pjd1 29.05.07, 09:28 Stara Iranka do wnuczki: "na świecie jest wielu palantów. Jeśli ktoś Cię zrani, pomyśl, że to przez głupotę. Nie odpowiadaj im. Nie ma nic gorszego, niż gorycz i mściwość. Bądź wierna sobie." z: Persepolis, Nagroda jury w Cannes Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole Re: cytat dnia 29.05.07, 10:14 pjd1 napisał: > Stara Iranka do wnuczki: > "na świecie jest wielu palantów. > Jeśli ktoś Cię zrani, > pomyśl, że to przez głupotę. > > Nie odpowiadaj im. > Nie ma nic gorszego, niż gorycz i mściwość. > > Bądź wierna sobie." Co to za belkot? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: cytat dnia 29.05.07, 13:34 ratpole napisał: > Co to za belkot? starej iranki Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Polonusom zaburzyl sie sens istnienia heheheh 29.05.07, 13:37 "Polonusom zaburzyl sie sens istnienia od momentu w ktorym Polska weszla na wlasciwa droge.": Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Polonusom zaburzyl sie sens istnienia heheheh 29.05.07, 14:28 fakt. Ja np wpadlem w skrajny alkoholizm, juz teraz leca dwa galony bulbona dziennie (wlasnej roboty). Marzenia o hodowli koni w Bieszczadach umarly, pozostalo jeszcze marzenie o mieszkaniu w Kobylce za 400,000zl ale i to oddala sie codziennie w niebyt. Na stadion 10-lecia nie pojde bo go juz prawie nie ma, latarnia przeznaczona jest juz do zamkniecia bo postawili latarke LED na wysiegniku i wystarczy raz na miesiac zakrecic mala korbka przez 5 minut a pradu wystarcza na cala okolice, lacznie z czerwonymi latarniami w moim ulubionym dystrykcie rozpusty. Psychiatra koscielny przychodzi raz na 3 miesiace na pol godziny zeby wypelnic statystyki. Tyle dobrego, ze przestali we mnie pakowac litrami lit a maja takie fajne niebieskie pigulki. Jak sobie jedna taka zaoszczedze to mi zostaje podwojna dawka na weekend. W sumie raczej umierac a nie zyc, tyle ze sobie czlowiek pogra do lustra w hokeja na miotle. Lece na smaczna pieczona kanadyjska gaske do Armii Zbawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Polonusom zaburzyl sie sens istnienia heheheh 29.05.07, 14:32 sa takie... ? piss.doff napisał: > Lece na smaczna pieczona kanadyjska gaske (...) Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Polonusom zaburzyl sie sens istnienia heheheh 30.05.07, 03:42 wyobraz sobie ze tak! Canadian Geen nie sa tak mile widziane jak Kanadyjczycy i miasta biora sie za nie ostro: oblawa musi tylko wyczekac jak babcie z suchym chlebm dla konia jeszcze spia: siata lezy nad podkarmione gesie zeremie, poem to leci do gara i z bielutkim chlebkiem laduje na papierowo polietylenowym talerzu. Mniam! Nie pytaj skad wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Tylko gdzie to wejście na właściwą drogę, huh 30.05.07, 03:44 wlasnie.mniej jest lepiej pszczyna zen Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Pawelku, alez sie certolisz 30.05.07, 03:17 czemu sie nie wdasz w pyskowke z kaganem??? wszysce tu czekamy z niecierpliwoscia na "pojedynek profesorow".... krwawa jatka to jedyne co nas zadowoli...no nie badz ci.. Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
norma_baker Re: cytat dnia 30.05.07, 03:51 Ja tam po wykladach w Rzeszowie? Ile zaplacili, bo przeciez nie o temat chodzilo..... I kto zajmuje sie teraz firma WIN, WIN. Bardzo rozbawila mnie rada, jak zbierac pieniadze na businesss. Ty zawsze jestes taki ograniczony???? Odpowiedz Link Zgłoś