chianti 04.08.03, 13:42 Tak mi dzisiaj smutno – pogoda okropna, praca okropna, nikt mnie nie lubi i w ogole. Pomozcie rodacy i pocieszcie… Ciao, Chianti ( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: :-((( 04.08.03, 15:20 chianti napisała: > Tak mi dzisiaj smutno – pogoda okropna, praca okropna, nikt mnie nie lubi > i w > ogole. > Pomozcie rodacy i pocieszcie… > > Ciao, Chianti ( z tym tylko do trupiarni, czyli na bisa! Odpowiedz Link Zgłoś
chianti nieladnie tak zwalac robote na innych 04.08.03, 15:27 i odsylac zrozpaczonych z kwitkiem. Moze jednak wzialbys na siebie nieco odpowiedzialnosci i sam mnie pocieszyl, zamiast dokads odsylac? mimo wszystko dziekuje za nieco ciepelka emanujacego z Twojego pozdrowienia. Ciao, Chianti Odpowiedz Link Zgłoś
chianti czyzbym nie byla tutaj mile widziana? 04.08.03, 15:36 dlaczego odsylasz mnie na lono kobiet, zamiast pocieszyc? A moze (tak sadze po Twoim nicku) tez potrzebujesz pocieszenia? Napisz, co Cie gnebi, to moze pocieszymy sie na wzajem ? Ciao, Chianti Odpowiedz Link Zgłoś
czarnowidze Re: czyzbym nie byla tutaj mile widziana? 04.08.03, 15:46 to byl tylko pewien pomysl mozesz skorzystac i sprobowac, ale nie musisz nickiem az tak sie nie przejmuj,nie bierz doslownie ( wtedy Ty jako chianti i j-23 mielibyscie duze wspolnego ) Odpowiedz Link Zgłoś
chianti Re: czyzbym nie byla tutaj mile widziana? 04.08.03, 15:57 > to byl tylko pewien pomysl mozesz skorzystac i sprobowac, ale nie musisz eh, Czarnowidze, ja juz kiedys sprobowalam, ale tam tyle pieknych, zadowolonych, rozchwytywanych, przebojowych i pelnych sukcesu kobiet, ze po przeczytaniu pozostawalo mi tylko chianti, by przetrwac do nastepnego dnia... > nickiem az tak sie nie przejmuj,nie bierz doslownie rozumiem, to tylko taki pseudonim artystyczny? Czy moze deklaracja filozofii zyciowej? A tak w ogole to ty jestes on czy ona? Mnie sie intuicyjnie jakos wydawalo, ze on, a tutaj pisze "czarnowidze napisalA...", wiec juz nie jestem pewna... > ( wtedy Ty jako chianti i j-23 mielibyscie duze wspolnego ) To zdanie, nie wiedziec dlaczego, nastraja mnie zastanawiajaco. Szczegolnie to "Ty jako Chianti".... Czy zdanie oznacza, ze gdyby J-23 nie bral rzeczy na serio to ta czesc realnej mnie, ktora wybrala taki Nick mialaby z nim cos wspolnego? Chianti Odpowiedz Link Zgłoś
czarnowidze Re: czyzbym nie byla tutaj mile widziana? 04.08.03, 16:25 chianti napisała: > > > to byl tylko pewien pomysl mozesz skorzystac i sprobowac, ale nie musisz > > eh, Czarnowidze, ja juz kiedys sprobowalam, ale tam tyle pieknych, > zadowolonych, rozchwytywanych, przebojowych i pelnych sukcesu kobiet, ze po > przeczytaniu pozostawalo mi tylko chianti, by przetrwac do nastepnego dnia... > hehe i zlosliwe, zadna rady nie da, nie pomoze kolezance > > nickiem az tak sie nie przejmuj,nie bierz doslownie > > rozumiem, to tylko taki pseudonim artystyczny? Czy moze deklaracja filozofii > zyciowej? A tak w ogole to ty jestes on czy ona? Mnie sie intuicyjnie jakos > wydawalo, ze on, a tutaj pisze "czarnowidze napisalA...", wiec juz nie jestem > pewna... ha jako to proste: nicka podajesz i juz kazdy wie co i zacz sa tacy ktorzy nawet kolor wlosow i oczu po nicku rozpoznaja > > > ( wtedy Ty jako chianti i j-23 mielibyscie duze wspolnego ) > > To zdanie, nie wiedziec dlaczego, nastraja mnie zastanawiajaco. Szczegolnie > to "Ty jako Chianti".... Czy zdanie oznacza, ze gdyby J-23 nie bral rzeczy na > serio to ta czesc realnej mnie, ktora wybrala taki Nick mialaby z nim cos > wspolnego? > > Chianti jest nadzieja, przestalas myslec na chwile o swoim dolku mialem na mysl zbieznosc win (mysle o napitku) glowa do gory! ja tu tez gore (35 stopni) Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: nieladnie tak zwalac robote na innych 04.08.03, 15:33 chianti napisała: > i odsylac zrozpaczonych z kwitkiem. Moze jednak wzialbys na siebie nieco > odpowiedzialnosci i sam mnie pocieszyl, zamiast dokads odsylac? > > mimo wszystko dziekuje za nieco ciepelka emanujacego z Twojego pozdrowienia. > > Ciao, Chianti ok! ja sie do tego nie nadaje, ale poczekaj az wtoczy sie Luiza (kazali mnie wymawiac poprawnie), ona nie moze zyc zeby nie napisac jaka jest szczesliwa. wiec moze bedziesz mogla co nieco uszczknac z jej radosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: nieladnie tak zwalac robote na innych IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 04.08.03, 15:39 jot-23 napisał: > chianti napisała: > > > i odsylac zrozpaczonych z kwitkiem. Moze jednak wzialbys na siebie nieco > > odpowiedzialnosci i sam mnie pocieszyl, zamiast dokads odsylac? > > > > mimo wszystko dziekuje za nieco ciepelka emanujacego z Twojego pozdrowieni > a. > > > > Ciao, Chianti > > > ok! ja sie do tego nie nadaje, ale poczekaj az wtoczy sie Luiza (kazali mnie > wymawiac poprawnie), ona nie moze zyc zeby nie napisac jaka jest szczesliwa. > wiec moze bedziesz mogla co nieco uszczknac z jej radosci? ,... And , another beautifull day on God's Green Earth , Goooooooooooooooooood Moooooooooooorning Aaaaaaaaaaaaamerica !!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
chianti chociaz nie jestem Americaaaaaa, 04.08.03, 15:43 to odzdrawiam, Goooooooooooooood Moooooooooooooorning Spliiiiiiiiiiiiiit!!!! Chianti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: chociaz nie jestem Americaaaaaa, IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 04.08.03, 15:53 chianti napisała: > to odzdrawiam, Goooooooooooooood Moooooooooooooorning Spliiiiiiiiiiiiiit!!!! > > Chianti Obudzilas sie rano ? Oczywiste ! Zdrowa ? Prawdopodobnie ! , ... Zacznij od ; Thank You LORD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: chociaz nie jestem Americaaaaaa, 04.08.03, 15:59 Gość portalu: split napisał(a): > > > Obudzilas sie rano ? Oczywiste ! Zdrowa ? Prawdopodobnie ! , ... Zacznij od > ; > > Thank You LORD !!! Czy na shi-shi beach mozna z namiotem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: chociaz nie jestem Americaaaaaa, IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 04.08.03, 16:09 jot-23 napisał: > Gość portalu: split napisał(a): > > > > > > > Obudzilas sie rano ? Oczywiste ! Zdrowa ? Prawdopodobnie ! , ... Zaczni > j > od > > ; > > > > Thank You LORD !!! > > Czy na shi-shi beach mozna z namiotem? Nie wiem czy to wiek , czy to ty ? Nie "kupuje" tym razem . Mozesz jasniej ? > Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: chociaz nie jestem Americaaaaaa, 04.08.03, 16:12 Gość portalu: split napisał(a): > jot-23 napisał: > > > Gość portalu: split napisał(a): > > > > > > > > > > > Obudzilas sie rano ? Oczywiste ! Zdrowa ? Prawdopodobnie ! , ... Z > aczni > > j > > od > > > ; > > > > > > Thank You LORD !!! > > > > Czy na shi-shi beach mozna z namiotem? > > > Nie wiem czy to wiek , czy to ty ? Nie "kupuje" tym razem . Mozesz jasniej ? > > no to tak zupelnie na marginesie (chociaz moze nie zupelnie, hehe) ... przypadkiem ogladalem w tv program o olympic park...wydaje mi sie ze to swietne miejsce na krotkie wakacje pod namiot...a ze z adresu wynika ze jestes o rzut beretem...wiec pytam.. w koncu od tego to forum jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: chociaz nie jestem Americaaaaaa, IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 04.08.03, 17:17 Oooo'k ! Skad ta pewnosc ? Jesli jeszcze pokazesz mi Stan w ktorym nie ma Bellevue , ... Nie mysle ze moje jest az tak popularne i niby z czego ! : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
chianti ucieczki w religie tez juz probowalam, 04.08.03, 16:01 ale ta droga chyba nie jest dla mnie. LORD is too far away and not answering my prayers. Dziekuje za szczere checi, masz jeszcze jakis inny pomysl? Chianti Odpowiedz Link Zgłoś
chianti Luiza? 04.08.03, 15:41 Czy mowisz o Luizie z bajkowego ogrodu? Jezeli tak, to ja sie obawiam, iz taka ilosc szczescia i samozadowolenia raczej jeszcze mnie przytloczy i zdoluje zupelnie. A Ty nadajesz sie calkiem dobrze do pocieszania. Milo sobie porozmawialismy, troche czasu zlecialo, i juz mi jest ociupinke lepiej, by nie powiedziec cieplej. Dziekuje, Chianti Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Luiza? 05.08.03, 01:24 chianti napisała: > Czy mowisz o Luizie z bajkowego ogrodu? Jezeli tak, to ja sie obawiam, iz taka > ilosc szczescia i samozadowolenia raczej jeszcze mnie przytloczy i zdoluje > zupelnie. A ja myslalam, ze to moze zainspirowac do wyjscia z dolka :o( Przylaczajac sie do choru pocieszaczy oznajmiam ze podsylam Tobie troche zimowego sloneczka i bukiecik fiolkow. A jak to nie pomoze, to zawsze mozemy przed kominkiem obalic szklaneczke - Ty chianti a ja rieslinga! Pozdrawiam zimniutko Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Luiza? 05.08.03, 01:51 Moze by tak warto czasem sprobowac czego innego a nie ciagle ten Riesling. Rozumiem ze to tanie wino ale przeciez nie mozna ciagle oszczedzac. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie riesling 05.08.03, 02:09 kalifornian napisał: > Moze by tak warto czasem sprobowac czego innego a nie > ciagle ten Riesling. Rozumiem ze to tanie wino ale > przeciez nie mozna ciagle oszczedzac. Rozumiem, ze dla Ciebie riesling to tanie wino, moze po prostu nie piles dobrego? Wszystko przed Toba... Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato [...] IP: *.fastres.net 05.08.03, 01:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie [...] 05.08.03, 02:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato [...] IP: *.fastres.net 05.08.03, 02:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian [...] 05.08.03, 02:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato [...] IP: *.fastres.net 05.08.03, 02:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chianti dlaczego tyle pustych wpisow? 05.08.03, 09:12 Czy admin tez mnie nie lubi, ze mi watek wykastrowal, czy tez wrecz przeciwnie? Chianti Odpowiedz Link Zgłoś
chianti dziekuje, Luizo 05.08.03, 09:11 "A ja myslalam, ze to moze zainspirowac do wyjscia z dolka :o(" Nie, Luizo, niestety, gdy przepasc jest zbyt gleboka obraz szczesliwosci po drugiej stronie kanionu nie do przebycia deprymuje jeszcze bardziej, przynajmniej mnie…. Tym niemniej cieszy, iz sa ludzie szczesliwi. Za fiolki dziekuje, za sloneczko tez, bardzo mnie pocieszylas ta propozycja wspolnej szklaneczki, bo jak na poczatku wspomnialam, mam ostatnio wrazenie, ze nikt mnie nie lubi i by sie ze mna napic nie chcial (. Dziekuje za pocieszenie, Chianti Odpowiedz Link Zgłoś
chianti dziekuje bardzo za mile slowa 04.08.03, 16:44 czuje sie juz troszeczke lepiej. To bardzo mile forum, jezeli pozwolicie, to bede zagladac tutaj czesciej. Za zaproszenie do Kaliforni bardzo dziekuje, niestety podroz taka pozostanie chyba w sferze marzen, ale marzenia rowniez moga byc piekne. Ciao, Chianti Odpowiedz Link Zgłoś
na_imie_mi_mirko :-))) 05.08.03, 02:41 Nie srebro, nie zloto, to nic Chodzi o to By mlodym byc i wiecej nic. Jak jestes miedzy 20 a 40, to duzy powod zeby sie cieszyc. Jesli jestes 40+ to sie ciesz bo moglabys byc o rok starsza. A nie jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
chianti mlodosc niestety nie wystarczy 05.08.03, 09:15 ja jestem mloda, ale mam marna prace, mieszkam w mysiej dziurze i nie mam przyjaciol. Mlodosc to niestety nie wszystko.... tym niemniej dziekuje za usmiech i szczere checi, Chianti Odpowiedz Link Zgłoś