kan_z_oz Re: Kagan.back to nadau 14.05.07, 03:11 Kagan.back to Kagan vel zorbagrek. Niepewna jestem Prawdziwystarywjarus - w przeszłości też kolega Lech się podszywał. To kolejne rozczworzenie jaźni skłania mnie aby przypomnieć adminowi o etykiecie forumowej; "pisz pod jednym nikiem". Pisanie pod 4 nikami w jednym wątku stawia pod znakiem zapytania cały wątek. Fiksacje na punkcie Australii oraz R.Jaworskiego ma tylko tutaj jedna osoba. Nożyczki proszę...chociaz ogólnie nie lubię cenzury. Spam należy wyrzucić... Pozdrawiam Kan Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan déjà vu z wybauszonymi oczyma 14.05.07, 04:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=55266316&a=55277337 Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: déjà vu z wybauszonymi oczyma 14.05.07, 04:45 Czy te _wybałuszone oczy_ to Twoja 'pick up line'? Czy teraz mam paść z wraźenia i wybałuszyć, że no nie wiem - podrywasz czyli 'głuszysz' albo co? Co do reszty; teoria na temat marginalizacji emigrantów w Australii oraz wyrźniecia Aborygenów na Tasmanii, następnie; teoria na temat, że Wiarus to Jawarski są mi znane!!!wraz z informacją o rychłym upadku ekonomii Oz/US tudzież innych... Słyszałam już je na tym Forum chyba 200 razy Niedźwiadku od Kagana. Bez względu więc jaką Ty z koleji dorobisz teorie na temat mojej teorii; spam zabija forum. Odnośnie Twojej 'paranoji' nie martw się - każdy tutaj wydaje się leczyć swoje dolegliwości więc mnie byc może miną 'wybałuszone' oczy, a Tobie ogólne przekonanie, że Oni Nas podglądają i podsłuchują (oczywiście mowa o wojskach łączności). Póki co Misiu, pilnuj swojego 'kubeczka' z miodem i nie martw sie o mój. Kaganiuszowi wirtualnie tabletek nie można zaaplikować, można Go tylko wyciąć chwilowo aż do następnego ataku. Pozdrawiam Kan Odpowiedz Link Zgłoś
kagan.beck Re: déjà vu z wybauszonymi oczyma? 14.05.07, 08:51 Jak chcesz mnie "wyciac" z forum? Nozyczkami cenzora? Nie te czasy. Za duzo komputerow i laczy internetowych w Polsce i w ogole w UE... PRL nie wroci! Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Re: déjà vu z wybauszonymi patrzałkami 14.05.07, 16:58 kan_z_wybauszonymi_patrzałkami napisała: > myśl jednolita, bez żadnych przerw musi być utrzymana przez pewnien czas Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: déjà vu z wybauszonymi patrzałkami 15.05.07, 07:59 tow.kapelan napisał: > kan_z_wybauszonymi_patrzałkami napisała: > > > myśl jednolita, bez żadnych przerw musi być utrzymana przez pewnien czas ODP: Ok, mam odpowiedź - zalecasz się, chadzając za mną po innych Forach. Jakoś chyba przeżyjemy??? Ja Twoje zalety a Ty moją oziębłość. Pozdrawiam Kan Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: déjà vu z wybauszonymi patrzałkami 15.05.07, 08:22 kan_z_oz napisała: ODP: Ok, mam odpowiedź - zalecasz się, chadzając za mną po innych Forach. Jakoś > > chyba przeżyjemy??? Ja Twoje zalety a Ty moją oziębłość. ------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: déjà vu z wybauszonymi patrzałkami 15.05.07, 08:25 Nadau napisał' > Wow! Kagan, nie wiedziałem. > > (że Kan jest oziębła) ODP; Muszę sprostować; tow.kapelan to nie Kagan. Reszta to Nasza tajemnica ("Secret"). Kan Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: déjà vu z wybauszonymi patrzałkami 15.05.07, 08:39 kan_z_oz napisała: ODP; Muszę sprostować; tow.kapelan to nie Kagan. Reszta to Nasza tajemnica "Secret"). ---------------- Moje niedopatrzenie. Rzeczywiście. To znaczy, że Filipek się w Tobie zakochał. Lol. Nigdy bym nie przypuszczał. Wiesz chociaż jak on wygląda? www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/072.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: déjà vu z wybauszonymi patrzałkami 15.05.07, 09:07 nadau napisał: > Moje niedopatrzenie. Rzeczywiście. > > To znaczy, że Filipek się w Tobie zakochał. > Lol. Nigdy bym nie przypuszczał. > Wiesz chociaż jak on wygląda? > ODP: Tow.kapelan i Filipek to ta sama osoba? Wygląda mi na dwa różne style, czyli dwie różne osoby. Czy się zakochał czy też w innym celu patrzy mi oczy jest wciąż do ustalenia. Narazie chyba śpi, więc poczekam - może wyjaśni mi przyczynę dla której od paru tygodni czuje Jego oddech na moich plecach... Jak wygląda? Ależ Nadale, mój szanowny kolego - tak samo jak wszyscy Panowie Forumowi; przystojny, atrakcyjny i zamożny... Pozdrawiam Kan Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: déjà vu z wybauszonymi patrzałkami 15.05.07, 09:55 Kan_z_oz napisała: ODP: Tow.kapelan i Filipek to ta sama osoba? Wygląda mi na dwa różne style, czyli dwie różne osoby. Czy się zakochał czy też w innym celu patrzy mi oczy jest wciąż do ustalenia. Narazie chyba śpi, więc poczekam - może wyjaśni mi przyczynę dla której od paru tygodni czuje Jego oddech na moich plecach... -------------------------------- Styl ta osoba ma identyczny pod dwoma różnymi nickami. cacy.salon24.pl/index.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=62370699 Ciekawe jak patrzy Tobie w oczy, dmuchając jednocześnie w Twoje plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Sprawdź hamulce 15.05.07, 13:32 Twój stary właśnie potroił polisę. A te wiatry na plecach to od konstypacji. Konstypacja i wybauszone oczy to od tej myśli 71-no sekundowej. Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: Sprawdź hamulce? 15.05.07, 14:47 Szantazyk? tow.kapelan napisał: Twój stary właśnie potroił polisę. A te wiatry na plecach to od konstypacji. Konstypacja i wybauszone oczy to od tej myśli 71-no sekundowej. Odpowiedz Link Zgłoś
kagan.beck Re: déjà vu z wybauszonymi patrzałkami 15.05.07, 11:21 kan_z_oz napisała: ODP; Muszę sprostować; tow.kapelan to nie Kagan. Reszta to Nasza tajemnica ("Secret"). Kan - Zaden secret, ze jestescie jedna i ta sama osoba z Iluzja i Wjarusem (tym przez krotkie :i")... Odpowiedz Link Zgłoś
kagan.beck Re: déjà vu z wybauszonymi patrzałkami 15.05.07, 11:20 A co ma Kagan do spraw sercowych miedzy kan_z_oz i nadau? Odpowiedz Link Zgłoś
kagan.beck Kali sie klaniac 14.05.07, 08:49 Jak "polonus" spamowac to jest OK. Jak "balmy" pisac jako "jp.hi" to jest OK. Ale jak "kagan" wrocic do starego, zabanowanego przez cenzure, nicku, to byc zle. I byc zle, jak "nadau" pisac podobne rzeczy jak "zorba", choc to zupelnie inne osoby piszace z zupelnie innych adresow. I gratuluje odwolywania sie do cenzury! Posada w PiSie u Kaczorow murowana! A moze sie i synekurka w IPN, oddzial antypodzianski znajdzie dla "kan" czyli "wiarusa", kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
nadau O, przepraszam 14.05.07, 08:24 Jestem redaktorką Gazety Prawnej i to na wysokim stanowisku. I proszę, żeby już tak zostało. Proszę nie łączyć mnie z panem Kaganem. Chociaż prywatnie pana prof. Kellera bardzo lubię. www.gazetaprawna.pl/?action=showNews&dok=1962.29.0.39.16.1.0.1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kagan.beck Re: O, przepraszam 14.05.07, 08:53 Nic dodac nic ujac: nadau napisał: Jestem redaktorką Gazety Prawnej i to na wysokim stanowisku. I proszę, żeby już tak zostało. Proszę nie łączyć mnie z panem Kaganem. Chociaż prywatnie pana prof. Kellera bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś