Dodaj do ulubionych

Fan Club i Anty Club Walka ;-)))))

02.12.01, 22:31
Hej Valus, tak sobie siedze i mysle , co by tu zrobic , zebys sie czul mniej
sfrustrowany. No bo tak: najpierw ci milczacy Szwedzi, pozniej gadatliwi
Spaniolo. A Ty biedaku tak miedzy mlotem i kowadlem. Wychodzi z Ciebie
prawdziwy Polonus, zadzierzysty szlagon z sercem "mietkim" i , wiesz jak my tu
mowimy, po wlasciwej stronie wink . Oj, Walus , amigo, jakbys nie spogladal,
Sverige, czy Spanien to zawsze bedziesz "utlening" , juz trzymaj sie polskiej
strony , bo sam wiesz , ze nawet jak sie klocomy to tak z pasja, a i rozumiemy
sie lepiej werbalnie. A pozniej nie przeszkadza nam robic niedzwiadka, cmoku
cmoku i na piwo .
Jak ktos ma cos do Walusia, to prosze bardzo- zapraszam do Valenty Club.
Dolozyc mu albo poglaskac. On lubi i to i towink))) Prawdaz, amigo?
Pozdrawiam K.
Obserwuj wątek
    • karelia Re: Fan Club i Anty Club Walka ;-))))) 02.12.01, 22:53
      No widzisz , Walus . Nikt Ci nie doklada, wszyscy Cie lubia. a tak sie
      martwiles, ze masz samych wrogow. Caballero, ole!
      K.wink)
    • Gość: yyyyy Re: Fan Club i Anty Club Walka ;-))))) IP: *.pnu.com 03.12.01, 06:25
      ja tam lubie waldka, Troche bojowo nastawiony ale ma racje . zwalczac
      Svenssonow. My Polacy najmadrzejci hihihihi
      • karelia Re: Fan Club i Anty Club Walka ;-))))) 03.12.01, 20:42
        Gość portalu: yyyyy napisał(a):
        sluchaj przyjacielu, troche niescislosci sie wkradlo do twojego postu, a wiec
        drobne sprostowankowink
        > ja tam lubie waldka,-nie waldek, a walek
        Troche bojowo nastawiony-nie bojowo a wojennie-
        ale ma racje- ma racje ale czasami sie myli .
        zwalczac
        > Svenssono- moze nie zwalczac a tolerowac.
        My Polacy najmadrzejci hihihihi - nie najmadrzejsi a geniusze , a teraz
        ja :hihihihi
        Pozdrawiam K.

• Gość: Walek Re: Fan Club i Anty Club Walka ;-))))) IP: 213.98.114.* 03.12.01, 21:29

Ludzie to nie moze byc prawda,My z Bogusiem Linda mamy Fan Club (byle nie
          szw.fan)Tzn on ma swoj i Ja mam swoj ! Oczywiscie Franio Sinatra tez cos na
          podobienstwo Mojego mial,ale kudy mu do Mojego.Oszalec mozna !Biegam z
          monitorem po okolicy i wszystkim pokazuje-dobrze ,ze mam ten super plaski z
          czyms tam plynnym(lekki) Alcalde chce osobiscie ze mna rozmawiac-on nie ma
          F.C. ,on ma tylko skorumpowanych wazeliniarzy.Oczywiscie mialem sie od tego
          wymowic-fan Clubu-ale niech bedzie ! Mama sie ucieszy ,ze synek taki
          slawny,zona innaczej popatrzy.Ech wzruszylem sie ogromnie.Pierwsze co robie dla
          mych Fanow: 5000 pierwszych fanow dostaja autograf i koszulke z napisem: Lataj
          tylko Air Force 1--z Walkiem. Kocham Was wszystkich-dziekuje specjalnie
          Karelii,aniolowi pokoju.Na kasjerke powolajcie....Karelie !ona uczciwa,ze
          szwecji.Mysle ,ze zostanie dozywotnia przewodniczaca,kto?....Karelia ona ze
          szwecji! Kocham was wszystkich-miejcie piekny dzien ! Halleluja !
    • karelia Re: Fan Club i Anty Club Walka ;-))))) 03.12.01, 22:05
      Walus , Ty nie popadaj w euforie i nie zgrywaj sie na Bogusia. Wiecej
      skromnosci, caballero. Bo wiesz , ze my nie lubimy jak ktos sie wywyzsza, i nie
      daj Bog wiecaj ma wink .Te koszulki to dobry pomysl, ale obys nie zbankrutowal,
      bo jak sie sorryyy faaaaan wink fani zleca to beda chcieli wyrwac , co sie da:
      koszulki, dlugopisy, plakaty, torby foliowe , czapeczki ....a moze i wino z
      Twojej wlasnej bodegi. Tak wiec sluszna mysl podsunales zebym byla kasjerka:-
      )))) Juz ja zadbam o Twoje i moje finansewink) No jasne zem uczciwa, nas nie
      okradna- sami rozdamy to, co mamy twoim cudownym fanomsmile))))
      VIVA WALEK!!!!!!!!!!!
    • karelia Re: Fan Club i Anty Club Walka ;-))))) 04.12.01, 21:30
      szkoda mi Ciebie Walussad(( Nie dosc , ze mieszkales w Szwecji, to takze w
      Danii, a teraz gdzies we flamenco land. Malo tego jestes ze Szczecina, w
      Kanadzie nie masz czego szukac , bo masz tam przechlapane. Nic tylko sie upic
      tanim winem na plazy.Coz Ty w zyciu przeskrobal, ze los tak cie ciezko
      doswiadczawink)))))))
      • Gość: Walek Re: Fan Club i Anty Club Walka ;-))))) IP: 213.98.114.* 04.12.01, 23:06
        karelia napisał(a):

> szkoda mi Ciebie Walussad(( Nie dosc , ze mieszkales w Szwecji, to takze w
        > Danii, a teraz gdzies we flamenco land. Malo tego jestes ze Szczecina, w
        > Kanadzie nie masz czego szukac , bo masz tam przechlapane. Nic tylko sie upic
        > tanim winem na plazy.Coz Ty w zyciu przeskrobal, ze los tak cie ciezko
        > doswiadczawink)))))))

Bo ja jestem kontrowersyjny jak nptongue_outicasso,G.Bruno,Freud,Kowalski spod 10-tki
        itp. sad( Co do kanady to fakt,jak tylko tam sie pokaze to mam miec ciezkie
        zycie. A szkoda bo kraj moich marzen ! Ale walka Walka idzie dalej !PS balem na
        cz.i do Ciebie pisalem Ty ani slowa.Potemcos rozlaczylo.
        • karelia Re: Fan Club i Anty Club Walka ;-))))) 05.12.01, 06:24
          ok, Valentino na czat to my sie jeszcze hihihi zlaczymy, co ma wisiec nie
          utonie hihihi, ja tam zagladam , jak czytam praske i Twoje niezwykle
          kontroweryjne wypowiedzi. Ae tak to juz jest , ze wielcy maja przechlapane za
          zycia. Dopiero po hehehe smierci ich doceniaja. Cos ta "Hszania za gorami"
          pamietasz taka piosenke Polomskiego, co to " zima , karnawal jest z nami".
          Ja , bodajze w sobote , pisalam, a Ty tez cichutko siedziales.ewnie pograzony w
          goracej dyskusji z np Avocado, Kliken, albo innym
          activ pisatielemwink))
          • Gość: Walek Re: Fan Club i Anty Club Walka ;-))))) IP: 213.98.114.* 05.12.01, 17:59
            karelia napisał(a):

> ok, Valentino na czat to my sie jeszcze hihihi zlaczymy, co ma wisiec nie
            > utonie hihihi, ja tam zagladam , jak czytam praske i Twoje niezwykle
            > kontroweryjne wypowiedzi. Ae tak to juz jest , ze wielcy maja przechlapane za
            > zycia. Dopiero po hehehe smierci ich doceniaja. Cos ta "Hszania za gorami"
            > pamietasz taka piosenke Polomskiego, co to " zima , karnawal jest z nami".
            > Ja , bodajze w sobote , pisalam, a Ty tez cichutko siedziales.ewnie pograzony w
            >
            > goracej dyskusji z np Avocado, Kliken, albo innym
            > activ pisatielemwink))

Tak duzo z w/w nie dyskutuje bom za glupi. Od czsu do czasu dochodzilem do
            komp. by obnizyc poziom agresji z ,ktorej jestem znany. smile Pussar
            • Gość: selma Re: Fan Club i Anty Club Walka ;-))))) IP: *.ppp.get2net.dk 05.12.01, 22:03
              bardzo lubie Walusia poniewaz stanal w mojej obronie i w ogole jest w
              porzadku.Buzi dla Walusia,ode mnie.
    • karelia Re: Fan Club i Anty Club Walka ;-))))) 05.12.01, 22:23
      We love you, Valentinowink))) Popatrz , jak Ci polnocni ludzie trzymaja sie
      kupy. To nie to co, sklocona Ameryka, Kanada.... Vi älskar varandra, pusssssss
    • civic_vtec Re: Fan Club i Anty Club Walka ;-))))) 05.12.01, 22:41
      Wstępuję do Fan Clubu - i przypominam:

> Pierwsze co robie dla mych Fanow: 5000 pierwszych fanow dostaja autograf i
      > koszulke z napisem: Lataj tylko Air Force 1--z Walkiem.

Wystarczy jak będzie napis z autografem smile Koszulek mam ci ja dosyć smile))

Nie dziw się Waluś, że pólnocniki trzymają się razem, bo tego uczy twarda
      szkoła przetrwania w skandynawskim klimacie.
      Daj na siebie liczyć to i... Tobie będzie policzone wink)) - z taką kasjerką ?!

Pozdrawiam
      Vtec
      • karelia Re: Fan Club i Anty Club Walka ;-))))) 05.12.01, 22:48
        jakie nocniki, jakie nocniki. No tak jestesmy znani , ze jak dowcipy szwedzkie
        to tylko bajs och kiss winkAle nas Vitek podkreslil, Valus. Ale nic to, ide
        spac, bo ciemna noca musze sie zerwac i isc pracowac w trudzie i znoju, zeby
        Valek mial tlusta emeryture.Mozesz na nas liczyc, nie damy Ci umrzec ani
        zmarznac, my ludzie skandynawscysmile))
        Pozdrawiam K.
        • Gość: Walus Re: Fan Club i Anty Club Walka ;-))))) IP: 213.98.114.* 05.12.01, 22:58
          karelia napisał(a):

> jakie nocniki, jakie nocniki. No tak jestesmy znani , ze jak dowcipy szwedzkie
          > to tylko bajs och kiss winkAle nas Vitek podkreslil, Valus. Ale nic to, ide
          > spac, bo ciemna noca musze sie zerwac i isc pracowac w trudzie i znoju, zeby
          > Valek mial tlusta emeryture.Mozesz na nas liczyc, nie damy Ci umrzec ani
          > zmarznac, my ludzie skandynawscysmile))
          > Pozdrawiam K.

Kocham was wszystkich !!! A nie mowilem,szwedzi to najlatwiejszy narod do
          sterowania.Pracuja na pomoc dla calego swiata-teraz beda swiadomie na mnie
          pracowac ! To sie nazywa sprawiedliwosc i solidarnosc ! V-tek zaczyna byc do
          rzeczy fakt ! Priviet vsiem scandinavom .Liubliu vas .W.
          • Gość: selma Re: Fan Club i Anty Club Walka ;-))))) IP: *.ppp.get2net.dk 07.12.01, 16:48
            Walus serce moje Dania tez o Tobie pamieta,przyjedz to sobie pospacerujemy, po
            Strogecie.på -Selma
    • karelia Re: Fan Club i Anty Club Walka ;-))))) 08.12.01, 21:28
      Walus, czy to prawda , ze taki paskudny jestes na buzce? Czy tylko charakter
      wredny? Bo buzke mozna okrecic gazeta, ale z charakterkiem gorzej, no popracuj
      chlopie nad soba-smilezmniejsz agresje, przestan kopacwinkWiesz , ze facet moze byc
      odrobine ladniejszy od diabla i juz duger, ale ten charakter mnie troche
      niepokoi. Co prawda zenic sie ze mna nie bedziesz, ale...
      • Gość: Walek Re: Fan Club i Anty Club Walka ;-))))) IP: 213.98.114.* 08.12.01, 23:07
        karelia napisał(a):

> Walus, czy to prawda , ze taki paskudny jestes na buzce? Czy tylko charakter
        > wredny? Bo buzke mozna okrecic gazeta, ale z charakterkiem gorzej, no popracuj
        > chlopie nad soba-smilezmniejsz agresje, przestan kopacwinkWiesz , ze facet moze byc
        >
        > odrobine ladniejszy od diabla i juz duger, ale ten charakter mnie troche
        > niepokoi. Co prawda zenic sie ze mna nie bedziesz, ale...

"Mowia o mnie ,ze jestem przystojny" charakter mam lagodny choc wredny. A tak to
        zrobic jak za oknem deszcz i +14 ? Jak to bylo w starej piosence: "w czasie
        deszczu dzieci sie nudza" Z lagodnym uklonem .W.
    • Gość: Karelia Re: Fan Club i Anty Club Walka ;-))))) IP: *.telia.com 08.12.01, 23:23
      Oj , Walus cos nawalusiowales sobie, ludzie chca Ci karencje wprowadzic,
      zakneblowac buzke niewyparzona...Nie moglbys sie uspokoic , wprowadzic nastroj
      krainy lagodnosci, albo posluchac muzyki srodka? Kiedys to nawet Ci sadem
      grozono, jeszcze do ciupy wsadza! Walusiu, Swieta ida , Mikolaj wedruje, a nie
      boisz sie ze Ci sama rozeczke da? wink))
      • Gość: ??? Re: Fan Club i Anty Club Walka ;-))))) IP: *.cm-upc.chello.se 13.12.01, 00:08
        Don,
        Podsuwam watek do gory specjalnie dla Ciebie.
        Pozdrawiam,M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka