aczarodziejka 13.12.07, 15:52 Hej! Poszukuje mam! Skoro nie ma ich w dokladnie Lewisham, to moze sa w calym poludniowo-wschodnim Londynie? Co dwie mamy, to nie jedna Razniej na spacer, na pogaduchy... Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaska772 Re: czy sa tu mamy z poludniowo-wschodniego Londy 23.12.07, 12:48 Woolwich/Plumstead, jest tu jeszcze jedna Polka i jeszcze ktos choc nie wiem kto ale na mojej ulicy widze zaparkowanego Poloneza Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
paszka.84 Re: czy sa tu mamy z poludniowo-wschodniego Londy 18.01.08, 22:53 WITAM!Ja mieszkam w Catford co prawda nie jestem jeszcze mama ale bardzo bym chciala byc.Mam pare pytan jezeli moglabys mi na nie odpowiedziec bylabym ci bardzo wdzieczna.Razem z mezem planujemy dziecko ale troche mnie to przeraza bo nie mam pojecia gdzie tu zrobic jakies badania i jakie sa wymagane w ciazy jak to jest z lejarzem ginekologiem czy sa jekies wizyty prywatne i w ogole jak to wszystko wyglada.Slyszalam ze pracowac trzeba do 6 mies ciazy (ja nie zmienilam pracy przez ponad rok czasu) a potem dostaje sie jakies pieniazki ale ile i jak dlugo i kiedy trzeba wrocic do pracy?? Tak bardzo chcielibysmy miec dziecko ale bomy sie okropnie bo nie wiem czy z pensji meza damy rade utrzymac nasza trojke.Jezeli mozesz mi troche przyblizyc temat ciazy i porodu w Ladynie to bardzo ci dziekuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet35 Woolwich/Greenwich 20.01.08, 11:26 Hejka! Tez jestem. Mieszkalam kiedys w Woolwich, teraz przenieslismy sie blizej Greenwich. Za tydzien rodze drugiego dzidziusia. Pozdrawiam i do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kaska772 Re: Woolwich/Greenwich 20.01.08, 22:34 Greenwich ) Wlasnie planuje sie przeniesc w okolice Greenwich )) Park jest po prostu swietny. Choc tez bardzo lubie Plumstead ale od Plumestead Common w gore, jest gdzie sie powspinac no i te widoki )) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe52 Re: Woolwich/Greenwich 20.01.08, 22:48 Hej ja jestem z Woolwich common/Plumstead Common i faktycznie widok z tarasu mam boski Odpowiedz Link Zgłoś