mistigri30 18.06.07, 16:14 Szukam mam mieszkających w Tyrolu. Do mam z Wiednia mam za daleko. Z chęcią nawiązałabym kontakt i się spotkała. Może Wam też nudzą sie samotne spacery?? Mam synka 5 miesięcznego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasikka Re: Mamy w Austrii Tyrol 22.06.07, 17:08 Czesc, mieszkam w Vorarlbergu,w miejscowosci Dorbirn. Moja coreczka tez ma 5 miesiecy, zreszta widzialam twoje posty na forum styczniowych mam. Bedzie nam sie trudno umowic na wspolny spacer, ale zawsze mozemy poplotkowa emailowo. Pozdrawiam Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
mistigri30 Re: Mamy w Austrii Tyrol 26.06.07, 15:57 O ciesze sie ze chociaz ktoś sie odezwał Fakt ze spacerem bedzie raczej ciężko ale pomeilowac zawsze możemy Jesteś już długo w Austrii??? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kasikka Re: Mamy w Austrii Tyrol 27.06.07, 15:54 We wrzesniu mina 4 lata, a Ty? Ja ci idzie z dialektem w Tyrolu, bo tam chyba tez kroluje jakis specyficzny jezyk Musze przyznac, ze to mi tutaj bardzo utrudnia zycie. Gdzie dokladnie mieszkasz? Ciekawa jestem, jak ci sie podoba w Austrii. Moj najczesciej uzywany email:katikam@inode.at Pozdrawiam serdecznie Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 Re: Mamy w Austrii Tyrol 04.07.07, 21:19 Czesc, a jak daleko masz do Bregenz? kasikka napisała: > Czesc, > > mieszkam w Vorarlbergu,w miejscowosci Dorbirn. Moja coreczka tez ma 5 miesiecy, > > zreszta widzialam twoje posty na forum styczniowych mam. Bedzie nam sie trudno > umowic na wspolny spacer, ale zawsze mozemy poplotkowa emailowo. > > Pozdrawiam > > Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 Re: Mamy w Austrii Tyrol 04.07.07, 21:21 A jak daleko mieszkacie wszystkie od Bregenz??? kasikka napisała: > Czesc, > > mieszkam w Vorarlbergu,w miejscowosci Dorbirn. Moja coreczka tez ma 5 miesiecy, > > zreszta widzialam twoje posty na forum styczniowych mam. Bedzie nam sie trudno > umowic na wspolny spacer, ale zawsze mozemy poplotkowa emailowo. > > Pozdrawiam > > Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: Mamy w Austrii Tyrol 12.07.07, 19:08 Hej. Ja do Bregenz mam 215 km. Dziewczyny a wy gdzie się podzialyscie? Odezwijcie sie jeszcze! Pozdrawiam Paula Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: Mamy w Austrii Tyrol 04.07.07, 18:47 Hej dziewczyny. Jestescie tu jeszcze? Ja od 3 lat poszukuje jakis polskich mamus z Tyrolu a post pojawia sie wtedy jak nie mam dostepu do kompa Odezwijcie sie jeszcze! Pozdrawiam Paula Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 Re: Mamy w Austrii Tyrol 13.07.07, 15:24 Ja mieszkam 30 km. od bregenz nad bodensee, wiec mamy do siebie dosc daleko. Szkoda, Odpowiedz Link Zgłoś
mistigri30 Re: Mamy w Austrii Tyrol 08.08.07, 21:11 Wiec sie odzywam Paulka jak sie pojawisz napisz moze na poczte : mistigri30@gazeta.pl tak bedzie najprosciej Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś