Gość: acutecompute IP: *.chello.pl 01.07.03, 14:01 bardzo prosze o kontakt , jesli macie ochote oczywiscie , dziewczyny ktore wyszly za maz w anglii.intersujee mnie wasza droga poprzez formalnosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pyza Re: Anglia IP: 57.66.48.* 01.07.03, 17:35 moja droga byla krotka i bezbolesna - musisz miec wszystkie dokumenty przetlumaczone przysiegle na jez. ang.; a jakie dokumenty sa wymagane - o tym mozesz dowiedziec sie w kazdym registry office; ja bralam slub w Essex i wszystkie wymagane info znalazlam na: www.essexcc.gov.uk/registrationservice/pages/legal_req.htmlpowodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: Anglia IP: 57.66.48.* 01.07.03, 17:39 ach, przepraszam - nie wiem, czy twoj wybranek jest Polakiem czy Anglikiem, moj przypadek dotyczy slubu z "miejscowym"; jesli oboje jestescie Polakami, to musice zalatwiac wszystko w konsulacie w Londynie, ale to juz pewnie wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acutecompute Re: Anglia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 18:38 Gość portalu: pyza napisał(a): > ach, przepraszam - nie wiem, czy twoj wybranek jest Polakiem czy Anglikiem, anglikiem pyzo czy moglabys do mnie napisac na acutecompute@gazeta.pl bo ja jestem juz zalamana moze niepotrzebnie prosze ! Odpowiedz Link Zgłoś