te wszystkie rzeczy, jest fajnie, a tu co rano trzeba grzac na "lajne".
      Krzywda. Pol biedy z tymi, ktorzy rozsadnie sie z tym pogodzili. Ale ty
      nalezysz do tych, ktor to b. zre i bedzie dlugo jeszcze zarlo. No i teraz
      zglaszaja wiecznie pretensje do slepej kiszki, Kanady, sasiada, Pana Boga i
      czort wie kogo jeszcze. Takim wlasnie gatunkiem, dosyc szeroko wystepujacym,
      gardze bardzo. Dlatego tez dopierdalam sie z zamilowaniem hobbysty do twoich
      glupich postow.

Dodam, ze nauka nie byla jedyna droga, zebys nie myslal, ze mam jebca na tym
      punkcie. Mam znajomego, ktory ma dobry "coffee shop", dwoch prowadzacych dobre,
      renomowane warsztaty samochodowe. I jeszcze jednego, ktory ma 3 trucki.
      I "glupiego" Rumuna, ktory ma swoja stacje benzynowa ESSO. I jeszcze paru
      innych. Niektorzy mieli studia, niektorzy tylko srednie. Zadnemu z nich nie
      skapnelo znikad, kazdy wlozyl sporo wysilku przez ladnych pare lat.

A ty i tobie podobni jestescie skwasnialymi loserami, marzacymi zeby sasiadowi
      tez zdechla krowa, hehe. Typowe produkty spoleczenstwa socjalistycznego, ktorym
      sie "nalezy".

Podaj adres odwiedze Ciebie

A bron mnie Boze przed takimi kolegami. Co bym zrobil ze swoimi wrogami, gdybym
      mial takich przyjaciol jak ty, hehehe?

> zarabiasz i jak mieszkasz i jakim samochodem jezdzisz jesli pozwolisz to
      zajrze

Przykro mi cie rozczarowac, ale nie bede ci nic udowadnial. Mam to co mam i dla
      siebie - nie czuje potrzeby chwalenia sie ani licytacji. Poniewaz palasz
      niezdrowa ciekawoscia, rzuce ci ochlap. Nie mam milionow, ani nawet setek
      tysiecy, ale jezeli to prawda, ze roczny dochod statystycznej rodziny
      kanadyjskiej brutt wynosi ok. 45-50 tys. to dochod mojej jest dobrych -dziesci
      tysiecy "north" od tej sumy. Plus te wszystkie rzeczy, ktore mozna miec, majac
      taki dochod przez kilka lat. Do tego profesjonalna praca, rowniez i mojej
      lepszej polowy. Calkiem niezle jak na imigranta w pierwszym pokoleniu w wieku
      lat ok. 40. Wierz sobie lub nie - zwisa mi to kalafiorem. A najlepszym moze
      dowodem jest to, ze moja jedyna frustracja jest spowodowana sprawa paszportowa.
      I dlatego nie sadze glupot podobnych do twoich - nie musze niczego wentylowac.

Arab w bibliotece pokazuje ci na migi, zebys sie zwalal od tego kompa, bo teraz
      jego kolej. Albo mu powiedz na migi zeby sie odpierdolil, albo sie zwal, hehehe.

Pozdrawiam uprzejmie aczkolwiek ze wstretem
    • Gość: Dr Who Ten huj to jest ko-walski IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 23.05.03, 03:58
      zlosliwe_bydle i tyfus_plamisty to ten sam huj niemyty. Mieszka we Fremont,
      California to jest okolo 100 km od San Frnacisko.
      Jak zyje nie wiadomo ale kawal skorwysyna to z niego jest zreszta tak samo jak
      z australijskiego wirusa
      • Gość: Dr Who Re: Ten huj to jest ko-walski IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 23.05.03, 04:07
      • heblara_z_oz Ale go wozak trafil w sam srodek, co nie? 23.05.03, 04:09
        Nagle zlosliwe bydle zaczelo sie usprawiedliwiac i udowadniac. Czys ty chlopie
        zwariowal do reszty czy tez potega intelektualna wozaka cie tak pogiela?

To jest forum virtualne i kazdy leje na to co drugi robi. Ja np jestem
        cleanerem w szaletach publicznych w Chicago. Glupio mi ze tak przeczyscilam te
        straszliwe kible przez 9 lat i modle sie zeby mnie z pracy nie wyrzucili za
        tydzien. praca moze nie pachnaca ale daje godziwy docod a i na boku mozna tez
        cos za..., er, zarobic. Sama szkoly nie skonczylam ale dzici czyste, sasiedzi
        szanuja i zdrowie jeszcze sluzy.

A jak patrze na www.superexpress.pl/iso/dzisiaj/Magazyn/week.shtml to mi
        sie zimno robi ze tak dzieczyna ma 28 lat... toz to u nas sprzataczki 3 razy
        starsze lepiej wygladaja.

Zlozliwy, wiesz, nie takich w mojej robocie spotykam i ty mi przypominasz
        jednego zboczenca co podglada nieletnich przez dzirki w sciankach. To jest
        bardzo niemoralne i grozi kryminalem.
    • Gość: Dr Who Re: Zlosliwe bydle podaj adres IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 23.05.03, 05:28
    • Gość: Dr Who Re: Zlosliwe bydle podaj adres IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 23.05.03, 05:31
      • wozak Re: Zlosliwe bydle podaj adres 23.05.03, 18:34
        up
        • prawdziwagadula Re: Zlosliwe bydle podaj adres 23.05.03, 21:16
          wozak napisa?:

> up

Qutasie-profesorze-bruno i inny zlamany chooju, a ty wiesz co to znaczy up?
          • zlosliwe_bydle Re: Zlosliwe bydle podaj adres 23.05.03, 21:21
            prawdziwagadula napisała:

> wozak napisa?:
            >
            > > up
            >
            > Qutasie-profesorze-bruno i inny zlamany chooju, a ty wiesz co to znaczy up?

Hehe, powiedzial co wiedzial ale i tak mu dalej stanac nie chce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka