hotdog1 Re: Omijaja Ameryke szerokim lukiem 03.08.07, 22:00 a ty cieciu siedzisz dasslej w tej Kanadzie? na zasilku? Odpowiedz Link Zgłoś
arse_nick Tez omijam USA szerokim lukiem,ale tylko USA 03.08.07, 22:02 a nie Ameryke,bo Ameryka to nie tylko USA! Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Tez omijam USA szerokim lukiem,ale tylko USA 03.08.07, 22:05 i Kanade, bo wizy mi nie dadza. Za to porzadze z funtami ze zmywaka w Meksyku and/or innym poludniowoamerykanskim burdeliku, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Nie ja jedna! 03.08.07, 22:03 Ciebie, minetnik, tez. Tyle, ze z innych powodow. Do Stanow nie maja wiz, a ty smierdzisz koziolkiem, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: Nie ja jedna! 03.08.07, 22:06 Stany znam jak swoj palec.Do prcy tylko do Uni omijaja wiec USA> Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Nie ja jedna! 03.08.07, 22:11 bruno5 napisał: > Stany znam jak swoj palec Ktory gdzie trzymales (tak naprawde to nie chce wnikac) i co to ma do rzeczy? Zjezdziles z kolega Januszem na troku, takie "pissless" runy jak ten do Tijuany, hehehe. .Do prcy tylko do Uni omijaja wiec USA> Stany sa bardzo zmartwione. Glownie stan Grimpoint i stan Jackowo. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 trok Janusza 04.08.07, 06:40 hehe minetnik, tak mi sie przypomnialo. w twoim wieku powinienes koniecznie przechodzic okresowe badania jelita grubego. I nie wierz Januszowi ze lewarek od podnosnika zasadzony po sama raczke w twoje kakaowe oczko to w sumie to samo. Janusz nie jest doktorem-proktologiem. To byl taki jego dowcip, rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jp.hi Re: Omijaja Ameryke szerokim lukiem 04.08.07, 07:09 Az mi sie milo zrobilo jak to przeczytalem Zona moja czesto mi mowi, nie chwal USA (Hawajow) bo sie tu zwala. Odpowiedz Link Zgłoś