Dodaj do ulubionych

Luiza - spelniona i zadowolona dzis

31.07.07, 17:22
Prosze o wyjasnienie dlaczego Polonia musi codziennie samoutwierdzac sie w
przekonaniu o tym jak sluszna decyzje podjela wyjezdzajac z Polski (np.
poprzez seryjne zakladanie watkow o szczesciu w Australii).

Jak juz bede wiadzial to jade Australia Bialorus Chile...
Obserwuj wątek
    • donk Re: Luiza - spelniona i zadowolona dzis 31.07.07, 17:26
      Jaka Polonia, gdzie Polonia. Te kilka osob tutaj, ktorym cus siem wydaje?
      heheheheheh I tych kilku o kilku nickach? heheheheh Na przyklad ortalion?
      HEHEHEHEH
    • japonczyk1 Re: Luiza - spelniona i zadowolona dzis 31.07.07, 17:36
      Zglosilem twoj post do usuniecia.
      Z powodow osobistych. Znow zaczna tu wsciekle warczec ze to "kolejne wcielenie" Japonczyka, za morzem albo szydercy.
      • harlista Re: Luiza - spelniona i zadowolona dzis 31.07.07, 18:07
        A czyja zasluga jest, ze jak sie pojawi nowy nick, z prowokujacym wpisem to
        podejzenie natychmiast pada na ciebie ?
        • japonczyk1 Re: Luiza - spelniona i zadowolona dzis 31.07.07, 18:19
          A tu, widzisz ci opdpowiem. Mimo ze z reguly ignoruje twe kretynskie zaczepki, w dodatku pozbawione elementarnej logiki, jak chocby idiotyzm z zagajeniem o jajach smile
          Pewnie szmata marki HD zsunela ci sie z lysej paly na oczy i nie doczytalesz ze ja juz od 2 miesiecy nie jestem w USA.
          Ale niewazne.
          Czyja zasluga? Zasluga waszych imigranckich psychoz. Strasznie niewygodnie wam obserwowac rosnaca liczbe trzezwo patrzacych na akt wygnania na cale zycie.
          tak wiec w glowinach waszych wygodniej wam polaczyc 100 nickow w jeden i walic to na jednego niz uwzglednic fakt ze ludzie jakby na oczy przegladaja w miare uplywu czasu.
          • harlista Re: Luiza - spelniona i zadowolona dzis 31.07.07, 19:16
            yaponczyk1(cytat)
            Myslisz ze dla mnie, wyksztalconego, obdarzonego subtelna inteligencja
            czlowieka jest jakas przyjemnosci na codzien "dyskutowac" z wami, banda
            nieokrzesanych chamow z polskich siol, osad i malutkich, zapomnianych wiosek
            Sciany Wschodniej?
            • japonczyk1 Re: Luiza - spelniona i zadowolona dzis 31.07.07, 19:46
              Zawiodlem sie. Myslelem, ze podejmiesz kolejna komiczna probe argumentacji ale tak to juz z wami loserami wyjechanym jest- jak wam konkretnie odpowiedziec to wsadzacie poczochrana glowke ( albo lysa pale) w piasek i po zabawie.
              Smutne.
              • ontarian Re: Luiza - spelniona i zadowolona dzis 31.07.07, 19:51
                japonczyk1 napisał:

> wsadzacie poczochrana glowke ( albo lysa pale) w piasek i po zabawie.
                ty w beton probujesz leb wsadzic
                i za kazdym razem dziwisz sie
                ze ryj masz caly pokrwawiony
              • harlista Re: Luiza - spelniona i zadowolona dzis 31.07.07, 21:11
                Mylisz sie yapa.
                Nie mialem nawet zamiaru wdawac sie w najprostsza dyskusje z toba.
                Chodzilo mi tylko i wylacznie zebys sam przypomnial zes zwykly cham i prostak.
                Cel osiagniety smile)

Chcesz sie zrewanzowac?
                napewno nie omieszkasz - spodziewam sie tego

PS teraz licz na to ze cenzura szybko wytnie moje posty lub caly watek, to
                mniej czytelnikow sie dowie jaki latwy jestes do podpuszczania

"WYKSZTALCONEGO, OBDARZONEGO SUBTELNA INTELIGENCJA CZLOWIEKA"

smile)
                • japonczyk1 Re: Luiza - spelniona i zadowolona dzis 31.07.07, 21:36
                  Jestes zadziwiajaco smutny w tym co piszesz. Starzejesz sie. Kiedys choc plules wsciekloscia naokolo dajac podswiadomy upust goryczy z powodu zmarnowanego kompletnie zycia to prezentowales jakis tam ulamek procenta klasy ( tej sredniej, harleyowskiej, wytatuowanej i w szmacie na lbie) zas dzis to juz tylko smutek i zenada.
                  I ta smieszna mania wielkosci..."latwy do podpuszczania", pontonik, ty masz za chude lapki na mnie, zawsze miales.
                  Jesli zas chodzi o ciecie no to masz najprostsze kryterium tego kto cham i prostak- ciebie tna mnie nie. Wiec ?
                  Czy wybierasz sie na przejazdzke w ten weekend? czy bedziesz mial orla na motocyklu i tablize PL, bo wszyscy Polacy to chamy, lenie i zlodzieje ?
    • polam5 Re: Luiza - spelniona i zadowolona dzis 31.07.07, 18:17
      A moze lisku zauweazyla ze moze kogos czegos tam nauczyc poprzez podzilenie sie swoimi obserwacjami z obu stron? Moze widzac ze na swiecie jest masa ludzi kulturalnych wierzy ze jest to mozliwe i w naszej ojczyznie?
      • luiza-w-ogrodzie Polam, bingo 01.08.07, 01:31
        polam5 napisał:

> A moze lisku zauweazyla ze moze kogos czegos tam nauczyc poprzez podzilenie
        sie swoimi obserwacjami z obu stron? Moze widzac ze na swiecie jest masa ludzi
        kulturalnych wierzy ze jest to mozliwe i w naszej ojczyznie?

Polam, bingo. Wciaz wierze, ze na tym forum da sie kulturalnie podyskutowac.
        Chociaz w nauczenie kogokolwiek nie wierze, chetnie opisuje swoje obserwacje,
        co jakis czas dostaje emajle z zapytaniami, wiec chyba moje posty sie komus
        przydaja.
        Pozdrawiam
        Luiza-w-Ogrodzie
        .¸¸><crying(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
        Australia-uzyteczne linki
    • harlista Re: Luiza - spelniona i zadowolona dzis 31.07.07, 19:13
      Widzisz lisku jaki to element pisze z Polski ?
      Przeczytaj co napisalem niejakiemu japonczykowi i przeczytaj jego odpowiedz.
      Zlepek chamstwa, nienawisci i prostactwa
      Oto Polska
      • chardonnay11 Re: Luiza - spelniona i zadowolona dzis 31.07.07, 21:45
        Hehe yap zalosny jestes... pojawia sie nowy nick i za 10 sekund
        odpisujesz...hehe ile ten lisek napisal postow w tym roku?
    • luiza-w-ogrodzie To klamstwo 01.08.07, 01:07
      Wcale sie nie czuje ani spelniona ani zadowolona dzis rano. Nie wyspalam sie,
      stluklam sobie stope i mam przed soba perspektywe dlugiego i pracowitego dnia a
      jest dopiero 9:06am. Wrr. Nie denerwowac. Nie podkladac sie. Nie prowokowac.
      Zeby potem nie bylo ze nie ostrzegalam.

Luiza-w-Ogrodzie
      .¸¸><crying(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
      Australia-uzyteczne linki
      • japonczyk1 Lusia nie peniaj 01.08.07, 01:10
        Bedzie gorzej
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=66743316&a=66743743

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka