Dodaj do ulubionych

cytat dnia

29.05.07, 09:28
Stara Iranka do wnuczki:
"na świecie jest wielu palantów.
Jeśli ktoś Cię zrani,
pomyśl, że to przez głupotę.

Nie odpowiadaj im.
Nie ma nic gorszego, niż gorycz i mściwość.

Bądź wierna sobie."

z: Persepolis,
Nagroda jury w Cannes
Obserwuj wątek
    • ratpole Re: cytat dnia 29.05.07, 10:14
      pjd1 napisał:

> Stara Iranka do wnuczki:
      > "na świecie jest wielu palantów.
      > Jeśli ktoś Cię zrani,
      > pomyśl, że to przez głupotę.
      >
      > Nie odpowiadaj im.
      > Nie ma nic gorszego, niż gorycz i mściwość.
      >
      > Bądź wierna sobie."

Co to za belkot?
      • ontarian Re: cytat dnia 29.05.07, 13:34
        ratpole napisał:

> Co to za belkot?
        starej iranki
        • tow.kapelan Polonusom zaburzyl sie sens istnienia heheheh 29.05.07, 13:37
          "Polonusom zaburzyl sie sens istnienia od momentu w ktorym Polska weszla na wlasciwa droge.":
          • piss.doff Re: Polonusom zaburzyl sie sens istnienia heheheh 29.05.07, 14:28
            fakt. Ja np wpadlem w skrajny alkoholizm, juz teraz leca dwa galony bulbona
            dziennie (wlasnej roboty). Marzenia o hodowli koni w Bieszczadach umarly,
            pozostalo jeszcze marzenie o mieszkaniu w Kobylce za 400,000zl ale i to oddala
            sie codziennie w niebyt. Na stadion 10-lecia nie pojde bo go juz prawie nie ma,
            latarnia przeznaczona jest juz do zamkniecia bo postawili latarke LED na
            wysiegniku i wystarczy raz na miesiac zakrecic mala korbka przez 5 minut a
            pradu wystarcza na cala okolice, lacznie z czerwonymi latarniami w moim
            ulubionym dystrykcie rozpusty.

Psychiatra koscielny przychodzi raz na 3 miesiace na pol godziny zeby wypelnic
            statystyki. Tyle dobrego, ze przestali we mnie pakowac litrami lit a maja takie
            fajne niebieskie pigulki. Jak sobie jedna taka zaoszczedze to mi zostaje
            podwojna dawka na weekend. W sumie raczej umierac a nie zyc, tyle ze sobie
            czlowiek pogra do lustra w hokeja na miotle. Lece na smaczna pieczona
            kanadyjska gaske do Armii Zbawienia.
            • bogo2 Re: Polonusom zaburzyl sie sens istnienia heheheh 29.05.07, 14:32
              sa takie... ? smile

piss.doff napisał:

> Lece na smaczna pieczona kanadyjska gaske (...)
              • piss.doff Re: Polonusom zaburzyl sie sens istnienia heheheh 30.05.07, 03:42
                wyobraz sobie ze tak! Canadian Geen nie sa tak mile widziane jak Kanadyjczycy i
                miasta biora sie za nie ostro: oblawa musi tylko wyczekac jak babcie z suchym
                chlebm dla konia jeszcze spia: siata lezy nad podkarmione gesie zeremie, poem
                to leci do gara i z bielutkim chlebkiem laduje na papierowo polietylenowym
                talerzu. Mniam! Nie pytaj skad wiem.
            • tow.kapelan Tylko gdzie to wejście na właściwą drogę, huh?n/tx 30.05.07, 03:13

• piss.doff Re: Tylko gdzie to wejście na właściwą drogę, huh 30.05.07, 03:44
                wlasnie.mniej jest lepiej pszczyna zenwink
    • jot-23 Pawelku, alez sie certolisz 30.05.07, 03:17
      czemu sie nie wdasz w pyskowke z kaganem??? wszysce tu czekamy z
      niecierpliwoscia na "pojedynek profesorow".... krwawa jatka to jedyne co nas
      zadowoli...no nie badz ci.. Pawel
    • norma_baker Re: cytat dnia 30.05.07, 03:51
      Ja tam po wykladach w Rzeszowie? Ile zaplacili, bo przeciez nie o temat
      chodzilo.....

I kto zajmuje sie teraz firma WIN, WIN.
      Bardzo rozbawila mnie rada, jak zbierac pieniadze na businesss. Ty zawsze
      jestes taki ograniczony????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka